Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
δυστυχως αλεξ η αντιληψη σου ειναι μια ακροαριστερη αντιληψη οπου εχει ταυτιστει απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα...και αν δεν αλλαξουν τα πραγματα στην δικαιοσυνη ωστε να εφαρμοζονται οι ιδιοι νομοι που επικρατουν στις δυτικες χωρες οσο αφορα για εξαιρετικες τετοιες περιπτωσεις...να δεις  θα ερθει αυτη η στιγμη οταν θα γινει το μοιραιο στον κλαδο σου η στον κλαδο των "δικαστων"

ευελπιστω πολυ συντομα

εχει απολυτο δικιο ο λακης για οσα τονιζει για τετοιες περιπτωσεις για τον κλαδο σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οι νομοι σε αυτες της περιπτωσεις πανε περιπατο, εχεις κακαλα σαν εισαγγελεας που εισαι και λες με το ιδιο νομισαμα να πληρωσει ο ιδιοκτητης των σκυλιων και τελος, ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. ;)
Tι λες ρε φιλε, εισαι σοβαρος? Εννοεις δηλαδη να αγνοεί ο εισαγγελεας το νομο και να αυθαιρετεί όποτε το θελει η...κοινη γνωμη? Θελετε να μιλαμε καφενειακά? Σορυ αλλά δεν μπορω να συμμετασχω σε τετοια συζητηση.  Ακου λεει παει περιπατο ο νομος σε αυτην την περιπτωση. Κανε μου εναν καταλογο πότε παει περιπατο ο νομος, να τον εχω υποψη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δυστυχως αλεξ η αντιληψη σου ειναι μια ακροαριστερη αντιληψη οπου εχει ταυτιστει απο την μεταπολιτευση μεχρι τωρα...και αν δεν αλλαξουν τα πραγματα στην δικαιοσυνη ωστε να εφαρμοζονται οι ιδιοι νομοι που επικρατουν στις δυτικες χωρες οσο αφορα για εξαιρετικες τετοιες περιπτωσεις...να δεις  θα ερθει αυτη η στιγμη οταν θα γινει το μοιραιο στον κλαδο σου η στον κλαδο των "δικαστων"

ευελπιστω πολυ συντομα

εχει απολυτο δικιο ο λακης για οσα τονιζει για τετοιες περιπτωσεις για τον κλαδο σας
Ειναι ακροαριστερη αντιληψη το οτι ο εισαγγελεας εφαρμοσε το νομο?

Μαζευτειτε να πεισετε την εκτελεστικη εξουσια να προβλεπεται προφυλακιση και για την ανθρωποκτονια απο αμελεια, αφου ειναι ετσι. Να γινουμε κατι μεταξυ Ουγκαντας και Ζιμπαμπουε δηλαδη. Ηδη γελαει η Ευρωπη με τα χαλια μας για το αυξημενο ποσοστο προφυλακισεων στα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Εσεις θελετε να το κανουμε και στα πλημμεληματα. Σορυ δεν θα παρω.
Αν θελετε "δυτικο" τροπο δικαιοσυνης, ούτε οι μισες προφυλακισεις δεν θα ισχυσουν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

ευελπιστω πολυ συντομα

Δηλαδη να εφαρμοσουμε την σαρία όπως οι Ισλαμοταλιμπαν;Κλεβεις κοψιμο χερι;Σεξ εκτος γαμου λιθοβολισμος;
:jerking:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ειναι ακροαριστερη αντιληψη το οτι ο εισαγγελεας εφαρμοσε το νομο?

Μαζευτειτε να πεισετε την εκτελεστικη εξουσια να προβλεπεται προφυλακιση και για την ανθρωποκτονια απο αμελεια, αφου ειναι ετσι. Να γινουμε κατι μεταξυ Ουγκαντας και Ζιμπαμπουε δηλαδη. Ηδη γελαει η Ευρωπη με τα χαλια μας για το αυξημενο ποσοστο προφυλακισεων στα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Εσεις θελετε να το κανουμε και στα πλημμεληματα. Σορυ δεν θα παρω.

και πως ορισε την  ανθρωποκτονια απο αμελεια? λεω μηπως δεχτηκε "τηλεφωνο" ?

οπως σου ειπα πριν

παρακαλα μην γινει το μοιραιο σε εσας...διοτι μετα θα βγουν πολλα στην φορα για "περιεργες αποφασεις" δικαστηριων..οπως και για την συγκεκριμενη περιπτωση

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Tι λες ρε φιλε, εισαι σοβαρος? Εννοεις δηλαδη να αγνοεί ο εισαγγελεας το νομο και να αυθαιρετεί όποτε το θελει η...κοινη γνωμη? Θελετε να μιλαμε καφενειακά? Σορυ αλλά δεν μπορω να συμμετασχω σε τετοια συζητηση.  Ακου λεει παει περιπατο ο νομος σε αυτην την περιπτωση. Κανε μου εναν καταλογο πότε παει περιπατο ο νομος, να τον εχω υποψη μου.
Ναι τυπε οπως κανουν σε αλλες υποθεσεις οι εισαγγελεις,πολιτικες κυριος.Τεσπα τον να μιλαμε στην ελλαδα οτι πρεπει να παμε με το γραμμα του νομου ειναι σαν να κοροιδευουμε τον ευατο μας αλεξ  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και πως ορισε την  ανθρωποκτονια απο αμελεια? λεω μηπως δεχτηκε "τηλεφωνο" ?

οπως σου ειπα πριν

παρακαλα μην γινει το μοιραιο σε εσας...διοτι μετα θα βγουν πολλα στην φορα για "περιεργες αποφασεις" δικαστηριων..οπως και για την συγκεκριμενη περιπτωση
Κλασικος Ελληνας που ανακαλυψε συνωμοσια με "τηλεφωνο".
Γιατι ρε τύπε, η προθεση πού ειναι? Ξερεις τι ειναι προθεση?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δηλαδη να εφαρμοσουμε την σαρία όπως οι Ισλαμοταλιμπαν;Κλεβεις κοψιμο χερι;Σεξ εκτος γαμου λιθοβολισμος;
:jerking:

κατσε να σε φανε τα χασαποσκυλα και οι συγγενεις σου να παρακαλανε για τιμωρια του υπευθυνου  :jerking: :jerking:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Κλασικος Ελληνας που ανακαλυψε συνωμοσια με "τηλεφωνο".
Γιατι ρε τύπε, η προθεση πού ειναι? Ξερεις τι ειναι προθεση?

εν αποστρατια ο κολογερος...και δεν επεσε τηλεφωνο? θα μας τρελανεις?

κλασικοτατα επεσε στα μαλακα λογω ρουσφετιου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο εισαγγελεας δε θα παρανομησει για να βρει το μπελα του.Ορθως επραξε και τον αφησε ελευθερο.Τωρα,αν βρεθει κανενας συγγενης του παιδιου και αποφασισει να βρει το δικιο του αλλιως,ειναι άλλο θεμα.Θα κριθει απ τη κοινωνια και από τη δικαιοσυνη αναλογα, απ τη στιγμη που θα παρει αυτό το μονοπατι και το ρισκο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
κατσε να σε φανε τα χασαποσκυλα και οι συγγενεις σου να παρακαλανε για τιμωρια του υπευθυνου  :jerking: :jerking:
Δεν απαντας ομως.
Αν ηταν τα δικα σου σκυλια και το δικο μου παιδι θα ηθελες εγω να σου κανω ότι εχει προταθει εδω σαν αντιποινα/τιμωρια;

Ευτυχως δεν είμαστες τοσο ζουγκλα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Που εισαι ρε κιμ ηγετη!  :grin: τωρα χρειαζεται αυτος ο τρελος να τους βαλει σε ταξη ολους.Καλα στην περιπτωση του γερου,φανταζομαι να τον βαζει σε μια αρενα με καμια 100 αρια τετοια σκυλια και να απολαυμβανει το θεαμα απο ψηλα. :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν απαντας ομως.
Αν ηταν τα δικα σου σκυλια και το δικο μου παιδι θα ηθελες εγω να σου κανω ότι εχει προταθει εδω σαν αντιποινα/τιμωρια;

εαν ειμουν στην θεση του ιδιοκτητη θα τους εδινα το οκ να τα θανατωσουν...δεν θα κρυβομουν με "κατηγορια αμελειας" για να ειμαι στιγματισμενος για μια ζωη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εν αποστρατια ο κολογερος...και δεν επεσε τηλεφωνο? θα μας τρελανεις?

κλασικοτατα επεσε στα μαλακα λογω ρουσφετιου
Σου εξηγησα ηδη τρεις φορες οτι κανεις λαθος και οτι εφαρμοσθηκε απλως ο νομος.
Τωρα αν θελεις εσυ να πιστευεις οτι επενεβη ο Ομπαμα και ο Πουτιν για να μην προφυλακισθει καποιος για...ανθρωποκτονια απο αμελεια, ενω δεν το προβλεπει ο νομος, δεν μπορω να κανω κατι αλλο, σορυ.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Είναι μεγάλη η λίστα φίλε μου για το πότε πάει περίπατο ο νόμος. Ενδεικτικά σε κάτι Μαρινάκηδες, Κοσκωτάδες, Τσοχατζόπουλους και διαφόρους εγκληματίες που το χρήμα πηδάει και τη χώρα και τους νόμους. Αρα μη ξεκινάς κουβέντα για την ορθότητα και την εφαρμογή νομικού πλαισίου στην Ελλάδα και κυρίως μη το γενικεύεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Που εισαι ρε κιμ ηγετη!  :grin: τωρα χρειαζεται αυτος ο τρελος να τους βαλει σε ταξη ολους.Καλα στην περιπτωση του γερου,φανταζομαι να τον βαζει σε μια αρενα με καμια 100 αρια τετοια σκυλια και να απολαυμβανει το θεαμα απο ψηλα. :grin:
Ξερεις κατι? Να μην ευχεσαι να ερθει ο Κιμ, γιατι ο Κιμ δεν θα κανει μονο αυτα που γουσταρεις απο τον καναπε σου σε εκρηξεις επαναστατικοτητας, αλλά και αυτα που ΔΕΝ γουσταρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είναι μεγάλη η λίστα φίλε μου για το πότε πάει περίπατο ο νόμος. Ενδεικτικά σε κάτι Μαρινάκηδες, Κοσκωτάδες, Τσοχατζόπουλους και διαφόρους εγκληματίες που το χρήμα πηδάει και τη χώρα και τους νόμους. Αρα μη ξεκινάς κουβέντα για την ορθότητα και την εφαρμογή νομικού πλαισίου στην Ελλάδα και κυρίως μη το γενικεύεις.
Ρε τύπε που κολλανε οι Τσοχατζοπουλοι και οι Κοσκωταδες τωρα? Θα με τρελανετε?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σου εξηγησα ηδη τρεις φορες οτι κανεις λαθος και οτι εφαρμοσθηκε απλως ο νομος.
Τωρα αν θελεις εσυ να πιστευεις οτι επενεβη ο Ομπαμα και ο Πουτιν για να μην προφυλακισθει καποιος για...ανθρωποκτονια απο αμελεια, ενω δεν το προβλεπει ο νομος, δεν μπορω να κανω κατι αλλο, σορυ.

οκ οτι πεις......θελω να ακουσω και την γνωμη της συννυφαδας σου εαν συμφωνει

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν απαντας ομως.

Εαν ημουν στην θεση του,θα σκοτωνα τα σκυλια και μπορει μετα να αυτοκτονουσα αλλα αυτο ειναι περισσοτερο της στιγμης, μπορει καμια φορα να κοτεψεις και να μην το κανεις,νταξει μετα θα ζητουσα ισοβια και τελος.Τωρα οι συγγενεις ας με κανανε οτι θελανε δεν μπορεις να τους πεις κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι τυπε οπως κανουν σε αλλες υποθεσεις οι εισαγγελεις,πολιτικες κυριος.Τεσπα τον να μιλαμε στην ελλαδα οτι πρεπει να παμε με το γραμμα του νομου ειναι σαν να κοροιδευουμε τον ευατο μας αλεξ  ;)
Τι εχει γινει σε πολιτικες υποθεσεις τύπε? Προφυλακιζονταν ατομα για αμελεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom