Νέα

Σκοτώσανε τη σκύλα μου με φόλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Α-Ω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 923
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάρε άλλη για ναξεπέρασεις το χαμό ή καλύτερα κάνε με την γύναικα σου κανά παίδι ή υιοθέτησε κανένα.

Και το παιδια το ίδιο θέλουν
Άλλα το ζώο μπορείς να το παρατήσεις όταν το βαρεθείς ή να το βασανίζεις για να βγάλεις το στρες της ημέρας, το παιδι όμως...
τι λες?
ΤΙ ΛΕΣ?  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αποκατω μας εχει σκυλο.
μεγαλοσωμο που δεν ταιριαζει σε διαμερισμα.
το ζωντανο γαυγιζει πολλες φορες 4-5 τα ξημερωματα και αλλα ευχαριστα για την ψυχικη ηρεμια των περιοικων.

ευχαριστως θα φωλιαζα αυτην που ειναι μια καριολα και μιση,οχι το ζωο.
ριξτης της καριολας.... :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πάρε άλλη για ναξεπέρασεις το χαμό ή καλύτερα κάνε με την γύναικα σου κανά παίδι ή υιοθέτησε κανένα.

Άλλα το ζώο μπορείς να το παρατήσεις όταν το βαρεθείς ή να το βασανίζεις για να βγάλεις το στρες της ημέρας, το παιδι όμως...

πω πω :S

Επισκέπτης
Καλο θα ειναι να αναρωτηθεις τι εκανε το γειτονα σου να φτασει σε αυτο σημειο. Μηπως το σκυλι σου γαυγιζε ολη μερα κι ολη νυχτα ? Δεν δικαιολογω την πραξη του, εχω κι εγω σκυλια, αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το γειτονα μου που τα εχει ολη μερα δεμενα, νηστικα και γαυγιζουν συνεχεια με αποτελεσμα να εχω χασει τον υπνο μου. Εχω σκεφτει και εγω πολλες φορες να τα φολιασω ή να τα ντουφεκισω, αλλα τα λυπαμε και κανω το μαλακα. Δεν ξερω ως ποτε ομως.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η αποκατω μας εχει σκυλο.
μεγαλοσωμο που δεν ταιριαζει σε διαμερισμα.
το ζωντανο γαυγιζει πολλες φορες 4-5 τα ξημερωματα και αλλα ευχαριστα για την ψυχικη ηρεμια των περιοικων.

ευχαριστως θα φωλιαζα αυτην που ειναι μια καριολα και μιση,οχι το ζωο.

μια που το είπες, το γάβγισμα δεν έχει πάντα σχέση με το ότι το σκυλί είναι πολύ μεγάλο για διαμέρισμα.
οι μολοσσοί π.χ. μπορούν άνετα να μείνουν σε διαμέρισμα.
βέβαια δεν έχουν όλα τα σκυλιά τις ίδιες ανάγκες για τρέξιμο, σίγουρα.
το γάβγισμα, εκτός από θέμα ράτσας, είναι και δείγμα πιθανού άγχους (λόγω κακής φροντίδας) ή έλλειψης ελέγχου του σκυλιού μέσα στο σπίτι (που πάλι είναι κακή φροντίδα).

φυσικά δε φταίει το σκυλί, ναι. φταίει αυτή που ή δεν ήξερε τα χαρακτηριστικά του σκύλου που έβαλε σπίτι της ή δεν φροντίζει να έχει ισορροπημένη ζωή το κατοικίδιό της.

σταδιάλα, βλαμένοι άνθρωποι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ρε κοντο ημΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ..... :priest: :priest: :priest: :priest:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλο θα ειναι να αναρωτηθεις τι εκανε το γειτονα σου να φτασει σε αυτο σημειο. Μηπως το σκυλι σου γαυγιζε ολη μερα κι ολη νυχτα ? Δεν δικαιολογω την πραξη του, εχω κι εγω σκυλια, αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το γειτονα μου που τα εχει ολη μερα δεμενα, νηστικα και γαυγιζουν συνεχεια με αποτελεσμα να εχω χασει τον υπνο μου. Εχω σκεφτει και εγω πολλες φορες να τα φολιασω ή να τα ντουφεκισω, αλλα τα λυπαμε και κανω το μαλακα. Δεν ξερω ως ποτε ομως.....

δε φταίνε τα σκυλιά, φταίει αυτός που τα έχει δεμένα και νηστικά όπως λες.
καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα, αν δε θες να τα βάλεις με αυτόν που πραγματικά φταίει.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μια που το είπες, το γάβγισμα δεν έχει πάντα σχέση με το ότι το σκυλί είναι πολύ μεγάλο για διαμέρισμα.
οι μολοσσοί π.χ. μπορούν άνετα να μείνουν σε διαμέρισμα.
βέβαια δεν έχουν όλα τα σκυλιά τις ίδιες ανάγκες για τρέξιμο, σίγουρα.
το γάβγισμα, εκτός από θέμα ράτσας, είναι και δείγμα πιθανού άγχους (λόγω κακής φροντίδας) ή έλλειψης ελέγχου του σκυλιού μέσα στο σπίτι (που πάλι είναι κακή φροντίδα).

φυσικά δε φταίει το σκυλί, ναι. φταίει αυτή που ή δεν ήξερε τα χαρακτηριστικά του σκύλου που έβαλε σπίτι της ή δεν φροντίζει να έχει ισορροπημένη ζωή το κατοικίδιό της.

σταδιάλα, βλαμένοι άνθρωποι.

εχω σκεφτει τη λυση του ελευθερου σκοπευτη να τη φαει λαχανο... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
είναι και δείγμα πιθανού άγχους (λόγω κακής φροντίδας) ή έλλειψης ελέγχου του σκυλιού μέσα στο σπίτι (που πάλι είναι κακή φροντίδα).
μηπως ειναι και δειγμα αγαμιας/καυλας εσυ που βλεπεις και πολλα ντοκιμαντερια; :think:

Επισκέπτης

αν του κανεις καταγγελια?
μια γνωστη μου ειχε παει την αστυνομια σε ενα διαμερισμα (υστερα απο πολλες καταγγελιες των γειτονων στο φιλοζωικο σωματειο στο οποιο ειναι) επειδη ειχαν ολη μερα το σκυλο τους σε ενα μικρο μπαλκονακι δεμενο και το δυστυχο γαυγιζε συνεεεχεια, προκειμενουν να τους τον παρουν. ε χεστηκαν πανω τους αυτοι,ιδιαιτερα ενα κοριτσακι που ειχαν και αρχισαν να το πηγαινουν βολτες και γενικα να ενδιαφερονται περισσοτερο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εχω σκεφτει τη λυση του ελευθερου σκοπευτη να τη φαει λαχανο... :sunglasses:

εγώ να δεις πώς το σκέφτομαι με τη γριά που τα'χει χάσει από κάτω και ουρλιάζει μέρα-νύχτα... κάθε νύχτα 3-6 το πρωί αρχίζει ο θρήνος και τα νεύρα μου γίνονται τσατάλια λέμε  :2funny: :2funny:

όποια τονε βρει πρώτη ειδοποιεί την άλλη, ναι?

μηπως ειναι και δειγμα αγαμιας/καυλας εσυ που βλεπεις και πολλα ντοκιμαντερια; :think:
στα σκυλιά όχι ιδιαίτερα νομίζω, λίγα γαβγίζουν από αυτό.
στις γάτες ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ στάνταρ, σου παίρνουν τ'αφτιά τα καβλωμένα  :headbang:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το ιδιο εχει συμβει και σε μενα πριν χρονια,ενας απανθρωπος εριξε φολα και σκοτωσε πολλα σκυλακια στην περιοχη, αδεσποτα και μη το ειχα απο μωρο και ειχα πολυ καιρο στεναχωρια,μετα ομως αγορασα ενυδρειο και εχω τα ψαρακια μου μεχρι σημερα,δυστηχως οι ανθρωποι ειναι χειροτεροι απο τα ζωα πολλες φορες!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
δε φταίνε τα σκυλιά, φταίει αυτός που τα έχει δεμένα και νηστικά όπως λες.
καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα, αν δε θες να τα βάλεις με αυτόν που πραγματικά φταίει.

Δεν εχω το χρονο ουτε τη διαθεση να ετοιμασω την "απελευθερωση" των σκυλιων του γειτονα και ειναι δικαιωμα μου να κοιμαμε χωρις να με ξυπνανε στις 4 ή 5 το πρωι. Οπως εγω σεβομε τη γειτονια απαιτω να με σεβοντε αλλα ο τυπος ειναι τελειω στ΄αρχιδια του. Τεσπα το θεμα ειναι τι εκανε τον γειτονα και φολιασε το σκυλι του τυπου μας. Και ερωτω μηπως το σκυλι του ενοχλουσε ? Τοτε φταει και αυτος για την πραξη του γειτονα του.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν εχω το χρονο ουτε τη διαθεση να ετοιμασω την "απελευθερωση" των σκυλιων του γειτονα και ειναι δικαιωμα μου να κοιμαμε χωρις να με ξυπνανε στις 4 ή 5 το πρωι. Οπως εγω σεβομε τη γειτονια απαιτω να με σεβοντε αλλα ο τυπος ειναι τελειω στ΄αρχιδια του. Τεσπα το θεμα ειναι τι εκανε τον γειτονα και φολιασε το σκυλι του τυπου μας. Και ερωτω μηπως το σκυλι του ενοχλουσε ? Τοτε φταει και αυτος για την πραξη του γειτονα του.

γενικά δε συμφωνώ, γιατί δε δικαιολογώ μια τέτοια πράξη.

άμα σε ενοχλεί το σκυλί του γείτονά σου κάνε του παράπονα.
άμα σε γράψει στ'αρχίδια του φέρε την αστυνομία.
επέμεινε μέχρι να δεις αλλαγή, άλλωστε δεν μπορεί να ενοχλεί μόνο εσένα.
(το εσύ είναι φιλοσοφικό  :2funny: )

με λίγα λόγια ναι, εννοείται πως άμα ενοχλεί το σκυλί φταίει το αφεντικό, αλλά αυτή η πράξη για μένα δεν δικαιολογείται με τίποτα.
σπάσε στο ξύλο τον γείτονά σου, βάλ'τα με αυτόν που ΦΤΑΙΕΙ στο κάτω κάτω.

εντιτ: είναι το ίδιο πράγμα με αυτούς που δέρνουν τους μετανάστες, αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους φέρανε εδώ (χωρίς να θέλω να ανοίξω αυτό το can of worms)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.

είμαι κομμάτια.
Σε καταλαβενω φιλε τι θλιψη εχεις τωρα για το σκυλι που εχασες μιας και εγω εχασα σκυλι περυσι αλλα οχι απο φολα(11 χρονων απο αρωστεια) ετρωγε μονο απο εμενα την γυναικα μου την αδερφη μου και τον γαμπρο μου απο κανεναν αλλο
Δεν μπορουσα να ησυχασω μεχρι που πηρα αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom