Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Ρε σεις, αυτή το παίζει τώρα σε σχέση, με έναν μούτρα σκουπιδιάρη και βλέπω και παιδί... αλλά και το playboy φόρα παρτίδα.. παράξενα πράγματα...
Αν ήταν Αθήνα ξέρω γω και εγγραφες κάτι ανάλογο θα είχαν σπάσει τα τηλέφωνα της μικρής
Ρε σεις, αυτή το παίζει τώρα σε σχέση, με έναν μούτρα σκουπιδιάρη και βλέπω και παιδί... αλλά και το playboy φόρα παρτίδα.. παράξενα πράγματα...
Ευχαριστούμε για της πάντα εγκυρες πληροφορίες,πιο φθηνά θα μου βγει να καλέσω καμία από Ουκρανία για τριημεροΑυτή που τώρα πλασάρεται ως Lea Maleeva (το κανονικό της), είναι η γνωστή Εσκορτίρα για την οποία
έχουν γραφτεί σχόλια και σε προηγούμενες σελίδες και σε άλλα σχετικά νήματα. Υπερτιμημένη περίπτωση
και ειδικά μετά το playboy που της ανέβασε το κασε. Στον αγώνα είναι αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο
και θα πρέπει όλοι να έχουν υπόψη, ότι τα 300 λβ είναι για υπεραπλό πρόγραμμα. Για οτιδήποτε άλλο
(ακόμα και για φιλιά στο σώμα) χρεώνει από +50λβ για το κάθε ένα, οπότε το τελικό ποσό για μια ικανοποιητική
συνάντηση με τα στοιχειώδη, εκτροχιάζεται με το "καλημέρα". Φυσικά, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του
και στα "θέλω" του, αλλά είναι καλό να έχει προκαταβολικά μια αντικειμενική εικόνα για όσα ισχύουν
ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.
Αυτή που τώρα πλασάρεται ως Lea Maleeva (το κανονικό της), είναι η γνωστή Εσκορτίρα για την οποία
έχουν γραφτεί σχόλια και σε προηγούμενες σελίδες και σε άλλα σχετικά νήματα. Υπερτιμημένη περίπτωση
και ειδικά μετά το playboy που της ανέβασε το κασε. Στον αγώνα είναι αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο
και θα πρέπει όλοι να έχουν υπόψη, ότι τα 250 λβ στο μισάωρο είναι για υπεραπλό πρόγραμμα. Για οτιδήποτε άλλο
(ακόμα και για φιλιά στο σώμα) χρεώνει από +50λβ για το κάθε ένα, οπότε το τελικό ποσό για μια ικανοποιητική
συνάντηση με τα στοιχειώδη, εκτροχιάζεται με το "καλημέρα". Φυσικά, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του
και στα "θέλω" του, αλλά είναι καλό να έχει προκαταβολικά μια αντικειμενική εικόνα για όσα ισχύουν
Ναι, ένα 20% περίπου. Καλά, προφανώς από τη χώρα της αγαμίας καλύτερα είναι παντού στην Ευρώπη. Ειδικά Βουλγαρία. Απλά για εμά που ζήσαμε τις καλές εποχές, μας ζορίζει η κατάσταση.. αλλά εννοείται καλύτερα, δε το συζητώ... Έστω 6 καλά τουλάχιστον το χρόνο θα τα πάρεις.. Ενώ Ελλάδα ζήτημα να πάρεις 2-3,
καλά λένε ότι η Αθήνα είναι το πιο VFM μέρος της Ευρώπηςε τι τους περασες τους Βουλγαρους ,ευρωπαιοι γινανε
Φίλε, το ξανθό είναι τουρκοβουλγάρα από Βάρνα και παλιότερα ήταν γνωστή στην πιάτσα
ως "μπιζουδάκι". Είχε κάποτε αγγελία στην οποία παρείχε ως έξτρα, ακάποτο
πήδημα κανονικό ή άναλ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να προτείνονται εδώ μέσα
τέτοιες περιπτώσεις με επικίνδυνη "προϊστορία". Γνώμη μου.
Αυτή που τώρα πλασάρεται ως Lea Maleeva (το κανονικό της), είναι η γνωστή Εσκορτίρα για την οποία
και θα πρέπει όλοι να έχουν υπόψη, ότι τα 250 λβ στο μισάωρο είναι για υπεραπλό πρόγραμμα. Για οτιδήποτε άλλο
καλά λένε ότι η Αθήνα είναι το πιο VFM μέρος της Ευρώπης
Γεια σου φιλε γενικα εχει καλες κριτικες οτι αξιζει τα λεφτα που ζηταει παντως αν δεν μιλας Βουλγαρικα λιγο απιθανο να σε αφησει δυο η οσες φορες θεςΚαλησπέρα κ χρόνια πολλά!Από Δευτέρα που τελειώνουν οι πασχαλινές διακοπές επιστρέφω Σόφια.Σκέφτομαι να πάρω τη Lidor
Έχει προταθεί από popov στο παρελθόν κ θέλω να τη δοκιμάσω.Ξέρουμε αν στο πρόγραμμα της μιας ώρας επιτρέπει 2 εκσπερματώσεις ή αν έχουμε όσες βολές θέλουμε μέχρι να τελειώσει η ώρα;
Είχε ακουστεί παλιότερα ότι δούλευε μόνο με Βούλγαρους ισχύει;
Καλησπερα παιδες, ανεβαινω Σοφια περιπου σε ενα μηνα. Ξερουμε κατι για αυτες? Σημειωτεον, δεν εχω πειρα στο σπορ, μιλαω οκ βουλγαρικα, και ψαχνω και extra service bdsm-femdom (οχι strap).
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!
Καλησπερα παιδες, ανεβαινω Σοφια περιπου σε ενα μηνα. Ξερουμε κατι για αυτες? Σημειωτεον, δεν εχω πειρα στο σπορ, μιλαω οκ βουλγαρικα, και ψαχνω και extra service bdsm-femdom (οχι strap).
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!
Περιπου 1 στις 1000 η περιπτωση να ειναι οκ...
Πηγαινε στο νημα με τις προτασεις βρες την simona στο alo.bg και ασε τα αλλα