moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα διδασκαλε απο τη μακρινη (για σενα) μολδαβια
καλησπερα διδασκαλε απο τη μακρινη (για σενα) μολδαβια
γι αυτο σε παω καθηγητα μουΔεν μας
και συ και τον δασκαλο σου λεω εγω;;;;;;;;;;;;;;;;
τι παθατε ρε σώνη και καλα να μου βαλετε ταμπέλα δεν θελω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σιγα τη ν μακρινή Μολδαβια
Μην σπερνεις φημες που δεν ισχυουν Μια μολυνσουλα στο ματι επαθα αμεσως εσυ ξυλο ....εγω ειμαι καλο παιδι δεν παω με παντρεμενες
Τεταρτη βραδυ εχουμε ραντεβου με Λακη Γλυκουλη Εσενα και τον Φιλο του στο Κλαιω-(ταλεφταμας)πατρα
και αν δεν το κανουμε GREEK-BAR και Θερινο εμενα να με πεισ πουστη μετα
Τεταρτη βραδυ εχουμε ραντεβου με Λακη Γλυκουλη Εσενα και τον Φιλο του στο Κλαιω-(ταλεφταμας)πατρα
και αν δεν το κανουμε GREEK-BAR και Θερινο εμενα να με πεισ πουστη μετα
κανονιστε να εχετε πολεμοφοδια μαζι σας γιατι εγω στην Βίζιτα δεν βγαινω για να ξεπληρωσω το κλεω- Πάτρα..
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΤΟ διδυμο της συμφορας ρε εδω κανω αγωνα για να μην συνατηθειτε
τα δυό σας και σεις κανονισατε ραντεβου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
allan ti βλεπουν τα ματακια μου!!!!!! τωρα στα γεραματα?????θα σε βγαλω στο κλαρι να πιουμε τσαμπα στο Κλεο
παντος αλλαν η θεσσαλονικα με τον μπουταρι μιλαμε ειναι που εινε για γλεντια πολλα τωρα με τον κρασεμπορα οπα λεμε!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΟΠΑ ΛΕΜΕ!!!! ΑΘΗΝΑ αρχιδια καπαμα το αμερικανακι ο καμινις < ΝΕΑ ΙΟΡΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΗΘΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΞΕ Ο ΤΣΕΦΡΙ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟς !!!! εχει να πεση κλαμα θα τα κληση ολα !!! κλαμα μιλαμε τωρα που η θεσσαλονικα θα γινει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΑΝΗΓΗΡΗ εση την εκανες για σοφια
allan ti βλεπουν τα ματακια μου!!!!!! τωρα στα γεραματα?????
τι μπουμπουκια μαζεψες παλι εκει πανο??? στο κλαρι ο αλλαν για να πιουνε???????? τα χω περασςι και εγω με τους ελληναραδες ολοι μαγκες φραγκατοι γαμιαδες και πολα βαρυ και οταν ερχοταν ο λογαριασμος εμενα εγω και τα γκαρσονια!!!!! καλα καλα οπος λεγαμε παλια αλβανοι τουριστες τορα ειναι ελληνες με χιλιαρικα στο ανατολικο μπλοκσιγα την απόσταση ενα τσιγαρο δρόμος ειναι.
Κολονουν τα κομάντα ρε γιατρε???????????
ελα ρε μαλακα αλλαν τι γινετε?
στρατοπεδευσες τελικα στην σοφια κανονικα?
εκεινη την πουτανα την πετια την βρικες τελικα ρε?
τι μπουμπουκια μαζεψες παλι εκει πανο??? στο κλαρι ο αλλαν για να πιουνε????????
λακη παρε κανα τηλεφωνο στον αλαν ...πειναει
λακη παρε κανα τηλεφωνο στον αλαν ...πειναει