Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
ωραιος ταργκετ
μου θυμιζεις τα ..χαλια μου
προ δεκαετιας!!!
Λευκάδα ξέρεις σε ποιον πήγα ε???
ωραιος ταργκετ
μου θυμιζεις τα ..χαλια μου
προ δεκαετιας!!!
υποθετω :coolcondom:Λευκάδα ξέρεις σε ποιον πήγα ε???
Φίλε βοήθησα αλλά χάθηκες. Ούτε pm απαντάς, ούτε report στο νήμα... Όχι βέβαια ότι είσαι και ο πρώτος.. Απλά κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό ..
Φέτος έχω πάρει μια μπατσίνα, μέτρια 4άρι, αλλά γούσταρα για τη φάση, επειδή την πετυχαίνω στα σύνορα κάθε φορά που πηγαίνω Σερβία και την καμάκωσα και γούσταρα έτσι για να χω να λέω ότι καμάκωσα μπατσίνα συνοριακό. Μία μουνάρα 8άρι λευκορωσίδα που κατέβασα ρουμανία γιατί είχα κάτι δουλειές και μία 40 φεύγα μιλφ 5άρι ρουμάνα στο ίδιο ταξίδι. Αυτός ο απολογισμός έως τώρα...
ζει ακόμα αυτό το σαιτ????εγω θα σου προτεινα για πληρωμενο αυτες ,πολυ καλες αλλα ακριβες
Μονο για Βουλγαρια ηθελα να μαθω πως ειναι τα πραγματα
εγω θα σου προτεινα για πληρωμενο αυτες ,πολυ καλες αλλα ακριβες
Ζει και βασιλευειζει ακόμα αυτό το σαιτ????
αξίζουν όντως. Τα πήρες όμως?
Το ξανθό κάτι λέει η άλλη είναι πλαστική κούκλαεγω θα σου προτεινα για πληρωμενο αυτες ,πολυ καλες αλλα ακριβες
Πως να ναι ρε φίλε... όπως σε όλη την ΕΕ. Χάλια. Βάλε και κερασάκι στην τούρτα που μας έχουν για φτωχούς.. Ξεκινάς υπό το μηδέν να αποδείξεις τον εαυτό σου. Σε νορμάλ εποχές μόνιμος Σόφια, δεν έπρεπε να πέφτω κάτω από 4 το μήνα και φουλ ποιοτικά μουνιά.
Έλα ταργετ να κάνουμε ένα κμανικό ολονύκτιο σπονσοράρισμααξίζουν όντως. Τα πήρες όμως?
Το ξανθό κάτι λέει η άλλη είναι πλαστική κούκλα
Έχει κάνει φωτογραφίες στο playboy Βουλγαρίας η μελαχρινήναι κ μενα δν μαρεσουν πλαστικες αλλα η συγκεκριμενη ειναι καλη στο κρεβατι κ γενικα καλα θα περασεις
Το ξανθό κάτι λέει η άλλη είναι πλαστική κούκλα
εχουν ακριβυνει εκει τα πραγματα σε σχεση με πριν κανα 2 χρονια?
Παντως ειναι ακομη καλυτερα σε σχεση με Ελλαδα π γαμας 2-4 το χρονο κ αν :S :S :S
Πάπυρος λαρούςΦίλε, το ξανθό είναι τουρκοβουλγάρα από Βάρνα και παλιότερα ήταν γνωστή στην πιάτσα
ως "μπιζουδάκι". Είχε κάποτε αγγελία στην οποία παρείχε ως έξτρα, ακάποτο
πήδημα κανονικό ή άναλ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να προτείνονται εδώ μέσα
τέτοιες περιπτώσεις με επικίνδυνη "προϊστορία". Γνώμη μου.
Έλα ταργετ να κάνουμε ένα κμανικό ολονύκτιο σπονσοράρισμα
Φίλε, το ξανθό είναι τουρκοβουλγάρα από Βάρνα και παλιότερα ήταν γνωστή στην πιάτσα
Αν ήταν Αθήνα ξέρω γω και εγγραφες κάτι ανάλογο θα είχαν σπάσει τα τηλέφωνα της μικρήςΦίλε, το ξανθό είναι τουρκοβουλγάρα από Βάρνα και παλιότερα ήταν γνωστή στην πιάτσα