Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν ειχα τον χρόνο αλλα για ριξε μια ματια εδω και αν γουσταρης κατι για τεστ  ντραιβ πέσ μου να σου στειλω κωδικο με πμ η το τηλεφωνο οποια σου κανει τυχόν κλίκ.
Περιεργως εχουν χαμηλές τιμες ισως ειναι μαιμου διαφημηση  για να περνουν σμσ με χρεωση..

Ρε Άλλαν που το βρήκες αυτό, καλά πιστεύεις ότι μπορεί να είναι αληθινό, μπαμ κάνει από μακρία ότι είναι μαιμού!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε Άλλαν που το βρήκες αυτό, καλά πιστεύεις ότι μπορεί να είναι αληθινό, μπαμ κάνει από μακρία ότι είναι μαιμού!!

Koita an den dokimasis  ελπιζεις οποτε αν θελεις να δοκιμασεις πεσ μου να σου στειλω κωδικό και τα τηλεφωνα απο τα ζωντανα.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Χαλκιδικη ειμαι υπο επιτηρηση εως 31 Αυγουστου οποτε.....................Ανέβηκα επάνωωωωωωωωωωωω................
κουράστηκα λογο οδηγησης και τεστ ντρ'αιβ..........χχαχαχαχααααααααααααααααα

Test drive ε? Είχε καλά "γκάζια" και "κρατήματα" το...οχημα;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Test drive ε? Είχε καλά "γκάζια" και "κρατήματα" το...οχημα;

Aν είχε λέει???????????????????????????????????
ε κι αλλο ελεγε τερμα τα γκάζια τσίτα ................χαχαχχαχαχαχαααααααααααα
4ωρο γκράν πρι φύγανε λάδια - βαλβολίνες - μπιέλες - σαζμάν αμορτισερ όλα τσακιστηκαν δεν εμεινε τιποτα όρθιο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δευτέρα διανυκτερεύω Σόφια
πιθανότατα και Τρίτη
ποιος είναι πάνω;

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δευτέρα διανυκτερεύω Σόφια
πιθανότατα και Τρίτη
ποιος είναι πάνω;

Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος, με 100 ευράκια/ώρα πίνω μέχρι και καφέ μαζί σου, εκτός και αν προκύψει κάτι, ενδιαφέρεσαι;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος, με 100 ευράκια/ώρα πίνω μέχρι και καφέ μαζί σου, εκτός και αν προκύψει κάτι, ενδιαφέρεσαι;;;;
θα το σκεφτώ
όταν αλλάξω γούστα
αλλά επειδή μπορεί να αργήσει αυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας μην αρχίσουμε εδώ πολιτική κουβέντα
αυτά αν θες σε καφέ
αλλά μην περιμένεις 100ευρω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξαναλέω
π.μ. με τηλέφωνο, αλλιώς θα τον πιει ο καθένας μόνος του τον καφέ

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χθες πέρασα καλά πάντως αν και κουρασμένος με φοιτήτρια, καινούρια γνωριμία, αυτά, παραπάνω λεπτομέρειες δεν λέω γιατί μερικοί μας παρεξηγούν κιόλας!!

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Nai  για να σου δωση την δυνατοτητα επικοινωνιας με τις κοπέλλες.
Οι κοπέλες ομως ειναι αντι εξόδων διακοπών και οχι εναντι αμοιβής για την παρέα τους μαζί σου,........... οποτε αξίζη τον κοπο  νομίζω  για κάποιον που θέλει να παει διακοπές και να εχει παρέα για ενα μακρυ διαστημα διακοπών απο το να πληρώση ενα εσκορτ γκέρλ εφ'όσον δεν εχει την δυνατοτητα να εχει καποια γκομενα δική του.
εμενα μου ζητούν 29 ευρώ για ενα μήνα συνδρομή.
Κοιτα οποιος θέλει να κυκλοφορεί αστερια πρεπει να βάζει και το χερι στην τσέπη τιποτα δεν ειναι Δωρεαν να το κατανοήσουμε καποια στιγμή ακόμα και η επισημη αγαπημένη σου μολις πάρη χαμπάρι οτι το ταμειον ειναι μείον θα την κάνει οχι με ελαφρά πηδηματακια αλλά με βαρια αγρια και δυνατά πηδήματα ο νοών  νοείτο.

Τα 29 ευρώ ειναι 59 (πότε ήταν 29 βρε δεινόσαυρε;;; από πότε το έχεις ανακαλύψει :cheesy: )και όπως τα περισσότερα "dating" sites το 80% τουλάχιστον είναι μούφες και απατεώνες :offtopic:  βεβαίως αλλά είπα να βοηθήσω
Και μια και ψάχνεστε για long term, ρίξτε μια ματια εδω οι τιμές παιζουν κανα 1000αρι το 48ωρο, σαφώς πιο χαμηλά απο τα στανταρ.
Καλές βουτιές παίδες, σε θάλασσες παραλίες και ζουμερά  :tits:

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Υιέ μου, υιέ μου ποτε δεν ακουσες το δολιο τον πατερα σου ή μάλον δεν προσέχεις,
θα στο ξαναπώ μια και εισαι εκει, εγώ  δεν προλαβα να δοκιμάσω,........
εσυ που εισαι εκει όμως αυτο το διάστημα μπορεις να κάνεις μια δοκιμή εάν θέλεις και να μας ενημερώσης.

Σημ. Ρε συ τι εγινε με το μαυράκι απο το  καμα- σούτρα;;;; δεν βλέπω ενημέρωση. .

χαχαχαχαχα το πρόσεξα πατέρα, απλά μου φαίνονται πολύ καλά γι' αληθινά, ειδικά για τέτοιες τιμές! από 'κει και πέρα, επειδή είναι τόσο χαμηλές οι τιμές, εσύ που έχεις τον τρόπο να βρεις τα νούμερα, στείλε μου το τλφ για όποια σου κάνει κλικ, να τη δοκιμάσω να σου πω τι θα μου'ρθει!

με το παλαβό το μελανούρι μια χαρά τα βρήκαμε, αλλά έχεις δίκιο, το αμέλησα, θα περάσω ένα φιρμάνι στο σχετικό νήμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ημουνα μια νύχτα Σόφια.Οι Βουλγάρες αρκετά προσεγγίσιμες εμφανισιακά στην αρχή δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση(τούρκικο πρόσωπο σλαυικό σώμα) μετά όμως αρχίζουν να σε φτιάχνουν όπως οι Ουκρανές.Απέραντα πόδια κτλ.Πήγα στο κλαμπ Σι εν Σίτυ στο κέντρο και σε κάτι κλαμπ στο στουντέντσκι γκραντ.Απαιτούνται γνώσεις βουλγαρικών καθ'ότ,ι ελάχιστες μιλάνε αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν ρωσικά όπως ήλπιζα.
Οι Βούλγαροι σλαυικής προέλευσης γαμώ τα παιδιά,αυτοί που μοιάζουν με Τούρκους εντελώς σκατά.Βρωμύλοι,απατεώνες,κλέφτες είναι για πολλές μπάτσες.Σοβαρά άμα δείτε τουρκόφατσα ή γυφτόφατσα μην μπείτε σε ταξί ή μαγαζί.Εχω την αίσθηση οτι τέτοιοι υπήρχαν και στην Ελλάδα(τουρκόγυφτοι;) αλλά τους διώξαμε.
Μερικοί Βούλγαροι είναι σαν κτήνη με χοντρούς λαιμούς κτλ.Αλλοι μοιάζουν με Ελληνες της Μακεδονίας.Γενικά πολύ μιξαρισμένος λαός.Επίσης το μυαλό τους κολλάει έχουν αυτή τη νοητική αδυναμία που έχουν και οι Τούρκοι δε στροφάρουν πάντα.Μερικοί είναι εντελώς βαλκάνιοι γκάνγκστερ μιλάνε αργά με ερωτήσεις,ξεκινάνε αμάξια από πίσω σου το βράδυ με μηχανή στο ρελαντί και τα φώτα σβησμένα δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες πάντως κοψοχολιάζεις.Ενας αλήτρας με ακολουθούσε τη νύχτα έκανα οτι θα πάω αριστερά και ήρθα από πίσω του.Αυτός είχε σταματήσει και έψαχνε να δει που είμαι.Του λέω στα ελληνικά ρε μουνί γιατί με ακολουθείς; και αυτός πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη.Μόλις άκουσα τον ήχο από σίδερο τα χρειάστηκα.Κάτι μου είπε στα βουλγαρικά έτρεξα να χωθώ σε ένα ταξί που ευτυχώς ήταν δίπλα.Λέω στον ταξιτζή κάν'τη γρήγορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom