Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τι λουμια ρε τυπε?χαχαχαTo lumia 535 είναι καλό;
τι λουμια ρε τυπε?χαχαχαTo lumia 535 είναι καλό;
δεν τα ειπαμε ρε αμζικιε;...................
.......... sos φίλοι μου,,,,,,,,,,,,,,,,
θέλω τήν γνώμη σας για τό έν λογω
γνωστος μου ειχε το 530 ηταν το χειροτερο κινητο που ειχε και το αλλαξε σε ένα χρονο.κολλαγε συχνα και εκανε επαννεκινηση μονο του και του ειχε κανει καο φορματ από ποιοτητα κατασκευης του ραγισε το πισω καπακι χωρις να του πεσει κατω από μικροχτυπημα η καμερα αθλια χαλια φωτογραφιες.μακρια από lumiaTo lumia 535 είναι καλό;
δεν τα ειπαμε ρε αμζικιε;
εν ταχει
γρηγορος επεξεργαστης και gps (SNAPDRAGON ΓΑΡ)
αρκετα καλη αναλυση οθονης fhd και μεγαλη χορταστικη οθονη
καμερα ανω του μετριου αλλα σιγουρα οχι ανταξια ναυαρχιδων'
ληψη 4κ ενω υποστηριζεται απο τον επεξεργαστη δεν υποστηριζει η καμερα application του κινητου
αλλα αυτο λυνεται με αλλες εφαρμογες καμερας απο το playstore
κατα τα αλλα το miui αλλοι το αγαπαν και αλλοι το μισουν σαν συστημα εμενα προσωπικα μου αρεσει και παιζει πολυ δυνατοτητα για customization
αυτα απο κωτσοβολο σαφως ειναι η εκδοση η διεθνης που υποστηριζει ολες τις μπαντες 4g
το θεμα ειναι η τιμη,απεξω σαφως το βρισκεις φτηνοτερα
...
Τό πήρα , όντως πολύ καλό για αυτά πού θέλω έγώ τουλάχιστον.....
Μία ερωτηση τώρα ...... προσπαθώ να βρώ <άν έχει βέβαια> τήν έφαρμογή νά άναβοσβήνει τό led έπάνω δεξιά σέ είσερχόμενο μήνυμα σέ vaiber & fb ... ........ σέ άναπαντητη ...μηνυμα και mail λειτουργή ....
Πάσα βοήθεια δεκτή !!
Εφερα το redmi 4 με 3gb ram και 32 gb rom με 150 ευρωπουλα...5 ιντσο και πολυ ομορφο...το δωσα στην κοπελια μου...περιμενω κ αλλο ενα να ερθει.δεν τα ειπαμε ρε αμζικιε;
εν ταχει
γρηγορος επεξεργαστης και gps (SNAPDRAGON ΓΑΡ)
αρκετα καλη αναλυση οθονης fhd και μεγαλη χορταστικη οθονη
καμερα ανω του μετριου αλλα σιγουρα οχι ανταξια ναυαρχιδων'
ληψη 4κ ενω υποστηριζεται απο τον επεξεργαστη δεν υποστηριζει η καμερα application του κινητου
αλλα αυτο λυνεται με αλλες εφαρμογες καμερας απο το playstore
κατα τα αλλα το miui αλλοι το αγαπαν και αλλοι το μισουν σαν συστημα εμενα προσωπικα μου αρεσει και παιζει πολυ δυνατοτητα για customization
αυτα απο κωτσοβολο σαφως ειναι η εκδοση η διεθνης που υποστηριζει ολες τις μπαντες 4g
το θεμα ειναι η τιμη,απεξω σαφως το βρισκεις φτηνοτερα
φιλε μου ,επειδη ημουν κατοχος ενος 535 microsoft ,θα σε συμβουλευα στεγνα να κοιταξεις σε android.....To lumia 535 είναι καλό;
Ξερει κανεις πιο κινητο εχει τη καλυτερη κάμερα??για εμενα ειναι το μοναδικο κριτηριο για αγορά κινητου!!!
Καλησπεραφιλε μου ,επειδη ημουν κατοχος ενος 535 microsoft ,θα σε συμβουλευα στεγνα να κοιταξεις σε android.....
δεν αντιλεγω ,και εγω στην αρχη που τα ειχα παρει καλο ηταν...αλλα μηδαμινες εφαρμογες και μετα την αναβαθμιση σε windows 10 ,χαλια μαυρα....παντως με 150 euro βρισκεις android που φυσαει...Καλησπερα
Eγω παλι επειτα απο διαφορα android, τα 2 τελευταια χρονια με το microsft 640ΧL δεν εχω καννενα μα καννενα παραπονο και τουλαχιστον αλλα 4 ατομα απο το περιβαλον μου. Μιλαμε παντα για τιμες εως 150 ευρω το πολυ, παραπανω δε δινω για κινητο.
Ξερει κανεις πιο κινητο εχει τη καλυτερη κάμερα??για εμενα ειναι το μοναδικο κριτηριο για αγορά κινητου!!!
Για ρίξτε λίγο τα φώτα σας.
Μονόκαρτο,android,μέχρι 350 ευρώ,με βασικό κριτήριο την κάμερα.
με σειρα καταταξης την σημερον απο ναυαρχιδεςΞερει κανεις πιο κινητο εχει τη καλυτερη κάμερα??για εμενα ειναι το μοναδικο κριτηριο για αγορά κινητου!!!
nexus 6p αν βρεις στο ινσομνια κανενα μεχρι 360 χτυπα το.....Για ρίξτε λίγο τα φώτα σας.
Μονόκαρτο,android,μέχρι 350 ευρώ,με βασικό κριτήριο την κάμερα.
ένα one plus 3t θα το βρεις 430 και μεταχειρισμένο ίσως και στην τιμή που λεςThanks τύποι,θα αρχίσω το διάβασμα και θα παραγγείλω άμεσα,μιας και το κινητό μου έπεσε και ψιλογαμήθηκε..