για ποιούς νεκρους μιλας ??
Για αυτούς στην τράπεζα στη Σταδίου.
Και τώρα που λένε για τους τρεις νεκρούς είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το έκαναν ήταν Ρώσοι γενικά οι Σλαύοι δε σέβονται ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή είναι brutes για αυτό πολλά που κάνουν δυσκολεύεται να τα χωνέψει η ελληνική κοινωνία.
Για αυτούς στην τράπεζα στη Σταδίου.
[size=13pt]για ποιούς νεκρους μιλας ??[/size]
Αυτο θα σου ελεγα και'γω!ειναι ενα μυστηριο!!!!!!!Αλλα ετσι ειναι!!!!!!δε νομιζω οτι υπαρχει καποια εξηγισηΤο άλλο ζήτημα είναι το θέμα των βυζιών.Γιατί Τσέχες και Σλοβάκες διαθέτουν βύζους τεραστίων διαστάσεων(πρωτοπορία στην Ευρώπη με τις Αγγλίδες) ενώ οι Ρωσίδες υστερούν τόσο πολύ σε βυζική ανάπτυξη.(όπως και γιατί οι Αγγλίδες υπερτερούν τόσο έντονα βυζικώς έναντι των υπανάπτυκτων Γερμανίδων).
Γιατί οι Τσέχες διαθέτουν συμμετρική γερμανοειδή μύτη ενώ οι Πολωνέζες πολλές φορές έχουν σκεπάρνια;Πρόκειται για μυστήρια της φύσεως στα οποία θα δοκιμάσω αργότερα να δώσω μία βάσιμη απάντηση.
ζαβή εσυ εισαι ????Για αυτούς στην τράπεζα στη Σταδίου.
αυτο λες εσυ ??kman εχω μεινει εκπληκτος με τις γνωσεις σου για το σλαβικο φυλο!
όντωςΠαντως για τις ρωσιδες το βυζι ειναι το αδυνατο σημειο. Σε αυτο το θεμα μαλλον πάσχουν.
δεν εχεις καλες λειψης στο θρεντ μου εβαλαν φωτο ριξε μια ματια!sotirof μαλλον η δική σου ανηκει στις εξαιρέσεις...
Οι περισσοτερες ρωσιδες ειναι 'μοντελέ' στυλ, αδύνατες με μικρο στηθος, εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω δυστυχως...
ok, υπαρχουν αλλα μαλλον δεν ειναι και πολλες...δεν εχεις καλες λειψης στο θρεντ μου εβαλαν φωτο ριξε μια ματια!
το θεμα ρωσιδα το χουν πειδηξη αγαπητε μεχρι και τις καζακστανες ρωσιδες τις λενε!!!ok, υπαρχουν αλλα μαλλον δεν ειναι και πολλες...