Ημουνα μια νύχτα Σόφια.Οι Βουλγάρες αρκετά προσεγγίσιμες εμφανισιακά στην αρχή δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση(τούρκικο πρόσωπο σλαυικό σώμα) μετά όμως αρχίζουν να σε φτιάχνουν όπως οι Ουκρανές.Απέραντα πόδια κτλ.Πήγα στο κλαμπ Σι εν Σίτυ στο κέντρο και σε κάτι κλαμπ στο στουντέντσκι γκραντ.Απαιτούνται γνώσεις βουλγαρικών καθ'ότ,ι ελάχιστες μιλάνε αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν ρωσικά όπως ήλπιζα.
Οι Βούλγαροι σλαυικής προέλευσης γαμώ τα παιδιά,αυτοί που μοιάζουν με Τούρκους εντελώς σκατά.Βρωμύλοι,απατεώνες,κλέφτες είναι για πολλές μπάτσες.Σοβαρά άμα δείτε τουρκόφατσα ή γυφτόφατσα μην μπείτε σε ταξί ή μαγαζί.Εχω την αίσθηση οτι τέτοιοι υπήρχαν και στην Ελλάδα(τουρκόγυφτοι;) αλλά τους διώξαμε.
Μερικοί Βούλγαροι είναι σαν κτήνη με χοντρούς λαιμούς κτλ.Αλλοι μοιάζουν με Ελληνες της Μακεδονίας.Γενικά πολύ μιξαρισμένος λαός.Επίσης το μυαλό τους κολλάει έχουν αυτή τη νοητική αδυναμία που έχουν και οι Τούρκοι δε στροφάρουν πάντα.Μερικοί είναι εντελώς βαλκάνιοι γκάνγκστερ μιλάνε αργά με ερωτήσεις,ξεκινάνε αμάξια από πίσω σου το βράδυ με μηχανή στο ρελαντί και τα φώτα σβησμένα δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες πάντως κοψοχολιάζεις.Ενας αλήτρας με ακολουθούσε τη νύχτα έκανα οτι θα πάω αριστερά και ήρθα από πίσω του.Αυτός είχε σταματήσει και έψαχνε να δει που είμαι.Του λέω στα ελληνικά ρε μουνί γιατί με ακολουθείς; και αυτός πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη.Μόλις άκουσα τον ήχο από σίδερο τα χρειάστηκα.Κάτι μου είπε στα βουλγαρικά έτρεξα να χωθώ σε ένα ταξί που ευτυχώς ήταν δίπλα.Λέω στον ταξιτζή κάν'τη γρήγορα.