Το πιο δυνατό που παίζει σε Τσεχία(και Ουγγαρία) είναι οι απίστευτες Ρωσίδες που πλημμυρίζουν τη χώρα.Εκανα κονέ με μοντέλο από Μόσχα στο αεροδρόμιο που ελπίζω να έρθει Ελλάδα.Γενικά οι Ρωσίδες εμφανίζονται πολύ πιο προσιτές από τις Τσέχες.Παρ'όλο που ξέρω τσέχικα,αντιμετώπισα πολλές αρνητικές απαντήσεις.Μόνο η γενιά Τσέχων πάνω από 30 χρονών ανταποκρίνονται καλά λόγω διαφορετικής(αναθρεμμένης κομμουνιστικά μη γερμανοποιημένης) κουλτούρας.
Βασικά ήμουν συνέχεια με τη γκόμενα αλλά όποτε ξέφευγα για κανά μισάωρο και καμάκωνα δεν έβγαζα τίποτα πράγμα αδιαννόητο στο παρελθόν.Πήρα τηλ. από μια γκόμενα που θα κάνει Erasmus στην Τουρκία,οι τούρκοι έχουν βγάλει καλοκαιρινά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με στόχο θήλεα του ανατολικού μπλοκ.Η γκόμενα είναι τόσο εύκολη που θεωρώ βέβαιο οτι θα πιάσει τούρκο γκόμενο εντός ημερών στην Τουρκία.Πραγματικά τι καριόληδες είναι οι γείτονες.Δε φτάνει που κατήργησαν τις βίζες για Ουκρανές,Ρωσίδες,τώρα βάζουν χέρι και σε Πολωνές,Τσέχες,Σλοβάκες μέσω θερινών προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών.Απίστευτη προσήλωση στις ανάγκες του πούτσου.
δηλαδη ειμαι εκει 4 μερες τη βδομαδα,εδω κ κανα 16μηνο,κ μερικες φορες αν δεν εχω κατι επειγον ειμια κ "σερι" δεκαημερα,δηλαδη,20+ μερες το μηνα κ μιλαω κ τη γλωσσα απταιστα,κ κανουμε κ μαλλον ενα προγραμα εκει-το νεο ετος..
αυτο πως λεγεται "τουριστας"?????
ασε που στην "αρχη αρχη" αλλα ελεγες,οτι τα βλεπω στο google-earth,οτι ποτε δεν εχω παει,οτι αυτα που ελεγα τα διαβαζα στο I.S.G. κλπ μαλ...Ες,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙς ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΔΕΣΤΑ ΠΑΛΙ,αν τα ξεχασες....
παντως ΕΠΕΙΔΗ σου ειπα,τοτε που ηταν να αποχωρησεις,στα χαριζω κ τα στοιχηματα, ΚΑΙ αυτο ΚΑΙ τ αλλα με τους κλωνους κλπ μαλακιες
αλλα μη με λες κ "εξηνταβελονη"
"τριανταβελονη" ισως.....