allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε συ....εισαι στον παραδεισο και μπαίνεις στο θρεντ για το καταγώγιο;;;
χαχαχαχααα
AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! καποιες αγαπες δεν ξεχνιούνται ΠΟΤΕ.......
ρε συ....εισαι στον παραδεισο και μπαίνεις στο θρεντ για το καταγώγιο;;;
χαχαχαχααα
Φίλε eddie αν διάβασες προηγούμενες αναφορές μου, έχω γράψει για τηνΣήμερα το κολοβάρεσα και χάζεψα αρκετά στα βουλγαρικα site. Κατέληξα στα παρακάτω που θα είναι οι επόμενοι στόχοι:
σύμφωνα με τις υποδείξεις του Βασίλη top
καλό φαίνεται, δεν βρισκω το τηλ για την ώρα αλλά κάπου θα το πετύχω.
τα 2 μωρά που πρέπει άμεσα να τα χτυπήσουμε
αν οι φωτό είναι αληθινές κάτι λέει
φωτογραφίες με πολλές υποσχέσεις
Μουνάρα στις φωτογραφίες, αν τον παίρνει και καλα (και αν είναι αλληθινές οι φωτο..) τότε πετύχαμε διάνα
κάτι λέει
Φίλε ΣαλόνικαΜ, εντέλει δοκίμασες κάποια από αυτές;
Γεια σας παιδες............Σας Πεθημυσα..........Alla,το ξερω οτι θα με βριζεις απ'το βραδυ ως το πρωι και τουμπαλιν και εχεις δικιο,ειμαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.........Ποτε ερχεσαι??ειναι Μολδαβια η Βουλγαρια???εχω χασει επεισοδια!!!Βλεπω καινουργια ονοματα στην πιατσα........
Βαιλη μου,ελπιζω να εισαι καλα.....με τον καινουργιο χρονο εχω υποσχεθει στον ευατο μου και δημοσια Υποσχομαι και σε εσας οτι αν κανονισετε εσυ και o alla για Σοφια,βαζω τ'αμαξι και φυγαμε....
Τωρα ειμαι σε φαση αλλη{Ταυλανδοπληκτος) και εχω χασει τι μυαλο μου.....αλλα εκανα και μαλακια που ξεχασα τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ ΜΟΥ,allantallon
Φιλε,1000 συγνωμμη και μολις ερθεις θελω να σε δω να τα πουμε....
Καλα να περνατε
Φίλε eddie αν διάβασες προηγούμενες αναφορές μου, έχω γράψει για την
Emmy η οποία δεν έχει πολύ καλή εμφάνιση αλλά σχετικά κάλη συμμετοχή overall δεν θα την ξαναπάρω
Lilly η οποία είναι συμπαθητική, ικανοποιητική σε εμφάνιση, πίπα για σεμινάριο αλλά στο άνευρη και με πολλά μη (χωρίς DFK, χωρίς CIM). Overall θα την ξαναπάρω αν δεν βρίσκω καμία άλλη ενδιαφέρουσα.
Τέλος δες και αυτό
Καλημέρα σε όλους
Φιλε γυρισες η ακομα εξω εισαι??? Και αν γυρισες πως γυρισες μονος η με παρεα?
Δεν προβλέπεται βίζα για τα μαιμούνια
οπότε γύρισε μόνος και ετοιμάζεται να ξαναπάη. < ΝΑ ΦΥΓΗ ΝΑ ΠΑΗ ΑΛΛΟΥ >.
Σήμερα το κολοβάρεσα και χάζεψα αρκετά στα βουλγαρικα site. Κατέληξα στα παρακάτω που θα είναι οι επόμενοι στόχοι:
σύμφωνα με τις υποδείξεις του Βασίλη top
καλό φαίνεται, δεν βρισκω το τηλ για την ώρα αλλά κάπου θα το πετύχω.
τα 2 μωρά που πρέπει άμεσα να τα χτυπήσουμε
αν οι φωτό είναι αληθινές κάτι λέει
φωτογραφίες με πολλές υποσχέσεις
Μουνάρα στις φωτογραφίες, αν τον παίρνει και καλα (και αν είναι αλληθινές οι φωτο..) τότε πετύχαμε διάνα
κάτι λέει
Φίλε ΣαλόνικαΜ, εντέλει δοκίμασες κάποια από αυτές;
Darco αυτές οι φωτογραφίες υποτίθεται οτι ανήκουν στην Darina της οποίας η τύχη αγνοείται οποτε...απο κόλο που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν είναι μούφα Να σαι καλά πάντως που μας έλυσες την απορία σε ποιά ανήκει αυτό το στολίδι!!Φίλε μου οι photo στο 5ο λίνκ που παρέθεσες είναι απο ένα υπέρτατο μωρό κατ'εμε με τον υπέρτατο κώλο (έχει ανακυρηχθεί πολλάκις ώς “The Best Web Ass of the World”) ...Keyra Agustina την λένε...αν κάνεις search θα την βρείς. Μακάρι να ήταν cg στην Βουλγαρία....θα ήμουν εκεί κάθε ΣΚ! Οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο να τηλεφωνήσετε.
Darco αυτές οι φωτογραφίες υποτίθεται οτι ανήκουν στην Darina της οποίας η τύχη αγνοείται οποτε...απο κόλο που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν είναι μούφα Να σαι καλά πάντως που μας έλυσες την απορία σε ποιά ανήκει αυτό το στολίδι!!
Darko αρχικα νόμισες οτι μιλουσες γι αυτην στο 2ο link αλλά μετά κατάλαβα και διορθωσα το post. Οπότε ο 2ος κόλος παραμένει ορφανός....SalonicaM εγώ σε αυτό το link αναφέρομαι:
εσύ απ'οτι κατάλαβα μίλησες με αυτήν σ'αυτο το link: (άσχετα αν τελικά δεν ήρθε αυτή)
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά....
Oxi καλώς είπε ο ΣΑλονικα και καταλαβε σωστά οι φωτό ανήκουν στην Νταρινα και ειναι
πανεμορφη γκόμενα αλλα κρυα στο κρεβάτι με καταπληκτικό κορμί.
θα σας παραθεσω αργοτερα δικές της φωτο.(τωρα αν δανειστικε καποιες απο το ιντερνετ μπορεί να το εκανε αλλά η γκομενα ειναι αστερι στην εμφάνιση.)
χμμμ καινουργια αγγελία, κανένας καμιά ιδέα?
Ta 100 € την ώρα το είδες??????;;;;
τι λέι ρε πέσ της στην Μολδαβία με τόσα και πιτσιρίκες των 19 -20 Μαιων και για όλλο το βράδυ.
(και δίμετρες με απιστευτη συμετοχή)
50 και πολλά της είναι επειδή μιλαει ελληνικά κάνε παζάρι αν θέλει.
Τελικά αυτή την έκανε απο Βουλγαρία; κρίμα δεν την προλάβαμε.
Καλημέρα σε όλους! Χαίρομαι που ανακαλύψαμε καινούργιο αστέρι!Είναι μούναρος και αφού πέρασες καλά αυτό μετράει... Είναι επαγγελματίας και σκοπός της είναι να περνάει καλά στα ραντεβού της.
Είναι μούναρος και αφού πέρασες καλά αυτό μετράει... Είναι επαγγελματίας και σκοπός της είναι να περνάει καλά στα ραντεβού της.