Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ενταξει, το ζητούμενο είναι το φυσικό πάντα, οχι σιλικόνες...

Νομιζω οι πολωνεζες σε αυτο το θεμα υπερεχουν. Κανω λαθος?

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μία από τις Ουκρανές που καλίγωσα κατά την τελευταία επίσκεψη.

img0331tb.jpg

Εδώ είναι η συγκάτοικός της.Πήδαγα και τις δύο εναλλάξ.

img0305qp.jpg

Ουκρανικό καφέ σε πάρκο στο Ντονέτσκ.

img0393rt.jpg

Επισκέπτης
πολι θα γυσταρα να ταξιδεψο στο ντονεστ!!!!ειναι μεγαλι πολι καυλεα κμαν???

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Είναι πολύ μεγάλη πόλη.Πρέπει να είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην Ουκρανία.Έχει ένα πάρκο φανταστικό.

Εδώ είναι ένα δείγμα από τα γκομενάκια που βλέπεις στο Ντονέτσκ.

img0396r.jpg

Εδώ βλέπετε μάνα και κόρη.Η μάνα κάθεται στο παγκάκι και περιμένει την κόρη(με το μίνι) να χτυπήσει τατού στο βυζί.Ο καραφλός θα κάνει σε λίγο το τατού.Χτύπησα και τις δύο αργότερα αλλά για κακή μου τύχη δε βρίσκαμε άδειο καφέ να κάτσουμε και μια φίλη που ήταν μαζί τους τις πήρε και φύγανε.Αυτά ενώ οι γκόμενες που με φιλοξενούσαν στο Ντονέτσκ περίμεναν σε άλλο καφέ οπότε είχα μόνο 20 λεπτά.
Το κουφό ήταν οτι η κόρη κρατούσε έξω από τη μπλούζα το 80% του βυζιού για να μη χαλάσει το τατού ενώ προχωρούσαμε στο πάρκο.Οπότε ο βύζος ήταν σε κοινή θέα αλλά η μάνα στα αρχίδια της.Ετσι και καθόμουνα λίγο περισσότερο σε αυτό το πάρκο σίγουρα θα έβγαζα γκόμενα από εκεί αφού όλες κοιτούσανε αλλά έπρεπε να προλάβω το τρένο για Κίεβο που έφευγε σε μία ώρα.

img0402ag.jpg

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κανε συγκριση τωρα με το τι βλεπεις στους ελληνικους δρομους...
Και για χαρακτηρα, ασε καλυτερα...
Και ασχημια εξωτερικη, και ασχημια εσωτερικη. Αισχος.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλά αν μπλέξεις με Σλαύες αποκλείεται να γυρίσεις πίσω ακόμη και σε δυτικές.Είναι φοβερή η υπεροχή τους σε όλα τα επίπεδα.
Σήμερα με την εισβολή των Ρωσίδων παρατηρώ οτι η νέα γενιά Ελλήνων είναι σλαυοποιημένη κατά 15%.Δηλαδή στα 10 γκομενάκια θα δεις και μια καλή που μοιάζει με Ρωσίδα.Αν φτάσουμε σε ποσοστό 35% σλαυικού αίματος θα μοιάζουμε με τους Σέρβους.Δόξα και τιμή στη σλαυοποίηση.(Ηδη στη Θεσσαλονίκη ο σλαυικός απλότυπος R1a έχει φτάσει το 25% για αυτό οι Θεσσαλονικιές είναι πιο εμφανίσιμες).

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και τώρα που λένε για τους τρεις νεκρούς είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το έκαναν ήταν Ρώσοι γενικά οι Σλαύοι δε σέβονται ιδιαίτερα την ανθρώπινη ζωή είναι brutes για αυτό πολλά που κάνουν δυσκολεύεται να τα χωνέψει η ελληνική κοινωνία.
Εμένα οι γκόμενες μου έχουν πει ότι η συγχρώτισή μου με Σλαύες με έχει επηρρεάσει πολύ και γενικά έχω πολλά σλαυικά στοιχεία χαρακτήρα που δεν τα περιμένουν σε Ελληνες.

Κman χωρίς διάθεση αντιδικίας και με την ευκαιρία να σου πω ότι σε διαβάζω με ενδιαφέρον σε όλα αυτά που γράφεις για το Ανατολικό Mέτωπο:
κι αν δεν είναι Ρώσοι και είναι από τα Β.Προάστια και κατεβαίνουν με τα Cayenne -αυτά που έβαλε στο μάτι του ο Όλι Ρεν?
θα μας λύσει την απορία ο κος Χρυσοχοΐδης? μήπως για αυτό τα περίφημα βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα, μπας και κάποιος αναγνωρίσει τα paidia...?
τεςπα, άσχετα όλα αυτά με το νήμα αυτό

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε  Κman  μαλλον  εχεις πάθει  με τις  σλαβες μεγαλη ζημια. Μια συμβουλη εχω να σου δωσω. Την επομενη φορα που θα πας  σε καποια χωρα για σεξοτουρισμο η δουλεια μαρκαρε τα λεφτα σου.Ενα σημαδακι αρκει για να αποδειξεις οτι το χρημα ειναι δικο σου και δε θα στο φαει ετσι κανενας .Μια  φορα την πατησα με πουτανα που μου βουτηξε λεφτα απο  το πορτοφολι και απο τοτε  δεν εμπιστευομαι καμια και κανεναν

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εμενα μ αρεσει η αλλη η ψηλη με την καμπούρα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
kman ποσο πηγε το μαλλι,ολ ινκλουντιντ? :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
με εξεπληξε το ενδιαφερον σου θα πηγαινε στο κιεβο το παληκαρι δεν μελετας?

βαλε τα γυαλια που εχεις για κοντα.
και ξανακοιτα τη φωτο.
και ξαναρωταω: ποιας εθνικοτητας ειναι η δεσποσυνη. Αν ξερεις απαντα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
βαλε τα γυαλια που εχεις για κοντα.
και ξανακοιτα τη φωτο.
και ξαναρωταω: ποιας εθνικοτητας ειναι η δεσποσυνη. Αν ξερεις απαντα.
δεν φοραω γιαλια ειναι φιλη σου?μαλλον ουκρανεζα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι τύποι ήταν επαγγελματίες.Προφανώς το κόλπο το είχαν κάνει πολλές φορές.Κοίτα πόσα τεχνάσματα έκαναν.
1.Ο γέρος είπε ότι ήταν Ρώσος για να κερδίσει κύρος και να παραστήσει τον ταξιδιώτη.
2.Ο Αμερικανός έμοιαζε με Αμερικανό και μάλιστα έβγαλε το διαβατήριο για να το δω και έσπρωξε το χέρι του γέρου όταν πήγε να το πάρει τάχα ότι φοβόταν ότι θα το κλέψει.Ο Αμερικανός είχε δολλάρια
3.Μίλησαν για τις κόρες τους κτλ για να κερδίσουν τη συμπάθειά μου
4.Ο Εσθονός έμοιαζε με φτωχό φοιτητή.Με τίποτα δεν έκανες ότι είχε τόσα λεφτά κρυμμένα στο παπούτσι!
5.Με έκαναν να κερδίσω την πρώτη παρτίδα για να με δελεάσουν
6.Τα χοντρά λεφτά έπεσαν στο τέλος στον τελευταίο γύρο μέχρι τότε έπαιζαν μικροποσά
7.Ξεκίνησε σαν επίδειξη ρωσικού παιχνιδιού ότι βάζαμε λίγα γκρίβνια για Πλάκα.Στην αρχή ποντάραμε 1-2 γκρίβνια(10 λεπτά του σεντ)
8.Ο Αμερικανός μου έδωσε συγχαρητήρια όταν κέρδισα και καράφλιασα.Προφανώς ο γέρος ήθελε να δώσουμε τα χέρια στο τέλος για να μη γίνει φασαρία ή για να πείσει τους γύρω ότι ήταν φιλικό παιχνίδι.Πιο πολύ εκνευρίστηκα που παρίστανε το Ρώσο.Οι Ρώσοι ξέρουν τους Ουκρανούς απ´έξω κι ανακατωτά και τους γαμάνε μια ζωή.Το καλύτερο είναι να πας Ουκρανία με ρωσική συνοδεία.
σορυ αλλα εισαι τρομερος παπαρας μωραδελφε μου. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom