Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχω σκυλο κ μονο που το διαβασα ταραχτηκα...
η εκδικηση δε θ αβοηθησει σε τιποτα...
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι καταγγελια η κατι χιουμοριστικο οπως αυτο με τα ενικοιστηρια...
τα σκληρα αντιποινα δε θα ησυχασουν ουτε την θλιψη σου ουτε θα φερουν πισω την ψυχουλα που εχασες... :-

Επισκέπτης
ειλικρινα λυπαμαι πολυ..
εχω χασει μικρη 2 υπερλατρεμενες γατουλες απο φολες σε διαστημα μιας μερας.. στα χερια μας ξεψυχησε η δευτερη.. εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε και ακομα τις θυμομαστε και μας πιανουν τα κλαματα.. ημουν σιγουρη για το ποιος τo ειχε κανει και πραγματικα ειχα ευχηθει να πεθανει εκεινος ο γερος.. σε 2 χρονια πεθανε απο καρκινο αλλα ειχα νιωσει τρομερες ενοχες.
το μονο που ισως θα μπορουσες να κανεις για μενα, θα ηταν ισως να του κανεις καποια αγωγη ή ας πουμε να τον απειλεισεις? :huh: δεν ξερω :( απλα για να προστατεψεις αλλα ζωα απο τη δραση του..

γαμωτο :-

και δεν ξερω ποσο θα σε βοηθησει να παρεις ενα αλλο τοσο συντομα.. πριν ακομα προλαβεις να πενθησεις την ψυχουλα του.. δεν ειναι λαπτοπ να το αντικαταστησεις αμεσα με ενα νεο..

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω εχω χασει μια σκυλιτσα πριν 12 χρονια και κοντευα να μεινω
απο την στεναχωρια μου....

6 χρονια την ειχα ....
Φριντα την φωναζα ....
ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ηταν οτι κανενας δεν με ρωτουσε για το σκυλι τοσα χρονια και μολλις πεθανε αρχισαν να με ρωτανε ΟΛΟΙ .... μα ΟΛΟΙ.......

ΕΓΩ ειχα γινει ψυχολογικα ρακος οποιος με ρωταγε εγω εβαζα τα κλαματα
ειχα και την μητερα μου να μου κλαιει και να μου λεει οτι τηνη ειδε στον υπνο της
Ειχα 8 μερες να φαω !!!!!

Μεχρι που με επιασε ενας φιλος και μου εβαλε την ιδεα να αγορασω αλλο αμμεσα
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΜΜΕΡΑΝΙΑΝ ΣΠΙΤΣ ΛΕΥΚΟ το οποιο εχω 12 ολοκληρα χρονια
το εχω γλυτωσει δυο φορες απο θανατο με χειρουργεια τα οποια ηταν πανακριβα αλλα χαλαλι του
η χαρα που μου δινει οταν γυριζω σπιτι εξαργυρωνει τα παντα

Εδω βλεπω γατες στον δρομο σκοτωμενες η οποιοδηποτε ζωντανο και παθαινω κατι .....
ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ η ψυχη μου .....

Μα τι ζωα ειναι αυτα ρε παιδια ?
Να σκοτωνεις ζωντανα ειναι εγκλημα  :headbang: :headbang: :headbang:

Και ειδικα με δολο..... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!

Τετοιοι υπανθρωποι θελουν κρεμασμα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ειλικρινα λυπαμαι πολυ..
εχω χασει μικρη 2 υπερλατρεμενες γατουλες απο φολες σε διαστημα μιας μερας.. στα χερια μας ξεψυχησε η δευτερη.. εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε και ακομα τις θυμομαστε και μας πιανουν τα κλαματα.. ημουν σιγουρη για το ποιος τo ειχε κανει και πραγματικα ειχα ευχηθει να πεθανει εκεινος ο γερος.. σε 2 χρονια πεθανε απο καρκινο αλλα ειχα νιωσει τρομερες ενοχες.

Οι καταρες δεν ειναι ωραιο πραγμα... αλλα πανω σε θυμο η θλιψη πολλα μπορουν να ειπωθουν
Ειμαι σιγουρος οτι δεν το ειπες με κακια .... (μην το σκεφτεσαι και πολυ αυτο)

το μονο που ισως θα μπορουσες να κανεις για μενα, θα ηταν ισως να του κανεις καποια αγωγη ή ας πουμε να τον απειλεισεις? :huh: δεν ξερω :( απλα για να προστατεψεις αλλα ζωα απο τη δραση του..

με τι αιτιολογια και τι αποδειξεις ?

δεν γινονται αυτα ..... δυστυχως

γαμωτο :-

και δεν ξερω ποσο θα σε βοηθησει να παρεις ενα αλλο τοσο συντομα.. πριν ακομα προλαβεις να πενθησεις την ψυχουλα του.. δεν ειναι λαπτοπ να το αντικαταστησεις αμεσα με ενα νεο..

σωστο αυτο αλλα δεν ξερεις πως μπορει να νιωθει εκεινη την στιγμη αυτος που εχασε το ζωντανο του

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.

Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.

Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).

χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.
εγω ειλικρινα αν μου φολιαζαν τον σκυλο και ηξερα ποιος ηταν για αρχη θα ηταν νοσοκομειο απο το πολλη ξυλο και μολις γινοταν καλα θα του εδινα φολα να φαει.νομιζω ειναι η καλυτερη εκδικηση.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
 Φιλαρακι...μια συμβουλη
 Παρε ΑΜΕΣΩΣ νεο σκυλο...
 Μην αφησεις το καθε υποκειμενο να σου στερησει την ευχαριστηση της
 παρεας του..

συμφωνω απολυτα μπορει να παθεις καταθλιψη οσο αστειο και αν ακουγεται αυτο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω ειλικρινα αν μου φολιαζαν τον σκυλο και ηξερα ποιος ηταν για αρχη θα ηταν νοσοκομειο απο το πολλη ξυλο και μολις γινοταν καλα θα του εδινα φολα να φαει.νομιζω ειναι η καλυτερη εκδικηση.

Και θα πηγαινες φυλακη μετα εσυ .......

θα σου πω τι εκανα με εναν στην πολυκατοικια μου οταν με απειλησε οτι θα κανει κατι στο σκυλι μου

καθε σαββατοκυριακο στις 8 το πρωι εβαζα μουσικη στο τερμα
το μεσημερι τραβουσα καρεκλες και τραπεζια
εμενε απο κατω μου αυτος  :2funny: :2funny: :2funny:
το βραδι οποτε σηκωνομουν για τουαλετα τραβαγα το καζανακι δυο φορες  :dancing:
εδινα και τραβηγμα στο τραπεζι βραδιατικα
τα μεσημερια εκανα μπανιο και τραγουδουσα δυνατα  :dancing:

μεχρι που με επιασε και του μιλησα κι εγω
λεγοντας του αν κανει τιποτα στο σκυλι μου θα παρω δυο μεγαλα και θα κανω οτι εκανα καθημερινως πλεον.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ λέω να μην πάρεις άλλο σκύλο κατευθείαν, αλλά λίγο αργότερα.
χρειάζεσαι χρόνο να χωνέψεις ότι έχασες το σκύλο σου.
περίμενε λίγο και μόλις ηρεμήσεις τότε πάρε άλλον.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακριβως.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Συμφωνω αλλα αυτο.....

Εξαρταται πως ειναι ψυχολογικα .... αν ειναι οπως ημουν εγω τοτε

μαλλον θα ειναι καλυτερα να παρει αλλον αμεσως !!!!

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
λυπάμαι πολύ για το χαμό της σκυλίτσας σου φίλε, welcome to the club μπορώ να σου πω μόνο γιατί είμαστε πολλοί. ειλικρινά εύχομαι στους πουσταράδες που ρίχνουν φόλες στα ζώα μας, να πάθουν το ίδιο με τα παιδιά τους και να το δουν και μπροστά στα μάτια τους πώς θα ψοφάνε τα μούλικα αφρίζοντας και σφαδάζοντας στους πόνους. το ζώο είναι ανίκανο να σκεφτεί με κακό τρόπο και δεν νομίζω να καταλάβουμε ποτέ τους λόγους που αυτά τα κτήνη φτάνουν να κάνουν τέτοιο κακό στα ζώα μας και σε εμάς τους ίδιους.

κάτσε και κλάψε για μια περίοδο για τη σκυλίτσα σου, και αργότερα αν νοιώθεις ότι έχεις ξεπεράσει το σοκ μπορείς να πάρεις άλλο σκυλάκι αν θέλεις (άποψή μου).

(off topic)εγώ προσωπικά έχασα το δικό μου από φόλα το 1999 και από τότε δεν έχω πάρει άλλο γιατί δεν μπορώ να ξαναπεράσω τέτοιο λούκι με το χαμό του. και ακόμα μου ανεβαίνει ένας κόμπος στο λαιμό όταν σκέφτομαι το κοκεράκι μου.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δεν πιστεύω στην εκδίκηση, δε βοηθάει σε τίποτα, βάλε το τηλ. παντού απο αγγελίες μέχρι οτι μπορείς να φανταστείς και σε τράπεζες να σου πω δε θα ήταν άσχημη ιδέα να τον παίρνουν τηλ.
Πάντως πολλούς υπάνθρωπους μαζέψαμε ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
λυπάμαι πολύ για το χαμό της σκυλίτσας σου φίλε, welcome to the club μπορώ να σου πω μόνο γιατί είμαστε πολλοί. [size=15pt]ειλικρινά εύχομαι στους πουσταράδες που ρίχνουν φόλες στα ζώα μας, να πάθουν το ίδιο με τα παιδιά τους και να το δουν και μπροστά στα μάτια τους πώς θα ψοφάνε τα μούλικα αφρίζοντας και σφαδάζοντας στους πόνους. [/size]το ζώο είναι ανίκανο να σκεφτεί με κακό τρόπο και δεν νομίζω να καταλάβουμε ποτέ τους λόγους που αυτά τα κτήνη φτάνουν να κάνουν τέτοιο κακό στα ζώα μας και σε εμάς τους ίδιους.

Οχι τετοιες καταρες φιλε μου ....

Δεν θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα και σιγουρα δεν σε κανουν ΑΝΘΡΩΠΟ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Υπανθρωποι ειναι αυτοι που τα "φωλιαζουν" ή αυτοι που κρατανε τον σκυλο ή την γατα περιορισμενα (και στειρωμενα) για ολοι τους τη ζωη, μεσα σ'ενα σπιτι, μπαλκονι, αυλη?

Οπου υπαρχει αντιδραση, καποτε προυπηρχε δραση. Συνεπως ολοι εσεις που χασατε το κατοικιδιο σας μην το παιζετε αγιοι και υπερανω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Υπανθρωποι ειναι αυτοι που τα "φωλιαζουν" ή αυτοι που κρατανε τον σκυλο ή την γατα περιορισμενα (και στειρωμενα) για ολοι τους τη ζωη, μεσα σ'ενα σπιτι, μπαλκονι, αυλη?

Οπου υπαρχει αντιδραση, καποτε προυπηρχε δραση. Συνεπως ολοι εσεις που χασατε το κατοικιδιο σας μην το παιζετε αγιοι και υπερανω.

ο σκύλος και η γάτα θέλουν φροντίδα, χαδάκια πού και πού και βόλτες (οι σκύλοι).
τίποτα παραπάνω.

δεν είναι άγρια ζώα να τρέχουν ξέγνοιαστα στις σαβάνες.
τα έχετε ισοπεδώσει όλα πια.

Επισκέπτης

κι επειδη ακριβως τα εχουμε κανει σκατα, φιλοξενουμε αδεσποτα που αλλιως θα ηταν στο δρομο και δυστυχως ΜΟΝΟ στειρωμενα για να μη δημιουργηθουν επιπλεον αδεσποτα.
θιχτηκες εσυ αμεσως..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
η αποκατω μας εχει σκυλο.
μεγαλοσωμο που δεν ταιριαζει σε διαμερισμα.
το ζωντανο γαυγιζει πολλες φορες 4-5 τα ξημερωματα και αλλα ευχαριστα για την ψυχικη ηρεμια των περιοικων.

ευχαριστως θα φωλιαζα αυτην που ειναι μια καριολα και μιση,οχι το ζωο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάρε άλλη για ναξεπέρασεις το χαμό ή καλύτερα κάνε με την γύναικα σου κανά παίδι ή υιοθέτησε κανένα.

Και το παιδια το ίδιο θέλουν
θέλουν φροντίδα, χαδάκια πού και πού και βόλτες

Άλλα το ζώο μπορείς να το παρατήσεις όταν το βαρεθείς ή να το βασανίζεις για να βγάλεις το στρες της ημέρας, το παιδι όμως...

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
Οχι τετοιες καταρες φιλε μου ....

Δεν θα σε κανουν να νιωσεις καλυτερα και σιγουρα δεν σε κανουν ΑΝΘΡΩΠΟ
άνθρωποι είμαστε με τους ανθρώπους, και όχι με τα κτήνη που σκοτώνουν άκακα ζώα χωρίς λόγο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom