fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Φίλε εντελώς άσχετο με την πραγματικότητα αυτό που γράφεις
Έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με την πραγματικότητα ;;
Φίλε εντελώς άσχετο με την πραγματικότητα αυτό που γράφεις
οι γυναίκες στην εμμηνοπαυσιακή περίοδο και μετά χάνουν την υγρασία στον κόλπο τους
Αυτό με τις χοντρές μου το εξήγησε γνωστός γυναικολόγος των Αθηνών.Δεν είναι άσχετο αυτό που γράφει, οι γυναίκες στην εμμηνοπαυσιακή περίοδο και μετά χάνουν την υγρασία στον κόλπο τους γι αυτό και πολλές αναγκάζονται και βάζουν κρέμες κλπ. Τώρα αυτό για τις χοντρές μου φαίνεται υπερβολικό.
Να του ζητήσεις τυπε. Και να μας τη γράψεις εδώ. Μήπως σου είπε το αντίστροφο; Ότι η αλλαγή ορμονικής ισορροπίας αποθηκεύει λίπος; Η εμμηνόπαυση δε δημιουργεί τα ίδια προβλήματα σε όλες, η κολπική ξηρότητα απασχολεί και πολλές νέες γυναίκες, πχ ληπτριες αντισυλληπτικών, ενώ πλέον για όσες υποφέρουν υπάρχουν πολύ απλές λύσεις, όπως οι συχνές επαφές που αιματωνουν τον κολπο ή μια απλή καθημερινή ενυδάτωση κόλπου. Όχι μόνον ταριχευμένο δεν είναι το μουνι τους, αλλά τα υγρά τους όταν γαμιουνται μουσκευουν τον πουτσο και τ' αρχιδια σου.Αυτό με τις χοντρές μου το εξήγησε γνωστός γυναικολόγος των Αθηνών.
Θα του ζητήσω τεκμηρίωση.
Εδώ κάνουμε επιστημονικές συζητήσεις.
Να του ζητήσεις τυπε. Και να μας τη γράψεις εδώ. Μήπως σου είπε το αντίστροφο; Ότι η αλλαγή ορμονικής ισορροπίας αποθηκεύει λίπος; Η εμμηνόπαυση δε δημιουργεί τα ίδια προβλήματα σε όλες, η κολπική ξηρότητα απασχολεί και πολλές νέες γυναίκες, πχ ληπτριες αντισυλληπτικών, ενώ πλέον για όσες υποφέρουν υπάρχουν πολύ απλές λύσεις, όπως οι συχνές επαφές που αιματωνουν τον κολπο ή μια απλή καθημερινή ενυδάτωση κόλπου. Όχι μόνον ταριχευμένο δεν είναι το μουνι τους, αλλά τα υγρά τους όταν γαμιουνται μουσκευουν τον πουτσο και τ' αρχιδια σου.
Δεν αποκλείεται να είσαι τύπε.Τύπε, αν αυτή είναι τεκμηριωμένη απάντηση γνωστού γιατρούλη κιόλας, εγώ είμαι ο Γιακούμπ.
στην γαλλια που οι 25ρες είναι λεπτες και το δινουν πολύ πιο ευκολα είναι διαφορετικα τα πραγματα.
εδώ στην ελλαδα οι 25ρες είναι παχουλες και δεν το δινουν,
οποτε λεπτες χηρες, ζωντοχήρες, γεροντοκόρες 45ρες μιλφες είναι πολύ καλυτερα εμφανισιακά και λογικα θα την πεσω σε μια 45ρα καυλιαρα που εχει και προυπηρεσια, δινει κωλο τα καταπινει κλπ, παρα να προσπαθω να πεισω μια 20ρα χοντρη 7μηνες ότι το πρωκτικο δεν είναι αποτρόπαια πραξη
- 30αρα ξινή, με το κινητο στο χερι, ετοιμη να σε εγκαταλειψει ανα πασα στιγμη,γεματη απαιτησεις, να εισαι συνεχως με το χερι στην τσεπη, κομοδινο στο σεξ ,τεραστια απογοητευση αν μετα απο κανα μηνα προσπαθειων μου πει πως δεν κανω πιπες.....
ή
-μιλφετο σεξυ, ασχολειτε μονο μαζι μου, συμμετεχει στα εξοδα, στο σεξ με ρουφαει σαν να μην υπαρχει αυριο
Θα προτιμησω το δευτερο
Εκτός και αν μιλάμε για το αν είναι καλύτερη η Porsche Panamera, απο το Ford GT 40, ή απο μια Ferrari 250 GTO. Τ πρώτο είναι νέο μηχάνημα, τα άλλα δύο το ξερόχυμα του αυτοκινητάκιαΤο ερωτημα ποιες ειναι καλυτερες οι 50αρες η οι 25-30αρες μοιαζει σαν να ρωταμε αν ειναι καλυτερο το Χιουνται απο την Πορσε.
Ασφαλως η Πόρσε ειναι πολύ καλύτερη απλα δεν μπορουν να την εχουν ολοι, οποτε οσοι δεν την εχουν λενε για το ποσο καλο ειναι το Χιουνται τους
Ωραία το έθεσες.Εκτός και αν μιλάμε για το αν είναι καλύτερη η Porsche Panamera, απο το Ford GT 40, ή απο μια Ferrari 250 GTO. Τ πρώτο είναι νέο μηχάνημα, τα άλλα δύο το ξερόχυμα του αυτοκινητάκια