Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για να σου πουμε και μεις αν ησουν εσυ ο αφελης η αυτοι οι πονηροι η απλα ετυχε

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Περίπτωση πρώτη:στο σταθμό των λεοφορείων για να βγω από τη χώρα με πλησιάζει σαραντάρης που μου δείχνει σήμα αστυνομικού.Μου λέει στα Ρωσικά ότι ερευνά για πλαστά χαρτονομίσματα γιατί υπάρχουν τύποι που βάζουν στη χώρα πλαστά ευρώ.Μου ζητάει να του δείξω τα χαρτονομίσματα που έχω στο πορτοφόλι.Του τα δείχνω(ήθελα οπωσδήποτε να τελειώνω γρήγορα για να προλάβω το λεοφορείο αλλιώς έχανα το αεροπλάνο) και ο αστυνομικός τα παίρνει και αρχίζει να τα εξετάζει.Από τον τρόπο όμως που τα έβλεπε κατάλαβα ότι δεν είναι αστυνομικός.Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται κάποιος και ρωτάει τον άλλο τι γίνεται.Αυτός του δείχνει το σήμα του αστυνομικού και του λέει ότι κάνει έρευνα.Εκμεταλεύομαι την προσωρινή διάσπαση της προσοχής του για να μιλήσει στον άλλο και του τραβάω τα χαρτονομίσματα.Αυτός τα κρατά από την άλλη πλευρά.Τελικά βλέποντας ότι θα σκίζονταν μου τα αφήνει και μου λέει συγγνώμη.Όπως φτάνω στην Πολωνία διαπιστώνω ότι λείπουν 200 ευρώ που προφανώς πρόλαβε και τράβηξε από τον πάτο όταν εγώ νόμιζα ότι τα είχα πάρει όλα πίσω.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
κλασικο και χιλιοπαιγμενο σκαμ αλλα και εγω που το ξερω ηδη αν ημουνα σε μια ξενη χωρα και με λαο που δε τον ξερω θα την παταγα λογικα.
η συνεχεια ειναι: ο αλλος που του μιλαει λεει κανα δυο μαλακιες που εσυ δε καταλαβαινεις και μετα σου λεει αυτος που εχει τα λεφτα σου οκ τον βρηκαμε αυτον που θελαμε δεν εισαι εσυ συγνωμη για την ενοχληση κλπ και σου τα δινει πισω και φευγεις ηρεμος με 2-3 χαρτονομισματα λιγοτερα.

παραλαγη του ειναι να σου αλλαξουν αυτοι μερικα χαρτονομισματα με πλαστα (πολυ πλαστα αλλα εκεινη τη στιγμη δε το καταλαβαινεις) ωστε να μη καταλαβεις οτι κατι λειπει.

αλλο?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Kman αυτα τα σκηνικα σε ποια χωρα σου ετυχαν?

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ουκρανία.Κοιτάξτε τώρα τι κομπίνα μου έστησαν στο αεροδρόμιο.Μετά από ξέφρενο Σαββατοκύριακο φτάνω άυπνος στο Κίεβο τη Δευτέρα το πρωί ερχόμενος με το τρένο από Ντονέτσκ.Φτάνω στο αεροδρόμιο καιβλέπω ότι ως δια μαγείας η πτήση για Ελλάδα δεν έχει αναβληθεί ή ακυρωθεί.Εκεί που έχω σταμπάρει κάτι γκόμενες να καμακώσω με ρωτάει ένας εξηντάχρονος πολύ καλοντυμένος στα Ρωσικά που πηγαίνω.Του λέω Ελλάδα,α μου λέει εγώ πάω Μόσχα αγαπώ πολύ την Ελλάδα.Μου λέει ότι είναι Ρώσος περιγράφει τα μέρη στην Ελλάδα που έχει επισκεφτεί και μου προτείνει να πιούμε καφέ στο καφέ του αεροδρομίου όσο περιμένουμε για την πτήση.Του λέω όχι καλύτερα γιατί θέλω να δω πότε θα ανοίξει η παραλαβή αποσκευών για να κάνω boarding.Μου λέει μην ανησυχείς έχει μεγάλη οθόνη στο καφέ όπου φαίνονται όλες οι πτήσεις.
Βασικά δεν ήθελα να κάτσω με τον παππού ειδικά αφού παίζαμε γκομενάκια στο αεροδρόμιο.Επειδή όμως ήταν Ρώσος και τυγχάνω σλαυόφιλος λέω δε γαμιέται θα πιω κανά καφέ και όταν ανοίξει το boarding φεύγω.Καθόμαστε λοιπόν και εκεί που μιλάμε ρωτάει ο παππούς έναν που καθόταν στο γειτονικότραπέζι από που είναι.Αυτός λέει από Αμερική.Ο τύπος είναι κάπου 65 χρονών με κουστούμι και μύτη Εβραίου.Μου κάνει εντύπωση πόσο ανοιχτός είναι για συζήτηση σκέφτομαι όμως ότι γενικά οι Αμερικανοί είναι ομιλητικοί.Κάποια στιγμή ο γέρος του συστήνει εμένα.Του λέει αυτός είναι από την Ελλάδα και εμείς οι Ρώσοι αγαπούμε τους Ελληνες έχουμε άριστες σχέσεις μαζί τους.ζητάει να δει το διαβατήριο του αμερικανού ο Αμερικανός το βγάζει ο γέρος πάει να το πιάσει και ο Αμερικανός του απομακρύνει το χέρι.

Μετά από συζήτηση για τα παιδιά τους κτλ και ενώ εγώ κοιτάω συνεχώς τον πίνακα αναχωρήσεων και έχω το χέρι στην τσέπη πάνω στο πορτοφόλι(γιατί ξέρω ότι χτυπάνε όταν φεύγεις) ο Ρώσος λέει ότι θέλει να μας δείξει ένα ρωσικό παιχνίδι με χαρτιά.Επειδή έχω διαπιστώσει ότι σε Ρώσους και Ρωσίδες αρέσουν τα χαρτιά του λέω ντάξει δείξτο.Ο γέρος βγάζει μια τράπουλα και μας δείχνει ένα παιχνίδι με 40 φύλλα που μοιάζει πολύ με πόκερ με τη διαφορά ότι πρέπει να μείνουν μόνο δύο(οι άλλοι να έχουν πάει πάσο για να δεις τα φύλλα του άλλου.Επίσης έχεις δύο φύλλα και μπορείς να αλλάξεις και τα δύο μαζί όχι μόνο το ένα.Και όταν τα αλλάζεις καυαθέτεις ένα ποσό σαν pot και παίρνεις ένα βαθμό μπόνους που αθροίζεις στο σύνολο των χαρτιών σου.Ο καλύτερος συνδυασμός είναι οι δύο τζόκερ.
Μόλις ξεκινάμε να παίξουμε ένας μπούλης από δίπλα κάπου 20 χρονών με netbbok στο τραπέζι μας ρωτάει τι παίζουμε.Ρωσικό παιχνίδι με χαρτιά του λέει ο Ρώσος,εσύ από πού είσαι;Είμαι Εσθονός λέει ο μπούλης και παρατηρώ ότι μοιάζει πολύ με Φινλανδό(κόκκινα μαγουλάκια κτλ) ενώ οι Εσθονοί νόμιζα οτι μοιάζουν με Σουηδούς.Όμως η Εσθονία είναι δίπλα στη Φινλανδία οπότε δεν αποκλείεται να μοιάζουν με Φινλανδούς.Ο Αμερικανός εντωμεταξύ με παραξενεύει γιατί μιλάει με ρωσική προφορά ενώ έχει το αμερικανικό διαβατήριο μπροστά του.Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι κανένας Ουκρανός που πήγε μεγάλος στην Αμερική και του μεινε η προφορά και τώρα γύρισε για να δει συγγενείς του στην αρχή όμως θα έλεγα ότι έμοιαζε με καλοβαλμένο ηλικιωμένο Αμερικανό που ήρθε να γκομενίσει.
Να μην τα πολυλογώ ξεκινάμε να παίζουμε παίζω κάτι ψωρογκρίβνα που είχα και κερδίζω.Μαζεύω κάπου 200 γκρίβνα και κάνω να φύγω.Ο Ρώσος μου λέει κάτσε να παίξουμε λίγο ακόμα του λέω όπου να' ναι ανοίγει το check in μου λέει έχεις χρόνο.Κάθομαι με το βλέμμα καρφωμένο στην οθόνη.Ο Ρώσος μου λέει να κόψη τα φύλλα.Τα κόβω,ο Ρώσος μου λέει κόψτα καλά.Τα ξανακόβω,ο Ρώσος τα παίρνει ανακατεύει και μοιράζει.Διαπιστώνω ότι έχω δύο τζόκερ που ειπναι το κορυφαίο φύλλο.Εκεί που είμαι έτοιμος να ποντάρω ο Αμερικανός ρίχνει ένα πενηνταδόλλαρο.Μέχρι εκείνη τη στιγμή παίζαμε με λίγα γκρίβνα.Μου φάνηκε ότι ήταν εκνευρισμένος που έχασε την πρώτη παρτίδα και θέλει να πάρει εκδίκηση.Βάζω 50 ευρώ και τα βλέπω.Ο Ρώσος πάει πάσο.Περιμένω να πάει πάσο και ο Εσθονός προς έκπληξή μου όμως αυτός βγάζει 200$.Ο Αμερικανός τα βλέπει είναι η σειρά μου.Σκέφτομαι έχω το καλύτερο φύλλο ευκαιρία να βγάλω 400$ κέρδος.Βλέπω τα 200.Τότε ο Εσθονός βγάζει άλλα 200.Νομίζω ότι είναι όσα του περισσεύουν.Ξαφνικά με την άκρη του ματιού βλέπω την οθόνη να δείχνει ότι έχει ανοίξει το check in.Λέω στο Ρώσο ότι πρέπει να φύγω.Εκείνος μου λέει κάτσε να τελειώσει το παιχνίδι του λέω αδύνατο.Μου λέει να δω τι φύλλο έχεις και μου λέει στο αυτί έχεις το καλύτερο φύλλο θα ποντάρω και εγώ στο δικό σου αν δεν έχεις λεφτά.
Τότε ποντάρω 200 ευρώ και αυτός άλλα 100 στο φύλλο μου.Ο Εσθονός λέει ότι του τελείωσαν τα λεφτά στο πορτοφόλι αλλά έχει στο παπούτσι.Περιμένουμε και ο Αμερικανός λέει ότι δεις βάλει άλλα και θα πάει πάσο.Τότε ο Εσθονός βγάζει από την τσέπη και πετάει στο τραπέζι 2000$.Έχω μείνει άναυδος.Ποτέ δεν περίμενα ότι ένας μπούλης εικοσάχρονος μέτρια ντυμένος Εσθονός θα κυκλοφορούσε με τόσα λεφτά.
Σηκώνομαι να φύγω και ενώ τα λεφτά είναι μπροστά ο Ρώσος μου λέει να σφίξω το χέρι και να δώσω συγχαρητήρια στον Εσθονό που με κέρδισε.Τότε καταλαβαίνω την απάτη.Λέω στο Ρώσο ότι το παιχνίδι ήταν στημένο μου έδωσε δύο τζόκερ από τον πάτο οτι ο Αμερικανός και ο Εσθονός είναι στην πραγματικότητα Ουκρανοί και ότι θα του γαμήσω το κέρατο.Ο ´Ρώσος' μου λέει έπαιξες και έχασες παραδέξου το.Γυρίζω στο τραπέζι και τους βλέπω σιωπηλούς.Είναι όλα φανερά.Τώρα είχα τρεις δυνατότητες:
1.Να κοπανήσω τη βαλίτσα με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Εσθονού όπως καθόταν με την πλάτη προς εμένα,να σκάσω με το άλλο χέρι το ποτήρι στη μάπα του Αμερικανού και μετά να σπρώξω με δύναμη το Ρώσο παππού για να πέσει κάτω και να τον αρχίσω στις κλωτσιές.Μετά θα έτρεχα προς το check in.
2.Να βουτήξω τα 4000$ από το τραπέζι και να τρέξω στο check in.

Και οι δύο όμως δυνατότητες ήταν παρακινδυνευμένες αφού ήταν πιθανό να με μπαγλαρώσει η αστυνομία πριν προλάβω να ξεφύγω.Εκείνη τη στιγμή ήθελα να σιγπυρευτώ ότι θα φύγω σώος.Τους άφησα λοιπόν τους καριόληδες,το πρώτο πράγμα όμως που θα κάνω όταν ξαναπάω στο Κίεβο θα είναι να ψάξω το γέρο στις αναχωρήσεις.Μόνο που τώρα θα είμαι εγώ αυτός που θα τον αιφνιδιάσει.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αχ ρε kman στη χωρα σου δηλαδη θα επαιζες ποτε σε αντιστοιχη περιπτωση? αν δε το κανες εδω πως το κανεις σε αγνωστο περιβαλλον? οραιες περιγραφες παντως. αν ειχες πιει κανενα μπαφο θα βαραγες παρανοιες με το που επεμεναν ποσο μαλον με το που εμφανιζονταν τοσα $$ και θα την εκανες με ελαφρα μαλακια που δεν εχει χασισι εκει

επισης ΝΟΜΟΣ με χαρτια πρωτα ανακατεβει ο αλλος και μετα κοβεις και μετα δε ξανα ανακατευονται τα χαρτια. εχω δει πιτσιρικια που ασοχλουνται με ταχυδακτυλουργια να μου δινουν οτι φυλλο θελο ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ποσο μαλλον ο γερος επαγγελματιας. επαθες και εμαθες μικρο το κακο πες οτι γαμησες αλλη μια μουναρα κλαιν μαιν

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι τύποι ήταν επαγγελματίες.Προφανώς το κόλπο το είχαν κάνει πολλές φορές.Κοίτα πόσα τεχνάσματα έκαναν.
1.Ο γέρος είπε ότι ήταν Ρώσος για να κερδίσει κύρος και να παραστήσει τον ταξιδιώτη.
2.Ο Αμερικανός έμοιαζε με Αμερικανό και μάλιστα έβγαλε το διαβατήριο για να το δω και έσπρωξε το χέρι του γέρου όταν πήγε να το πάρει τάχα ότι φοβόταν ότι θα το κλέψει.Ο Αμερικανός είχε δολλάρια
3.Μίλησαν για τις κόρες τους κτλ για να κερδίσουν τη συμπάθειά μου
4.Ο Εσθονός έμοιαζε με φτωχό φοιτητή.Με τίποτα δεν έκανες ότι είχε τόσα λεφτά κρυμμένα στο παπούτσι!
5.Με έκαναν να κερδίσω την πρώτη παρτίδα για να με δελεάσουν
6.Τα χοντρά λεφτά έπεσαν στο τέλος στον τελευταίο γύρο μέχρι τότε έπαιζαν μικροποσά
7.Ξεκίνησε σαν επίδειξη ρωσικού παιχνιδιού ότι βάζαμε λίγα γκρίβνια για Πλάκα.Στην αρχή ποντάραμε 1-2 γκρίβνια(10 λεπτά του σεντ)
8.Ο Αμερικανός μου έδωσε συγχαρητήρια όταν κέρδισα και καράφλιασα.Προφανώς ο γέρος ήθελε να δώσουμε τα χέρια στο τέλος για να μη γίνει φασαρία ή για να πείσει τους γύρω ότι ήταν φιλικό παιχνίδι.Πιο πολύ εκνευρίστηκα που παρίστανε το Ρώσο.Οι Ρώσοι ξέρουν τους Ουκρανούς απ´έξω κι ανακατωτά και τους γαμάνε μια ζωή.Το καλύτερο είναι να πας Ουκρανία με ρωσική συνοδεία.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Είσαι τόσο έμπειρος που δέχτηκες να παίξεις χαρτιά, με αγνώστους, στο Κίεβο.

Συγχαρητήρια.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σιγουρα θα το ειχαν κανει πολλες φορες η δουλια τους ειναι καθε μερα παρα μερα εκει θα ειναι το θεμα ειναι να μη ψαρωνουμε σε τετια σκηνικα και οπως σου ειπα μην εκνευριζεσαι και μην κλαις τα λευτα σου, δεν υπαρχει λογος, εμπειρια ειναι. "επαιξες" και εχασες οπως σου ειπε και ο τυπος. μπορει την επομενη φορα που θα σε δελεασουν ετσι να παιζονται πολυ περισσοτερα πχ η σωματικη σου ακεραιοτητα. το μαθημα μην εμπιστευεσαι κανεναν αξιζει και 200 και 300 ευρω ;)

γενικα ειναι καλο στα ταξιδια σου να φαινεσαι ενας νορμαλ ανθρωπος οχι πολυ καλο ντυσιμο και τα πολλα λεφτα σου να τα εχεις καβατζα καπου πχ καλτσα και να τα ξεχνας. ετσι οτι και να γινει ακομα και να σε κλεβανε ακομα και στο σκηνικο με τους "μπατσους" αν εχεις στην τσεπη 2 εικοσαευρα ξερωγω ισα ισα για να μπορεις να κινεισαι εισαι σχετικα ασφαλης

φυσικα τα τελευταια δεν απευθυνονται σε εσενα απλα τα γραφω γιατι ολοι μας ανησυχουμε λιγο στα ταξιδια μας για τετοιους λογους

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ήταν επίδειξη παιχνιδιού.Τέλος πάντων.Το έφεραν φυσικά οι πούστηδες.Υποτίθεται ότι παίζαμε για να περάσει η ώρα μέχρι την πτήση.Δε με ρώτησαν παίζεις χαρτιά κτλ;
Γενικά το πρόβλημα σε αυτές τις χώρες δεν είναι πώς μπαίνεις αλλά πώς βγαίνεις.Δεν είσαι ποτέ σίγουρος για το τι θα γίνει στην επιστροφή.Γενικά ΕΕ= μικρό ρίσκο μικρά κέρδη,εκτός ΕΕ= μεγάλο ρίσκο μεγάλα κέρδη.
Γαμώτο να γαμήσουμε πάμε και μπλέκουμε σε ένα σωρό σκατά.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
σιγουρα θα το ειχαν κανει πολλες φορες η δουλια τους ειναι καθε μερα παρα μερα εκει θα ειναι το θεμα ειναι να μη ψαρωνουμε σε τετια σκηνικα και οπως σου ειπα μην εκνευριζεσαι και μην κλαις τα λευτα σου, δεν υπαρχει λογος, εμπειρια ειναι. "επαιξες" και εχασες οπως σου ειπε και ο τυπος. μπορει την επομενη φορα που θα σε δελεασουν ετσι να παιζονται πολυ περισσοτερα πχ η σωματικη σου ακεραιοτητα. το μαθημα μην εμπιστευεσαι κανεναν αξιζει και 200 και 300 ευρω ;)

γενικα ειναι καλο στα ταξιδια σου να φαινεσαι ενας νορμαλ ανθρωπος οχι πολυ καλο ντυσιμο και τα πολλα λεφτα σου να τα εχεις καβατζα καπου πχ καλτσα και να τα ξεχνας. ετσι οτι και να γινει ακομα και να σε κλεβανε ακομα και στο σκηνικο με τους "μπατσους" αν εχεις στην τσεπη 2 εικοσαευρα ξερωγω ισα ισα για να μπορεις να κινεισαι εισαι σχετικα ασφαλης

φυσικα τα τελευταια δεν απευθυνονται σε εσενα απλα τα γραφω γιατι ολοι μας ανησυχουμε λιγο στα ταξιδια μας για τετοιους λογους

Ναι,μπορείς να πας χωρίς λεφτά και να βγάζεις από το ΑΤΜ αλλά εμπιστεύεσαι ότι το ΑΤΜ θα έχει λεφτά ή ότι δε θα σου κλέψουν τους κωδικούς;Συνήθως μοιράζω τα λεφτά,μερικά στο πορτοφόλι άλλα στη βαλίτσα και άλλα στο δωμάτιο με τη λογική ότι αν κλέψουν το ένα να μείνει το άλλο για να μη βρεθώ ξεκρέμαστος.Επίσης τις γκόμενες δεν πρέπει ποτέ να τις πληρώνεις μπροστά και ποτέ να μη στέλνεις λεφτά γιατί τα παίρνουν και εξαφανίζονται.(λεφτά σταλμένα= λεφτά πεταμένα).Βασικά όλοι στην Ουκρανία είναι δυνάμει scammers και όλες είναι δυνάμει πουτάνες.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσης πολλές γκόμενες μου έχουν πει ότι με αυτά που κάνω να γαμάω από εδώ και από εκεί είναι απορίας άξιον πώς δεν έχω μπλέξει ακόμα άσχημα.Δηλαδή απορούν που έχω μείνει σώος κτλ.Εγώ τους έλεγα σιγά τα ωά,στα αρχίδια μας εμείς είμαστε Balkan  power τι να φοβηθούμε από τους χαχόλους αλλά αυτές λένε πρόσεξε κτλ μου έχουν πει και για φίλους τους στη μαφία που τους σκοτώσανε κτλ.Γενικά δεν έδινα σημασία αλλά η κατάσταση στο Ντονέτσκ δε μου άρεσε καθόλου.

Μέχρι τώρα σωματικά κινδύνεψα δύο φορές όταν ένας τύπος με είδε με Ουκρανέζα και άρχισε να με απειλεί και όταν σε ένα κλαμπ ένας τύπος μου έκανε πνιγμό περνώντας το χέρι του γύρω από το λαιμό μου όταν με είδε να καμακώνω μια μουνάρα.Του έδειξα όμως το διαβατήριο ότι είμαι Ελληνας και όχι Τούρκος,με ρώτησε σίγουρα είσαι Ελληνας;τη γκόμενα την έχεις βγάλει 100% και με άφησε.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τοσο μουνοπανα οι ουκρανοι λοιπον?

βαζε και καμια 200αρα στον πατο του παπουτσιου σε περιπτωση που τυχει καμια τρελη στραβη. μου εχει φανει πολυ χρησιμο κυριως σε διακοπες σε ελληνικα νησια που απλα χαλαω λεφτα απερισκεπτα αλλα στο τελος ετσι παντα εχω να γυρισω σπιτι μου καρτα γενικα δε κουβαλαω μονο εξωτερικο.

γιατι να σε σκωτοσουνε ρε συ η μαφια τα λεφτα σου θελει... εκτως αν πιανεις παρεες με τις πουτανες τους οποτε οκ εχει λογικη. βαλκανιοι εμεις αλλα αυτοι ειναι ψιλοζωα ψυχρα κανουν τη δουλια τους αν ειναι να σε σαπισουνε δε νομιζω να το σκευτουν 2η φορα. απο τους ουκρανορωσους που εχω γνωρισει ελλαδα μιλαω (οχι αυτους που εχουν μεγαλωσει εδω ενοειται)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
Οι άτιμες οι σλάβες, τραγουδάνε και καλά...

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
τοσο μουνοπανα οι ουκρανοι λοιπον?

βαζε και καμια 200αρα στον πατο του παπουτσιου σε περιπτωση που τυχει καμια τρελη στραβη. μου εχει φανει πολυ χρησιμο κυριως σε διακοπες σε ελληνικα νησια που απλα χαλαω λεφτα απερισκεπτα αλλα στο τελος ετσι παντα εχω να γυρισω σπιτι μου καρτα γενικα δε κουβαλαω μονο εξωτερικο.

γιατι να σε σκωτοσουνε ρε συ η μαφια τα λεφτα σου θελει... εκτως αν πιανεις παρεες με τις πουτανες τους οποτε οκ εχει λογικη. βαλκανιοι εμεις αλλα αυτοι ειναι ψιλοζωα ψυχρα κανουν τη δουλια τους αν ειναι να σε σαπισουνε δε νομιζω να το σκευτουν 2η φορα. απο τους ουκρανορωσους που εχω γνωρισει ελλαδα μιλαω (οχι αυτους που εχουν μεγαλωσει εδω ενοειται)

Ναι,αυτό είναι.Δεν ξέρεις ποιες γκόμενες έχουν πάρε δώσε με τη μαφία ποιες είναι και πουτάνες.Επίσης μερικές παίρνουν ναρκωτικά κοκαίνη κτλ και γαμιούνται με dealers καμιά φορά βασίζεται εντελώς στην τύχη.Τώρα μία μου ζήταγε να της δώσω λεφτά για κοκαίνη λέω δε γαμιέσαι να ασπρίσεις έτσι και φωνάξει κάποιος τους μπάτσους θα σαπίσω εδώ πέρα.Γενικά Ανατολική Ουκρανία πολλή παρακμή.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Και τώρα που λένε για τους τρεις νεκρούς είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το έκαναν ήταν Ρώσοι γενικά οι Σλαύοι δε σέβονται ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή είναι brutes για αυτό πολλά που κάνουν δυσκολεύεται να τα χωνέψει η ελληνική κοινωνία.
Εμένα οι γκόμενες μου έχουν πει ότι η συγχρώτισή μου με Σλαύες με έχει επηρρεάσει πολύ και γενικά έχω πολλά σλαυικά στοιχεία χαρακτήρα που δεν τα περιμένουν σε Ελληνες.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Επίσης πολλές γκόμενες μου έχουν πει ότι με αυτά που κάνω να γαμάω από εδώ και από εκεί είναι απορίας άξιον πώς δεν έχω μπλέξει ακόμα άσχημα.Δηλαδή απορούν που έχω μείνει σώος κτλ.Εγώ τους έλεγα σιγά τα ωά,στα αρχίδια μας εμείς είμαστε Balkan  power τι να φοβηθούμε από τους χαχόλους αλλά αυτές λένε πρόσεξε κτλ μου έχουν πει και για φίλους τους στη μαφία που τους σκοτώσανε κτλ.Γενικά δεν έδινα σημασία αλλά η κατάσταση στο Ντονέτσκ δε μου άρεσε καθόλου.

Μέχρι τώρα σωματικά κινδύνεψα δύο φορές όταν ένας τύπος με είδε με Ουκρανέζα και άρχισε να με απειλεί και όταν σε ένα κλαμπ ένας τύπος μου έκανε πνιγμό περνώντας το χέρι του γύρω από το λαιμό μου όταν με είδε να καμακώνω μια μουνάρα.Του έδειξα όμως το διαβατήριο ότι είμαι Ελληνας και όχι Τούρκος,με ρώτησε σίγουρα είσαι Ελληνας;τη γκόμενα την έχεις βγάλει 100% και με άφησε.
wild things..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ρε παιδια, εγω απο τις διδασκαλιες του δασκαλου εχω καταλαβει οτι οι ουκρανοι ειναι αγριανθρωποι.
Δεν θα θελα επαφες μαζι τους.
Τα χει πει ο δασκαλος, δεν μπορειτε να πειτε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και τώρα που λένε για τους τρεις νεκρούς είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το έκαναν ήταν Ρώσοι γενικά οι Σλαύοι δε σέβονται ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή είναι brutes για αυτό πολλά που κάνουν δυσκολεύεται να τα χωνέψει η ελληνική κοινωνία.
για ποιούς νεκρους μιλας ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom