Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά στην Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα δεν έρχονται ένα σωρό δυτικές? Ήταν εύκολες αλλά καταφέρναμε να τις κάνουμε να μας σιχαθούν. Όπως και τις ντόπιες οι οποίες ΔΕΝ ήταν πάντα όπως είναι τώρα. Επομένως καλύτερα που δεν έρχονται οι ανατολικές. Να μας πάρουν χαμπάρι και αυτές ( που μας έχουν πάρει δηλαδή).  Δηλαδή στην Ελλάδα την πιο τουριστική ευρωπαική χώρα τις δεκαετίες 70, 80, 90 ( Τουρκίες, Κροατίες μετά μπήκαν στο χωρό και η Ισπανία αργότερα άρχισε να μας τρώει την πίτα)δεν έλειπε η εισροή ξένων γυναικών πρόθυμων να "συνουσιαστούν"

Στην περίπτωση της Τουρκίας υπάρχει σαφής σκοπιμότητα.Δηλαδή ξέρουν τι κάνουν όταν καταργούν τη βίζα για Ρωσία,Ουκρανία.Εντάξει και στην Ελλάδα μερικά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών ξεκινούν με αυτή την αντίληψη(π.χ. ψαράδες σας στέλνω 30 ανατολικά μουνιά αν μου δώσετε μίζα) αλλά δε γίνεται συστηματικά όπως κάνουν οι Τούρκοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη ειμαι εκει 4 μερες τη βδομαδα,εδω κ κανα 16μηνο,κ μερικες φορες αν δεν εχω κατι επειγον ειμια κ "σερι" δεκαημερα,δηλαδη,20+ μερες το μηνα κ μιλαω κ τη γλωσσα απταιστα,κ κανουμε κ μαλλον ενα προγραμα εκει-το νεο ετος..
αυτο πως λεγεται "τουριστας"?????
ασε που στην "αρχη αρχη" αλλα ελεγες,οτι τα βλεπω στο google-earth,οτι ποτε δεν εχω παει,οτι αυτα που ελεγα τα διαβαζα στο I.S.G. κλπ μαλ...Ες,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙς ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΔΕΣΤΑ ΠΑΛΙ,αν τα ξεχασες....
παντως  ΕΠΕΙΔΗ σου ειπα,τοτε που ηταν να αποχωρησεις,στα χαριζω κ τα στοιχηματα, ΚΑΙ αυτο ΚΑΙ τ αλλα με τους κλωνους κλπ μαλακιες
αλλα μη με λες κ "εξηνταβελονη"
"τριανταβελονη" ισως.....   
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Τι με ενδιαφέρει πού πάει ο ένας και ο άλλος.Εγώ γράφω ό,τι υποπίπτει στην αντίληψή μου.Τώρα βλέπω οτι η Τσεχία δυσκόλεψε ενώ βελτιώθηκε η Ουγγαρία.Μετά το 2009 και την κρίση η Ουκρανία έγινε σφαίρα.Γενικά τα δεδομένα μεταβάλλονται πολλές φορές με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο.(ποιος θα περίμενε να βελτιωθεί η Πολωνία λόγω μετανάστευσης κτλ).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
gεια σας μαγκες διαβασα το φορουμ αυτο και θελω να γινω και εγω μελος/οντως ειναι πολυ ωραιες οι γυναικες του πρωην ανατολικου μπλοκ.βεβαια με πολλα συμφωνω και με αλαλ διαφωνω που εχουν γραφτει εδω.λογικο αλλωστε.δεν γινεται να συμφωνεις με ολα.το καλο εμ αυτες τις χωρες ειναι οτι μπορεις να βγαλεις ευκολα πολυ ωραιες γυναικες με λιγοερα λεφτα απο οτι ελλαδα.ενδιαφερομαι για λετονες ουκρανες ρωσιδες τσεχες πολωνεζες φυσικα λιθουανες εσθονες μολδαβες ρουμανες βουλγαρες λευκορωσιδες ουγγαρεζες σλοβακες σερβες σλοβενες κροατισες λεττονες επισης που εχω ακουσει οτι ειναι θεες!!συγνωμη αν ξεχασα καποια φαρα χαχαχαχαχα.οποτε θα εχουμε πολλα να πουμε και οταν κατσει ευκαιρια να κανονισουμε κανενα ταξιδακι συνοδοιποροι γιατι μονος μου σε τετοιες χωρες μου ειναι δυσκολο να παω λογω της εγκληματικοτητας και της σκατοφαρας που παιζει εκει.εχω πολλες αποριες που θα τις καταθεσω συντομως.απορω παντως πως τοσο ωραιες γυναικες οπως οι πολωνεζες μολις πανε στην δυση μπλεκουν με οτι σκατοφαρα βρουν αφου παρατησουν τους αντρες τους ενω θα μπορουσαν να εχουν αντρες πολυ ωραιους και πλουσιους αυτες πανε και μπλεκουν με σκατοφατσες τριτοκοσμικες.ενταξει αρκετες ισως να εοχυν βιτσια αλλα υπαρχει και το καλο γουστο ομως.μπορουν να εχουν  πολυ καλυτερους απο ινδους τουρκους αραβες μαυρους κ.τ.λ. και κυριως αν ηταν εξυπνες θα επιαναν την καλη.το οτι ενας λαος οπως οι πολωνοι ζουν στην φτωχια δεν αποδυκνειει την εξυπναδα που διαβασα.οποτε αυτα περι ευφυιας τα ακουω βερεσε.γενικως δεν πιστευω τετοιες ερευνες μαγκες και ας διαφωνουν καποιοι.μεγαλη απορια μου ειναι γιατι δεν ερχονται εδω οι πολωνεζες απο τη στιγμη που εδω θα περασουν βασιλικα.οι σκατοασχημομουτρηδες οι τουρκοι καλα κανουν και τις τραβανε.εδω μας αφηνουν στην αγνοια.παντως οι σλαβες δεν ειναι γυναικες να τις εμπιστευτεις.θα μου πειτε και ποιες ειναι σε αυτον τον κοσμο αλλα τεσπα.αυτα για τωρα.επισης κμαν στο περιστατικο στο αεροδρομιο ησουνα λαθος.μολις ειδες τα χαρτια επρεπε να την κανεις λουης.αφου ξερεις καταρχην οτι εκει ειναι απατεωνες.εγω δεν θα εφευγα μακρια απο τον σκατογερο.το καλο ειναι να την βγαζουμε καθαρη παιδια πανω απο ολα.εγω θελω διακοπες με αστερια του 9 και του 10 αλλα να εχω και την ησυχια μου κιολας.μακρια απο απατεωνες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επισης να ξερετε κατι σημαντικο.σλαβοι και ρουμανοι δεν ειναι υπηκοοτητες.ειναι επαγγελματα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ενα αλλο που διαφωνω ειναι οτι πολλοι αναφερομαστε στους εαυτους μας ως βαλκανιους.δεν ειμαστε βαλκανιοι ουτε τουρκοσποροι ουτε ανατολιτες οπως πολλοι απο εμας θελουμε να αυτοχαρακτηριζομαστε.ειναι κριμα που αυτοαποκαλουμαστε ετσι με λαους που συνδεομαστε ιστορικα ειμαστε γειτονες με αρκετους αλλα δεν εχουμε πολλα κοινα οπως εχουμε με τους μεσογειακους λαους.φυσικα δεν αρνουμαι την προσμειξη σε αλλες περιοδους οπως οθωμανιας και καθοδου σλαβικων φυλων προς νοτο αλλα πιστεψτε με μαγκες δεν ειναι τοσο μεγαλη αυτη η προσμειξη ωστε να θεωρουμαστε σλαβοι βαλκανιοι τουρκοσποροι κ.α.απλως μας εχουν περαστει τετοιες νοοτροπιες ειτε σλαβικες ειτε βαλκανικες ειτε ανατολιτικες.κακως για εμενα.το καλο ειναι οτι εξακολουθουμε να ειμαστε μεσογειακοι τυποι.αλλωστε στα χαρακτηριστικα δεν μοιαζουμε με τους παραπανω οσο και αν καποιοι ραγιαδες η βαλκανιοπληκτοι ελληνες θελουν να θεωρου οτι ειμαστε τετοιοι.οπως και να εχει με αυτους με τους οποιυς ειματσε ουνα φατσα ουνα ρατσα σε πολλα ειναι οι ιταλοι ειδικα οι νοιτιοιταλοι τους οποιους ουτε τους πολυπαω ουτε φυσικα τους εμπιστευομαι αλλα ειμαστε 2 κατεξοχην μεσογειακοι λαοι.βεβαια ολα τα παραπανω δεν αναιρουν τη επιθυμια μας να ερθουμε σε στενη επαφη με τις σλαβες μουναρες... :) :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μαγκες καποιοι λογικα μπορει να διαφωνησουν με τα γραφομενα μου.εννοειται ειναι απολυτως σεβαστο.οπως ειπα αποκλειεται να συμφωνεις σε ολα με καποιον.νομος της φυσης.σε αυτο που συμφωνουμε ολοι μας ειναι οτι θελουμε να αλωνισουμε θεεικα σλαβικα γυναικεια κορμια με υπεροχα προσωπα... :) :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ενα αλλο που διαφωνω ειναι οτι πολλοι αναφερομαστε στους εαυτους μας ως βαλκανιους.δεν ειμαστε βαλκανιοι ουτε τουρκοσποροι ουτε ανατολιτες οπως πολλοι απο εμας θελουμε να αυτοχαρακτηριζομαστε.ειναι κριμα που αυτοαποκαλουμαστε ετσι με λαους που συνδεομαστε ιστορικα ειμαστε γειτονες με αρκετους αλλα δεν εχουμε πολλα κοινα οπως εχουμε με τους μεσογειακους λαους.φυσικα δεν αρνουμαι την προσμειξη σε αλλες περιοδους οπως οθωμανιας και καθοδου σλαβικων φυλων προς νοτο αλλα πιστεψτε με μαγκες δεν ειναι τοσο μεγαλη αυτη η προσμειξη ωστε να θεωρουμαστε σλαβοι βαλκανιοι τουρκοσποροι κ.α.απλως μας εχουν περαστει τετοιες νοοτροπιες ειτε σλαβικες ειτε βαλκανικες ειτε ανατολιτικες.κακως για εμενα.το καλο ειναι οτι εξακολουθουμε να ειμαστε μεσογειακοι τυποι.αλλωστε στα χαρακτηριστικα δεν μοιαζουμε με τους παραπανω οσο και αν καποιοι ραγιαδες η βαλκανιοπληκτοι ελληνες θελουν να θεωρου οτι ειμαστε τετοιοι.οπως και να εχει με αυτους με τους οποιυς ειματσε ουνα φατσα ουνα ρατσα σε πολλα ειναι οι ιταλοι ειδικα οι νοιτιοιταλοι τους οποιους ουτε τους πολυπαω ουτε φυσικα τους εμπιστευομαι αλλα ειμαστε 2 κατεξοχην μεσογειακοι λαοι.βεβαια ολα τα παραπανω δεν αναιρουν τη επιθυμια μας να ερθουμε σε στενη επαφη με τις σλαβες μουναρες... :) :rockon:

Έτσι είναι όπως τα λες.
Με τη μόνη διαφορά ότι τίποτα δεν είναι αθώο.
Είναι θέμα συστηματικής ανθελληνικής προπαγάνδας και συστηματικής προσπάθειας αναίρεσης της ελληνικής φυλής.
Έτσι λοιπόν σκαρφίζονται διάφορα. Τη μία είμαστε Βαλκάνιοι, την άλλη Τούρκοι, την άλλη μεσόγειοι, την άλλη και εγώ δε ξέρω τι …
Άλλες παρόμοιες μπούρδες που εξυπηρετούν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα είναι οι σαχλαμάρες περί μαύρης Αθηνάς, οι μπούρδες περί της ανύπαρκτης ινδοευρωπαϊκής φυλής από την οποία υποτίθεται καταγόμαστε, ινδοευρωπαϊκή φυλή  που ουδέποτε υπήρξε, καμία επιστημονική απόδειξη ή καν ένδειξη της υπάρξεώς την δεν έχει βρεθεί ποτέ. Άλλη στρέβλωση είναι και η δήθεν φοινικική προέλευση του ελληνικού αλφαβήτου και άλλα πολλά.

Αλλά πρόσεχε, μη μιλάς για Ελληνισμό και Έλληνες γιατί τους πιάνει αλλεργία!
Καταραμένος όποιος διδάσκει των Ελλήνων την παιδία γράφουν τα θρησκευτικά βιβλία των αφεντικών τους. Σσσσσσσσς !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μεσογειοι ειμαστε επειδη αυτη η θαλασσα υπαρχει πριν απο εμας.εδω πρωκατοικησαν τα ελληνικα φυλα η γεννηθηκαν αν θελει καποιος να το πει ετσι.συνεπως ειμαστε μεσογειοι γιατι εδω αρχισε ο ελληνισμος.αλλωστε η μεσογειος ειναι το ιδανικοτερο μερος να αναπτυχθει ενας πολιτισμος και μια αυτοκρατορια οπως ι αρχαια ελληνικη.σε πολλα παντως δν φταει μονο η προπαγανδα αλλα και η μαλακια και ο ραγιαδισμος που δερνει τους ελληνες και μαλιστα το γεγονος οτι εχεουν παρησφρησει στην κριση και τα γεγονοτα της ιστοριας ιδεολογιες απο τη στιγμη που η ιστορια ειναι γεγονοτα τα οποια μπορει καποιος να τα δει απο τη δικια του σκοπια αλλα δεν μπορει να αλοιωσει τη υπαρξη τους δηλαδη οτι εγινε εγινε δεν μπορεις να αρνηθεις την υπαρξη του ως γεγονος.επισης βαρεθηκα να λενε προοδευτικους ατομα που παραχαρασουν την ελληνικη ιστορια.ειναια πλως ατομα με ανιστορητες λανθασμενες αποψεις που πανε να δωσουν σημασια σε θεματα που δεν υπηρξαν ποτε.το καλο ειναι οτι επειδη ο ελληνας ειναι εκ φυσεως καχυποπτος(πραγμα που δεν ειναι παντα καλο...) τους καταλαβαινει τι ρολο βαρανε...αυτα.αντε παμε για να βρουμε σλαβες τωρα... :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ημουν  πρόσφατα στην Τουρκία και διαπίστωσα οτι οι Τούρκοι είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς.(αν και αρκετοί Ελληνες μοιάζουν με Τούρκους ο μέσος όρος είναι διαφορετικός.)Οι Τούρκοι είναι λιγότερο πρωτόγονοι αλλά έχουν μια νοοτροπία που στην Ελλάδα θα τους καρπάζωναν συνεχώς με αυτά που κάνουν θα έπεφτε η σφαλιάρα σύννεφο,κατάλαβα γιατί οι πρόγονοί μας δεν μπορούσαν να τους ανεχτούν και τους πολέμησαν τόσο πολύ.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι οι πιο κοντινοί λαοί στους Ελληνες σε εμφάνιση και νοοτροπία είναι οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι(που βέβαια έχουν πολύ μεγαλύτερη σλαυική πρόσμιξη) για αυτό χαρακτηρίζω τους Ελληνες Βαλκάνιους.Οι Ιταλοί είναι καθαρά μεσογειακοί και είναι σαν Ελληνες χωρίς τη σλαυική πρόσμιξη ενώ οι νότιοι Ιταλοί προέρχονται από μίξη ελλήνων και νεγροειδών για αυτό και είναι πιο σκούροι από τους Ελληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Στην Ελλάδα η φυσιογνωμία και νοοτροπία των κατοίκων καθορίζονται εν πολλοίς από τη γεωγραφική προέλευση π.χ. οι Ηπειρώτες μοιάζουν με Αλβανούς της νότιας Αλβανίας,οι Σερραίοι μη ποντιακής καταγωγής μοιάζουν με Βούλγαρους οι κάτοικοι Βορειοδυτικής Μακεδονίας με Σλαυομακεδόνες οι νησιώτες των νησιών του ανατολικού Αγαίου με Τούρκους υπάρχει μεγάλη ποικιλομορφία.Για αυτό και η εμφάνιση των Πελοπονήσιων διαφέρει από την εμφάνιση των Θεσσαλών ή των Μακεδόνων(άλλες επιμιξίες).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η βασική διαφορά των Ελλήνων(ιδίως κατοίκων Αθηνών) σε σχέση με τους γειτονικούς βαλκανικούς λαούς είναι το πολύ μεγαλύτερο ποσοστό gay και θηλυπρεπών ανδρών στην Ελλάδα.Αυτό είναι ένα ιστορικό υπόλλειμμα από τους αρχαίους χρόνους.Ολες οι γκόμενες(Σλαύες) συμφωνούν οτι οι Ελληνες είναι γλυκούληδες και μάλλον θηλυπρεπείς σε σχέση με τους συμπατριώτες τους που είναι πιο άντρες(macho).Αυτός είναι ένας λόγος που μια Πολωνέζα μπορεί να προτιμήσει Αλβανό.Ομως πολλές Πολωνέζες προτιμούν εκθηλυσμένους άντρες και οι Ινδοί είναι οι πλέον θηλυπρεπείς για αυτό και είναι τόσο δημοφιλείς στις Πολωνέζες της Αγγλίας.Δηλαδή άλλες ρέπουν στους σκληρούς dresiarz οπότε οι Ελληνες δεν τους λένε τίποτα ως μαμάκηδες ενώ άλλες θέλουν ασθενέστερους με θηλυκή πλευρά και ακίνδυνους οπότε μπορεί να γουστάρουν πολύ έναν Ελληνα,Αραβα,Ινδό.Εκεί ο Ελληνας έχει ειδικό πλεονέκτημα αφού δε βρωμάει και είναι πολιτισμικά πιο κοντινός και αποδεκτός.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διαφωνω με οσα εγραψες στην πλειοψηφεια τους.δεν θεωρω οτι εχουμε πιο πολλα κοινα με τους βουλγαρους σερβους και τους βουλγαρους απο οτι με τους ιταλους ουτε φυσικα οτι οι νοτιοιταλοι ειναι προσμειξη με νεγροειδη φυλα.αυτο ηταν ενα κακογουστο αστειο νομιζω που ξεκινησε εδω και δεκαετιες.αλλωστε στα χαρακτηριστικα τους δεν φαινεται τιποτα το νεγρικο.οσο για το μελαμψο χρωμα τους το ιδιο με τους ελληνες ειναι.εχω δει νοτιοιταλους και αλλοι ειναι μελαχροινοι και αλλοι καστανοι οπως εδω ακριβως.δεν τους πολυπαω οπως σου ειπα ισως γιατι ειναι λαμογια οπως και εμεις χαχαχα.οσο για το οτι εχει η ελλαδα πολλους gay και θυληπρεπεις και πια χωρα δεν εχει?μηπως η τουρκια δεν εχει?η η σερβια?και δεν υπαρχει βεβαια γκαλοπ που να το αποδεικνειει αυτο.αλλα και αν εχει στατιστικα λιγο περισσοτερους αυτο δεν εχει καμια σχεση γιατι απλουστατα οι gay δεν θα ασχοληθουν με πολωνεζες.οσο για το οτι δεν υπαρχουν macho στην ελλαδα παρολο που ειχαμε την μοδα των emo και μετροσεξουαλ και συνεχιζουμε να την εχουμε οπως ολοι οι δυτικοι αν δεις στο δρομο θα δεις και πολλους macho ελληνες με τριχα σαν πουλοβερ που λεει και το τραγουδι.οποτε δεν συμφωνω και με το οτι αλλοι λαοι ειναι πιο macho απο τους ελληνες.να ξεκαθαρισω δεν εννοω macho κατι μπαζα νεαταρνταλ αλλα αρρενωπους αντρες εμφανισιμους η λιγοτερο.τωρα με τις φυλετικες διαφορες εν ελλαδει δεν ειναι τοσο εντονες οσο σε αλλες χωρες.αν δεις εναν απο θρακη και εναν απο κρητη σε καποιο νησι αμεσως θα καταλαβεις οτι πιθανον να ειναι ελληνες οι ιταλοι οι ισπανοι κ.τ.λ.μαλλον εχεις μπερδεψει το γεγονος οτι οτνα μιλουν οι πολωνεζες και λενε οτι ο ελληνες ειναι πιο γλυκουληδες αναφερονται στο μεσογειακο ταπεραμεντο και την εξωστρεφεια τους και οχι φυσικα στην εμφανιση τους.μην τρελαθουμε.δεν φυγανε ολοι οι gay απο εδω και πηγανε πολωνια για διακοπες.απλως ο ελληνας εχει αποκτησει δυτικες συνηθειες δηλαδη δεν τους αρεσει ο καματος οπως σε αλλους που εχουν μεγαλωσει σε χωρες φτωχες.αλλα αυτο απεχει απο το να τους πεις θυληπρεπεις.ημαρτον που λεει και ο γεωργιου.για τους τουρκους ισχυει οτι εγραψα παραπανω και επιμενω σε αυτα εννοειται.στο μονο που συμφωνω ειναι οτι οι ελληνες ειμαστε καθαροι καλοντυμενοι σε γενικες γραμμες και δεν βρωμαμε εννοειται οπως αυτες οι σκατοφατσες που προανεφερες.ευχομαι να δεχτεις τις αποψεις μου και να ανατρεψεις οσα απορρεουν απο αυτα που εγραψες τα οποια τα θεωρω λανθασμενα.αλλιως δεν πειραζει.οι διαφωνιες καλο ειναι να υπαρχουν σε καποια ορια εννοειται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σας συγχαίρω για τα λαογραφικά κομμάτια....παρακαλώ συνεχίστε κύριοι...

kman...περιμένω να ξανανοίξουμε το μεγάλο ζήτημα των πτηνοειδων και ερπετοειδών φατσών σλαύων
με ασιατικές προσμίξεις....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
σας συγχαίρω για τα λαογραφικά κομμάτια....παρακαλώ συνεχίστε κύριοι...

kman...περιμένω να ξανανοίξουμε το μεγάλο ζήτημα των πτηνοειδων και ερπετοειδών φατσών σλαύων
με ασιατικές προσμίξεις....
:2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι είναι όπως τα λες.
Με τη μόνη διαφορά ότι τίποτα δεν είναι αθώο.
Είναι θέμα συστηματικής ανθελληνικής προπαγάνδας και συστηματικής προσπάθειας αναίρεσης της ελληνικής φυλής.
Έτσι λοιπόν σκαρφίζονται διάφορα. Τη μία είμαστε Βαλκάνιοι, την άλλη Τούρκοι, την άλλη μεσόγειοι, την άλλη και εγώ δε ξέρω τι …
Άλλες παρόμοιες μπούρδες που εξυπηρετούν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα είναι οι σαχλαμάρες περί μαύρης Αθηνάς, οι μπούρδες περί της ανύπαρκτης ινδοευρωπαϊκής φυλής από την οποία υποτίθεται καταγόμαστε, ινδοευρωπαϊκή φυλή  που ουδέποτε υπήρξε, καμία επιστημονική απόδειξη ή καν ένδειξη της υπάρξεώς την δεν έχει βρεθεί ποτέ. Άλλη στρέβλωση είναι και η δήθεν φοινικική προέλευση του ελληνικού αλφαβήτου και άλλα πολλά.

Αλλά πρόσεχε, μη μιλάς για Ελληνισμό και Έλληνες γιατί τους πιάνει αλλεργία!
Καταραμένος όποιος διδάσκει των Ελλήνων την παιδία γράφουν τα θρησκευτικά βιβλία των αφεντικών τους. Σσσσσσσσς !

Εκαναν τα παντα για να μη μαθουν ποτε οι Ελληνες την πραγματικη καταγωγη τους,το αλφαβητο λεει το πηραμε απο τους φοινικες και αλλα τετοια κουφα,αλλοιωνουν την Ελληνικη γλωσσα αφαιρωντας γραμματα κλπ.

Μπορουμε να πουμε παρα πολλα........

Ο χρονος τους τελειωνει,θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος......

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εκαναν τα παντα για να μη μαθουν ποτε οι Ελληνες την πραγματικη καταγωγη τους,το αλφαβητο λεει το πηραμε απο τους φοινικες και αλλα τετοια κουφα,αλλοιωνουν την Ελληνικη γλωσσα αφαιρωντας γραμματα κλπ.

Μπορουμε να πουμε παρα πολλα........

Ο χρονος τους τελειωνει,θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος......

Είναι συγκινητικό που και που να ανταμώνω κάποιον ζωντανό.
Έχουν μείνει πλέον τόσοι λίγοι μετά από τη σιωνιστική λαίλαπα που πέρασε τον 20 αιώνα ο πλανήτης.

Δεν θα ξεχάσω σε ένα ταξίδι μου στην Πόλη των Κωνσταντίνων, σε μία εκκλησία που ήταν έξω από τα τείχη, στα περίχωρα δηλαδή, «χώρα» λεγόταν για αυτό το λόγο η περιοχή• τον Άγιο Σωτήρα (Μονή της Χώρας) ή Κεριγιέ Τζαμί στα Μογγολικά, στην κεντρική είσοδο ένα ψηφιδωτό που δείχνει τον Ιησού να σε κοιτάει επιβλητικά και από κάτω η επιγραφή «Η Χώρα των Ζωντανών» (Χώρα Ζώντων). Ακριβώς πίσω, στην πλάτη σου είναι η Παναγία με τον Ιησού στην αγκαλιά της και από κάτω η επιγραφή «Η Χώρα του Αχωρήτου» (Χώρα Αχωρήτου), δηλαδή η χώρα του θαύματος. Αυτό που δε χωράει στο σύμπαν όλο, χώρεσε στα σπλάχνα της Παναγίας γράφει ένας τουριστικός οδηγός.

Τότε κατάλαβα. Ποιος είμαι, από πού έρχομαι, ποιο είναι το χρέος μου. Πλέον δεν καταλαβαίνω από προπαγάνδα. Ας λένε ότι θέλουν.

[size=10pt][size=10pt]ἔσσεται ἦμαρ[/size][/size]

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Εντελως τυχαια χτες συζητουσα με ενα φιλο που διαβαζει πολυ ιστορια, και μου ειπε οτι κατά τους περασμένους αιώνες (12-15ο?) σλαβικά φύλα κατέβηκαν στην Μακεδονία, στα βόρεια της ελληνικής μακεδονίας.
Επειδη δεν ξερω πολλά για την ιστορια αυτη, με εξεπληξε το ενδεχομενο σλαβικα φυλα να ειναι αναμεμιγμένα σε ελληνίδες της βορειας ελλαδας, αν αληθευει το γεγονος της καθοδου των σλαβων στη βορεια μακεδονια.

Belisarius

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σχεδον σιγουρο ο,τι υπαρχουν προσμιξεις, ουδεις λαος ειναι καθαροαιμος. Ουτε οι αρχαιοι Ελληνες δεν ησαν καθαροαιμοι (Αχαιοι, Ιονες, Αιολεις, Δωριεις, κα). Εγω πιστευω οτι οι σλαβοι ηρθαν σε επαφη με τους γηγενεις πληθυσμους της Μακεδονιας πολυ νωριτερα (γυρω στον 6ο αιωνα λενε). Μη ξεχνας οτι η Βυζαντινη αυτοκρατορια απαρτιζοταν απο πολλα εθνη. Επι Οθωμανικης αυτοκρατοριας δε ηταν συχνο το φαινομενο της μετακινησεις πληθυσμων διαφορετικης εθνολογικης προελευσεως σε περιοχες που κατοικουνταν απο εθνικα ταυτοσημους πληθυσμους. Αυτο το επιδιωκαν οι Οθωμανοι για να βρισκονται σε αντιπαραθεση οι διαφορες εθνοτητες κ να τους ελεγχουν περισσοτερο. Η Μακεδονια ηταν κλασσικο παραδειγμα, επι Οθωμανικης αυτοκρατοριας κατοικουνταν απο Ελληνες, Βουλγαρους, Σερβους, Τουρκους, Αλβανους κ.α. Βαλε κ τους Ποντιους προσφυγες που εγκατασταθηκαν στις αρχες του 20ου αιωνα. Δεν σε παραξενευει το γεγονος ο,τι οι βορειο-ελλαδιτισσες γενικα ειναι πιο ανοιχτοχρομες απ'τις νοτιες;

Καπου σ'αυτο το blog ειχα διαβασει για την γενετικη προελευση των πληθησμων που κατοικουν την μακεδονια αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εντελως τυχαια χτες συζητουσα με ενα φιλο που διαβαζει πολυ ιστορια, και μου ειπε οτι κατά τους περασμένους αιώνες (12-15ο?) σλαβικά φύλα κατέβηκαν στην Μακεδονία, στα βόρεια της ελληνικής μακεδονίας.
Επειδη δεν ξερω πολλά για την ιστορια αυτη, με εξεπληξε το ενδεχομενο σλαβικα φυλα να ειναι αναμεμιγμένα σε ελληνίδες της βορειας ελλαδας, αν αληθευει το γεγονος της καθοδου των σλαβων στη βορεια μακεδονια.

Το ότι κατέβηκαν δεν σημαίνει ότι αναμείχθηκαν.
Στον ελληνικό χώρο έχουν περάσει αμέτρητες φυλές. Παρόλα αυτά οι Έλληνες παραμένουν ομοιογενείς κατά το γενετικό τους υλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αυτό βεβαίως επετεύχθη χάριν στον υγιή φυλετισμό (ρατσισμό) των Ελλήνων. Ναι λοιπόν ανέκαθεν ήμασταν φυλετιστές και ξενόφοβοι. Και καλά κάναμε.  Φυλετιστής είναι κάποιος που αγαπάει τη φυλή του, την βάζει σε προτεραιότητα στην ζωή του, φροντίζει για την προστασία της και κυρίως την βιολογική της συνέχεια. Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας  όταν συνέβαινε κάποιος Τούρκος, ή Αιγύπτιος, ή Τυνήσιος πειρατής να βιάσει μία Ελληνίδα, η οικογένειά της φρόντιζε να θανατωθεί η κοπέλα. Κάτι το οποίο ήταν αποδεχτό από την ηρωική Ελληνική κοινωνία της εποχής, γυναικών συμπεριλαμβανομένων.

Βεβαίως τα λόγια μου θα σε ξινίσουν. Και εσένα και σχεδόν όλους. Ο λόγος είναι ότι αποτελούν «παράκουσμα» στην αρμονική συμφωνία της προπαγάνδας.

Προπαγάνδα η οποία προσπαθεί εδώ και δεκαετίες και κυρίως μετά τη νίκη των «καλών» στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να μας αποστερήσει την εθνική συνείδηση. Όροι όπως «έθνος», «φυλή», «ράτσα», έχουν ταυτιστεί με το απόλυτο κακό και φοβόμαστε ακόμα και να τους ξεστομίσουμε.

Οι προσπάθειες να χάσουμε τα ίχνη της καταγωγής μας και να έχουμε αμφιβολίες για αυτή είναι αμέτρητες από τον διεθνή προπαγανδιστικό μηχανισμό.
Μερικά απλά παραδείγματα:
Τη μία είμαστε Τούρκοι, Σλάβοι, Αλβανοί και δε ξέρω εγώ  τι άλλο έτσι ώστε να μην μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε ως Έλληνες και να πολτοποιηθούμε ως λαϊκή-καταναλωτική μάζα.
Την άλλη η Αθηνά και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν δήθεν μαύροι εξ ου και το μαύρο χρώμα που χρησιμοποιούσαν σε λίγες περιπτώσεις στην αγγειοπλαστική.
Την άλλη ο Χίτλερ ήταν δήθεν Αφρικανός ή (ακόμα πιο chic Εβραίος). Αν ο ίδιος ο «τρελός» ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, τότε τι καθαρότητα μπορώ να έχω εγώ ως Έλλην (σε αναγκάζουν να σκεφτείς). «Προφανώς και δεν υπάρχουν πλέον καθαρές φυλές και όλοι οι λαοί είναι αναμεμιγμένοι» συνεχίζει στο μυαλό σου η λογική της προπαγάνδας τους. Τελείως αντιεπιστημονική άποψη, προϊόν χείριστης προπαγάνδας.
Το μέγα-γελοίο παραμύθι της φυλής φάντασμα, της λεγόμενης «Ινδοευρωπαϊκής φυλής», από την οποία δήθεν κατάγονται όλες οι Ευρωπαϊκές φυλές και πολλές άλλες μέχρι την Ινδία. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν «κάποιοι γλωσσολόγοι» οι οποίοι βρήκαν κοινά στοιχεία στις γλώσσες όλων αυτών των φυλών. Υπέθεσαν έτσι ότι όλοι αυτοί οι λαοί κατάγονται από έναν κοινό, και τους ονόμασαν «Ινδοευρωπαίους». Ξεχνάν βέβαια ότι όλες αυτές οι γλώσσες που έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους, έχουν πάντα και με την Ελληνική, η οποία προϋπήρχε όλων αυτών των γλωσσών και βεβαίως τις επηρέασε ανεξίτηλα. Επιστημονικά έχει καταρρεύσει διεθνώς η θεωρεία του Ινδοευρωπαϊσμού αφού ουδέποτε έγινε έστω και μία αρχαιολογική αποκάλυψη έστω και ενός στοιχείου (σκελετού ή σκεύους) το οποίο να μπορεί να αποδοθεί στην φανταστική Ινδοευρωπαϊκή φυλή.
Το μέγα παραμύθι ότι δανειστήκαμε το αλφάβητο από τους … Φοίνικες. Ξεχνώντας βέβαια ότι οι Φοίνικες πήραν τη γραμμική Β από τους Έλληνες Κρήτες της Μινωικής εποχής και την εξέλιξαν.

Παραδείγματα της αφόρητης προπαγάνδας θα βρίσκεις πολλά και καθημερινά. Η προσπάθεια απώλεια της Εθνικής και Φυλετικής συνείδησης των λαών είναι κολοσσιαία. Και αυτό διότι αυτοί που εξουσιάζουν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη έχουν σαν μεγαλύτερο εχθρό τους τα έθνη. Δεν αντέχουν τα εθνικά σύνορα, ούτε στο κεφάλαιο, ούτε στην πολιτική, ούτε στη διακίνηση εμπορευμάτων. Οργιάζουν πάντα στις αυτοκρατορίες, και στις κοσμοκρατορίες.

ΥΣ: Για αυτό και θα δεις ότι το καημένο και περήφανο Ιράν έχουν βαλθεί να το εξοντώσουν πολεμικά, αφού από προπαγάνδες είδαν ότι δε μασάει.
ΥΣ: Και επειδή αναρωτιέσαι γιατί είναι όμορφες οι βορειοελλαδίτισσες ;
Μα γιατί είναι Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες θεωρούνταν οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου επί χιλιετίες στην αρχαιότητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι εντελώς βέβαιο οτι οι Ελληνίδες τηε Μακεδονίας έχουν σλαυική πρόσμιξη.Γενετικές μελέτες έδειξαν το σλαυικό απλότυπο σε ποσοστό 25%.(για αυτό πιθανόν οι Θεσσαλονικιές,Σερραίες κτλ θεωρούνται μουνάρες).Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς τις κοπέλες μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται.Π.χ. οι Ηπειρώτες έχουν τετράγωνα κεφάλια όπως οι Αλβανοί,οι Πελοπονήσιοι έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά,οι Θεσσαλοί έχουν συχνά φάτσα Καραπιάλη(τυπική Θεσσαλίας,δεν υπάρχει αλλού),κάτοικοι νησιών πλησίων της Τουρκίας μοιάζουν πολύ με Τούρκους,οι Κρητικοί,Ρόδιοι,Κύπριοι είναι κατσαρομάλληδες όπως οι Σύριοι,Αιγύπτιοι κτλ,οι κάτοικοι των Επτανήσων μοιάζουν με Ιταλούς,στη δυτική Ελλάδα υπάρχει συγκεκριμένος φαινότυπος,οι Ποντιοι έχουν μύτες όπως οι Γεωργιανοί κτλ,γενικά οι προσμίξεις είναι αρκετά φανερές και εξηγούνται εύκολα με τα βουνά ή τις θάλασσες που απομώνωναν πληθυσμούς κτλ.
Κατά τη γνώμη μου η κύρια διαφορά Ελλήνων-Ιταλών εμφανισιακά είναι το ποσοτσό 15% σλαυικού αίματος που έχουν οι Ελληνες το οποίο σπάει τα τυπικά μεσογειακά χαρακτηριστικά.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
Bεβαια το ζητουμενο ειναι μεν απο τη μια πλευρα η εμφανιση, αλλα απο την αλλη, ειναι ο χαρακτηρας, το γενικοτερο attitude, η ολη παρουσια μιας σλαβας γυναικας, κατι που μια ελληνιδα οσο και 'σλαβικο αιμα' να εχει μεσα της δεν μπορει να το εχει, λογω περιβαλλοντος, ελληνικης πραγματικοτητας κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom