Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ημουνα μια νύχτα Σόφια.Οι Βουλγάρες αρκετά προσεγγίσιμες εμφανισιακά στην αρχή δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση(τούρκικο πρόσωπο σλαυικό σώμα) μετά όμως αρχίζουν να σε φτιάχνουν όπως οι Ουκρανές.Απέραντα πόδια κτλ.Πήγα στο κλαμπ Σι εν Σίτυ στο κέντρο και σε κάτι κλαμπ στο στουντέντσκι γκραντ.Απαιτούνται γνώσεις βουλγαρικών καθ'ότ,ι ελάχιστες μιλάνε αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν ρωσικά όπως ήλπιζα.
Οι Βούλγαροι σλαυικής προέλευσης γαμώ τα παιδιά,αυτοί που μοιάζουν με Τούρκους εντελώς σκατά.Βρωμύλοι,απατεώνες,κλέφτες είναι για πολλές μπάτσες.Σοβαρά άμα δείτε τουρκόφατσα ή γυφτόφατσα μην μπείτε σε ταξί ή μαγαζί.Εχω την αίσθηση οτι τέτοιοι υπήρχαν και στην Ελλάδα(τουρκόγυφτοι;) αλλά τους διώξαμε.
Μερικοί Βούλγαροι είναι σαν κτήνη με χοντρούς λαιμούς κτλ.Αλλοι μοιάζουν με Ελληνες της Μακεδονίας.Γενικά πολύ μιξαρισμένος λαός.Επίσης το μυαλό τους κολλάει έχουν αυτή τη νοητική αδυναμία που έχουν και οι Τούρκοι δε στροφάρουν πάντα.Μερικοί είναι εντελώς βαλκάνιοι γκάνγκστερ μιλάνε αργά με ερωτήσεις,ξεκινάνε αμάξια από πίσω σου το βράδυ με μηχανή στο ρελαντί και τα φώτα σβησμένα δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες πάντως κοψοχολιάζεις.Ενας αλήτρας με ακολουθούσε τη νύχτα έκανα οτι θα πάω αριστερά και ήρθα από πίσω του.Αυτός είχε σταματήσει και έψαχνε να δει που είμαι.Του λέω στα ελληνικά ρε μουνί γιατί με ακολουθείς; και αυτός πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη.Μόλις άκουσα τον ήχο από σίδερο τα χρειάστηκα.Κάτι μου είπε στα βουλγαρικά έτρεξα να χωθώ σε ένα ταξί που ευτυχώς ήταν δίπλα.Λέω στον ταξιτζή κάν'τη γρήγορα.

Σαν σεναριογράφος θα εκανες  καριέρα αρκει να εβρισκες παραγωγό,
το σκέφτηκες ποτε σοβαρά;;;;;;;;;;;;;

Λοιπον κοψτε τις παπαριες διοτι οτι μαλακια μπορεί να συμβεί στο χωριό σου μπορεί και στην Σόφια ...
αλλα αυτα που λές δεν γινονται ουτε με σφαίρες.( εκτος κι αν ψαχνόσουν για σαματά).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο απόλυτος παράδεισος του καμακιού είναι το sunny beach.Τέτοια ποσότητα από γκόμενες δεν έχω δει σε κανένα θέρετρο στην Ελλάδα.Μιλάμε για αχανή παραλία όπου μπορείς να καμακώσεις παντού παραλία,beach bar,clubs,μαγαζιά έχει τεράστιες ποσότητες από Ρωσίδες,Βουλγάρες,Αγγλίδες,Γερμανίδες,Ολλανδές κτλ.Ο κεντρικός δρόμος είναι σε στυλ Φαληράκι και δε λέει πολύ εκτός εάν σε κάποιον αρέσει το κλασσικό στυλ με Αγγλους Σκανδιναυούς κτλ.Ξενοδοχεία φανταστικά απλωμένα σε τεράστια έκταση έχουν χτίσει ουσιαστικά μια πόλη 300000 ατόμων που μένουν στα ξενοδοχεία.Υπάρχουν ζώνες,μια ζώνη με Ρώσους,μια με Σέρβους,μια με Βουλγάρους και μια με Δυτικούς αλλά δεν πρόλαβα να χαρτογραφήσω αρκετά την περιοχή έμεινα μόνο δύο μέρες.Οι Βουλγάρες τελείως ξέκωλα ντυμένες παραλίγο να με πλακώσουν δυο νταγλαράδες Βούλγαροι όταν έπεσα στις δικές τους που κυκλοφορούσαν στο δρόμο με μικροσκοπικά μαγιώ.Η απόλυτη πλάκα είναι να βλέπεις Σουηδούς να κάνουν καμάκι σε ξέκωλες Βαλκάνιες.Γενικά μερικοί φόρτωναν στην ίδια αναλογία όπως στα ελληνικά νησιά.Είδα και μερικές Αγγλίδες να τραβιούνται με μαύρους.
Γενικά το μέρος δε σε αγχώνει όπως τα ελληνικά νησιά όπου δεν έχεις χώρο είναι πολύ μικροί οι δρόμοι και παντού μαγαζιά οπότε έχεις πολύ λίγο χώρο και χρόνο για καμάκι ενώ έχεις και το άγχος μήπως σε προλάβει άλλος.Το sunny beach γαμεί και δέρνει από κάθε άποψη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σαν σεναριογράφος θα εκανες  καριέρα αρκει να εβρισκες παραγωγό,
το σκέφτηκες ποτε σοβαρά;;;;;;;;;;;;;

Λοιπον κοψτε τις παπαριες διοτι οτι μαλακια μπορεί να συμβεί στο χωριό σου μπορεί και στην Σόφια ...
αλλα αυτα που λές δεν γινονται ουτε με σφαίρες.( εκτος κι αν ψαχνόσουν για σαματά).

Δεν ξέρω τι ήθελε αυτός ο μαλάκας.Μπορεί να ήθελε να πουλήσει τίποτα.Αλλά με πήρε από πίσω ήταν μεσάνυχτα.Πού να ξέρω εγώ τι ήθελε;
Στο Σι εν Σίτυ οι γκόμενες είναι σε παρέες με Βούλγαρους αλλά αν είναι κανείς προσεκτικός δεν τρέχει τίποτα γιατί χαριεντίζονται με πολλούς.Δεν είμαι σίγουορς τι γίνεται αν κατά λάθος πέσεις σε γκόμενα που συνοδεύει κανένας χοντρόσβερκος.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ημουνα μια νύχτα Σόφια.Οι Βουλγάρες αρκετά προσεγγίσιμες εμφανισιακά στην αρχή δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση(τούρκικο πρόσωπο σλαυικό σώμα) μετά όμως αρχίζουν να σε φτιάχνουν όπως οι Ουκρανές.Απέραντα πόδια κτλ.Πήγα στο κλαμπ Σι εν Σίτυ στο κέντρο και σε κάτι κλαμπ στο στουντέντσκι γκραντ.Απαιτούνται γνώσεις βουλγαρικών καθ'ότ,ι ελάχιστες μιλάνε αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν ρωσικά όπως ήλπιζα.
Οι Βούλγαροι σλαυικής προέλευσης γαμώ τα παιδιά,αυτοί που μοιάζουν με Τούρκους εντελώς σκατά.Βρωμύλοι,απατεώνες,κλέφτες είναι για πολλές μπάτσες.Σοβαρά άμα δείτε τουρκόφατσα ή γυφτόφατσα μην μπείτε σε ταξί ή μαγαζί.Εχω την αίσθηση οτι τέτοιοι υπήρχαν και στην Ελλάδα(τουρκόγυφτοι;) αλλά τους διώξαμε.
Μερικοί Βούλγαροι είναι σαν κτήνη με χοντρούς λαιμούς κτλ.Αλλοι μοιάζουν με Ελληνες της Μακεδονίας.Γενικά πολύ μιξαρισμένος λαός.Επίσης το μυαλό τους κολλάει έχουν αυτή τη νοητική αδυναμία που έχουν και οι Τούρκοι δε στροφάρουν πάντα.Μερικοί είναι εντελώς βαλκάνιοι γκάνγκστερ μιλάνε αργά με ερωτήσεις,ξεκινάνε αμάξια από πίσω σου το βράδυ με μηχανή στο ρελαντί και τα φώτα σβησμένα δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες πάντως κοψοχολιάζεις.Ενας αλήτρας με ακολουθούσε τη νύχτα έκανα οτι θα πάω αριστερά και ήρθα από πίσω του.Αυτός είχε σταματήσει και έψαχνε να δει που είμαι.Του λέω στα ελληνικά ρε μουνί γιατί με ακολουθείς; και αυτός πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη.Μόλις άκουσα τον ήχο από σίδερο τα χρειάστηκα.Κάτι μου είπε στα βουλγαρικά έτρεξα να χωθώ σε ένα ταξί που ευτυχώς ήταν δίπλα.Λέω στον ταξιτζή κάν'τη γρήγορα.

Έμεινες 2 μέρες Κωνσταντινούπολη και έσπευσες να μας ενημερώσεις με ύφος για τη γνώμη σου. Έμεινες 1 μέρα Σοφια και απέκτησες άποψη. Δεν έχεις καμια αξιοπιστία.

Το club που λες ονομάζεται SinCity. Τα Sea and city τα φορούσανε στη δεκαετία του 80.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει δεν έχω καμιά αξιοπιστία.Ας πάει και άλλος εκεί να μας πει τη γνώμη του πώς είναι τα πράγματα στο Σιν Σίτυ κτλ.Εγώ λέω την αλήθεια όπως είναι τους περιγράφω.
Πες εσύ μπορείς να καμακώσεις στο Σιν Σίτυ;Σε αφήνουν οι παρέες;Παίζει να γαμήσεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος;Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις της Βουλγαρίας;Ας δούμε πραγματικές πληροφορίες.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι ήθελε αυτός ο μαλάκας.Μπορεί να ήθελε να πουλήσει τίποτα.Αλλά με πήρε από πίσω ήταν μεσάνυχτα.Πού να ξέρω εγώ τι ήθελε;
Στο Σι εν Σίτυ οι γκόμενες είναι σε παρέες με Βούλγαρους αλλά αν είναι κανείς προσεκτικός δεν τρέχει τίποτα γιατί χαριεντίζονται με πολλούς.Δεν είμαι σίγουορς τι γίνεται αν κατά λάθος πέσεις σε γκόμενα που συνοδεύει κανένας χοντρόσβερκος.

τολμα να ενοχλήσης καποια απο αυτες που συνοδευονται απο τους εν λόγο κυρίους και να δεις για ποτε θα σε σβερκώσουν,.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τους συναγωνιστές και φίλους … Αυτό είναι το πρώτο μου Post  αν και έχω αρκετό καιρό που διαβάζω τα σχόλιά σας  και σε μερικούς από εσάς αισθάνομαι σαν να σας ξέρω χρόνια! Μετά από έναν δύσκολο χρόνο βρήκα και γω 1,5 μήνα ελεύθερο να κάνω τις διακοπές μου εκ των οποίων κάποιες μέρες θα τις περάσω στη Σόφια.  Στην αρχή  μέσα σε μία κρίση στέρησης έλεγα να μείνω 1 μήνα αλλά πλέον έχω συμβιβαστεί στις 3 εβδομάδες περίπου. Οπότε λέω περίπου στις 11-12 Αυγούστου να ξεκινήσω για πάνω! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας σε μερικά πράγματα πάραυτα:

Μπορώ να βγάλω κάρτα για βουλγάρικο τηλέφωνο? Είναι δύσκολη η διαδικασία? Συμφέρει περισσότερο να κάνω το ελληνικό dual band?

Να πάρω χρήματα μαζί μου και πιστωτική ή υπάρχουν ελληνικές τράπεζες που μπορούν να με εξυπηρετήσουν και εκεί πέρα ? Μπορώ πχ να πάω και να κάνω κανονικά ανάληψη από ΑΤΜ από ελληνικό λογαριασμό?

Τις «κυρίες» που θα φέρνω στο σπίτι να τις πληρώνω εφάπαξ? Φυσίκα δεν έχω διάθεση να το κάνω και μάλλον δεν θα το κάνω (θα πληρώνω στο τέλος δηλαδή) αλλά αν θέλετε πέστε μου τις εμπειρίες σας.

Πολλοί επό έσας δίνετε ότι σας ζητάνε ενώ ξέρω και από άλλους ότι στην αρχή πάντα ζητάνε όσο πιο πολλά μπορούν να ζητήσουν ενώ στην πραγματικότητα θα πήγαιναν και με πολύ λιγότερα… Σηκώνει παζάρι η φάση? Γιατί έχω πρόθεση να παζαρέψω…(μιας και θα μείνω αρκετά θέλω να κάνω και λίγο οικονομία)

Σίγουρα θα επιλέξω και κάποια από τα στάνταρντ  του forum όπως την άλεξ που προωθεί ο φίλος  allantalon  και αν και έχω διαβάσει πολλά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την τιμή…. Στις αρχές διάβαζα πως ήταν πολύ προσιτή αλλά τώρα δεν ξερω.. αν γίνεται κάποιος που την πήρε πρόσφατα να μου πει τι έδωσε και τι πήρε από υπηρεσίες (αν και έχω διαβάσει πολλά). Κάτι έλεγε ο αλλαν αξίζει να την βγάλεις και βόλτα και να γυρίσετε και τα μουσεία κτλπ… αυτό τιμολογείται κανονικά , είναι διαπραγματεύσιμο?

Τέλός όποιος είναι εκείνη την περίοδο επάνω ή θα έρθει για ΣΚ γιατί όχι να βγούμε και γυρίσουμε τα μαγαζιά τύπου Cleopatra velvet κτλπ!   

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Καλώς σας βρήκα!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εντάξει δεν έχω καμιά αξιοπιστία.Ας πάει και άλλος εκεί να μας πει τη γνώμη του πώς είναι τα πράγματα στο Σιν Σίτυ κτλ.Εγώ λέω την αλήθεια όπως είναι τους περιγράφω.
Πες εσύ μπορείς να καμακώσεις στο Σιν Σίτυ;Σε αφήνουν οι παρέες;Παίζει να γαμήσεις έναντι οικονομικού ανταλλάγματος;Ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις της Βουλγαρίας;Ας δούμε πραγματικές πληροφορίες.

Αδιαφορες οι ερωτήσεις σου εδω ασχολουμαστε μονον με Σόφια Υπάρχει σχετικο θρεντ για γενικα και ειδικά για Βουλγαρία.

Μακρυά απο κοπέλες που συνοδευονται ή προσεκτικά την επικοινωνια σας μην και αντιληφθουν κατι ή προσβαλετε την κοπέλα ή την παρέα που τυχον συνοδεύεται ειδικα
sin city  μαύρο φίδι  θα σας φάει σε χρόνο μηδεν .
εκει ειναι Βαλκανια δεν παιζει μαγκια βγες εξω να ξηγηθουμε.......... σου ερχεται στο δοξα πατρι πριν καταλαβης τι σε χτύπησε.

προσεκτικα και αφήστε τους τσαμπουκάδες υπάρχουν και εκει κοπελες ελευθέρας Βοσκής αντι υψηλου αντιτιμου,.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους συναγωνιστές και φίλους … Αυτό είναι το πρώτο μου Post  αν και έχω αρκετό καιρό που διαβάζω τα σχόλιά σας  και σε μερικούς από εσάς αισθάνομαι σαν να σας ξέρω χρόνια! Μετά από έναν δύσκολο χρόνο βρήκα και γω 1,5 μήνα ελεύθερο να κάνω τις διακοπές μου εκ των οποίων κάποιες μέρες θα τις περάσω στη Σόφια.  Στην αρχή  μέσα σε μία κρίση στέρησης έλεγα να μείνω 1 μήνα αλλά πλέον έχω συμβιβαστεί στις 3 εβδομάδες περίπου. Οπότε λέω περίπου στις 11-12 Αυγούστου να ξεκινήσω για πάνω! Χρειάζομαι τη συμβουλή σας σε μερικά πράγματα πάραυτα:

Μπορώ να βγάλω κάρτα για βουλγάρικο τηλέφωνο? Είναι δύσκολη η διαδικασία? Συμφέρει περισσότερο να κάνω το ελληνικό dual band?

Να πάρω χρήματα μαζί μου και πιστωτική ή υπάρχουν ελληνικές τράπεζες που μπορούν να με εξυπηρετήσουν και εκεί πέρα ? Μπορώ πχ να πάω και να κάνω κανονικά ανάληψη από ΑΤΜ από ελληνικό λογαριασμό?

Τις «κυρίες» που θα φέρνω στο σπίτι να τις πληρώνω εφάπαξ? Φυσίκα δεν έχω διάθεση να το κάνω και μάλλον δεν θα το κάνω (θα πληρώνω στο τέλος δηλαδή) αλλά αν θέλετε πέστε μου τις εμπειρίες σας.

Πολλοί επό έσας δίνετε ότι σας ζητάνε ενώ ξέρω και από άλλους ότι στην αρχή πάντα ζητάνε όσο πιο πολλά μπορούν να ζητήσουν ενώ στην πραγματικότητα θα πήγαιναν και με πολύ λιγότερα… Σηκώνει παζάρι η φάση? Γιατί έχω πρόθεση να παζαρέψω…(μιας και θα μείνω αρκετά θέλω να κάνω και λίγο οικονομία)

Σίγουρα θα επιλέξω και κάποια από τα στάνταρντ  του forum όπως την άλεξ που προωθεί ο φίλος  allantalon  και αν και έχω διαβάσει πολλά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την τιμή…. Στις αρχές διάβαζα πως ήταν πολύ προσιτή αλλά τώρα δεν ξερω.. αν γίνεται κάποιος που την πήρε πρόσφατα να μου πει τι έδωσε και τι πήρε από υπηρεσίες (αν και έχω διαβάσει πολλά). Κάτι έλεγε ο αλλαν αξίζει να την βγάλεις και βόλτα και να γυρίσετε και τα μουσεία κτλπ… αυτό τιμολογείται κανονικά , είναι διαπραγματεύσιμο?

Τέλός όποιος είναι εκείνη την περίοδο επάνω ή θα έρθει για ΣΚ γιατί όχι να βγούμε και γυρίσουμε τα μαγαζιά τύπου Cleopatra velvet κτλπ!   

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Καλώς σας βρήκα!

Φίλε,  .................... Αλεξ και Τιφαννυ διεγραψετες δεν παίζουν πλέον.
διαλεξε κατι αλλο απο τον σωρό των προτάσεων στο σχετικο θρέντ για τις βίζιτες.

ΑΤΜ παιζουν παντου οποτε  καλο ειναι να μην εχεις πανω απο 300 λέβα στο παντελόνι σου.
Η εποχή που εχεις επιλέξη ειναι εποχη διακοπών και για τους Βουλγαρους οποτε και τα καλά πιθανον να ειναι σε διακοπές.

Ναι να πάρης καρτα ππροπληρωμένου χρονου στην Βουλγαρια συμφερει απο το να χρησιμοποιεις το Ελληνικο τηλέφωνο - ( Τεράστια διαφορά).

οταν δεν σε ξερουν οι γκομενες τα λεφτα πληρώνται πριν την επαφη μολις ερθη η γκομενα στον χώρο σου.
μαγκιες και μαλακιες ξεχνατες  - Παζαρια σε παίρνει να κανεις αρκει να ξερεις ποτε και που και σε ποιες.
αυτες που ελεγχονται απο νταβατζήδες και κλάμπ και στριπερσ  ξεχασετο δεν παίζουν παζαρια.

Πιθανον αν εχω χρονο χρημα και διαθεση να ανεβω κάποια στιγμή επανω και τα λέμε και απο κοντά.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω και εγω το φορουμ καινουργιο μελος αν και στο σιτε μπαινω πολυ καιρο!πραγματικα εχει φαση εδω μεσα..θελω να πω οτι εκτιμω τα μελη ιωσηφ μπλασκος καπως ετσι και τον kman ο οποιος και αυτος δε παιζεται και δε χορταινω να διαβαζω ανταποκρισεις και αναλυσεις ψυχολογιας dna χρομοσωματων Y σλαβικων και αλλα..kman ειδα ηρθες βορεια ελλαδα απ τα μερη μας..παντως λαθος σε αυτο που λες οτι οι βουλγαροι μοιαζουν με τους βορειους..καμια σχεση ειμαι σε πολη κοντα βουλγαρια και βλεπω βουλγαρους καθημερινα και σλαβοφατσες και τουρκογυφτομογγολοαζερικες βουλγαρους και κανενας απο αυτους δεν μοιαζει με εμας..εμεις μοιαζουμε σαν ενα μεσογειακο φυλο με δε λεω μερικα κοινα σλαβικα χρωμοσωματα αλλα σε παρα πολυ μικρο ποσοστο εννοειται..

τωρα σοφια που λες οτι ενιωσες κινδυνο δε ξερω γιατι και ουκρανια οταν πηγες παλι ελεγες οτι υπαρχουν κατι που σου μιλησαν και σε ξεγελασαν,τι να πω δε ξερω μπορει,παντως sunny beach ειναι ονειρο εχει πολυ πραμα και θα το τιμησω το μερος σιγουρα..

περιμενω νεες ανταποκρισεις..α και πες τι εγινε τα καλλιγωσες τα πολωνακια παραλια κατερινης που ελεγες?!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Σίγουρα θα επιλέξω και κάποια από τα στάνταρντ  του forum όπως την άλεξ που προωθεί ο φίλος  allantalon   και αν και έχω διαβάσει πολλά θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την τιμή…. Στις αρχές διάβαζα πως ήταν πολύ προσιτή αλλά τώρα δεν ξερω.. αν γίνεται κάποιος που την πήρε πρόσφατα να μου πει τι έδωσε και τι πήρε από υπηρεσίες (αν και έχω διαβάσει πολλά). Κάτι έλεγε ο αλλαν αξίζει να την βγάλεις και βόλτα και να γυρίσετε και τα μουσεία κτλπ… αυτό τιμολογείται κανονικά , είναι διαπραγματεύσιμο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Καλώς σας βρήκα!

Εγώ εδώ είμαι εκτός από 1-2 σ/κ και μία εβδομάδα τον Σεπτέμβριο, για Κλεοπάτρες και τέτοια δεν είμαι βέβαια (είμαι της ελευθέρας βοσκής) αλλά ένα καφέ να τον πιούμε!!

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Που να ήσουν και δυο νύχτες.......

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλήθεια στη Βουλγαρία η απειλή του ξύλου κρεμόταν πάντα όταν επιχειρούσες να προσεγγίσεις μουνάρες σε παρέες.Πρώτη φορά ένιωσα τέτοιο πράγμα.Τόσους πολλούς γκάνγκστερ και χοντρόσβερκους,κάτι περίεργους τύπους δεν έχω ξαναδεί.Θέρετρο με αυτοκίνητα να ξεκινάνε με τη μηχανή στο αθόρυβο και τα φώτα σβηστά και να έρχονται αργά από πίσω να σου κόβεται το αίμα δεν έχω ξαναδεί.Πραγματικά πολύς βαλκανικός γκανγστερισμός.
Εντωμεταξύ στο Σιν Σίτυ όλες οι γκόμενες στην τρίχα ντυμένες και οι Βούλγαροι επίσης αρκετά καλοντυμένοι.Δεν είναι έτσι χύμα όπως στην Ουκρανία Πολωνία.Οι Βούλγαροι με σλαυικά χαρακτηριστικά είναι εμφανίσιμοι όχι βέβαια τόσο όσο οι Σέρβοι.Οι Βουλγάρες φαίνονται ψώλες αλλά υπάρχει ο βασικός κίνδυνος που προανέφερα.Επίσης πολλές έχουν τουρκικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο(συνοδευόμενα βέβαια από ποδάρες σλαυικού τύπου) και αυτό με απωθούσε στην αρχή αλλά το συνήθισα.Γενικά πιστεύω αν μάθει κανείς λίγο βουγαρικά μπορεί να γαμώσει αρκετά στη Σόφια γιατί σίγουρα παίζουν σπονσοριλίκια(οι γκόμενες έχουν κοσμήματα και ακριβά ρούχα πολύ πάνω από την οικονομική κατάσταση του μέσου Βούλγαρου).Δεν είναι όμως χύμα στο κύμα όπως στην Ουκρανία που είναι μια ανοιχτή αγορά πρέπει να είσαι λίγο insider να ξέρεις τι παίζει ποια σπονσοράρεται και πώς σε ποια μαγαζιά και πότε μπαίνεις κτλ γιατί δεν είναι πολύ μεγάλη πόλη να χάνεσαι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλήθεια στη Βουλγαρία η απειλή του ξύλου κρεμόταν πάντα όταν επιχειρούσες να προσεγγίσεις μουνάρες σε παρέες.Πρώτη φορά ένιωσα τέτοιο πράγμα.Τόσους πολλούς γκάνγκστερ και χοντρόσβερκους,κάτι περίεργους τύπους δεν έχω ξαναδεί.Θέρετρο με αυτοκίνητα να ξεκινάνε με τη μηχανή στο αθόρυβο και τα φώτα σβηστά και να έρχονται αργά από πίσω να σου κόβεται το αίμα δεν έχω ξαναδεί.Πραγματικά πολύς βαλκανικός γκανγστερισμός.
Εντωμεταξύ στο Σιν Σίτυ όλες οι γκόμενες στην τρίχα ντυμένες και οι Βούλγαροι επίσης αρκετά καλοντυμένοι.Δεν είναι έτσι χύμα όπως στην Ουκρανία Πολωνία.Οι Βούλγαροι με σλαυικά χαρακτηριστικά είναι εμφανίσιμοι όχι βέβαια τόσο όσο οι Σέρβοι.Οι Βουλγάρες φαίνονται ψώλες αλλά υπάρχει ο βασικός κίνδυνος που προανέφερα.Επίσης πολλές έχουν τουρκικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο(συνοδευόμενα βέβαια από ποδάρες σλαυικού τύπου) και αυτό με απωθούσε στην αρχή αλλά το συνήθισα.Γενικά πιστεύω αν μάθει κανείς λίγο βουγαρικά μπορεί να γαμώσει αρκετά στη Σόφια γιατί σίγουρα παίζουν σπονσοριλίκια(οι γκόμενες έχουν κοσμήματα και ακριβά ρούχα πολύ πάνω από την οικονομική κατάσταση του μέσου Βούλγαρου).Δεν είναι όμως χύμα στο κύμα όπως στην Ουκρανία που είναι μια ανοιχτή αγορά πρέπει να είσαι λίγο insider να ξέρεις τι παίζει ποια σπονσοράρεται και πώς σε ποια μαγαζιά και πότε μπαίνεις κτλ γιατί δεν είναι πολύ μεγάλη πόλη να χάνεσαι.
Oλα αυτα τα συμπερασματα απο ενα βραδυ στην Σοφια;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Αν επιχειρείς να προσεγγίσεις γκόμενες που συνοδεύονται οπουδήποτε στον κόσμο η απειλή της σφαλιάρας θα κρέμεται πάνω από το σβέρκο σου  :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Γεια σου Άλαν, μεγάλε αρχηγέ πασών των... Βουλγαριών  :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα το πρόσεξα πατέρα, απλά μου φαίνονται πολύ καλά γι' αληθινά, ειδικά για τέτοιες τιμές! από 'κει και πέρα, επειδή είναι τόσο χαμηλές οι τιμές, εσύ που έχεις τον τρόπο να βρεις τα νούμερα, στείλε μου το τλφ για όποια σου κάνει κλικ, να τη δοκιμάσω να σου πω τι θα μου'ρθει!

με το παλαβό το μελανούρι μια χαρά τα βρήκαμε, αλλά έχεις δίκιο, το αμέλησα, θα περάσω ένα φιρμάνι στο σχετικό νήμα

Ασε τις εξυπνάδες σου στελνω τον κωδικο με πμ  μπες διαλεξε οτι γουσταρεις εκτος απο μαυριδερα και ενημερωσε τι παίζει.
Aσπριδερα -ανοιχτοχρωμα - καστανοξανθα ή ξανθα κατα προτιμηση.(Μαχιμουμ 23 ετων.)

χαχχαχχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom