Καλά ρε σεις
Ακόμα με την Σοφια ασχολείστε???
Πέρασαν 25 χρόνια από τότε..που αξιζε
Τωρα πια;;;;
Καλά ρε σεις
Ακόμα με την Σοφια ασχολείστε???
Πέρασαν 25 χρόνια από τότε..που αξιζε
Υπαρχουν ξενοδοχεια ημιδιαμονης πχ Μοντεσιτο 40λβ για 3ωρες 50λβ λουξ δωματιο αλλα ειναι περιπου τα ιδια επησις ξεν Ναντεζδα και υπαρχουν και δωματια ημιδιαμονης στην ιδια τιμη 40λβ 3 ωερεςΚαλησπέρα συναγωνιστές.Σπουδαζω στη Σόφια.Μεχρι τώρα πήγαινα σε κορίτσια που είχαν δικό τους χώρο.Ομως θέλω να πάρω 2-3 κοριτσακια που δεν έχουν δικό τους χώρο.Ξενοδοχειο προτείνουν αυτές ή τους λέμε εμείς που θέλουμε κ έρχονται;Πόσο έχει το δωμάτιο; Παίζουν ξενοδοχεία ημιδιαμονης όπως στην Αθήνα,γιατί θέλω να κάτσω με τα κορίτσια 1-2 ώρες ή πληρώνω για μια μέρα;
Κανένα πρόβλημα ο καθένας κάνει τις επιλογές του απλά η Βουλγαρία δεν είναι αυτή που νομίζετε έχει αλλάξει....φιλε μου συμφορουμιτη ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα 150 ευρω ειναι παρα πολλα και τιμες Ελβετιας για να παρω μια MILF με τον αντρα της Παρον!!! οτι και αν ειναι η αλλη!!!! οχι στην Βουλγαρια !!!
....φιλε μου συμφορουμιτη ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα 150 ευρω ειναι παρα πολλα και τιμες Ελβετιας για να παρω μια MILF με τον αντρα της Παρον!!! οτι και αν ειναι η αλλη!!!! οχι στην Βουλγαρια !!!
Από τον έμπειρο Popov η όποιον άλλο έχει εμπειρια περιμένω σχόλια...150 ευρα αλλά φαίνεται ομορφούλα.Τα φθηνά τα φάγαμε στη μάπα όχι άλλο καρβουνο
Από τον έμπειρο Popov η όποιον άλλο έχει εμπειρια περιμένω σχόλια...150 ευρα αλλά φαίνεται ομορφούλα.Τα φθηνά τα φάγαμε στη μάπα όχι άλλο καρβουνο
no noΦίλε, δεν πρέπει να παραπονιέσαι όμως, καθώς κάποτε σου ξεφύγανε και τα (τότε) φθηνά και καλά....
Για την συγκεκριμένη κοπέλα που ρωτάς, θεωρώ ότι με δεδομένα Βουλγαρίας είναι πανάκριβη στα 150 ευρώ για υπεραπλό πρόγραμμα. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, δεν πλασάρεται ως call-girl της Σόφιας, αλλά ως city tour
(αυτοαποκαλούμενη μάλιστα ως high-class courtesan) με έδρα τη Σόφια και με προγραμματισμένες τουρνε, σε Αγγλία, Ολλανδία, Μονακό (Κάννες), Ιταλία. Από αυτό που βλέπω, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για να ζητάει τα συγκεκριμένα χρήματα στο συγκεκριμένο απλό πρόγραμμα της ώρας. Περισσότερο, πιστεύω ότι απευθύνεται σε ψώνια
νεόπλουτους Βούλγαρους, που φαντασιώνονται ότι πηδάνε κάτι το πολύ εκλεκτό έως και σοφιστικέ. Όμως, δεν θεωρώ ότι για έναν Έλληνα, ειδικά με τις πολλές και καλύτερες επιλογές cg, ct και ανεξάρτητων στην Ελλάδα, σε αυτό το επίπεδο τιμών (και με πλουσιότερο πρόγραμμα περιλαμβανόμενο) συντρέχει λόγος να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βέβαια, ο καθένας ξέρει την τσέπη και τα γούστα του, οπότε περί ορέξεως κλπ. Προσωπικά, δεν θα επεδίωκα ποτέ να δώσω 300 λβ σε μια τέτοια περίπτωση, διότι το ποσό είναι υπερβολικό, αν σκεφτείς ότι η Σίσυ που σου είχα προτείνει και ήταν το απόλυτο πιπινοαστέρι της Σόφιας, από τα 120, τελικά το έφτασε στα 220λβ προτού σταματήσει. Το ίδιο ίσχυε παλιότερα και για τη Μάσα τη Ρωσίδα που έπαιζε στα 200λβ προτού σταματήσει και αυτή. Τα σέβη μου
Φίλε, δεν πρέπει να παραπονιέσαι όμως, καθώς κάποτε σου ξεφύγανε και τα (τότε) φθηνά και καλά....
Για την συγκεκριμένη κοπέλα που ρωτάς, θεωρώ ότι με δεδομένα Βουλγαρίας είναι πανάκριβη στα 150 ευρώ για υπεραπλό πρόγραμμα. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, δεν πλασάρεται ως call-girl της Σόφιας, αλλά ως city tour
(αυτοαποκαλούμενη μάλιστα ως high-class courtesan) με έδρα τη Σόφια και με προγραμματισμένες τουρνε, σε Αγγλία, Ολλανδία, Μονακό (Κάννες), Ιταλία. Από αυτό που βλέπω, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για να ζητάει τα συγκεκριμένα χρήματα στο συγκεκριμένο απλό πρόγραμμα της ώρας. Περισσότερο, πιστεύω ότι απευθύνεται σε ψώνια
νεόπλουτους Βούλγαρους, που φαντασιώνονται ότι πηδάνε κάτι το πολύ εκλεκτό έως και σοφιστικέ. Όμως, δεν θεωρώ ότι για έναν Έλληνα, ειδικά με τις πολλές και καλύτερες επιλογές cg, ct και ανεξάρτητων στην Ελλάδα, σε αυτό το επίπεδο τιμών (και με πλουσιότερο πρόγραμμα περιλαμβανόμενο) συντρέχει λόγος να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βέβαια, ο καθένας ξέρει την τσέπη και τα γούστα του, οπότε περί ορέξεως κλπ. Προσωπικά, δεν θα επεδίωκα ποτέ να δώσω 300 λβ σε μια τέτοια περίπτωση, διότι το ποσό είναι υπερβολικό, αν σκεφτείς ότι η Σίσυ που σου είχα προτείνει και ήταν το απόλυτο πιπινοαστέρι της Σόφιας, από τα 120, τελικά το έφτασε στα 220λβ προτού σταματήσει. Το ίδιο ίσχυε παλιότερα και για τη Μάσα τη Ρωσίδα που έπαιζε στα 200λβ προτού σταματήσει και αυτή. Τα σέβη μου
no no
Τα χάσαμε αυτά τα κορμιά...τα είχα προσπαθήσει 1-2 φορές αλλά δεν έκατσε... Πάντως αυτή την περίοδο στο άλλο η ξηρασία είναι δεδομένη...99 % φολα
εγω πριν 4 χρονια ισως 5 περασα τελεια χωρις να βγω εξω βραδυ.Κανένα πρόβλημα ο καθένας κάνει τις επιλογές του απλά η Βουλγαρία δεν είναι αυτή που νομίζετε έχει αλλάξει