Πριν δύο εβδομάδες ήμουν με το ακριβό αυτοκίνητο που του έχω μικτή ασφάλιση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απάτη με κινητό από πλανόδιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mixanikos85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Nαι μπορω και σταματάω τους κακους μονο με την σκέψη μου. Μια φορά λήστευαν μια γιαγιά και συγκέντρωσα τις δυναμεις μου και τους σταμάτησα απο μακρια.Τύπε κληρονομικό χάρισμα???
Αλλά μετά χάνω τις δυνάμεις μου απο άντρας άντρακλας με βροντερη φωνή και σθένος, μιλάω γυναικεία σαν τον Καπουτζίδη χαμηλόφωνα και ναζιάρικα
Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Πριν 20 χρόνια βγαίνω από το σπίτι και στα 50 μέτρα έρχεται δίπλα μου αμάξι. Μου αρχίζει τον πρόλογο ο σκουρόχρωμος, χρειάζομαι λεφτά, χρωστάω, και τα λοιπά. Μου έδειξε μια βιντεοκάμερα και τα βρήκαμε στα 80 ευρώ. Την έβαλε στη θήκη και μου την έδωσε. Όταν άνοιξα τη θήκη , είδα ότι ήταν μια φωτογραφική μηχανή με φλας, από τις πολύ παλιές. Την κράτησα για να θυμάμαι την απάτη. Πολύ αργότερα την πέταξα νομίζω
Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Μην τρελενεσαι..το πάθημα - μάθημαΚαλημερα ενας χοντρος γύφτος τον εχει πετυχει κανενας στη μεγάλου Αλεξάνδρου και γυρω περιοχές; Τον περιμενει και ενας εκομα γύφτος με ενα μηχανακι ασημί μονογκαζο.. και απατεωνιά ο κοσμο με κινητα και τετοια .. εφαγα πακετο εχθες μου εφαγε 120 ευρω ο γαμωσπιτος.. και απλα ρωταω αν πηγενει συχνα σε αυτη τη περιοχη
Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Μια άλλη φορά πάλι πριν πολλά χρόνια, πήρα κάτι κολωνιες, σε συσκευασίες κτλ δε μου άρεσαν ομως- μάλλον κακής ποιότητας
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 746
- Πόντοι
- 86
Kυρια, γειτωνισα, εχει 2 διαμερισματα. Το ενα το ειχε νοικιασει στον Βαλαντη, τζιπσυ παλιατζη. Και τι καλο παιδι ο Βαλαντης, και τι κυριος στις υποχρεωσεις του ο Βαλαντης. Τις προαλλες, ειρθε και φωναζε. Την εβαλε μεσα τρια νοικια ο Βαλαντης κι εγινε καπνος. Καπνος μαζυ με τον Βαλαντη γινανε και τα σωματα του καλοριφερ. Τουλαχιστον γλυτωσα τις φωνες και τα τραγουδια σε ωρες κοινης υσηχιας. Δεν ειναι να εχεις καμια εμπιστοσυνη σε τζιπσυ Κινγκς. Τωρα το πως οι τζιπσυ της Σαντα Μπαρμπαρα, εχουν αποκτισει διαφορετικη νοοτροποια, η ΝΑΣΑ το ψαχνει ακομα
Διαγραμμένο μέλος 231604
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
. Δεν ειναι να εχεις καμια εμπιστοσυνη σε τζιπσυ Κινγκς. Τωρα το πως οι τζιπσυ της Σαντα Μπαρμπαρα, εχουν αποκτισει διαφορετικη νοοτροποια, η ΝΑΣΑ το ψαχνει ακομα