Νέα

Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iuakoya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.831
Πόντοι
6.256
Πάντως αν ισχύει ότι οδηγούσε αυτός, μιλάμε για την ύψιστη μαλακια! Τι σκατα νομιζουν ότι είναι το ελικόπτερο, κάνα 50αρακι τζιλερα?  :S
Δηλαδή ο παλαιοκωστας μαλακας ήταν που είχε άλλον για οδηγό?

Ο Παλαιοκωστας τυπε μολις ανεβαινε την ανεμοσκαλα απο το προαυλιο της φυλακης επαιρνε αυτος το πηδαλιο...ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν είναι μόνο θέμα αξιοπιστίας, ο τρόπος λειτουργίας τους γενικά, είναι πολύ επικίνδυνα, δεν κάνουν για μεταφορικό μέσο, είναι στρατιωτικό όπλο.

πω,πω, τώρα λένε ότι είχε και τα τέσσερα κορίτσια μαζί του!!!

Aν εξαιρέσουμε τις μηχανές, πρέπει να είναι το πιο επικίνδυνο μεταφορικό μέσο και το πιο δύσκολο στο χειρισμό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πάντως αν ισχύει ότι οδηγούσε αυτός, μιλάμε για την ύψιστη μαλακια! Τι σκατα νομιζουν ότι είναι το ελικόπτερο, κάνα 50αρακι τζιλερα?  :S
Δηλαδή ο παλαιοκωστας μαλακας ήταν που είχε άλλον για οδηγό?
σιγα το δυσκολο ρε τυπε
εδω ηθελε να εξουδετερωσει τον πιλοτο και να το παρει επωμου το ελικοπτερο η πωλα ρουπα για να παει να βγαλει απο τη μπουζου τον λαικο αγωνιστη νικο μαζιωτη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Κομπι και Σακιλ Lakers για πάντα
Ο Σακίλ πρόσφατα έκανε κανάλι στο youtube , και εγω τον υποστήριζα όταν επαιζε στο Ορλάντο μετά σταμάτησα να ασχολούμαι όπως παλιά με το ΝΒΑ.

Rip Kobe

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/2227/7571409/903000/w660/660/kobe5.jpg[/img[/URL]]

Νεκρός ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς. Το ελικόπτερο του Αμερικανού πρώην μπασκετμπολίστα συνετρίβη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το πρωί της Κυριακής (26/1), το ελικόπτερο του Κόμπε Μπράιαντ συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Αξιωματούχοι ανέφεραν μάλιστα στο "Variety" πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς επέβαινε στη μοιραία πτήση και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι επίσης επιβεβαιώνει ότι ο "Black Mamba" επέβαινε στη μοιραία πτήση.

Το TMZ ήταν το Μέσο που αναφέρθηκε πρώτο στο συμβάν, εξηγώντας πως ουδείς απ όσους επέβαιναν στην πτήση (γίνεται λόγος για πέντε άτομα) είναι ζωντανός. [color=red][b]Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει το ABC News, μέσα στο ελικόπτερο [u]ήταν κι οι τέσσερις κόρες του![/u][/b][/color] Επισημαίνεται πως η σύζυγός του, Βανέσα, δεν ήταν μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr.

[URL unfurl="true"]https://www.news247.gr/athlitika/o-kompe-mpraiant-skotothike-symfona-me-to-tmz.7571380.html[/URL]

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
eject ρε φιλε γινεται συνηθως προς τα πανω, δλδ προς την ελικα :S :S

μια χαρά, από το σίγουρο θάνατο της συντριβής  μπορεί να είσαι τυχερός να περάσεις στο ενδιάμεσο της περιστροφής της έλικας, άντε το πολύ να σου πάρει τα πόδια λιιιίγο  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.193
Πόντοι
5.006
eject ρε φιλε γινεται συνηθως προς τα πανω, δλδ προς την ελικα :S :S

Καλά τα λέει ο George.....γιατι δεν βάζουν την έλικα από κάτω???
Λύσεις υπάρχουν... Κάντε με μια μέρα πρωθυπουργό και θα δείτε...
:heavymetalbig:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
ε ναι ρε φιλε.στεναχωριομουν οσο θα ενιωθα για καποιον που δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου ουτε τον ξερω.αυτο τον αυτισμο των μαζων που στεναχωριουνται αναλογα με το ποσο πλουσιος δημοφιλης η ποση εξουσια ειχε καποιος τον αρνουμαι.

+1 , ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ αυτή τη συμπεριφορά. ΟΚ κρίμα για τον άνθρωπο όπως κρίμα για οποιονδήποτε πάει πριν της ώρας του και ως εκεί. Είνια δυνατόν να παίζει θλίψη δράμα κλπ για κάποιον που δεν γνώρισες ποτέ ούτε είχες καμία σχέση με τη ζωή του ;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Άσε πουστη χαρε....το παιδικό μου πρότυπο ο λόγος που ξεκίνησα να παρακολουθώ μπάσκετ τόσο φανατικά και ο άνθρωπος για τον οποίον ξενύχτησα περισσότερο στην ζωη μου μαζί με τον γιο μου  για εμάς τους 30+ ένα κομμάτι κομμάτι απόψε πέθανε μαζί με τον Κομπε :'(

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.831
Πόντοι
6.256
+1 , ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ αυτή τη συμπεριφορά. ΟΚ κρίμα για τον άνθρωπο όπως κρίμα για οποιονδήποτε πάει πριν της ώρας του και ως εκεί. Είνια δυνατόν να παίζει θλίψη δράμα κλπ για κάποιον που δεν γνώρισες ποτέ ούτε είχες καμία σχέση με τη ζωή του ;

Ρε μαλακες και εσυ και ο αλλος....δεν ειπε κανεις οτι θα τα βαψουμε μαυρα αλλα στη ζωη σου μεγαλωνεις με καποιους ανθρωπους που εκεινη τη περιοδο ξεχωριζουν ειτε στον αθλητισμο ειτε σε αλλους τομεις της ζωης.

Οταν λοιπον ακους οτι αυτοι οι ανθρωποι σκοτωνονται τοσο προωρα και αδικα σε πιανει μια θλιψη....και σε τελικη αναλυση αυτος ο ανθρωπος στο τομεα του ηταν κορυφη και ειδωλο για πολλους νεους ανθρωπους που τον ειχαν για προτυπο στις ζωες τους.

Εσεις ρε μαλακες που μπαινετε τη μερα του θανατου του και λετε ΧΕΣΤΗΚΑ ποιος στο πουτσο νοιαζεται αν ζειτε ή πεθανατε;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
σορρύ ξεχάστηκα : ας αναπαυθεί εν ειρήνη (βάζω και τη μετάφραση για όσους δεν ξέρουν καλά ελληνικά : RIP  :grin: )

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Ετσι ακριβως...αυτος ο Σουμαχερ βεβαια ο κακομοιρης θα ειχε ηδη αναπαυτει αν δεν ειχε την ημιτρελη γυναικα του που τον κραταει με το ζορι να λιωνει μερα με τη μερα.

Αυτό δεν το ξέρεις ούτε γνωρίζεις φυσικά τι θέλει ο ίδιος.
Εκτός και αν έχεις επικοινωνία με τον ίδιο και την οικογένειά του.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.831
Πόντοι
6.256
τυπε για σενα νοιαζεται ολη η ελλαδα, μην ανησυχεις

Εγω ρε καραγκιοζη δεν μπαινω σε ενα νημα που εχει ανοιχτει για εναν ανθρωπο που μολις εχει πεθανει για να γραψω ΧΕΣΤΗΚΑ....ανθρωπινο σκουπιδι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
Ρε μαλακες και εσυ και ο αλλος....δεν ειπε κανεις οτι θα τα βαψουμε μαυρα αλλα στη ζωη σου μεγαλωνεις με καποιους ανθρωπους που εκεινη τη περιοδο ξεχωριζουν ειτε στον αθλητισμο ειτε σε αλλους τομεις της ζωης.

Οταν λοιπον ακους οτι αυτοι οι ανθρωποι σκοτωνονται τοσο προωρα και αδικα σε πιανει μια θλιψη....και σε τελικη αναλυση αυτος ο ανθρωπος στο τομεα του ηταν κορυφη και ειδωλο για πολλους νεους ανθρωπους που τον ειχαν για προτυπο στις ζωες τους.

Εσεις ρε μαλακες που μπαινετε τη μερα του θανατου του και λετε ΧΕΣΤΗΚΑ ποιος στο πουτσο νοιαζεται αν ζειτε ή πεθανατε;

είπα εγώ "χέστηκα" ;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Πολυ κριμα....!!!!