Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για να είσαι με σλάβα θα πρέπει να μπορείς να αποδεχθείς το κέρατο... όποιος έχει περισσότερα χρήματα και την γουστάρει θα σου την πηδήξει... εάν εσυ την τσεκάρεις , μόλις εκ των πραγμάτων βρεθεί μόνη θα βρει κάποιον να πηδηχθεί.

ρε παιδιά συνελθετε να τις  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
θελουμε οχι  να τις παντρευτούμε οπότε στα @@@@@ μας τι θα κάνη μετά απο εμάς δεν πα να  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :grouphug: :grouphug:και με ολοκληρο λόχο;;;;;;;

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Ναι ρε φίλε , και εμένα καλά να περνάω με νοιάζει και μετά στα αρχίδια μου... Αλλά κάποιούς τους πληγώνει να τους πηδάν την γκόμενα  , να μην ξέρουν που παν να μπλέξουν?

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αρχιδια ριγανατα μαγκες.μακαρι να βρει κανα φραγκατο να μου φερνει πισω και κανα χαρτζιλικ!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αρχιδια ριγανατα μαγκες.μακαρι να βρει κανα φραγκατο να μου φερνει πισω και κανα χαρτζιλικ!!!

εεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειπαμε οχι  και έτσι μακρυα την πήγες την βαλίτσα πολύ ανεβασμένα πράγματα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736
Να σου φερνει κανα φραγκο ΟΚ αλλα μάλλον ο ... αλλος θα πηδάει στο κρεββάτι σου , θα πλένεται στο μπάνιο σου με το σαπούνι σου, ( όταν θα είσαι στην δουλεία)  και  θα πίνει και καμιά μπύρα απο το ψυγείο σου να ξεδιψάσει μετά  

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:huh: :rolleyes: :uglystupid: :headbang: :dancing: :tickedoff: :think: :rockon: :rockon:
συμμετέχω μόνο για να ενημερώνομαι μεταγενέστερα...
TO τάγμα γιγάντων του Πρώσικου στρατού (μέσα 18ου αιώνα) είχε φτιαχτεί με σκοπό να τρομοκρατεί τους εχθρικούς στρατούς κι είχε ελάχιστο όριο ύψους το 1,88 τότε (pas mal) το εντυπωσιακό ήταν το βάθος χρόνου για να φτιαχτεί μόνιμα, από τους όμορους γείτονες που κατακτούσαν πέρα από το πλιατσικολόγημα έπαιρναν όλες τις ψηλές γυναίκες που έβλεπαν και τις ζευγαρώναν βιαίως  με τους στρατιώτες του τάγματος για να εξασφαλιστεί η γονιδιακή προίκα, ενώ αν γεννιόντουσαν κοριτσάκια θα ήταν για τους μελλοντικούς βιασμούς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως, οι αποψεις σου ειναι μαλλον η εξαιρεση. Οι περισσοτεροι εχουν να πουν οτι τα θετικα τους ειναι πολυ περισσοτερα απο τα όποια αρνητικα τους. Δεν ψαχνει κανεις τον τελειο ανθρωπο, αλλα οι ελληνιδες κατεληξαν να μην ειναι καν γυναικες.
Σεβαστες οι αποψεις σου αλλα πιστευω οτι οι περισσοτεροι διαφωνουν.

Καταρχήν δεν αποτελεί κριτήριο για την ορθότητα μιας άποψης, το πλήθος των υποστηρικτών της. Φυσικά με αυτό δεν θέλω να πω ότι είμαι ο μάγκας και εγώ ξέρω.
Αλλά δες μερικά πράγματα. Καταρχήν ποιες απόψεις και ποιοι λένε τι? Ο Ιωσήφ Μπλάσκος π.χ. που μένει μόνιμα στην Ουκρανία, ή ο dimitrakis29  που μένει στην Ρωσία, δε λένε και τα καλύτερα λόγια. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι allantallon ή Redpeainz π.χ. που έχουν οργώσει τέτοιες χώρες και έχουν μια κάποια εμπειρία. Ουσιαστικά την καλύτερη άποψη την έχει ο Maximillian ο οποίος είναι ουδέτερος και δε λέει τίποτα διθυράμβους.

Αλλά και πάλι άντε σου λέω άστους αυτούς. Δες την άποψη των δεκάδων εκατομμυρίων ομοεθνών τους. Δε τις έχουν και στη μεγαλύτερη εκτίμηση. Από την άλλοι οι μόνοι άντρες τους οποίους πραγματικά σέβονται αυτές, είναι οι ομοεθνείς τους. Γιατί δε γνωρίζουν γενικά ως λαοί και κουλτούρες την έννοια του αλληλοσεβασμού, αλλά μόνο της επιβολής και του φόβου.

Όσο για αυτούς που λένε ότι δε τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας , παρά μόνο να καρφώσουν, τότε με την ευχή μου ας καρφώσουν όσες πιο πολλές μπορούν. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Ουδείς τους εμποδίζει ούτε να καρφώσουν ούτε να στοκάρουν ούτε τίποτα. Μόνο ο ύπουλος κολοχαρακτήρας μπορεί να σταθεί εμπόδιο...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Ενταξει, αμα θελουμε να το φιλοσοφησουμε λιγο, τιποτε δεν ειναι απολυτο.
Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ισχυει αυτο που λενε 'οτι δεν εκτιμουμε αυτο που εχουμε';
Κλαιγονται οι Σλαβοι για τις σλαβες οτι ειναι το ενα το αλλο κλπ? Να ειχαν μια ελληνιδα να τους πεθαινε με τους φεμινισμους, τις καριερες, τα αρχηγιλικια, την ασχημια, τις μαναδες τους και ολο το συρφετο, και να δεις για ποτε θα τις εξυψωναν τις σλαβες!
Ειπαμε, ουδεις (ουδεμια) τελειος.

Ειναι τι ζητα ο καθενας. Τι του ταιριαζει.

Ειναι σαν να ζεις σε μια αφρικανικη χωρα χαμενη απο τον κοσμο που εχει τριγυρω διαμαντια. Δεν ξερεις να τα εκτιμας. Τα χεις μες τα χερια σου συνεχεια. Αμα πας παραεξω θα δεις οτι κανουν τεμεναδες γι αυτα ομως.

Σιγουρα οι υπερβολες δεν ωφελουν. Απλα να λεμε τα facts.

Μπορει ο δημητρακης ή ο ιωσηφ να μην λενε τα καλυτερα λογια, γι αυτες που τις ζουν καθε μερα, αλλα πες τους 'ελληνιδα' και αμεσως θα πουν σλαβα, κι ας ειναι οτι ναναι!

Και στο κατω κατω, καλυτερα να υπαρχει και λιγο 'φοβος' απο την πλευρα των γυναικων.
Είδαμε τα καλα της 'αφοβιας' στις ελληνιδες. Η καθε μπαζολα ελληνιδα, με ολα τα κακα της, πηδα τον ελληνα ποικιλοτροπως.

Επαναλαμβανω ομως, ειναι ολα θεμα επιλογων.
Αν καποιος βρισκει τις σλαβες χειροτερες των ελληνιδων, με γεια του και με χαρα του. (με τις υγειες του θα ελεγα απο μεσα μου βεβαια)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι τελείως διαφορετικό το να μένεις σε μια χώρα από το να την επισκέπτεσαι μερικές φορές το χρόνο.Ο punter χρειάζεται πληροφορίες και οι πληροφορίες είναι του τύπου σε ποια χώρα είναι καλύτερα όταν έχω π.χ. 1000 ευρώ για ξόδεμα.
Για μια πρόχειρη εκτίμηση σε ό,τι αφορά κανονικές γκόμενες η πιο εύκολη χώρα εντός ΕΕ είναι η Πολωνία και εκτός ΕΕ η Ουκρανία.
Τώρα από εκεί και πέρα εξαρτάται τι ζητά ο καθένας και πόσο ρίσκο είναι διατεθειμένος να πάρει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Απο τους λαους των σλαβων, ποιες γυναικες θα λεγατε οτι ειναι αυτες που ειναι οι πλεον 'προσγειωμενες' και με τις λιγοτερες(τις στοιχειωδεις δηλαδη) απαιτησεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απο τους λαους των σλαβων, ποιες γυναικες θα λεγατε οτι ειναι αυτες που ειναι οι πλεον 'προσγειωμενες' και με τις λιγοτερες(τις στοιχειωδεις δηλαδη) απαιτησεις;
αν ενδιαφερεσαι για γαμο τυπε να προτιμησεις τις κροατισσες
αν θες καλο γαμησι μονο σερβες,μαυροβουνιες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Οχι, γαμο, για σχεση με ενδιαφερει. Γιατι κροάτισες?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216

Ή μηπως ολες ειναι πανω-κατω ιδιες;
Παντως καλυτερες & πιο προσγειωμενες απο τις ελληνιδες, θα ειναι σιγουρα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Αναρωτιεμαι αν ο ελληνας μπορει να παιξει με αξιωσεις στις τσέχες.
Δεν ξερω, εχω μια εικονα στο μυαλο μου οτι δεν αξιζει, γιατι απο τη μια ειναι διπλα η γερμανια και οι γερμαναραδες μετρανε περισσοτερο απο τους ελληνες(θελει κουβεντα αυτο, αλλα και απο οικονομικης αποψης να το δει κανεις νομιζω εχει βαση), απο την αλλη ειναι φουλ τουριστικος προορισμος και πιστευω οτι αυτο μαλλον θα εχει χαλασει την χωρα.
Μιλω για σχεση με τσεχα.
Τι λετε? θα με ενδιεφερε και μια συγκριση με πολωνεζες για οποιον ξερει και τις δυο εθνικοτητες αρκετα καλα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Παντως, ειναι κριμα οτι στο site
ουκρανολογο(-ους!) εχουμε
ρωσολογο εχουμε
πολωνολόγο ομως βαρβατο να ξερει τα πολωνικα θεματα γυναικων, δεν εχουμε! Την ψαχνουμε την ακρη δεξια κι αριστερα!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
 Ακουστε,μαγκες, μια γνωμη λεω,μια και  ετυχε να ζησω καποια πραματα,ισως αλλοι να πουνε κανω λαθος,αλλα το γραφω και  αν ειναι αλλιως ,το δεχομαι ...
Λοιπον,να ξερετε οτι ολοι οι γερμανολαοι( γερμανοι,τσεχοι ,πολωνοι,σκανδιναυοι,εγγλεζοι,και οσοι απο  αυτους ειναι λογω μεταναστευσης  αλλου ,π.χ. αμερικη ),θεωρουν τους μεσογειακους λαους αλλα και τους λατινογενεις λαους( π.χ. γαλλους,ρουμανους κλπ)ως  κατωτερα οντα,και εχουν παντα περιεργη συμπεριφορα  απεναντι τους.Γι  αυτο και  γαμοι η  ακομα  και  σχεσεις με τετοιες  γυναικες δε στεριωνουν σχεδον ποτε...
Ειπα  και  ελαλησα...
Το  οποιον η Τσεχα, και ολες οι  παραπανω ,και ελληνα  η ιταλο  να παντρεφτει,(και αυτο  ΜΟΝΟΝ  αν ειναι ΠΟΛΥ ματσωμενος),θα τονε βλεπει και παλι  τοτε  σαν χρηματοδοτη και της καρπαζας,και  σε πρωτη εφκερια θα  ψαχει για να γαμιθει με δικο της  η  γερμανοσπορο...Αρα ΠΡΟΣΟΧΗ και  οχι  αυταπατες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τις Τσεχες τα έχουμε πει.Ψάχνουν για γκομενο όχι για γαμπρό.Πηδιουνται αβερτα και συνήθως εχουν αρκετούς ταυτόχρονα.(και αρκετές γιατί πολλές είναι bi).Παλιά ήταν παράδεισος.Τώρα με την καλπάζουσα γερμανοποιηση το μέρος έχει υποβαθμιστεί αισθητά για το σπορ(μόνο οι παλιότερες γενιές παίζουν μπαλλα).
Γενικά ο Έλληνας δεν παίζει να τιθασευσει μια Τσεχα γιατί είναι παθητικες επιθετικές και μας παίζουν στα δάχτυλα.Είναι σωστές όσο είσαι σωστός απέναντι τους.Ποτέ δεν μπλεκεις(οπως με τις Πολωνεζες).Χωριζεις πολύ εύκολα.Δεν είναι καθόλου mental οπως οι Σλαυες και είναι πολύ σταθερές και λογικές οπως οι Γερμανιδες.Γενικά καλή φάση.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Και κατι  ακομα,ρε παιδια,και  συγγνωμην για την πολυλογια ,αλλα θαθελα να ξερω,γιατι τοσος ντορος πια για σλαβες,γερμανοχωριτισες κλπ.?
Ρε παιδια,αμα καποιος θελει  γυναικα για γαμο και οχι για να  παντρευτει και μετα να του γινει  η ζωη πατινι για ενα γαμισι(που στον τριτο μηνα θα βαριεται και να τη φτυσει...)ας  ψαχτει  σε χωρες οπως η Βραζιλια,αραβικες χωρες κλπ,βεβαια  ειναι  δυσκολο να ερθεις  σε  επαφη  μαζι τους,αλλα λαμε  τωρα...

Αυτες οι γυναικες  ταιριαζουν στην ψυχολογια του ελληνα περισσοτερο  απο  ολες...
Για τους προχωρημενους ,προτεινω μαυρες  αμερικανες μουναρες ,αν και πολλες  απο  αυτες πηραν  αερα τα τελεφτεα χρονια...Παντως  οι  πιο  κορμαρες  γυναικες  που ειδα  ,ητανε  στη Νιγηρια,οπου  ορισμενες ητανε  σπανιες και  σε ομορφια προσωπου,καμμια  σχεση με  τα  στερεοτυπα που  εχουμε  γι  αυτες....
Για ελληνιδες δε γραφω,ειναι  αρμοδιοτητας των ψυχιατρων,οποιος  εχει  γερα  νευρα,με γεια του ,με χαρα του...
Και  οποιος  εχει αλλα  γουστα,ας παρει ΚΥΠΡΙΑ,ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ 4-5 ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΕΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom