Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Οι καλές συνήθειες δεν κόβονται, δάσκαλε  :cheesy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαιρετω και εγω το φορουμ καινουργιο μελος αν και στο σιτε μπαινω πολυ καιρο!πραγματικα εχει φαση εδω μεσα..θελω να πω οτι εκτιμω τα μελη ιωσηφ μπλασκος καπως ετσι και τον kman ο οποιος και αυτος δε παιζεται και δε χορταινω να διαβαζω ανταποκρισεις και αναλυσεις ψυχολογιας dna χρομοσωματων Y σλαβικων και αλλα..kman ειδα ηρθες βορεια ελλαδα απ τα μερη μας..παντως λαθος σε αυτο που λες οτι οι βουλγαροι μοιαζουν με τους βορειους..καμια σχεση ειμαι σε πολη κοντα βουλγαρια και βλεπω βουλγαρους καθημερινα και σλαβοφατσες και τουρκογυφτομογγολοαζερικες βουλγαρους και κανενας απο αυτους δεν μοιαζει με εμας..εμεις μοιαζουμε σαν ενα μεσογειακο φυλο με δε λεω μερικα κοινα σλαβικα χρωμοσωματα αλλα σε παρα πολυ μικρο ποσοστο εννοειται..

τωρα σοφια που λες οτι ενιωσες κινδυνο δε ξερω γιατι και ουκρανια οταν πηγες παλι ελεγες οτι υπαρχουν κατι που σου μιλησαν και σε ξεγελασαν,τι να πω δε ξερω μπορει,παντως sunny beach ειναι ονειρο εχει πολυ πραμα και θα το τιμησω το μερος σιγουρα..

περιμενω νεες ανταποκρισεις..α και πες τι εγινε τα καλλιγωσες τα πολωνακια παραλια κατερινης που ελεγες?!

Οχι,παραλία Κατερίνης δεν μπόρεσα να βρω το ξενοδοχείο που μου είπανε.Γύρισα στην Κατερινόσκαλα αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.Εχουν και μια τρέλλα με τα κινητά δεν ξέρω γιατί αρνούνται να τα χρησιμοποιήσουν για roaming.Πάντως παραλία αν πέσεις σε καλή μέρα με νέες αφίξεις από Πολωνία Τσεχία παίζει να φας καλά.Δεν τρως όταν έχει 90% Σέρβες.Επίσης το Σάββατο που κατεβαίνει όλη η Θεσσαλονίκη και γεμίζουν τα κλαμπ πούτσο.Τότε είναι τραγικά τα πράγματα.
Εμεινα παραλία δύο μέρες και μετά πήγα δύο μέρες sunny beach.Sunny beach είναι πολύ καλύτερα από άποψη ποσότητας μικρότερη αναλογία Σέρβων πολλές Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορωσίδες και αριθμός από γκόμενες 10 φορές μεγαλύτερος από παραλία Κατερίνης.Η sunny beach όμως έχει ένα κακό.Στο κέντρο κάνουν κουμάντο Αγγλοι,Γερμανοί που χαλάνε τη φάση.Δηλαδή καλύτερη ατμόσφαιρα έχεις όταν κάνουν κουμάντο οι Σέρβοι παρά όταν είναι τίγκα στον Αγγλο αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.Επίσης sunny beach πρέπει να δηλώσεις από την αρχή οτι είσαι Ελληνας ενώ παραλία είναι περίπου αυτονόητο.
Εμφανισιακά ο μέσος Βούλγαρος δε μοιάζει με το μέσο Ελληνα.Είναι πιο κοντά στο μέσο Τούρκο.Επίσης δε μοιάζουν με τους Σέρβους.Είναι όμως μερικοί Βούλγαροι που μοιάζουν με Ελληνες της Βόρειας Ελλάδας δηλαδή στη Μακεδονία δε θα τους ξεχώριζες.Αλλοι είναι εντελώς μαυριδεροί σα γύφτοι και άλλοι είναι καθαροί Σλαύοι(ανοιχτόχρωμοι,ξανθοί) από όλα έχει ο μπαξές.Εχουν πολύ μεγάλη ποικιλομορφία δεν υπάρχει τυπική βουλγαρόφατσα(όπως τουρκόφατσα,αλβανόφατσα κτλ).

Βουλγαρία είναι σαφώς το πιο επικίνδυνο μέρος που έχω επισκεφτεί στην Ευρώπη.(και έχω πάει σχεδόν σε όλες τις σλαυικές χώρες).Οχι οτι θα πάθεις κάτι αλλά δεν κινείσαι φοβερά άνετα πώς να το πω δεν είναι Κίεβο,Μισνκ ή Βαρσοβία.Αν δεν ήταν τόσο κοντά δε θα άξιζε τον κόπο.

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ωραια αναλυση..αλλα κανουν κουμαντο οι γερμανοι και αγγλοι?δεν νομιζω αυτοι να ειναι και τα καλυτερα καμακια..δηλαδη οι αγγλοι ειναι λεσια και οι γερμανοι ξενερωτοι..αλλα μαλλον το εννοεις ετσι επειδη εκει θα ειναι η πλειοψηφια και οπως και να το κανεις οταν ειναι πολλοι ειναι αλλος αερας..

αυτο παντως δεν το καταλαβαινω με τα κινητα που δεν θελουν να χρησιμοποιουν οι σλαυοι..ισως τους εμεινε γνωρισμα κουσουρι απο παλια που ηταν υποαναπτυκτοι..η δεν ειναι στην κουλτουρα τους αφου εκει την πεφτουν στα ισια και ολα γινονται φυσικα..ελεω και μεγαλων πλατειων και οσα σωστα εχεις αναλυση πιο παλια.!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Allantalon:
  χρήμα από τις τράπεζες βγάζεις με την πιστωτική ή απλά υπάρχουν και Ελληνικές τράπεζες που τραβάς από ΑΤΜ με χρεωστικές κάρτες?

Για την προπληρωμένη κάρτα απλά θα πάω με το διαβατήριο σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας και θα ζητήσω μία τέτοια κάρτα?

Όσον αφορά την άλεξ.. από το συγκεκριμένο topic είχα διαβάσει από το 1 έως το 155 και μετά από το 230 έως και το τέλος οπότε είχα χάσει το επεισόδιο. Σήμερα έκανα μία αναδρομή και διάβασα τι παίχτηκε.. πολύ κρίμα..έχει ο καιρός γυρίσματα όμως..

Ναι όντως τον καιρό αυτό κάνουν διακοπές και οι Βούλγαροι και τα περισσότερα καλά λείπουν... Πάραυτα εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να πάρω μια πολύ καλή υπηρεσία παρά μία μέτρια εως κακή υπηρεσία από μία κουκλάρα με τέλειο σώμα... Βέβαια αν βρω μία που να συνδυάζει και τα δύο τότε το θέμα αλλάζει. Συνήθως και εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού, οι απλά καλές κοπέλες για να αντισταθμίσουν το φυσικό τους μειονέκτημα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες σε πιο χαμηλές τιμές και για το λόγο ότι τέτοιο καιρό διακοπών δεν υπάρχει συγκριτικά και μεγάλος αριθμός τουριστών στη Σόφια, ίσως βρω ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και ακόμα πιο καλές τιμές. Χρόνο να ψάξω έχω στη διάθεση μου αρκετό και δεν βιάζομαι να μαμίσω... αν δε βρω αυτό που θέλω στη μία απλά πάω στην επόμενη..Αν πήγαινα για 1-2 μέρες τότε θα έπαιρνα ό,τι έβρισκα και σίγουρα θα την πατούσα κάπου εκτός απροόπτου αλλά τώρα έχω 4 μήνες που το ψάχνω το θέμα και είδη έχω ένα αρχείο με 200 κοπέλες εκ των οποίων έχω φιλτράρει τις 30 καλύτερες με βάση τιμή/εμφάνιση. Κάθε συμβουλή δεκτή.         

όσον αφορά τις σελίδες που στέλνεις το μήνυμα για να σου δώσουν κωδικό τις έριξα και γω μια ματιά και μου μοιάζουν σαν κλασικά παραδείγματα απάτης απλά και μόνο για στείλεις το μήνυμα..εντέλη είναι εντάξει το σύστημα ? Αλλαν πήρες κωδικό ? πόσο χρεώνουν για κάθε SMS ? πάντως οι τιμές για τις κοπέλες είναι too good to be true χωρίς να θέλω να αποκλείσω τη μικρή πιθανότητα να παίζει κάτι καλό...

enas31:
Ναι θα το πιούμε το καφεδάκι και ευχαριστώ για την πρόταση μιας και γω εκεί πάνω μόνος μου θα είμαι ..βέβαια όλο και κάτι έχω κανονίσει.. Μη νομίζεις ούτε γω είμαι ο τύπος που θέλει εκτός από την τάνα να πληρώσει νταβατζήδες αφεντικά ενοίκια, νοθευμένα ποτά και φόρους στο κράτος, αλλά επειδή κάνω θεωρητικά διακοπές θέλω να πάω και από εκεί να δω τι παίζει! επίσης αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου στείλω ένα πμ σχετικά με κάποιο ποστ που είχες κάνει στο κοντινό παρελθόν. Το ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος πως θα σε ενοχλούν πολλοί με διάφορα πμ και δεν θέλω να με πάρεις για κανέναν τυχάρπαστο..

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Allantalon:
  χρήμα από τις τράπεζες βγάζεις με την πιστωτική ή απλά υπάρχουν και Ελληνικές τράπεζες που τραβάς από ΑΤΜ με χρεωστικές κάρτες?

Για την προπληρωμένη κάρτα απλά θα πάω με το διαβατήριο σε ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας και θα ζητήσω μία τέτοια κάρτα?

Όσον αφορά την άλεξ.. από το συγκεκριμένο topic είχα διαβάσει από το 1 έως το 155 και μετά από το 230 έως και το τέλος οπότε είχα χάσει το επεισόδιο. Σήμερα έκανα μία αναδρομή και διάβασα τι παίχτηκε.. πολύ κρίμα..έχει ο καιρός γυρίσματα όμως..

Ναι όντως τον καιρό αυτό κάνουν διακοπές και οι Βούλγαροι και τα περισσότερα καλά λείπουν... Πάραυτα εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να πάρω μια πολύ καλή υπηρεσία παρά μία μέτρια εως κακή υπηρεσία από μία κουκλάρα με τέλειο σώμα... Βέβαια αν βρω μία που να συνδυάζει και τα δύο τότε το θέμα αλλάζει. Συνήθως και εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού, οι απλά καλές κοπέλες για να αντισταθμίσουν το φυσικό τους μειονέκτημα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες σε πιο χαμηλές τιμές και για το λόγο ότι τέτοιο καιρό διακοπών δεν υπάρχει συγκριτικά και μεγάλος αριθμός τουριστών στη Σόφια, ίσως βρω ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και ακόμα πιο καλές τιμές. Χρόνο να ψάξω έχω στη διάθεση μου αρκετό και δεν βιάζομαι να μαμίσω... αν δε βρω αυτό που θέλω στη μία απλά πάω στην επόμενη..Αν πήγαινα για 1-2 μέρες τότε θα έπαιρνα ό,τι έβρισκα και σίγουρα θα την πατούσα κάπου εκτός απροόπτου αλλά τώρα έχω 4 μήνες που το ψάχνω το θέμα και είδη έχω ένα αρχείο με 200 κοπέλες εκ των οποίων έχω φιλτράρει τις 30 καλύτερες με βάση τιμή/εμφάνιση. Κάθε συμβουλή δεκτή.           

όσον αφορά τις σελίδες που στέλνεις το μήνυμα για να σου δώσουν κωδικό τις έριξα και γω μια ματιά και μου μοιάζουν σαν κλασικά παραδείγματα απάτης απλά και μόνο για στείλεις το μήνυμα..εντέλη είναι εντάξει το σύστημα ? Αλλαν πήρες κωδικό ? πόσο χρεώνουν για κάθε SMS ? πάντως οι τιμές για τις κοπέλες είναι too good to be true χωρίς να θέλω να αποκλείσω τη μικρή πιθανότητα να παίζει κάτι καλό...

enas31:
Ναι θα το πιούμε το καφεδάκι και ευχαριστώ για την πρόταση μιας και γω εκεί πάνω μόνος μου θα είμαι ..βέβαια όλο και κάτι έχω κανονίσει.. Μη νομίζεις ούτε γω είμαι ο τύπος που θέλει εκτός από την τάνα να πληρώσει νταβατζήδες αφεντικά ενοίκια, νοθευμένα ποτά και φόρους στο κράτος, αλλά επειδή κάνω θεωρητικά διακοπές θέλω να πάω και από εκεί να δω τι παίζει! επίσης αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου στείλω ένα πμ σχετικά με κάποιο ποστ που είχες κάνει στο κοντινό παρελθόν. Το ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος πως θα σε ενοχλούν πολλοί με διάφορα πμ και δεν θέλω να με πάρεις για κανέναν τυχάρπαστο..

Μην αγχωνεσαι για τραπεζες εχει απο ολα εδω και Ελληνικες και ξένες δεν θα εχεις προβλημα κανενα να παρης απο Ατμ χρήματα.

Καρτοκινιτή τηλεφωνια ναι κατι τετοιο πας σε μαγαζι πχ.Γερμανος εχει στην Σοφια στα ΜΑλλ και παιρνεις μια καρτα με 6 λέβα και την πιστώνεις με οτι ποσο γουσταρης. ( Ναι θελει διαβατηριο ή ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες.)

τα υπολοιπαασε να ερθουν απο μονα τους μην προγραμματιζεις τιποτα ειναι καλυτερρα.
Καλο ειναι να νοικιασης Διαμερισμα τωρα αν θελεις Ηοτελ θα υποστης πιθανους ελεγχους και χρεωσεις για οποτε ανεβαζης κοπελα στο δωματιο ενω στο διαμερισμα κινησαι ελευθερα οπως σου αρέσει.

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Allantalon:

enas31:

Στείλε ελεύθερα π.μ.!!

azalin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
       Ναι, είχα βρει ένα διαμερισματάκι πακέτο με γκαράζ 390 + 60 = 450 ευρω για το μήνα και το σκεφτόμουν σοβαρά όταν έλεγα να μείνω αρκετά. Είχα βρει και ένα άλλο με γκαράζ πάλι στα 500 ευρό. Για ξενοδοχείο δεν το συζητάω καν... Άσε που αν έχεις χρόνο να ψάξεις και κανά δύο φίλους σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο...Δε νομίζω να υπάρχει Βούλγαρος που να μη θέλει να νοικιάσει ένα σπίτι σε νεκρή περίοδο στα διπλά λεφτά .. θέλει όμως να σου πει κάποιος ότι είναι έμπιστος...  
      Εγω έχω ένα φίλο που μένει Σόφια και 14 Αυγούστου φεύγει με άδεια (δουλεύει εκεί στο όνομα μιας ελληνικής εταιρίας) και συμφωνήσαμε να μου αφήσει το σπίτι για 15 μέρες. Οπότε θα ανέβω κατά τις 11-12 να τον δω , να μου δείξει κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα αν επιστρέψει κάθομαι 2-3 μέρες ακόμα και γυρνάω Ελλάδα αλλιώς αν θέλω να μείνω και άλλο τότε θα νοικιάσω κάτι σε διαμέρισμα. Κάτι link που έχεις παραθέσει στο παρελθόν για σπίτια τα έχω ψάξει και είναι αρκετά καλά.  
Τελικά αξίζει να ανέβω με αυτοκίνητο? Το φιλαράκι έχει διπλό γκαράζ εκεί (όχι όμως κλειστό...σε πιλοτή) οπότε θα το αφήσω εκεί αν και σκέφτομαι μήπως ήταν καλύτερη η ιδέα του τρένου ή του λεωφορείου...

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Δε μου λέτε κάτι εσείς οι πιο ντόπιοι.

Μιας και με βλέπω να ξεκαλοκαιριάζω εδώ στη Σόφια, έχετε να προτείνετε κάνα ωραίο και χαλαρό μαγαζί που να νιώθει κανείς άνετα να πάει μόνος του να πιεί κάνα ποτό να περάσει την ώρα του το βράδυ, κι ίσως ακόμα να μαζεύει κι αρκετό (θηλυκό) κόσμο ώστε να υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει με παρέα;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δε μου λέτε κάτι εσείς οι πιο ντόπιοι.

Μιας και με βλέπω να ξεκαλοκαιριάζω εδώ στη Σόφια, έχετε να προτείνετε κάνα ωραίο και χαλαρό μαγαζί που να νιώθει κανείς άνετα να πάει μόνος του να πιεί κάνα ποτό να περάσει την ώρα του το βράδυ, κι ίσως ακόμα να μαζεύει κι αρκετό (θηλυκό) κόσμο ώστε να υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει με παρέα;

PLANET - VERSAI  KAI SINCITY  KAI KAPOIO KONTA STO HOTEL  RADISSON ALLA MOU DIAFEVGEI TO ONOMA.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ UP TO YOU.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ..............

να με ξεκανεις θες!

ειχα αϋπνιες κι εκανα μερικα γκουγκλαρισματα στα τηλεφωνα του kompaniq και παρε για παραδειγμα την τριτη απ' την αρχη, που ζηταει 60 λεβα/ωρα

το τηλ της δειχνει αρχικα σ' αυτήν που ζηταει 100

κι ύστερα σ' αυτήν που θελει 200

κι άν έρθει κάνα τέτοιο ξεκώλι, πάλι καλά, αλλά αν κοιτάξεις ας πούμε την αμέσως από κάτω, βγάζει μια γνωστή μοσχάρω!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Γιαυτο ειναι αυτο το φορουμ να μπορουμε να αποφυγουμε κακοτοπιες.............
καποιος επρεπε να ασχοληθεί........................

the61836

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Nai  για να σου δωση την δυνατοτητα επικοινωνιας με τις κοπέλλες.
Οι κοπέλες ομως ειναι αντι εξόδων διακοπών και οχι εναντι αμοιβής για την παρέα τους μαζί σου,........... οποτε αξίζη τον κοπο  νομίζω  για κάποιον που θέλει να παει διακοπές και να εχει παρέα για ενα μακρυ διαστημα διακοπών απο το να πληρώση ενα εσκορτ γκέρλ εφ'όσον δεν εχει την δυνατοτητα να εχει καποια γκομενα δική του.
εμενα μου ζητούν 29 ευρώ για ενα μήνα συνδρομή.
Κοιτα οποιος θέλει να κυκλοφορεί αστερια πρεπει να βάζει και το χερι στην τσέπη τιποτα δεν ειναι Δωρεαν να το κατανοήσουμε καποια στιγμή ακόμα και η επισημη αγαπημένη σου μολις πάρη χαμπάρι οτι το ταμειον ειναι μείον θα την κάνει οχι με ελαφρά πηδηματακια αλλά με βαρια αγρια και δυνατά πηδήματα ο νοών  νοείτο.

ti ennoeis ena mina mono 29euro? olo ton mina mono 29 ???

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281

προς allandalon

χασαμε pass χασαμε κωδικους γαμησετα allan..αλλα αφου εκανα επανεγραφη με ενα_1 στο τελος βρηκα το τοπικ επιτελους
φανταζομαι οι πρωτες εποχες τις αναγνωτισεις εχουν περασει και πας πλεον σε επισημο sofiano-δοκιμαστη (σαν τον συναγωνιστη και φιλο dokimazo)
το λοιπον
αρχισαμε τις σοφιες και τα παρατραγουδα εγω και καιρο αλλα δεν ξερω που να παω και πως.
αν ενοεισες ποιος ειμαι (simera) απο παλαια στειλε κανα p.m να τα πουμε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ti ennoeis ena mina mono 29euro? olo ton mina mono 29 ???

ι συνδρομή στο σάιτ ειναι αυτη που ζητουν απο μενα  για ενα μηνα δυνατοτητα επικοινωνιας με τις κοπελες.
Αν τα καταφερεις σου ερχεται κοπέλα για διακοπές αναλαμβάνοντας τα εξοδα μετφοράς της απο την χωρατης και τα εξοδα των διακοπών.
Κατανοητό;;;;;; ή θέλεις περαιτέρω εξήγηση.;;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
προς allandalon

χασαμε pass χασαμε κωδικους γαμησετα allan..αλλα αφου εκανα επανεγραφη με ενα_1 στο τελος βρηκα το τοπικ επιτελους
φανταζομαι οι πρωτες εποχες τις αναγνωτισεις εχουν περασει και πας πλεον σε επισημο sofiano-δοκιμαστη (σαν τον συναγωνιστη και φιλο dokimazo)
το λοιπον
αρχισαμε τις σοφιες και τα παρατραγουδα εγω και καιρο αλλα δεν ξερω που να παω και πως.
αν ενοεισες ποιος ειμαι (simera) απο παλαια στειλε κανα p.m να τα πουμε

ρε εγω εχω μνημη Ελέφαντα τι νομίζεις οτι επειδη μεγαλωσα επαθα και αμνησία;;;;;;;;
Οσο εχω στήση μην στεναχωριεσαι σημαίνη οτι ειμαι ακμαίος δυνατος και ενεργος επι τον επάλξεων.
Δεν χρειάζετε να στειλω πμ.
καλώς επεστρεψες ............... εισαι ακόμα παντρεμένος;;;;;;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κολογερε δε σου σηκωνεται πλεον! ασε τα μπαλαμουτια!! και ασε τ αρνακια και τα πιπινακια :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κολογερε δε σου σηκωνεται πλεον! ασε τα μπαλαμουτια!! και ασε τ αρνακια και τα πιπινακια :2funny:

Δεν φταις εσυ αλλα εγώ που σεβαστηκα την γνωριμια μας και δεν σου ξεσχισα το Blondi ολοκληρο χειμωνα  μην τυχον και παραμιλήσης και σε κανω να τρεχεις και να μην φτάνης,
αλλα προσεξε η ανοχή και ο σεβασμος εχουν τα ορια τους αν δεν σεβεσαι δεν θα σε σεβαστουν.

Και που εισαι για να μην ξεχνιώμαστε διοτι εσυ εισαι σε love story section με τον παρα μου και την κυρα σου σε παραπέμπω στο αβανταρ μου.....χαχαχχαχαααααααααααααα

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

megalos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
24
Like
312
Πόντοι
290
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ..............

να με ξεκανεις θες!

ειχα αϋπνιες κι εκανα μερικα γκουγκλαρισματα στα τηλεφωνα του kompaniq και παρε για παραδειγμα την τριτη απ' την αρχη, που ζηταει 60 λεβα/ωρα

το τηλ της δειχνει αρχικα σ' αυτήν που ζηταει 100

κι ύστερα σ' αυτήν που θελει 200

κι άν έρθει κάνα τέτοιο ξεκώλι, πάλι καλά, αλλά αν κοιτάξεις ας πούμε την αμέσως από κάτω, βγάζει μια γνωστή μοσχάρω!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Γιαυτο ειναι αυτο το φορουμ να μπορουμε να αποφυγουμε κακοτοπιες.............
καποιος επρεπε να ασχοληθεί........................

έχεις πάρει Άλαν τίποτα από εδώ; Φαίνονται μουνάρες, τσιμπιμένες λίγο οι τιμές για Σόφια αλλά αν είναι αληθινές οι φώτο τα αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom