Εντελως τυχαια χτες συζητουσα με ενα φιλο που διαβαζει πολυ ιστορια, και μου ειπε οτι κατά τους περασμένους αιώνες (12-15ο?) σλαβικά φύλα κατέβηκαν στην Μακεδονία, στα βόρεια της ελληνικής μακεδονίας.
Επειδη δεν ξερω πολλά για την ιστορια αυτη, με εξεπληξε το ενδεχομενο σλαβικα φυλα να ειναι αναμεμιγμένα σε ελληνίδες της βορειας ελλαδας, αν αληθευει το γεγονος της καθοδου των σλαβων στη βορεια μακεδονια.
Το ότι κατέβηκαν δεν σημαίνει ότι αναμείχθηκαν.
Στον ελληνικό χώρο έχουν περάσει αμέτρητες φυλές. Παρόλα αυτά οι Έλληνες παραμένουν ομοιογενείς κατά το γενετικό τους υλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αυτό βεβαίως επετεύχθη χάριν στον υγιή φυλετισμό (ρατσισμό) των Ελλήνων. Ναι λοιπόν ανέκαθεν ήμασταν φυλετιστές και ξενόφοβοι. Και καλά κάναμε. Φυλετιστής είναι κάποιος που αγαπάει τη φυλή του, την βάζει σε προτεραιότητα στην ζωή του, φροντίζει για την προστασία της και κυρίως την βιολογική της συνέχεια. Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας όταν συνέβαινε κάποιος Τούρκος, ή Αιγύπτιος, ή Τυνήσιος πειρατής να βιάσει μία Ελληνίδα, η οικογένειά της φρόντιζε να θανατωθεί η κοπέλα. Κάτι το οποίο ήταν αποδεχτό από την ηρωική Ελληνική κοινωνία της εποχής, γυναικών συμπεριλαμβανομένων.
Βεβαίως τα λόγια μου θα σε ξινίσουν. Και εσένα και σχεδόν όλους. Ο λόγος είναι ότι αποτελούν «παράκουσμα» στην αρμονική συμφωνία της προπαγάνδας.
Προπαγάνδα η οποία προσπαθεί εδώ και δεκαετίες και κυρίως μετά τη νίκη των «καλών» στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, να μας αποστερήσει την εθνική συνείδηση. Όροι όπως «έθνος», «φυλή», «ράτσα», έχουν ταυτιστεί με το απόλυτο κακό και φοβόμαστε ακόμα και να τους ξεστομίσουμε.
Οι προσπάθειες να χάσουμε τα ίχνη της καταγωγής μας και να έχουμε αμφιβολίες για αυτή είναι αμέτρητες από τον διεθνή προπαγανδιστικό μηχανισμό.
Μερικά απλά παραδείγματα:
Τη μία είμαστε Τούρκοι, Σλάβοι, Αλβανοί και δε ξέρω εγώ τι άλλο έτσι ώστε να μην μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε ως Έλληνες και να πολτοποιηθούμε ως λαϊκή-καταναλωτική μάζα.
Την άλλη η Αθηνά και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν δήθεν μαύροι εξ ου και το μαύρο χρώμα που χρησιμοποιούσαν σε λίγες περιπτώσεις στην αγγειοπλαστική.
Την άλλη ο Χίτλερ ήταν δήθεν Αφρικανός ή (ακόμα πιο chic Εβραίος). Αν ο ίδιος ο «τρελός» ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, τότε τι καθαρότητα μπορώ να έχω εγώ ως Έλλην (σε αναγκάζουν να σκεφτείς). «Προφανώς και δεν υπάρχουν πλέον καθαρές φυλές και όλοι οι λαοί είναι αναμεμιγμένοι» συνεχίζει στο μυαλό σου η λογική της προπαγάνδας τους. Τελείως αντιεπιστημονική άποψη, προϊόν χείριστης προπαγάνδας.
Το μέγα-γελοίο παραμύθι της φυλής φάντασμα, της λεγόμενης «Ινδοευρωπαϊκής φυλής», από την οποία δήθεν κατάγονται όλες οι Ευρωπαϊκές φυλές και πολλές άλλες μέχρι την Ινδία. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν «κάποιοι γλωσσολόγοι» οι οποίοι βρήκαν κοινά στοιχεία στις γλώσσες όλων αυτών των φυλών. Υπέθεσαν έτσι ότι όλοι αυτοί οι λαοί κατάγονται από έναν κοινό, και τους ονόμασαν «Ινδοευρωπαίους». Ξεχνάν βέβαια ότι όλες αυτές οι γλώσσες που έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους, έχουν πάντα και με την Ελληνική, η οποία προϋπήρχε όλων αυτών των γλωσσών και βεβαίως τις επηρέασε ανεξίτηλα. Επιστημονικά έχει καταρρεύσει διεθνώς η θεωρεία του Ινδοευρωπαϊσμού αφού ουδέποτε έγινε έστω και μία αρχαιολογική αποκάλυψη έστω και ενός στοιχείου (σκελετού ή σκεύους) το οποίο να μπορεί να αποδοθεί στην φανταστική Ινδοευρωπαϊκή φυλή.
Το μέγα παραμύθι ότι δανειστήκαμε το αλφάβητο από τους … Φοίνικες. Ξεχνώντας βέβαια ότι οι Φοίνικες πήραν τη γραμμική Β από τους Έλληνες Κρήτες της Μινωικής εποχής και την εξέλιξαν.
Παραδείγματα της αφόρητης προπαγάνδας θα βρίσκεις πολλά και καθημερινά. Η προσπάθεια απώλεια της Εθνικής και Φυλετικής συνείδησης των λαών είναι κολοσσιαία. Και αυτό διότι αυτοί που εξουσιάζουν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη έχουν σαν μεγαλύτερο εχθρό τους τα έθνη. Δεν αντέχουν τα εθνικά σύνορα, ούτε στο κεφάλαιο, ούτε στην πολιτική, ούτε στη διακίνηση εμπορευμάτων. Οργιάζουν πάντα στις αυτοκρατορίες, και στις κοσμοκρατορίες.
ΥΣ: Για αυτό και θα δεις ότι το καημένο και περήφανο Ιράν έχουν βαλθεί να το εξοντώσουν πολεμικά, αφού από προπαγάνδες είδαν ότι δε μασάει.
ΥΣ: Και επειδή αναρωτιέσαι γιατί είναι όμορφες οι βορειοελλαδίτισσες ;
Μα γιατί είναι Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες θεωρούνταν οι πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου επί χιλιετίες στην αρχαιότητα.