BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.045
- Πόντοι
- 456
O πιλοτος του ελικοπτέρου στην φωτογραφια που καποιος ποσταρε ποιο πάνω, μου φαινεται λιγο habibi
μούφα ήταν
O πιλοτος του ελικοπτέρου στην φωτογραφια που καποιος ποσταρε ποιο πάνω, μου φαινεται λιγο habibi
Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν, όλοι νέοι........ο πουστης ο Χάρος δεν κοιτάει χρήμα και ηλικία.
Οντως ετσι μοιαζει τυπε. :S :S :S
Οντως ετσι μοιαζει τυπε. :S :S :S
πουτανας γιε θα παρεις την ανοδο πρωτος να σαι σιγουροςΨοφα σκουπιδι και θα ερθω στη δικια σου...
Ολοι έχουν ανάγκη απο μια δικαιολογία γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν την πιθανότητα του απροσδόκητου που πάντα καραδοκεί.
Και προσπαθούν να ξορκίσουν το απροσδόκητο δίνοντας του κάποια ''αιτιότητα''.
Ετσι η λαική σοφία μιλάει για « την κακιά την ώρα ». Οι διάφορες ανά το κόσμο φιλοσοφίες το λένε ''κισμέτ'', ''κάρμα'' ''μοίρα'' κλπ. Οι δικοί μας κινικοί λένε ότι ''Οταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει''. Ολοι ψάχνουν αν βρουν κάποια δικαιολογία για το απροσδόκητο, γιατί ο θάνατος δύσκολα χωράει στη συνείδησή μας ιδίως όταν μας αφορά.
Η ουσία όμως της όλης ιστορίας είναι ότι το τώρα είναι ανίκητο. Και πρέπει το τώρα να το τρυγάς να το απολαμβάνεις να το χαίρεσαι και κυρίως να μην το θεωρείς δεδομένο διότι
''Ολα είναι ένα ψέμα/ μια ανάσα μια πνοή/ σαν λουλούδι κάποιο χέρι/ θα μας κόψει μιαν αυγή'
πουτανας γιε θα παρεις την ανοδο πρωτος να σαι σιγουρος
Ο Σακίλ πρόσφατα έκανε κανάλι στο youtube , και εγω τον υποστήριζα όταν επαιζε στο Ορλάντο μετά σταμάτησα να ασχολούμαι όπως παλιά με το ΝΒΑ.
Rip Kobe