Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
Και στο παραδειγμα σου ακομη.
Δεν ειναι αμελεια? Τι ειναι, προθεση? Δεν σας καταλαβαινω ρε πουστη μου.

εγω δεν είμαι νομικος, δεν μ' αρεσει όμως η ατιμωρησια.

θα πρεπει να ξερεις ότι γονεις και συγγενείς ανθρωπων που εχασαν τη ζωη τους σε τροχαια, εχουν φτιαξει "οργανωση" με σκοπο αλλαγες στον νομο που αφορα την αμελεια σε καποια τροχαια θανατηφορα  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω δεν είμαι νομικος, δεν μ' αρεσει όμως η ατιμωρησια.

θα πρεπει να ξερεις ότι γονεις και συγγενείς ανθρωπων που εχασαν τη ζωη τους σε τροχαια, εχουν φτιαξει "οργανωση" με σκοπο αλλαγες στον νομο που αφορα την αμελεια σε καποια τροχαια θανατηφορα  :S
Δεν το γνωριζω. Τι αιτημα εχουν δηλαδη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσενα όταν σου κανουν προσκληση για φαγητο με το παιδι σου φανταζεσαι ότι υπαρχει τοσο μαλακας που θα εχει αφυλακτα οπλα και σκυλια;;
Ελατε ρε σεις...

αμα μου κανουν προσκληση θα μαθω εαν εχει σκυλια τι σκυλια ποσα σκυλια και θα επιστησω την προσοχη με το που παω εκει θα θεσω κανονες δεν θα αφησω στον καθε μαλακα οικοδεσποτη την λογικη νταξει θα πραξει τα σωστα αλοιμονο κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ελα ασε τις κωλοτουμπες ειχες κανει σεπουκου δημοσια
Αναληθές. Τελικα μονο η γλυκια Ερη ειχε αντιληφθει τη σωστη διασταση των πραγματων και εγραφε "μα δεν ειπε οτι φευγει για παντα". Οι υπολοιποι φαινεται θελατε να φυγω και βιαστηκατε να χαρειτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
αμα μου κανουν προσκληση θα μαθω εαν εχει σκυλια τι σκυλια ποσα σκυλια και θα επιστησω την προσοχη με το που παω εκει θα θεσω κανονες δεν θα αφησω στον καθε μαλακα οικοδεσποτη την λογικη νταξει θα πραξει τα σωστα αλοιμονο κλπ
ωραια και εμαθες ότι εχει ροτβαιλερ στο διπλα οικοπεδο... Δεν θα πας;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εκει οδευουμε φιλε μου ...ετσι οπως καταντησαν τις νομοθεσιες  :hi:
εχει μια δοση αληθειας αυτο που λες, αλλα εγω εστιαζω περισσοτερο στην εννοια της προσωπικης ευθυνης...

και εστω "καθαρα" ατομικιστικα να το δεις, δεν πραττεις αυτο που δεν θα θελες να σου συμβει (γενικα μιλαω δεν το προσωποποιω...)

δυστυχως οταν τα μελη μιας κοινωνιας δεν εχουν εστω μια υποτυπωδη κοινωνικη συνειδηση, αναγκαία για τη σταθεροτητα και ευημερια μιας κοινωνιας....εκει ερχεται ο νομος, και πρεπει να ειναι αυστηρος στην εφαρμογη του....οχι, επι το πλειστο, αυστηρες ποινες, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖονται...

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Σε ξενη αυλή που σε μια μεριά υπάρχουν σκυλιά.
Αν το παιδί έβγαινε στο δρόμο και το χτυπαγε αμάξι ποιος θα εφταιγε ;Ο οδηγός;Ο ιδιοκτητης της αυλης ;Η μάνα;Το παιδί;Τα σκυλιά;Ο αναδρομος Ερμής;
Από ότι διάβασα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ φίλε μου όταν η κόρη μου ήταν μικρή, μέχρι και 10-12 χρονών μη σου πω, δεν την αφήναμε ούτε για nanosecond από τα μάτια μας. Παρ΄ όλα αυτά, ξαναλέω, ότι τα να παίζει σε μια κλειστή αυλή ένα παιδάκι, δεν κάνει τον γονέα αμελή απαραίτητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εχει μια δοση αληθειας αυτο που λες, αλλα εγω εστιαζω περισσοτερο στην εννοια της προσωπικης ευθυνης...

και εστω "καθαρα" ατομικιστικα να το δεις, δεν πραττεις αυτο που δεν θα θελες να σου συμβει (γενικα μιλαω δεν το προσωποποιω...)

δυστυχως οταν τα μελη μιας κοινωνιας δεν εχουν εστω μια υποτυπωδης κοινωνικη συνειδηση, αναγκαία για τη σταθεροτητα και ευημερια μιας κοινωνιας....εκει ερχεται ο νομος, και πρεπει να ειναι αυστηρος στην εφαρμογη του....οχι, επι το πλειστο, αυστηρες ποινες, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖονται...

Ηδη απο την εποχη του διαφωτισμου εχει ξεκαθαρισει, οτι το εγκλημα δεν καταπολεμαται με αυστηροτερες ποινες, αλλά με ηπιοτερες ποινες που ομως επιβαλλονται ΣΥΝΤΟΜΑ και εκτιονται ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Από ότι διάβασα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ φίλε μου όταν η κόρη μου ήταν μικρή, μέχρι και 10-12 χρονών μη σου πω, δεν την αφήναμε ούτε για nanosecond από τα μάτια μας. Παρ΄ όλα αυτά, ξαναλέω, ότι τα να παίζει σε μια κλειστή αυλή ένα παιδάκι, δεν κάνει τον γονέα αμελή απαραίτητα.
Ο διαολος κρυβεται στις λεπτομερειες...Μπραβο σου για την στενη εποπτεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αναληθές. Τελικα μονο η γλυκια Ερη ειχε αντιληφθει τη σωστη διασταση των πραγματων και εγραφε "μα δεν ειπε οτι φευγει για παντα". Οι υπολοιποι φαινεται θελατε να φυγω και βιαστηκατε να χαρειτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως στην κηδεια σου ηταν ερημια και τα φτυαρια θα λειπαν εαν μπορουσαν. να το ξερεις για την επομενη φορα.  

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
παρολα αυτά όμως προλαβε και σου εκανε μαλακιες και χτυπησε... Σωστα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παραδειγμα.
Καποιος οδηγει χωρις διπλωμα.
Τι νοημα εχει να διπλασιασουμε την ποινη, η οποια θα επιβληθει μετα απο χρονια και δεν θα εκτιθει κιολας λογω αναστολων, μετατροπων κλπ?
Βαλε τον ΤΡΕΙΣ μερες φυλακή. ΤΡΕΙΣ. οχι παραπανω. Την επομενη ημερα που θα συλληφθει.
Και πες μου.
Θα οδηγησει ξανα χωρις διπλωμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωραια και εμαθες ότι εχει ροτβαιλερ στο διπλα οικοπεδο... Δεν θα πας;

θα εξασφαλισω οτι ειναι κλειδωμενο. δεν θα το αφησω στην τυχη και τη λογικη του οικοδεσποτη

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Παραδειγμα.
Καποιος οδηγει χωρις διπλωμα.
Τι νοημα εχει να διπλασιασουμε την ποινη, η οποια θα επιβληθει μετα απο χρονια και δεν θα εκτιθει κιολας λογω αναστολων, μετατροπων κλπ?
Βαλε τον ΤΡΕΙΣ μερες φυλακή. ΤΡΕΙΣ. οχι παραπανω. Την επομενη ημερα που θα συλληφθει.
Και πες μου.
Θα οδηγησει ξανα χωρις διπλωμα?
3 μερες φυλακη σε καποιον που οδηγει χωρις να είναι πιστοποιημενο ότι είναι ικανος;; Θα πληρωσει δλδ 24€;;;
εχεις σαλταρει;

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
παρολα αυτά όμως προλαβε και σου εκανε μαλακιες και χτυπησε... Σωστα;
Εννοείται. Μπροστά στα μάτια μου και μόνιμα. Εδώ παιδί μου τα κρατάς από το χέρι στο δρόμο και περπατάς και πέφτουν στο ίσιωμα. Τι να λέμε? Ειδικά 5 χρονών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom