tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Δεξιά όπως το βλέπουμε ; Ο Χορν ;Για να ξηγιόμαστε. Ο κ. @κωλο-γερος είναι αυτός στα δεξιά.
Δεξιά όπως το βλέπουμε ; Ο Χορν ;Για να ξηγιόμαστε. Ο κ. @κωλο-γερος είναι αυτός στα δεξιά.
πολυ ζεστη παππουλη και πολλη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ δουλεια
Οι αγνοι και τιμιοι Δεξιοι δεν διαμαρτυρωνται. Ο κυριος Κυριακος θα σε αποζημιωσει για τον κοπο σου μια ημερα.πολυ ζεστη παππουλη και πολλη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ δουλεια
θα σε αποζημιωσει για τον κοπο σου μια ημερα.
Από ντοκιμαντέρ που έχω δει, θεωρώ τις Περουβιανές από τις πλέον άσχημες γυναίκες.
τον γραφω στα αρχιδια μου τον κυριο Κυριακο ετσι και αποτυχει....Οι αγνοι και τιμιοι Δεξιοι δεν διαμαρτυρωνται. Ο κυριος Κυριακος θα σε αποζημιωσει για τον κοπο σου μια ημερα.
Ο πρώτος που λέει γαμαει αβερτα σκανδιναβες και Αμερικανες, απλά σας λέει ψεμματα και πουλάει παπα, ο δεύτερος γαμαει μολδαβες εσκορτς με λεφτα. Τι θες να μας πεις?Ελληνάς καμάκι σε νησί γαμάει φούλ τουρίστριες κάθε καλοκαίρι.Σκανδιναβές,Γαλλιδες,Γερμανίδες και Αγγλίδες ένω απο ελληνίδες τρώει πανυγηρικά άκυρα.Αλλος γαμάει φουλ ανατολικό μπλοκ βουλγαρες μολδαβες ρουμάνες ουκρανες και ρωσιδες.Αλλος γαμάει φουλ ελληνιδες μίλφ άλλος πιτσιρίκες.Όλα είναι σχετικά και έχει να κάνει με το τι στυλ αντρας είσαι και το πόσο το έχεις δουλέψει το θέμα.Αυτες οι έρευνες λενε μαλακιες και δεν έχουν νοημα υπαρξης γιατι ειναι πολλοι οι παράγοντες
Χοντρές και άσχημες μου έλεγε ένας γιατρός παλιά, όταν τον ρώτησα πώς να προφυλασσομαι από το Έιτζ.Οι πιο ευκολες ειναι οι χοντρες, ανεξαρτητου εθνικοτητος
Κυριοι κυριοι , respect στις Αγγλιδες που πινουν τα αντερα τους και γαμανε οτι βρουν μπροστα τους