ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ηδη ξεκινησε ο πατερας να την τρωει τύπε.
ανεστης και συ χασοδικη! βρε βρε
Ηδη ξεκινησε ο πατερας να την τρωει τύπε.
Ρε τι μαλακιες γραφατε, ειπα εγω ποτέ οτι φευγω δια παντος???ανεστης και συ χασοδικη! βρε βρε
Και στο παραδειγμα σου ακομη.
Δεν ειναι αμελεια? Τι ειναι, προθεση? Δεν σας καταλαβαινω ρε πουστη μου.
Δεν το γνωριζω. Τι αιτημα εχουν δηλαδη?εγω δεν είμαι νομικος, δεν μ' αρεσει όμως η ατιμωρησια.
θα πρεπει να ξερεις ότι γονεις και συγγενείς ανθρωπων που εχασαν τη ζωη τους σε τροχαια, εχουν φτιαξει "οργανωση" με σκοπο αλλαγες στον νομο που αφορα την αμελεια σε καποια τροχαια θανατηφορα :S
Εσενα όταν σου κανουν προσκληση για φαγητο με το παιδι σου φανταζεσαι ότι υπαρχει τοσο μαλακας που θα εχει αφυλακτα οπλα και σκυλια;;
Ελατε ρε σεις...
Ρε τι μαλακιες γραφατε, ειπα εγω ποτέ οτι φευγω δια παντος???
Αναληθές. Τελικα μονο η γλυκια Ερη ειχε αντιληφθει τη σωστη διασταση των πραγματων και εγραφε "μα δεν ειπε οτι φευγει για παντα". Οι υπολοιποι φαινεται θελατε να φυγω και βιαστηκατε να χαρειτεελα ασε τις κωλοτουμπες ειχες κανει σεπουκου δημοσια
ωραια και εμαθες ότι εχει ροτβαιλερ στο διπλα οικοπεδο... Δεν θα πας;αμα μου κανουν προσκληση θα μαθω εαν εχει σκυλια τι σκυλια ποσα σκυλια και θα επιστησω την προσοχη με το που παω εκει θα θεσω κανονες δεν θα αφησω στον καθε μαλακα οικοδεσποτη την λογικη νταξει θα πραξει τα σωστα αλοιμονο κλπ
εχει μια δοση αληθειας αυτο που λες, αλλα εγω εστιαζω περισσοτερο στην εννοια της προσωπικης ευθυνης...εκει οδευουμε φιλε μου ...ετσι οπως καταντησαν τις νομοθεσιες
Από ότι διάβασα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ φίλε μου όταν η κόρη μου ήταν μικρή, μέχρι και 10-12 χρονών μη σου πω, δεν την αφήναμε ούτε για nanosecond από τα μάτια μας. Παρ΄ όλα αυτά, ξαναλέω, ότι τα να παίζει σε μια κλειστή αυλή ένα παιδάκι, δεν κάνει τον γονέα αμελή απαραίτητα.Σε ξενη αυλή που σε μια μεριά υπάρχουν σκυλιά.
Αν το παιδί έβγαινε στο δρόμο και το χτυπαγε αμάξι ποιος θα εφταιγε ;Ο οδηγός;Ο ιδιοκτητης της αυλης ;Η μάνα;Το παιδί;Τα σκυλιά;Ο αναδρομος Ερμής;
Ηδη απο την εποχη του διαφωτισμου εχει ξεκαθαρισει, οτι το εγκλημα δεν καταπολεμαται με αυστηροτερες ποινες, αλλά με ηπιοτερες ποινες που ομως επιβαλλονται ΣΥΝΤΟΜΑ και εκτιονται ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.εχει μια δοση αληθειας αυτο που λες, αλλα εγω εστιαζω περισσοτερο στην εννοια της προσωπικης ευθυνης...
και εστω "καθαρα" ατομικιστικα να το δεις, δεν πραττεις αυτο που δεν θα θελες να σου συμβει (γενικα μιλαω δεν το προσωποποιω...)
δυστυχως οταν τα μελη μιας κοινωνιας δεν εχουν εστω μια υποτυπωδης κοινωνικη συνειδηση, αναγκαία για τη σταθεροτητα και ευημερια μιας κοινωνιας....εκει ερχεται ο νομος, και πρεπει να ειναι αυστηρος στην εφαρμογη του....οχι, επι το πλειστο, αυστηρες ποινες, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖονται...
Ο διαολος κρυβεται στις λεπτομερειες...Μπραβο σου για την στενη εποπτεια.Από ότι διάβασα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ φίλε μου όταν η κόρη μου ήταν μικρή, μέχρι και 10-12 χρονών μη σου πω, δεν την αφήναμε ούτε για nanosecond από τα μάτια μας. Παρ΄ όλα αυτά, ξαναλέω, ότι τα να παίζει σε μια κλειστή αυλή ένα παιδάκι, δεν κάνει τον γονέα αμελή απαραίτητα.
Αναληθές. Τελικα μονο η γλυκια Ερη ειχε αντιληφθει τη σωστη διασταση των πραγματων και εγραφε "μα δεν ειπε οτι φευγει για παντα". Οι υπολοιποι φαινεται θελατε να φυγω και βιαστηκατε να χαρειτε
παρολα αυτά όμως προλαβε και σου εκανε μαλακιες και χτυπησε... Σωστα;Από ότι διάβασα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ φίλε μου όταν η κόρη μου ήταν μικρή, μέχρι και 10-12 χρονών μη σου πω, δεν την αφήναμε ούτε για nanosecond από τα μάτια μας. Παρ΄ όλα αυτά, ξαναλέω, ότι τα να παίζει σε μια κλειστή αυλή ένα παιδάκι, δεν κάνει τον γονέα αμελή απαραίτητα.
Θα το εχω υποψη μου ωστε να μην πεθανω ποτέ.παντως στην κηδεια σου ηταν ερημια και τα φτυαρια θα λειπαν εαν μπορουσαν. να το ξερεις για την επομενη φορα.
ωραια και εμαθες ότι εχει ροτβαιλερ στο διπλα οικοπεδο... Δεν θα πας;
3 μερες φυλακη σε καποιον που οδηγει χωρις να είναι πιστοποιημενο ότι είναι ικανος;; Θα πληρωσει δλδ 24€;;;Παραδειγμα.
Καποιος οδηγει χωρις διπλωμα.
Τι νοημα εχει να διπλασιασουμε την ποινη, η οποια θα επιβληθει μετα απο χρονια και δεν θα εκτιθει κιολας λογω αναστολων, μετατροπων κλπ?
Βαλε τον ΤΡΕΙΣ μερες φυλακή. ΤΡΕΙΣ. οχι παραπανω. Την επομενη ημερα που θα συλληφθει.
Και πες μου.
Θα οδηγησει ξανα χωρις διπλωμα?
Εννοείται. Μπροστά στα μάτια μου και μόνιμα. Εδώ παιδί μου τα κρατάς από το χέρι στο δρόμο και περπατάς και πέφτουν στο ίσιωμα. Τι να λέμε? Ειδικά 5 χρονών.παρολα αυτά όμως προλαβε και σου εκανε μαλακιες και χτυπησε... Σωστα;
Θα το εχω υποψη μου ωστε να μην πεθανω ποτέ.