brusselmale
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Motorola nexus 6p ?
huaweiMotorola nexus 6p ?
/.........να ξέρεις ότι είναι πολύ δυνατή κοινότητα σε ότι πρόβλημα σου προκείψη και για μελλοντικές αναβαθμίσεις...
Εφερα το redmi 4 με 3gb ram και 32 gb rom με 150 ευρωπουλα...5 ιντσο και πολυ ομορφο...το δωσα στην κοπελια μου...περιμενω κ αλλο ενα να ερθει.
όχι,τίποτα. Περιμένω άλλο ένα. Μέσα στη βδομάδα το περιμένω. Μου δείξε ότι έφτασε Ελλάδα.Τυπε το εφερες προσφατα? σ επιασε τελωνειο γιατι εχω ακουσει βαραει τελευταια!
..........
........ έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άναλογο ??
.......
αυτα εχω εγω πολυ καλα ειναι και με δυνατο ηχο και πιανουν σε καλη αποσταση στο γυμναστηριο
δεν το ξερω αλλα φανταζομαι πρεπει να ψαξεις καμια εφαρμογη πληκτρολογιου που να υποστηριζει τ9 δες λιγο το swift keyboardcolonel nathan jessup..
i
έρώτηση ..... πώς μπορω νά γράψω με Τ9 σε Χiaomi ??
..........δεν το ξερω αλλα φανταζομαι πρεπει να ψαξεις καμια εφαρμογη πληκτρολογιου που να υποστηριζει τ9 δες λιγο το swift keyboard
..........
...... τό είδα ξανά τώρα ... δεν είναι αυτό τό κλασσικό Τ9 πού ξέραμε
......όταν έχεις να κάνεις με κινέζικά κινητά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν είναι σαν αυτό που ήξερες ! εγώ παρέλαβα ένα LeEco πριν από μερικές μέρες και χαίρομαι την διαφορετικότητα!
όταν έχεις να κάνεις με κινέζικά κινητά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν είναι σαν αυτό που ήξερες ! εγώ παρέλαβα ένα LeEco πριν από μερικές μέρες και χαίρομαι την διαφορετικότητα!
..........δεν το ξερω αλλα φανταζομαι πρεπει να ψαξεις καμια εφαρμογη πληκτρολογιου που να υποστηριζει τ9 δες λιγο το swift keyboard