Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.

Τα συλληπητηρια μου  >:(

εχω χασει και εγω σκυλο απο φολα.  Κουραγιο...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και μην ξεχναμε .......

Ο ανθρωπος θα σε πληγωσει πολλες φορες οπως κι αν του φερθεις

ο ΣΚΥΛΟΣ ομως ΠΟΤΕ  !!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαν σχολιο θα χρησιμοποιησω την υπογραφη του λατρεμενου amjik:
"Ανθρωπος: η ανωμαλια της φυσης......."

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα. Μ. Λουντέμης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
H γριά η κότα έχει το ζουμί

Επισκέπτης
Μην το κάνετε και αυτό το θέμα bourdelo,τόσα άλλα υπάρχουν φτάνει!!!

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.Αν εισαι σιγουρος σκοτωσε του ενα παιδι του. Οχι τον ιδιο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδιά συμφωνώ μέ αυτά πού γράφετε καί δέν σάς κρύβω ότι όταν ψόφισε από καρκίνο η γάτα μου η καρολίνα μου έπαθα τά ίδια καί χειρότερα,άσε πού καί νά πάρεις άλλο ζώο τό παλιό σού φένετε αναντικαταστατο....

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι

Η γνώμη μου είναι ότι η ενέργεια του τύπου είναι αυτοδικία.
Αν μπορούσε να κάνει νομικά βήματα επειδή ενοχλείτο, ας τα έκανε.

Στην αυτοδικία, ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να απαντήσεις και εσύ με αυτοδικία.
(Λάθος νομική άποψη αυτή, σωστή συναισθηματικά κατά τη γνώμη μου).

Μπορείς να του κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς να ξεπεράσεις δυο όρια:
1) Να τον βλάψεις σωματικά (σωματική βλάβη) – αυτό είναι ένα βήμα παραπάνω που δε το δικαιούσαι..
2) Να κάνεις πράματα από τα οποία θα σε πιάσουν (γιατί τότε εσύ θα την πληρώσεις)

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, κάνε του ότι κατεβάσει η κούτρα σου, π.χ:
-Κάψ’ του το αμάξι
-Κάψ’ του το σπίτι
-Κάνε ότι χρειάζεται για να αναγκαστεί να αλλάξει γειτονιά (π.χ. ξεφτύλισμα).
-Βλάψε τον επαγγελματικά
- κλπ κλπ κλπ....

-Κάνε τα ΑΦΟΥ σου περάσει το μένος, για να δράσεις ψύχραιμα.  Η ταραχή είναι κακός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις.

-Πάρε άλλο σκύλο.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Δεν εχω το χρονο ουτε τη διαθεση να ετοιμασω την "απελευθερωση" των σκυλιων του γειτονα και ειναι δικαιωμα μου να κοιμαμε χωρις να με ξυπνανε στις 4 ή 5 το πρωι. Οπως εγω σεβομε τη γειτονια απαιτω να με σεβοντε αλλα ο τυπος ειναι τελειω στ΄αρχιδια του. Τεσπα το θεμα ειναι τι εκανε τον γειτονα και φολιασε το σκυλι του τυπου μας. Και ερωτω μηπως το σκυλι του ενοχλουσε ? Τοτε φταει και αυτος για την πραξη του γειτονα του.
zωα σαν εσενα θελουν σκοτωμα ειμαι σιγουρος οτι εχεις φολιασει αρκετα σκυλια,μακαρινα μην μενεις στην γειτονια μου διοτι θα σου εδινα την φολα να την φας να δεις μετα αν θα το ξανα εκανες ζωο.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Boomb και Velvy (Σελιδα 4), δε πατε να πλυνετε κανα πιατο. Καθεστε και μουνοβαρατε στο forum και επιπλεον λετε και ασυναρτησιες.
Ο ανθρωπος πηρε τον σκυλο και τη γατα και απο εκει που ηταν "εργαλεια" δουλειας, τα εβαλε πανω στο κρεβατι και στον καναπε. Τωρα (ο ανθρωπος) τους προσφερει χαδακια, ακριβη τροφη, και τα κουβαλαει μαζι του σαν ισοτιμο μελος της οικογενειας. Αυτο δεν ειναι ανωμαλια?
Το ξαναλεω, ο σκυλος και η γατα ειναι εργαλεια δουλειας και οχι διακοσμητικο ή υποκαταστατο ενος παιδιου.
Τα αδεσποτα που λες πως φροντιζεις, πως εμφανιστηκαν Velvy, με παρθενογεννηση?
Καποια/ος κοπανος βαρεθηκε το "παιχνιδι"του  και το παρατησε.  Δε νομιζω ολες αυτες οι ταλαιπωρες ψυχες να τις εχει παρατησει για παραδειγμα κανας βοσκος. Επισης δεν ειναι ανωμαλια να στειρωνεις ενα ζωο, μονο και μονο για να μην εχεις ευθυνες μετα?

Αναθεμα στην Μερκουρη που εφερε εκεινο το νομο για τα κατοικιδια στην πολυκατοικια. 

Ολοι εσεις που συμβουλευεται τον φιλο να αυτοδικησει και να ασκησει βια, δυο πραγματα για εσας:
"Η Βια Δεν Ειναι Λυση, Αλλα Η Λια Ειναι Βισση", και "Οποιος ειναι εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια ξερει".

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, κάνε του ότι κατεβάσει η κούτρα σου, π.χ:
-Κάψ’ του το αμάξι
-Κάψ’ του το σπίτι
-Κάνε ότι χρειάζεται για να αναγκαστεί να αλλάξει γειτονιά (π.χ. ξεφτύλισμα).
-Βλάψε τον επαγγελματικά
- κλπ κλπ κλπ....

-Κάνε τα ΑΦΟΥ σου περάσει το μένος, για να δράσεις ψύχραιμα.  Η ταραχή είναι κακός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις.

-Πάρε άλλο σκύλο.

+1

Το 2001 ο γειτονας μου φαρμακωσε 2 σκυλια και 1 γατα και συγγεκριμενα το ενα ηταν δεμενο και μπηκε μεσα στην αυλη και το φωλιασε.
Η αντιδραση μου ηταν αμεση, δεν θα αναφερω τι του εκανα...αλλα η εκδικιση για μενα ηταν μονοδρομος.
Μετο καιρο αποχτησα αλλα δυο σκυλια και αφου εκανε αποπειρα στο ενα και το προλαβα, γιναμε μπιλιες κυριολεκτικα, με εβλεπε και αλαζε δρομο.
Πρεπει να κανεις αισθητη την παρουσια σου κοινως να τον φοβησεις, αναγκαστικα θα πρεπει να μαλωσεις με τροπο χωρις να χειροδικισεις.
Στην σημερων ημερα για να εχεις την υσηχια σου με μαλακες γειτονες πρεπει να γινεσε ποιο μαλακας απο αυτους.!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το ξαναλεω, ο σκυλος και η γατα ειναι εργαλεια δουλειας και οχι διακοσμητικο ή υποκαταστατο ενος παιδιου.

χωρις διαθεση ειρωνειας,μου εξηγεις τι εννοεις με αυτο? :huh:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Συνημμένα

• sad.jpg
    sad.jpg
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 43

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρις διαθεση ειρωνειας,μου εξηγεις τι εννοεις με αυτο? :huh:
η γατα να πιανει ποντικια και ο σκυλος φυλακας ή για κυνηγι....προφανως ειδη οπως κανις κλπ ειναι αχρηστα ..... :headbang:

Επισκέπτης
Boomb και Velvy (Σελιδα 4), δε πατε να πλυνετε κανα πιατο. Καθεστε και μουνοβαρατε στο forum και επιπλεον λετε και ασυναρτησιες.
Ο ανθρωπος πηρε τον σκυλο και τη γατα και απο εκει που ηταν "εργαλεια" δουλειας, τα εβαλε πανω στο κρεβατι και στον καναπε. Τωρα (ο ανθρωπος) τους προσφερει χαδακια, ακριβη τροφη, και τα κουβαλαει μαζι του σαν ισοτιμο μελος της οικογενειας. Αυτο δεν ειναι ανωμαλια?
Καποια/ος κοπανος βαρεθηκε το "παιχνιδι"του  και το παρατησε.  Δε νομιζω ολες αυτες οι ταλαιπωρες ψυχες να τις εχει παρατησει για παραδειγμα κανας βοσκος. Επισης δεν ειναι ανωμαλια να στειρωνεις ενα ζωο, μονο και μονο για να μην εχεις ευθυνες μετα?

Αναθεμα στην Μερκουρη που εφερε εκεινο το νομο για τα κατοικιδια στην πολυκατοικια. 

Ολοι εσεις που συμβουλευεται τον φιλο να αυτοδικησει και να ασκησει βια, δυο πραγματα για εσας:
"Η Βια Δεν Ειναι Λυση, Αλλα Η Λια Ειναι Βισση", και "Οποιος ειναι εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια ξερει".

αν και ξεκινησες εντελως μαλακισμενα, ας πω ξανα τα ιδια, μιας και ή διαβαζεις επιλεκτικα ή απλα δεν καταλαβαινεις.
για μενα ο μονος αποδεκτος λογος να εχεις κατοικιδιο ειναι να ειναι αδεσποτο και να το εχεις παρει ή μονος σου απο τον δρομο ή απο καποια φιλοζωικη. κι επισης επιβαλλεται να το στειρωσεις, αν κι επεμβαινεις βαναυσα στη φυση του ζωου, απλα και μονο για να μη δημιουργηθουν αλλα αδεσποτα. οχι επειδη δε θελεις να εχεις ευθυνες μετα. αλλα καποιος που θελει να φροντισει ενα ζωακι να μην παρει αυτο που θα ερθει τωρα στη ζωη, αλλα καποιο που εχει ηδη γεννηθει και ειναι στο δρομο, μήπως εξαλειφτουν καποια στιγμη τα αδεσποτα.

κι επισης αν μια γατα τη θεωρεις εργαλειο δουλειας, εισαι απλα μαλακας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Θα συμφωνησω .
Κορίτσιαααααα καλο πλυσιμο βρε ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom