ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Κινεζικό τυπε!Τύπε εσύ τι κινητό έχεις;
Κινεζικό τυπε!Τύπε εσύ τι κινητό έχεις;
Σε ένα μηνα εχουν υποκατάστημα Ελλαδα και ΚυπροΥπερόπλο, συμφωνώ. Αλλά αν σου πάθει κάτι ή εμφανίσει κάτι, τι κάνεις;
Μάγκες θα χρειαστώ τα φώτα των ειδικών αναφορικά με το παρακάτω κομμάτι. Αξίζει τα χρήματα της προσφοράς ή να το αφήσω;
www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/LG-L90-Black-kai-LG-Thikh-Quick-Window-Black.htm]http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/LG-L90-Black-kai-LG-Thikh-Quick-Window-Black.htm[/url]
Μπαχατελα τυπε μου....απο τιμή παλυ δεν λεειΜάγκες θα χρειαστώ τα φώτα των ειδικών αναφορικά με το παρακάτω κομμάτι. Αξίζει τα χρήματα της προσφοράς ή να το αφήσω;
www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/LG-L90-Black-kai-LG-Thikh-Quick-Window-Black.htm]http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/LG-L90-Black-kai-LG-Thikh-Quick-Window-Black.htm[/url]
παρε κινεζικο τυπε να σωθεις και συ....xiaomi ιδιωςΜπράβο ρε που ανοίξατε θέμα για smartphones!
Για τα κινέζικα του minideal που τα στέλνουν Ελλάδα σεταρισμένα,με ελληνικά,google play και root έχετε άποψη;;Βλέπω και 4πήρυνα και 8πήρυνα με 2 GB και 3 GB RAM ανάμεσα σε πολλές κινέζικες μάρκες που δεν ξέρω και η Xiaomi για την οποία έχω διαβάσει πολλά καλά και έχει κορυφαία smartphone
Αυτό που έχω από το 2012 είναι το Sony Ericson Xperia Ray το οποίο είχε δωρεάν αναβάθμιση σε Android 4.0
Ελα όμως που από ανέκαθεν μου σερνόταν και μου τα χει σπάσει οπότε πλέον κοιτάω για άλλο..
Στο ray εμένα μου είχε ξεκολλήσει το πλήκτρο που έχειΜπράβο ρε που ανοίξατε θέμα για smartphones!
Για τα κινέζικα του minideal που τα στέλνουν Ελλάδα σεταρισμένα,με ελληνικά,google play και root έχετε άποψη;;Βλέπω και 4πήρυνα και 8πήρυνα με 2 GB και 3 GB RAM ανάμεσα σε πολλές κινέζικες μάρκες που δεν ξέρω και η Xiaomi για την οποία έχω διαβάσει πολλά καλά και έχει κορυφαία smartphone
Αυτό που έχω από το 2012 είναι το Sony Ericson Xperia Ray το οποίο είχε δωρεάν αναβάθμιση σε Android 4.0
Ελα όμως που από ανέκαθεν μου σερνόταν και μου τα χει σπάσει οπότε πλέον κοιτάω για άλλο..
ρε παιδιά καλά όλα αυτά. Υπάρχει κανα θρέντ (γιατί δεν είδα κάτι),
για το τι αξίζει τελικά περισσότερο. Καρτοκινητό ή σύνδεση.
Βλέπω ότι η κοσμοτέ με 5 ευρώ δίνει 200 λεπτά προς όλους και με άλλα 5 500μβ ίντερνετ.
Νομίζω πως η καρτοκινητή αξίζει αρκετά.
Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι λέει η ποιότητα σήματος και ίντερνετ στην wind.
Φίλε είναι ανάλογα τι σε εξυπηρετεί.Πόσο μιλάς δηλαδή,πόσο προς συγκεκριμένη εταιρία κτλ..Δυστυχώς για το σήμα ποικίλει ανάλογα με το που μένεις..Σε άλλες περιοχές εταιρίες έχουν καλό σήμα και σε άλλες περιοχές χάλια..
αυτο με εχει σωσειΒλέπω ότι η κοσμοτέ με 5 ευρώ δίνει 200 λεπτά προς όλους και με άλλα 5 500μβ ίντερνετ.
Νομίζω πως η καρτοκινητή αξίζει αρκετά.
αυτο με εχει σωσει
μιλαω οσο θελω με σταθερα - κινητα (σχεδον ποτε δεν ξεπερναω τα 200 λεπτα) και πληρωνω συνολικα 60-70 ευρω το χρονο για κινητο
μονο wifi. sms στελνω σπανια.Ίντερνετ δεν έχεις? μηνύματα?
μονο wifi. sms στελνω σπανια.
70 ευρω το χρονο τυπε, δε σου λεω τιποτα αλλο.