Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και φιλορώσοι να μην είμασταν, αυτό που λες είναι αδιάψευστη αλήθεια. Καμμένα χαρτιά.. Δυστυχώς.. γιατί ήταν χώρες με ωραία μουνιά και εύκολα. Κρίμα απλά.... κρίμα... Τι να πρωτοπιάσω? Τις δίμετρες απο βαλτικές? Τις ξεκωλιάρες τις πολωνές και τις ρουμάνες? τις μουνάρες τις βουλγάρες?...

Εχω διαβασει πολυ την ρωσικη ιστορια και λατρευω το μεγαλειο της ιστοριας τους. ειναι το κρατος που χτυπηθηκε οσο κανενα αλλο απο τους δυτικους ( με τις ευλογιες των οικογενειων rochild & rokffeler) επειδη τους χαλουσε παντα τα μεγαλοεπιβολα σχεδια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εχω διαβασει πολυ την ρωσικη ιστορια και λατρευω το μεγαλειο της ιστοριας τους. ειναι το κρατος που χτυπηθηκε οσο κανενα αλλο απο τους δυτικους ( με τις ευλογιες των οικογενειων rochild & rokffeler) επειδη τους χαλουσε παντα τα μεγαλοεπιβολα σχεδια

έτσι είναι ακριβώς.. απλά λόγω κομμουνισμού έχουν αμαυρωθεί και είναι το μαύρο πρόβατο παντού.. ειδικά στις πρώην κομουνιστικές χώρες της ε.ε. μη μιλήσεις για Ρωσία... Εκεί πρέπει να μεταναστεύσουμε να τελειώνουμε... μουνί... διασκέδαση... και old school καταστάσεις.... Και οι political correct και φιλελέδες, ας μείνουν στο μπουρδέλο της εε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
επισης να δωσω το παραδειγμα των pussie rayot τι παθανε απο την Ρωσικη κυβερνηση. πηγαν να διαφθειρουν με φεμινιστικες μαλακιες τις γυναικες στην ρωσσια αλλά η καταληξη τους ειδαν ολοι ποια ειναι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
έτσι είναι ακριβώς.. απλά λόγω κομμουνισμού έχουν αμαυρωθεί και είναι το μαύρο πρόβατο παντού.. ειδικά στις πρώην κομουνιστικές χώρες της ε.ε. μη μιλήσεις για Ρωσία... Εκεί πρέπει να μεταναστεύσουμε να τελειώνουμε... μουνί... διασκέδαση... και old school καταστάσεις.... Και οι political correct και φιλελέδες, ας μείνουν στο μπουρδέλο της εε.

:thumbsup:  :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Θα διαφωνήσω. Η οικονομική εξαθλίωση δίνει ευκαιρίες. Εδώ μιλάμε ότι οι βλάχοι της ανατολική ευρώπης πήραν στάτους με την ε.ε. αύξηση μισθών και χαρτιά να ταξιδέψουν και να δουλέψουν νόμιμα όπου θέλουν!!! Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή!!! Και στις χώρες που δεν μπήκαν, πχ. ουκρανία και μολδαβία, τα μέρη έχουν αρχίσει να αδειάζουν (τα ποιοτικά μουνιά πάντα πρώτα φεύγουν) και φυσικά προωθούν τη δυτική υποκουλτούρα, δηλαδή ομοφυλοφιλία, ανεξαρτησία γυναίκας, δικαιώματα γυναίκας, σεξισμός και καλά το καμάκι, ότι το σεξ είναι κακό, τα καμάκια είναι κακά... εδώ μιλάμε για απόλυτη καταστροφή... Δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις φυσικά, αλλά στα μάτια μου αυτό βλέπω εδώ και χρόνια (από early 00s) απλά τώρα κορυφώνει το θέμα ...
Σίγουρα δίνει ευκαιρίες αλλά όχι σ αυτούς που την βιώνουν,καμία δεν θα έφευγε αν έπαιρνε τα ίδια στην πατρίδα της.Όσο για την ισότητα τον δύο φύλων οι ανατολικές χώρες πάντα ήταν πολυ πιο μπροστά από της δυτικές.Στην Ρωσια,Ουκρανία κτλ σε μεγαλύτερο ποσοστό η γυναίκα ήταν το κεφάλι του σπιτιού  

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
επισης να δωσω το παραδειγμα των pussie rayot τι παθανε απο την Ρωσικη κυβερνηση. πηγαν να διαφθειρουν με φεμινιστικες μαλακιες τις γυναικες στην ρωσσια αλλά η καταληξη τους ειδαν ολοι ποια ειναι.
Καμία σχέση με αυτό που αναφέρεις ,απλά στράφηκαν εναντίον του Πουστίν

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

ότι γινόταν στην πρωιμη ε.ε. ότι γινόταν στις νορμάλ εποχές που μεγαλώσαμε.. Οι Ρώσοι εξαφανίζουν τους εσωτερικούς εχθρούς πρώτα και μετά περιμένουν τους άλλους. Επίσης κάτι σημαντικό.. Οι Ρώσοι δεν ξεκινάν ποτέ πόλεμο... πάντα τον τελειώνουν ...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σίγουρα δίνει ευκαιρίες αλλά όχι σ αυτούς που την βιώνουν,καμία δεν θα έφευγε αν έπαιρνε τα ίδια στην πατρίδα της.Όσο για την ισότητα τον δύο φύλων οι ανατολικές χώρες πάντα ήταν πολυ πιο μπροστά από της δυτικές.Στην Ρωσια,Ουκρανία κτλ σε μεγαλύτερο ποσοστό η γυναίκα ήταν το κεφάλι του σπιτιού 

άλλο αυτό, άλλο ο ψευτοφεμινισμός και η ανδροποίηση της γυναίκας και οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών (πχ. γυναίκες) με δικαίωμα υιοθέτησης και τα δικαιώματα που έχουν στο δυτικό κόσμο, κατά του άντρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ο βλάχοι της πρωην ΕΣΣΔ ειναι οι ουκρανοι οι ρωσοι τους θεωρουν υποαναπτικους αγροικους και με το δικιο τους φυσικα.

Ν μην ξεχναμε ιστορικα οτι οι ουκρανοι ηταν ο δουρειος ιππος στον πολεμο με το χιτλερ αυτοι ανοιξαν της πυλες των συνορων της ΕΣΣΔ για να προελασει ο δικτατορας χιτλερ διοτι οι ουκρανοι ποτε δεν ηθελαν να βρισκονται υπο την Ρωσικη επιρροη
Ναι εφόσον ο Στάλιν είχε αφανίσει τον μισό πληθυσμό της Ουκρανίας τι περίμενες να κάνουν δηλαδή  

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

φιλε ταργετ εχω 2 με 3 χρονια που ειμαι οικονομικα πολυ πιεσμενος. αν μου βγουν κατι ακινητα που εβγαλα πρως πωληση και ανασανω οικονομικα μετα 3-4 μηνες το χρονο θα βρισκομαι ρωσια και οχι μοσχα και αγια πετρουπολη αλλά σε επαρχιακη πολη. θα κοιταξω να αποκτησω ισχυρους συνδεσμους εκει διοτι θα ειμαι κατι σαν ημιμονμος. αλλά οπως σου ειπα πρεπει να τελειωσω μια και καλη με τις εκρεμοτητες στην ελλαδα. οικογενεια εδω στην ελλαδα οσο ειμαι δεν προκειται να κανω δεν προκειται να μεγαλωσω παιδια εδω στην ελλαδα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ναι εφόσον ο Στάλιν είχε αφανίσει τον μισό πληθυσμό της Ουκρανίας τι περίμενες να κάνουν δηλαδή  

Γιαυτό και υπάρχει το μίσος ακόμα.. Η μοντέρνα Ρωσία όμως δεν έχει τόσο σχέση με τη Σοβιετοσταλινική.. και θεωρώ είναι καλύτερο προς όλους να τα έχουν καλά με τους ρώσους, γιατί αυτοί είναι οι γείτονες τους και εμείς να γαμάμε πιο εύκολα !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

το ξερω γι' αυτο δεν ηθελαν να βρισκονται κατω απο την ρωσια. για τον σταλιν δεν θελει να ακουει κανενας ρωσος δεν ειναι αρεστο προσωπο στην ρωσια απο τους ρωσους.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
φιλε ταργετ εχω 2 με 3 χρονια που ειμαι οικονομικα πολυ πιεσμενος. αν μου βγουν κατι ακινητα που εβγαλα πρως πωληση και ανασανω οικονομικα μετα 3-4 μηνες το χρονο θα βρισκομαι ρωσια και οχι μοσχα και αγια πετρουπολη αλλά σε επαρχιακη πολη. θα κοιταξω να αποκτησω ισχυρους συνδεσμους εκει διοτι θα ειμαι κατι σαν ημιμονμος. αλλά οπως σδου ειπα πρεπει να τελειωσω μια και καλη με τις εκρεμοτητες στην ελλαδα. οικογενεια εδω στην ελλαδα οσο ειμαι δεν προκειται να κανω δεν προκειται να μεγαλωσω παιδια εδω στην ελλαδα.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Τη Ρωσική επαρχία θέλω πολύ να την ανακαλύψω  κ εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει κάτι κοντινό σαν Ροστόβ που προτείνεις ή κάτι μακρινό σαν Σιβηρία. Ελλάδα δεν αξίζει να κάνεις παιδιά και οικογένεια.. με τίποτα.. !! Ακόμα και Πολωνία, καλύτερα είναι! Γενικά Ελλάδα δεν αξίζει να ζεις, εκτός αν έχει λυμένα οικονομικά και γουστάρεις παραλίες, καλό καιρό, φράπα κλπ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Τη Ρωσική επαρχία θέλω πολύ να την ανακαλύψω  κ εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει κάτι κοντινό σαν Ροστόβ που προτείνεις ή κάτι μακρινό σαν Σιβηρία. Ελλάδα δεν αξίζει να κάνεις παιδιά και οικογένεια.. με τίποτα.. !! Ακόμα και Πολωνία, καλύτερα είναι! Γενικά Ελλάδα δεν αξίζει να ζεις, εκτός αν έχει λυμένα οικονομικά και γουστάρεις παραλίες, καλό καιρό, φράπα κλπ.

οχι σιβηρια εγω σου προτεινα ροστοφ ή σοτσι ας πουμε διοτι ειναι πιο κοντα με τα δικα μας στανταρ  ;)

να ξερεις αν κανω οικογενεια επανω στην ρωσια την γυναικα μου στην ελλαδα δεν προκειται ποτε να την φερω ουτε για διακοπες

αν πανε ολα οπως τα περιμενω, να ξερεις οτι θα ετοιμασεις βαλιτσα για εξερευνηση της ρωσικης επαρχιας. θα δουμε ποια πολη μας τεργιαζει και θα ριξουμε αγκυρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
άλλο αυτό, άλλο ο ψευτοφεμινισμός και η ανδροποίηση της γυναίκας και οι γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών (πχ. γυναίκες) με δικαίωμα υιοθέτησης και τα δικαιώματα που έχουν στο δυτικό κόσμο, κατά του άντρα.
Κοίτα κατά κύριο λόγω στην Ρωσία οι γυναίκες βαρέθηκαν να είναι οι άντρες του σπιτιού. Κάτι που έκαναν πολλά χρόνια στην σειρά.Οι άντρες έκαναν ένα παιδί με την μια την παρατούσαν και έκαναν αλλά δύο με την άλλη και η ζωή κυλούσε.Σ αυτά που αναφέρεται δεν έχουν σχέση με την διάβρωση της ρωσικής κοινωνίας  

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
οχι σιβηρια εγω σου προτεινα ροστοφ ή σοτσι ας πουμε διοτι ειναι πιο κοντα με τα δικα μας στανταρ  ;)

να ξερεις αν κανω οικογενεια επανω στην ρωσια την γυναικα μου στην ελλαδα δεν προκειται ποτε να την φερω ουτε για διακοπες

φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά...

Εννοείς είναι πιο κοντά σε μας λόγω θάλασσας, νότιας πλευράς Ρωσίας κλπ? Η σαν απόσταση?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Γιαυτό και υπάρχει το μίσος ακόμα.. Η μοντέρνα Ρωσία όμως δεν έχει τόσο σχέση με τη Σοβιετοσταλινική.. και θεωρώ είναι καλύτερο προς όλους να τα έχουν καλά με τους ρώσους, γιατί αυτοί είναι οι γείτονες τους και εμείς να γαμάμε πιο εύκολα !
Ναι τα βλέπουμε και τώρα τι κάνουν οι ρώσοι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Stories