Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εξαρταται τι περιμενεις.
Συναγερμο , σιδεριες στα παραθυρα κτλ εχεις ;
Ξεκινας απο αυτα.
Αποτελεσματικα και οικονομικα.

οταν λεω αποτελεσμα, εννοω να δωσω αυτα τα 2χιλιαρικα...για 3 χιλιαρικα με τιτποτα...

το θεμα ειναι θελω ο σκυλος να φτασει σε ενα επιπεδο εκπαιδευσης που να υπακουει σε παραγγελματα και να ειναι και φυλακας

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τυποι, απυεθυνομαι στους γνωστες , και οχι σε διαφορους πυρφορους..!!!

Λοιπον, εχω αρκετα μεγαλο κηπο και θελω να παρω ενα σκυλο που να ειναι ΦΥΛΑΚΑΣ. Θελω να το παρω απο μικρο πολυ, ωστε να το παω και σε σχολη . Οποτε πειτε μου ποιες ειναι οι 3 πρωτες ρατσες σκυλιων που θεωρουνται καλυτεροι φυλακες. Υπαρχουν καποιες ρατσες που ειναι τοπ επιλογες πχ ντομπερμαν , γερμανικα λυκοσκυλα?? Επισης απο ποσο μηνων συνηθως το παει κανεις στη σχολη και ποσο διαρκει η εκπαιδευση??Ξερουμε απο τιμες τι παιζει???

Ευχαριστω
ο,τι σκυλο και να βαλεις στην αυλη,δε θα εχεις φυλακα σε περιπτωση που θελει καποιος πραγματικα να μπει στο σπιτι

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
ολα οσα θα σου πω τα βρησκεις σε εκτροφεα 500-600€ . Malinouax(ο πραγματικος βελγικος ποιμενικος), Γερμανικος Ποιμενικος, Ροντβαιλερ. Τα πρωτα ειναι υπεερκηνιτικα σκυλια εργασιας μεσαιου μεγεθους και τα αλλα δυο μεγαλου. Συνηθως για εκπαιδευση τα πηγαινεις στους 9 μηνες τα ποσα εχουν να κανουν με την εκπαιδευση που θες να κανεις , βασικη υπακοη, φυλακας, σωματοφυλακας,κ.α. Πανω απο ολα ομως θα πρεπει να εισαι ετοιμος να δωσεις χρονο πριν απο χρημα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο,τι σκυλο και να βαλεις στην αυλη,δε θα εχεις φυλακα σε περιπτωση που θελει καποιος πραγματικα να μπει στο σπιτι

αυτό είναι σωστό.. δουλειά του σκύλου δεν είναι να εμποδίσει τον διαρήκτη αλλά να ειδοποιήσει το αφεντικό ότι κάτι τρέχει και να τον υποστηρίξει αν τυχόν έρθει σώμα με σώμα με τον επίδοξο διαρήκτη...

για να έχεις σκύλο φύλακα χρειάζεσαι τουλάχιστον τρείς οι οποίοι να είναι εκπαιδευμένοι να λειτουργούν σαν ομάδα και αυτό φυσικά κοστίζει μια περιουσία τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε συντήρηση της εκπαίδευσης αλλά και διατροφή, εμβόλια κλπ κλπ κλπ...

συνεπώς ο σκύλος φύλακας λειτουργεί σαν συναγερμός για τον ένοικο και πρέπει να εκπαιδευτεί να γαβγίζει μόνον όταν πραγματικά υπάρχει λόγος και όχι όποτε μια γάτα περάσει από τον κήπο... και αυτό θα το κάνει φροντίζοντας να αποφύγει την επαφή με τον εισβολέα μέχρις ότου το αφεντικό του κάνει την εμφάνιση προετοιμασμένος οπότε θα πάει μαζί του για υποστήριξη ή να επιτεθεί όταν πραγματικά δεν υπάρχει άλλη προοπτική (επίθεση αυτοκτονίας ουσιαστικά γιατί είτε το αφεντικό του έχει βγεί εκτός οπότε ο εισβολέας έχει κάποιου είδους όπλο μαζί του όπως πχ ένα στυλιάρι ή όταν δεν υπάρχει αφεντικό μέσα στο σπίτι που δεν ξέρει τι θα βγεί)...

κανένα σκυλί όσο μεγαλόσωμο και αν είναι, όσο και εκπαιδευμένο αν είναι δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα χτύπημα από λοστάρι που πιθανόν να έχει μαζί του ο επίδοξος εισβολέας (γιατί και αυτοί δεν πάνε ξεβράκωτοι στ'αγγούρια παρά μόνον κάτι ξοφλημένοι που σκιάζονται και την σκιά τους και μόλις ακούσουν το γαύγισμα θα λακίσουν αλλά τότε κάνει την ίδια δουλειά και ένα κανίς)..

αν τώρα έχεις τρία κατάλληλα εκπαιδευμένα σκυλιά το πράμα αλλάζει γιατί θα επιτεθούνε όλα μαζί .. εεε τότε δεν την γλυτώνει ο εισβολέας τον έχουν σίγουρα ακινητοποιήσει...

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Τυποι, απυεθυνομαι στους γνωστες , και οχι σε διαφορους πυρφορους..!!!

Λοιπον, εχω αρκετα μεγαλο κηπο και θελω να παρω ενα σκυλο που να ειναι ΦΥΛΑΚΑΣ. Θελω να το παρω απο μικρο πολυ, ωστε να το παω και σε σχολη . Οποτε πειτε μου ποιες ειναι οι 3 πρωτες ρατσες σκυλιων που θεωρουνται καλυτεροι φυλακες. Υπαρχουν καποιες ρατσες που ειναι τοπ επιλογες πχ ντομπερμαν , γερμανικα λυκοσκυλα?? Επισης απο ποσο μηνων συνηθως το παει κανεις στη σχολη και ποσο διαρκει η εκπαιδευση??Ξερουμε απο τιμες τι παιζει???

Ευχαριστω

Αρχικα να σου πω το εξης, δεν θα διαλεξεις εσυ των σκυλο ο σκυλος θα διαλεξει εσενα. Πολυ κανουν αυτο το λαθος και στο τελος τα παρατανε γιατι δεν ηταν φυλακας δεν το ενα δεν το αλλο. Πριν το πας στην σχολη θα πρεπει απο σενα να μαθει την βασικη εκπαιδευση αν δεν γνωριζεις ρωτα να σου πω 5 πραγματα για την θετικη βασικη εκπαιδευση.

Εγω δεν το διαλεξα των σκυλο μου ηρθε απο το πουθενα αδεσποτο και απλα ηρθε στο σπιτι μου για τροφη νερο χωρις να πειραξει της γατες/ους που εχω. Απο τοτε των εκανα μελος της οικογενειας, ειναι ρατσας ελληνικος ποιμενικος και καποιος ανεγκεφαλος το παρατησε κουταβι με την αδερφη του στον πισω δρομο του σπιτιου μου.

Το θεμα της σχολης αν δεν θες να των πας εκει υπαρχουν εκπαιδευτες που ερχονται σπιτι σου για μαθηματα κοστος τοτε που ρωτησα ηταν 40 την ωρα.

Οσο για της ρατσες σου απαντησαν η αλλοι, αυτο που θα σου ελεγα εγω κανε μια ερευνα στο νετ να δεις τα υπερ και κατα της καθε ρατσας, σε μενα δεν ειναι και πολυ παιχνιδιαρης και δεν αντεχη το καλοκαιρι την ζεστη θελει να καθεται σε σκια με τσιμεντο η σκαβει κατω απο την συκια για δροσια.

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αλλα τι περιμενουμε οταν οι νομοι που ψηφιζονται ειναι παντα υπερ των κοπροσκυλων και εναντιον του Ελληνα πολιτη..τολμηστε να ριξετε καμμια κλωτσια σε κανα κοπροσκυλο που σας την επεσε και θα δειτε τι προστιμο θα φατε αν σας πιασουν..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Βασικά κατά μεγάλο βαθμό ευθύνονται οι γονείς του παιδιού. Ποτέ δεν αφήνεις μικρό παιδί να μαλακίζεται με σκύλο. Το πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρεί τον σκύλο και να τον αγριεύει! Ειδικά αν πρόκειται και για αρκετά άγρια ράτσα και ακοινωνικοποίητο σκύλο...

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Βασικά κατά μεγάλο βαθμό ευθύνονται οι γονείς του παιδιού. Ποτέ δεν αφήνεις μικρό παιδί να μαλακίζεται με σκύλο. Το πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρεί τον σκύλο και να τον αγριεύει! Ειδικά αν πρόκειται και για αρκετά άγρια ράτσα και ακοινωνικοποίητο σκύλο...
Ο σκυλος ηταν μαντρωμενος αλλα εσπασε τον φρακτη και επιτεθηκε στο παιδακι..κοπροσκυλα..φολα σε ολα να ξεμπερδευουμε απ αυτα.. :s&m_2:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Στ' αρχίδια μας , αν δεν είχες πρόβλημα.

Το 5χρονο αγοράκι πέθανε από το δάγκωμα των ροτβάϊλερ .

Όλοι οι κομπλεξικοί μαλάκες , έχουν σκυλιά επιθετικά, όπως πιτμπουλ,
ντόμπερμαν, ροτβάϊλερ , μπουλ τεριέ κτλ.

Στην Ελβετία έχουν απαγορευτεί τα σκυλιά αυτά , στα περισσότερα καντόνια.

Από το 2000 στη Φλόριντα , στς ΗΠΑ, απαγορεύεται να αποκτήσει κανεις

τέτοιου είδους σκυλιά.

Στην Γερμανία, μένουν 10 ημέρες σε δημόσιο κτηνιατρείο και αν είναι επιθετικά
τα πάνε για ευθανασία.
Στην Αγγλία, Γερμανία κλπ. είναι απαραίτητο το ΦΙΜΩΤΡΟ.

Εδώ η κοπρο-Μπακογιάννη, το ζώο αυτό, όταν θεσπίστηκε ο νόμος
για τα ζώα συντροφιάς , μετά από πιέσεις ψευτο- " φιλόζωων" ,
δεν επέβαλε το ΦΙΜΩΤΡΟ.

Σκατά στα μούτρα των κομπλεξικών ψευτο- "φιλόζωων " και των
βρωμερών πολιτικών .

Την καραμπίνα τη χρειάζεσαι , για να πυροβολήσεις πρώτα
το κομπλεξικό  ψευτο- " φιλόζωο " , και μετά το άρρωστο σκύλο.

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σωστα τα γραφει ο Κωστας Λαδακης!
Τι τα θελετε ρε παιδια τα pitbull και τα Rotveiler? Γιατι θελετε-γενικα- μεγαλοσωμα σκυλια οσοι εισαστε σκυλοφιλοι και θελετε να ζειτε μαζι τους?
Θελετε να τα ταιζετε μια σκαφη φαγητο την ημερα και να μην τους φτανει?
Θελετε να καθαριζετε ενα πορτ παγκαζ σκατα την ημερα και το σπιτι σας να μην ξεμυριζει?
Ενα μικροσωμο σκυλακι θα σας ανταποδωσει, εις πολλαπλουν, τα χαδια που θα του δωσετε και θα σκισει τον λαιμο του απο το γαβγισμα αμα παει καποιος ξενος να μπει στο σπιτι σας.
Το θεαμα που παρουσιαζετε οταν τα βγαζετε βολτα ειναι επιεικως αστειο.
Συνηθως ειστε ενας τυπακος ενα και ενα milko ψηλος που τονε σερνει ξωπισω του ενα γαιδουρι .Βερμουδα ,γυαλι rayban και υφακι κατσε καλα τι να μου πειτε εμενα τωρα!
Εαν αγορασατε τον σκυλαρο για να σας φοβηθουν οι γειτονες,ξεχαστε το.Ολοι το σκυλο φοβουνται-εσας δεν σας φοβαται κανενας.Εαν αγορασατε το σκυλο για να γαμησετε, ξεχαστε το επισης.
Οι γυναικες θελουν να εχετε μεγαλη και ωραια πουτσα.Αδιαφορουν πληρως για το εαν εχετε μεγαλο και ωραιο σκυλο.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αλλα τι περιμενουμε οταν οι νομοι που ψηφιζονται ειναι παντα υπερ των κοπροσκυλων και εναντιον του Ελληνα πολιτη..τολμηστε να ριξετε καμμια κλωτσια σε κανα κοπροσκυλο που σας την επεσε και θα δειτε τι προστιμο θα φατε αν σας πιασουν..
Το να σου δωσουν προστιμο είναι η καλη περιπτωση.

Η κακη είναι να πεσεις στα χερια μου την ωρα που το κανεις

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στ' αρχίδια μας , αν δεν είχες πρόβλημα.

Το 5χρονο αγοράκι πέθανε από το δάγκωμα των ροτβάϊλερ .

Όλοι οι κομπλεξικοί μαλάκες , έχουν σκυλιά επιθετικά, όπως πιτμπουλ,
ντόμπερμαν, ροτβάϊλερ , μπουλ τεριέ κτλ.

Στην Ελβετία έχουν απαγορευτεί τα σκυλιά αυτά , στα περισσότερα καντόνια.

Από το 2000 στη Φλόριντα , στς ΗΠΑ, απαγορεύεται να αποκτήσει κανεις

τέτοιου είδους σκυλιά.

Στην Γερμανία, μένουν 10 ημέρες σε δημόσιο κτηνιατρείο και αν είναι επιθετικά
τα πάνε για ευθανασία.
Στην Αγγλία, Γερμανία κλπ. είναι απαραίτητο το ΦΙΜΩΤΡΟ.

Εδώ η κοπρο-Μπακογιάννη, το ζώο αυτό, όταν θεσπίστηκε ο νόμος
για τα ζώα συντροφιάς , μετά από πιέσεις ψευτο- " φιλόζωων" ,
δεν επέβαλε το ΦΙΜΩΤΡΟ.

Σκατά στα μούτρα των κομπλεξικών ψευτο- "φιλόζωων " και των
βρωμερών πολιτικών .

Την καραμπίνα τη χρειάζεσαι , για να πυροβολήσεις πρώτα
το κομπλεξικό  ψευτο- " φιλόζωο " , και μετά το άρρωστο σκύλο.
Τα ροτβάιλερ δεν βλέπω να είναι απαγορευμένα στις χώρες που λες,Ελβετία Γερμανία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.027
Πόντοι
6.256
Στην ελλαδα εχουμε δηθεν ζωοφιλους και δηθεν αριστερους,
Οι μαλακες ομως δεν ειναι δηθεν, ειναι κανονικοι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!
Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητης, κάποιο βράδυ που γύριζα σπίτι, πριν φτάσω στην πόρτα ..βρέθηκα μπροστά σε μια αγέλη αδέσποτων σκύλων. Μου επιτέθηκαν σχεδόν όλα. Βαζοντας τηνν τσαντα μπροστά μου και πηγαινοντας τοιχο τοιχο...κατορθωσα και μπηκα μεσα, ενω μου ξεσκισαν παντελονι τσαντα και είχα δυο δαγκωματιες.
Φυσικά σοκαρίστικα. Δεν τα είχα προκαλέσει. Τα απεφευγα πάντα. Λενε πως οι σκυλοι μυρίζουν το φόβο τον ανθρώπων. Οι ζωοφιλοι λένε πως αν δεν τα πειράξεις δε σε πειράζουν. Ποτε δεν είχα πειράξει ή ακουμπησει σκυλο. Αυτοι μου επιτεθηκαν. Αυτο μου γεννησε ένα παθολογικό φόβο, μια φοβία με αποτέλεσμα να βιωνω πανικό όταν έβλεπα ειδικά αδεσποτο ας ήταν και μικρό.
Χρόνια αργότερα...δουλευοντας σε επαρχία, βρεθηκε στην  πόρτα μου ένα αδέσποτο μπασταρδεμενο λυκοσκυλο. Προσπαθησα να το διωξω αλλα αυτο με υπομονη έμεινε εκει. Του έβγαλα φαγητο που περισσεψε και το άφησα. Αυτο επαναληφθηκε και άλλες φορες. Οτι περίσσευε. Αποκτήσαμε μια οικειότητα που αναπτύχθηκε σε πραγματική χαρα όταν βλεπαμε ο ένας τον άλλον. Περασε πολυ μεχρι να πάρω το θάρρος να το χαιδεύω στο κεφαλι. Απο τη χαρα του έτρεχε πάνω μου αλλα έγινε μεγαλοσωμο και προκαλουσε λιγο δεος. Ενιωθα ενα μικρό φοβο όταν το έβλεπα να τρεχει χαρουμενο κατα πάνω μου ολοκληρος λυκος.
Αναγκαστηκα να το αφησω εκει που ήταν όταν μετακομισα χρόνια αργότερα αλλου σε άλλη πόλη.
Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Υπάρχουν κατοικίδια για τις πολεις. Τα αδεσποτα σε οργανωμενες κοινωνιες πρεπει να μαζευονται. Τεραστια σκυλια πρεπει να απαγοευτουν σε μικρα διαμερισματα πολεων. Για το δικο τους καλο. Εξω πρεπει να κυκκλοφορουν με φιμωτρο και με λουρι. Οι ιδιοκτητες να μαζευουν τα περιττώματα των σκυλων τους και όχι να γεμιζουν τα πεζοδρόμια.
Οσο για αυτο που έγινε δεν ξέρω. Ειναι μαγκια να έχεις άγρια σκυλια τέτοιας ράτσας? Απο τη μια θυμωνω και θέλω να απαγορευτει η ιδιοκτησια τετοιων σκυλων και γενικα στις πολεις να μπουν άλλοι κανονες.
Απο την άλλη θυμαμαι το λυπημενο βλεμμα του μουργου και τη χαρα που εβλεπα στα ματια του.
Α! και τα σκυλια δε θελουν αγκαλιες και πολλα χαδια. Ειναι γεννημενα να τρεχουν, να φευγουν και να μην περιοριζονται και ανοητες αγκαλιες. Ενα χαδι φτάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom