pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
...ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩ!...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ...
ωραια ειναι αφου εχει φωτο
...ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΕΓΩ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΩ!...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ...
Σχετικά θετικό.
Συγνωμη κυριε ειχα 4-5 συναντηση στο ιδιο ξενοδεχειο με εσας αρα ημουν εκει στις 5 που ειχαμε ραντεβου και μου δωσατε δωματιο το 205 οπου δεν ηταν κανεις και εφυγα μετα μου λετε οτι περιμενετε κατω ξαναηρθα και παλι δεν ηταν κανεις εκει!δεν καταλαβαινω για λετε ανακριβιες...E...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΩΝ...ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!...ΧΕΧΕΧΕ!...
...Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...(ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)...ΑΠΛΑ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ...ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ...
Εγω ομως μπορω να αποδειξω οτι μου στειλατε το νουμερο δωματιου και δεν ησασταν εκει και μετα που εφυγα μου στειλατε οτι ειστε κατω!γιατι δεν μου λεγατε απο την αρχη να βρεθουμε κατω αυτο δεν καταλαβαινω και επισης ο κυριος που βρεθηκα 4-5 μπορει να επιβαιβεωσει οτι ημουν στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο αρα δεν ειχα κανενα λογο να σας στησω στην συναντηση μας...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!...ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ...ΑΝ ΕΙΣΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΜΟΥ!!!...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ RECEPTION...H OXI...
Εγω ομως μπορω να αποδειξω οτι μου στειλατε το νουμερο δωματιου και δεν ησασταν εκει και μετα που εφυγα μου στειλατε οτι ειστε κατω!γιατι δεν μου λεγατε απο την αρχη να βρεθουμε κατω αυτο δεν καταλαβαινω και επισης ο κυριος που βρεθηκα 4-5 μπορει να επιβαιβεωσει οτι ημουν στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο αρα δεν ειχα κανενα λογο να σας στησω στην συναντηση μας
...ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!...ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ!!...ΧΕΧΕΧΕ!!...
...Μamra είσαι ο πρώτος που μου το λέει...sorry...προτιμούσα τα κεφαλαία για να μην βάζω τόνους...
Δεν μας τα λες καλα....E...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΩΝ...ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!...ΧΕΧΕΧΕ!...
...Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...(ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)...ΑΠΛΑ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ...ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ...
...Κοίτα φίλε...για μένα δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις...άσε σε παρακαλώ αυτήν την καραμέλα...υπάρχουν απλά κακές ξηγήσεις!!...Αν υπήρχε απλά παρεξήγηση δεν θα το έκανα θέμα...θα το είχαμε λύσει ήδη...με ένα τηλεφώνημα...