Είναι απίστευτη η θλίψη που έχω λόγω του άδικου χαμού της τετράποδης οικογενειακής συντρόφου μας.
Ο μοναδικός λόγος που το βάζω ως ανάρτηση είναι για τις ιδέες αντεκδίκησης που μπορείτε να μου δώσετε και κανείς άλλος.
Ο υπεύθυνος της αποτρόπαιης πράξης μου είναι γνωστός με ον/μο και φυσιογνωμικά.
Αποδεικτικά απτά στοιχεία δεν μπορώ να συλλέξω ούτε έχω, όμως είμαι 150% σίγουρος για τον ίδιο για διάφορους λόγους και το βεβαρημένο αντίστοιχο παρελθόν του σε συνδυασμό με το ότι στον χώρο που τελέστηκε ήταν πολύ περιορισμένοι οι ύποπτοι (περιφραγμένος χώρος/ ιδιωτικό συγκρότημα κατοικιών) οι οποίοι έχουν κι οι ίδιοι σκυλιά (εκτός από τον υπάνθρωπο αυτό ο οποίος κατ εξακολούθησιν ενοχλείται από την παρουσία 4ποδων και τα φολιάζει).
χθες η σκύλα μου έκλεινε τα 6, αντί για κοκκαλότουρτα ο σκατάνθρωπος αυτός την τάϊσε φόλα.
είμαι κομμάτια.
Μία καλη λύση εκδίκησης είναι να του την κάτσεις με κανένα κάρφωμα παρανομίας του,θες ημιυπαίθριο,θες σοφίτα διάλεξε!!! ;)
Και να του τη στήσεις παρέα με 1-2 φιλαράκια σου βραδάκι , λέγοντάς του γιατί δήθεν γιατί σε είπε μαλακα,σε στραβοκοιτάει και σε συκοφαντεί αστραψέ του 10 μπουνίδια να μην μπορεί να σηκωθεί στείλτον στο νοσοκομείο και κανε του και μύνηση με μαρτυρες τα φιλαράκια σου ότι σου επετέθηκε κλπ κλπ.
Να σε θυμάται για πάντα η παλίοπουστα.
Αρκεί βέβαια να είσαι πολύ σίγουρος ότι αυτός έκανε τη βρωμοδουλειά.