Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 455K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Κοίτα κατά κύριο λόγω στην Ρωσία οι γυναίκες βαρέθηκαν να είναι οι άντρες του σπιτιού. Κάτι που έκαναν πολλά χρόνια στην σειρά.Οι άντρες έκαναν ένα παιδί με την μια την παρατούσαν και έκαναν αλλά δύο με την άλλη και η ζωή κυλούσε.Σ αυτά που αναφέρεται δεν έχουν σχέση με την διάβρωση της ρωσικής κοινωνίας  

Οι λόγοι της διάβρωσης είναι πολλοί. Και σίγουρα ένας από αυτός, η προώθηση της δυτικής υποκουλτούρας, μέσω show, τηλεόρασης και κυρίως ίντερνετ. Που πλέον αποκαλύφθηκε ο ρόλος αυτής της εφεύρεσης... Ενώ σαν δίκτυο (intranet) υπήρχε από 60s αλλά το δώσαν στο κοινό στα 90s, late 80s αμερική.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
φιλε ταργκετ αν πανε ολα οπως τα περιμενω, να ξερεις οτι θα ετοιμασεις βαλιτσα για εξερευνηση της ρωσικης επαρχιας. θα δουμε ποια πολη μας τεργιαζει και θα ριξουμε αγκυρα.  βοτκα καλη να εχει και ολα τα άλλα θα τα βρουμε

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ναι τα βλέπουμε και τώρα τι κάνουν οι ρώσοι

εντάξει, στο λόγο υπάρχει και ο αντίλογος... κάθε άποψη δεκτή.. εγώ και να μην πίστευα στον Ρώσο, πάλι μαζί του θα ημουν για τις μουναρες. Ο καθένας το συμφέρον του κοιτάει, έτσι δεν πάει?  :grin: :dancing:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
φιλε ταργκετ αν πανε ολα οπως τα περιμενω, να ξερεις οτι θα ετοιμασεις βαλιτσα για εξερευνηση της ρωσικης επαρχιας. θα δουμε ποια πολη μας τεργιαζει και θα ριξουμε αγκυρα.

Ροστόβ πρέπει και είναι εύκολο.. έχει direct από Θεσσ. Κρίμα είναι να μην πάμε ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
φιλε ταργκετ αν πανε ολα οπως τα περιμενω, να ξερεις οτι θα ετοιμασεις βαλιτσα για εξερευνηση της ρωσικης επαρχιας. θα δουμε ποια πολη μας τεργιαζει και θα ριξουμε αγκυρα.  βοτκα καλη να εχει και ολα τα άλλα θα τα βρουμε
Έχω περάσει πολλά χρόνια από την ζωή μου στην καταθλιπτική ρωσία,Σαν την ΕΛΛΆΔΑ δεν έχει πουθενά.Θα γυρίσετε πίσω τρέχοντας  

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έχω περάσει πολλά χρόνια από την ζωή μου στην καταθλιπτική ρωσία,Σαν την ΕΛΛΆΔΑ δεν έχει πουθενά.Θα γυρίσετε πίσω τρέχοντας 

Καλά ισχύει αυτό... αλλά το μουνί είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό !!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ροστόβ πρέπει και είναι εύκολο.. έχει direct από Θεσσ. Κρίμα είναι να μην πάμε ...

θα παμε ποιος ειπε οτι δεν θα παμε, βοτκα καλη και μικρα τοπικα κεντρα διασκεδασης καθως και καραοκε μπαρ να εχει και γυναικες καλες θα βρουμε για να φτιαξουμε οικογενεια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
Ροστοφ είναι από τους χειρότερους προορισμούς,γεμάτο με θερμόαιμους καυκάσιους,όσο πιο βόρεια τόσο το καλύτερο  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

δεν ειπαμε ολο το χρονο εγω 3-4 μηνες τον χρονο θα καθομαι τον υπολοιπο χρονο στην ελλαδα θα ειμαι και λογο δουλειας. την γυναικα μου δεν θα φερνω στην ελλαδα για πολους και διαφορους λογους.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ροστοφ είναι από τους χειρότερους προορισμούς,γεμάτο με θερμόαιμους καυκάσιους,όσο πιο βόρεια τόσο το καλύτερο  

Κ εγώ έτσι πίστευα, αλλά ο Πάπας λόγω Σαββίδη λέει ότι έχουμε πολύ καλό όνομα εκεί .... Πάπα, εγώ δε θέλω οικογένεια , λευκά ρωσιδάκια με ροζ μουνάκια θέλω !!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

περαν οτι μου αρεσουν οι καυκασιες γκομενες και εγω σαν καυκασιος μοιαζω. αλλά ειμαι μπροστα τους πολυ πιο ομορφος απο τους καυκασιους αντρες που εχεις στο μυαλο σου σαν εικονα. γι' αυτο και πολλες ρωσιδες εδω στη ελλαδα μου λενε οτι δεν μοιαζω εμφανισιακα σαν ελληνας ερχομαι πιο κοντα σ' αυτες και ειναι στα πολυ ++++ αυτο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
δεν ειπαμε ολο το χρονο εγω 3-4 μηνες τον χρονο θα καθομαι τον υπολοιπο χρονο στην ελλαδα θα ειμαι και λογο δουλειας. την γυναικα μου δεν θα φερνω στην ελλαδα για πολους και διαφορους λογους.
Παπά αν δεν μπορείς να κανείς κουμάντο στην γυναίκα σου μην παντρευεσαι καθόλου.Με όλο τον σεβασμό πάντα στο λέω  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παπά αν δεν μπορείς να κανείς κουμάντο στην γυναίκα σου μην παντρευεσαι καθόλου.Με όλο τον σεβασμό πάντα στο λέω  

οχι γι' αυτο φιλε μου μια χαρα κουμαντο την κανω, θα τα πουμε αναλυτικα απο κοντα οταν πιουμε καφε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
περαν οτι μου αρεσουν οι καυκασιες γκομενες και εγω σαν καυκασιος μοιαζω. αλλά ειμαι μπροστα τους πολυ πιο ομορφος απο τους καυκασιους αντρες που εχεις στο μυαλο σου σαν εικονα. γι' αυτο και πολλες ρωσιδες εδω στη ελλαδα μου λενε οτι δεν μοιαζω εμφανισιακα σαν ελληνας ερχομαι πιο κοντα σ' αυτες και ειναι στα πολυ ++++ αυτο
Οι καυκασιοι δεν σε πειράζουν αλλά χώνονται και καμακώνουν πολύ και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός,από αυτήν την άποψη στο λέω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.293
Πόντοι
506
Οι βόρειες λιώνουν για μελαχρινους άντρες αυτές που ζουν κοντά στον καύκασο όχι ιδιετερα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κ εγώ έτσι πίστευα, αλλά ο Πάπας λόγω Σαββίδη λέει ότι έχουμε πολύ καλό όνομα εκεί .... Πάπα, εγώ δε θέλω οικογένεια , λευκά ρωσιδάκια με ροζ μουνάκια θέλω !!!

τον σαββιδη στο ροστοφ τον εχουν ως ευργετη μην ξεχνας οτι επαρχια του ροστοφ τον επελεξε για βουλευτη στο κομμα του πουτιν στη ρωσικη δουμα, εχει προοθησει πολυ την ελληνορωσικη φιλια.

ο καθενας παντως οπως θελει θα παιξει το παιχνιδι του. εγω θελω μια γυναικα για οικογενεια, πουτανες ουτως η αλλως θα γαμαω εδω στην ελλαδα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom