Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
εγω δεν ειμαι υποκριτης τυπε...δεν το παιζω υπερμαχος των γυναικων...αρα γιατι να υποστηριξω τις γυναικες στην ινδια???
ο ψευτης και φεμιναζι χλωρινης ενω ταχα μαχεται κατα της πατριαρχιας, δεν βοηθαει τις γυναικες στην ινδια, αλλα μονο τις παμπλουτες ηθοποιους του χολιγουντ που ρουφανε πουτσους...
καταντια...
Συμπάσχει με τις κακομεταχειρισμένες και αδικημένες από την πατριαρχία πιπαδώρισσες φαίνεται...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Ναι ρε φίλε αλλά για να το λύσουμε πρέπει να βρούμε με πιο τρόπο θα το κάνουμε ,με την αριστερά έχεις χειρότερα αποτελέσματα αυτό λένε τα δεδομένα.
Εσύ γιατί είσαι αριστερός ενώ τα κάνουν χειρότερα στο θέμα που σε ενδιαφέρει;
Υπάρχει αντίφαση δεν το βλέπεις;
Οχι δεν υπαρχει, γιατι πιστευω σε ενα μοντελο με τη θεωρητικα λιγοτερη συγκεντρωση εξουσιας, οποτε πιστευω οτι λυνεται. Δυσκολα αλλα λυνεται.

Πριν 1-2 σελιδες, ενας νεοναζι πεταχτηκε και ειπε οτι οι γυναικες ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΑ οντα. Την πεφτετε σε εμενα ομως που μιλαω για πατριαρχια.

Μαλλον λοιπον συμφωνειτε οτι ειναι κατωτερες.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Σοβαρα τωρα; ποσοι πεθαναν απο τον καημο τους;
Ποσες γυναικες πεθαναν απο τον καημο τους που τρωγανε και κερατο και ξυλο;
Το οτι τα πραγματα αλλαζουν προς το καλυτερο ναι. Αλλα δεν υπαρχει πληρης εξισωση.

Ρωταω κι εσενα λοιπον. Ποσοι αντρες εχουν ρουφηξει το 70 χρονο μουνι της διευθυντριας τους για να παρουν μια θεσουλα ή για να μην απολυθουν; ακουω.
εισαι λαθος.εχω γαμησει τουλαχιστον 6 χοντρες προκειμενου να πιασω δουλεια και 2 γκρανυ.
εκανα την καρδια μου πετρα και την κλανια μου δυναμη και τα καταφερα παροτι ειμαι μοντελοstrangler.
υπαρχει και πατριαρχια και μητριαρχια.
φαντασου τι εχω παθει απο τοτε που τα 4 τελευταια χρονια βλεπω γεματουλες θειτσες
και ερεθιζομαι.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Όταν η υπόθεσή της ήταν ακόμα στα πρωτοσέλιδα. Μετά από χρόνια σχολιάζει ως τι; Guest star;

Μισογύνης επειδή κατακρίνω τις πονηριές των συντακτριών στο ΠΘ ή επειδή κατακρίνω την παθούσα για το λάθος timing των δηλώσεών της; Εσύ είσαι το καμμένο μου φαίνεται, για να φτάσεις σε τέτοιο συμπέρασμα.

Ε πες ότι είσαι πουστράκος να καταλάβουμε :tooth: :tooth: :tooth:
Για να βρίζεσαι με άντρες μπήκες εδώ μέσα.

ΥΓ. Το ότι είσαι καταπιεσμένος πουστράκος με την κακή έννοια φαίνεται και από το ότι ψάχνεσαι να βρίσεις στο ξεκάρφωτο, χωρίς λόγο.

:gay:
:2funny:

ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΡΕΕΕΕ. ΟΡΜΑΤΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπετοβλακας.
Ρε ηλιθιε, διαβασε το αρθρο: η Ιωαννα σχολιασε ΤΩΡΑ18/06/2021 για το εγκλημα του πιλοτου. Ηλιθιε.
Που ειναι το λαθος timing ρε αγραμματε;

Επισης οπως λεει το αρθρο, η κοπελα το εγραψε στο προφιλ της το σχολιο και το ανεβασε το ΠΘ. Γιατι λοιπον εγκαλεις την Ιωαννα;
Επειδη εισαι μαλακας και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Εσυ τινος υπερμαχος εισαι; του κωλου σου ε; παρτακιας.
οσο εισαι υπερμαχος των γυναικων εσυ, αλλο τοσο ειμαι και εγω τυπε..τους ιδιους αγωνες καναμε για την κακοποιηση των γυναικων στην ινδια...:2funny:

εξαλλου ποιος νοημων ανθρωπος θα ασχοληθει :
1)με θεματα σχετικα με την πατριδα, οταν τα εχουνε καπιλευτει οι χρυσαυγιτες και οι φασιστες?
2)με την υπογεννετικοτητα, οταν κανουν συνεδρια παπαδες που δεν εχουν πηδηξει ποτε?
3)με την κακοποιηση των γυναικων, οταν ασχολουνται τυποι σαν εσενα που κανουν μετοο για τις ηθοποιους του χολιγουντ και οχι για τις ινδες?
4)με την ελευθερια, την ανεξιθρησκεια και τα ανθρωπινα δικαιωματα, οταν κανουν πορειες τυποι και τυπισσες που σκιζουν εικονες της παναγιας που κουβαλουσε μαζι του ενας μπαρμπας με μηχανακι?

υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι τυπε που δεν ασχολουμαστε με ολα τα κατακαθια, σαν και του λογου σου...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Η γυναίκα είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ του άντρα για αυτό δεν αποκτούν θέσεις εξουσίας,γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της θέσης.
δεν ειναι κατωτερες απο τους αντρες. το προβλημα τους ειναι οτι δεν αισθανονται την αναγκη για δημιουργια.
δεν ειναι δημιουργικες και αυτο φαινεται ευκολα και στις δουλειες που επιλεγουν.
παντου υπαρχουν χαρτια μολυβια και μπογιες αλλα πολυ λιγες γυναικες αισθανονται την αναγκη να γινουν ποιητριες ζωγραφοι σκιτσογραφοι συνθετες κτλ κτλ.

αντιθετα οι αντρες ειναι δημιουργικοι κυριως γιατι εχουν πολυ σεξουαλικοτητα που ποτε και κανεις τους δεν μπορει να ικανοποιησει απο μικρα παιδια ετσι την μετατρεπουν σε δημιουργικοτητα, τεχνη, αποκτηση χρηματων, ηρωισμο κτλ κτλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Συμπάσχει με τις κακομεταχειρισμένες και αδικημένες από την πατριαρχία πιπαδώρισσες φαίνεται...
καταλαβαινεις ποσο μπουφος ειναι καποιος οταν υπερασπιζεται αυτες που ρουφηξαν γερικους πουτσους και πηραν την θεση και ΟΧΙ αυτες που το αρνηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
οσο εισαι υπερμαχος των γυναικων εσυ, αλλο τοσο ειμαι και εγω τυπε..τους ιδιους αγωνες καναμε για την κακοποιηση των γυναικων στην ινδια...:2funny:

εξαλλου ποιος νοημων ανθρωπος θα ασχοληθει :
1)με θεματα σχετικα με την πατριδα, οταν τα εχουνε καπιλευτει οι χρυσαυγιτες και οι φασιστες?
2)με την υπογεννετικοτητα, οταν κανουν συνεδρια παπαδες που δεν εχουν πηδηξει ποτε?
3)με την κακοποιηση των γυναικων, οταν ασχολουνται τυποι σαν εσενα που κανουν μετοο για τις ηθοποιους του χολιγουντ και οχι για τις ινδες?
4)με την ελευθερια, την ανεξιθρησκεια και τα ανθρωπινα δικαιωματα, οταν κανουν πορειες τυποι και τυπισσες που σκιζουν εικονες της παναγιας που κουβαλουσε μαζι του ενας μπαρμπας με μηχανακι?

υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι τυπε που δεν ασχολουμαστε με ολα τα κατακαθια, σαν και του λογου σου...
ααααα απλα δεν ασχολεισαι με τιποτα, δηλαδη εισαι ατομικιστης επειδη ειναι ολοι οι αλλοι κακοι ε;

Ρε τι γραφικος που εισαι; Τετοιες δικαιολογιες λες στον εαυτο σου αραγμενος στον καναπε;

ΥΓ. Τι κολλημα εχεις φαει με τις ηθοποιους του Χολιγουντ; εκαψες καποιο τσιπακι;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Μπετοβλακας.
Ρε ηλιθιε, διαβασε το αρθρο: η Ιωαννα σχολιασε ΤΩΡΑ18/06/2021 για το εγκλημα του πιλοτου. Ηλιθιε.
Που ειναι το λαθος timing ρε αγραμματε;

Επισης οπως λεει το αρθρο, η κοπελα το εγραψε στο προφιλ της το σχολιο και το ανεβασε το ΠΘ. Γιατι λοιπον εγκαλεις την Ιωαννα;
Επειδη εισαι μαλακας και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.
Κοίτα ... Στ αρχίδια μας η γνώμη της Ιωάννας και κάθε Ιωάννας αν πρώτα δεν τοποθετηθεί Ακρίτα, Κοκκινάκης, Πετράκος, Σαμίου

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ααααα απλα δεν ασχολεισαι με τιποτα, δηλαδη εισαι ατομικιστης επειδη ειναι ολοι οι αλλοι κακοι ε;

Ρε τι γραφικος που εισαι; Τετοιες δικαιολογιες λες στον εαυτο σου αραγμενος στον καναπε;

ΥΓ. Τι κολλημα εχεις φαει με τις ηθοποιους του Χολιγουντ; εκαψες καποιο τσιπακι;
εγω τι κολλημα εφαγα με τις ηθοποιους του χολιγουντ??
ξεχασες τις μπαρουφες μας ελεγες στο αντιστοιχο νημα???
και εκει υπερμαχος των γυναικων το επαιζες ρε καημενε...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
καταλαβαινεις ποσο μπουφος ειναι καποιος οταν υπερασπιζεται αυτες που ρουφηξαν γερικους πουτσους και πηραν την θεση και ΟΧΙ αυτες που το αρνηθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο που προκυπτει οτι δεν συμπαρισταμαι σε αυτες που υπεστησαν τον εκβιασμο και απλα εφυγαν ρε ηλιθιε;
Το οτι αυτες που ειπαν οχι , μπορει να ειχαν επιπτωσεις στην μετεπειτα καριερα τους, δειχνει την κυριαρχια των αντρων στις δουλειες ή οχι;
Βλακα, σε ξεφτιλιζω σε καθε γραμμη. Σε καθε γραμμη ομως. Δεν βαρεθηκες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοίτα ... Στ αρχίδια μας η γνώμη της Ιωάννας και κάθε Ιωάννας αν πρώτα δεν τοποθετηθεί Ακρίτα, Κοκκινάκης, Πετράκος, Σαμίου
Κοιτα, αμα δεν μπορεις να μιλησεις, στα αρχιδια μας και η δικη σου αποψη.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
εγω τι κολλημα εφαγα με τις ηθοποιους του χολιγουντ??
ξεχασες τις μπαρουφες μας ελεγες στο αντιστοιχο νημα???
και εκει υπερμαχος των γυναικων το επαιζες ρε καημενε...
Εσυ κοιτα τον κωλο σου , που η διαδρομη σου ειναι καναπες-ψυγειο και ασε τι το παιζω εγω, κυρ Παντελη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Απο που προκυπτει οτι δεν συμπαρισταμαι σε αυτες που υπεστησαν τον εκβιασμο και απλα εφυγαν ρε ηλιθιε;
Το οτι αυτες που ειπαν οχι , μπορει να ειχαν επιπτωσεις στην μετεπειτα καριερα τους, δειχνει την κυριαρχια των αντρων στις δουλειες ή οχι;
Βλακα, σε ξεφτιλιζω σε καθε γραμμη. Σε καθε γραμμη ομως. Δεν βαρεθηκες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι απο που προκυπτει ρε γυφτο?
οταν ανοιγεις θεμα υπερ της μπεκατωρου ή υπερ της ταδε ηθοποιου που ρουφηξε το γερικο πουλι, ενω στην πραγματικοτητα επρεπε να τις κατηγορεις αυτες και να ανοιξεις θεμα υπερ των αλλων γυναικων που αρνηθηκαν να ρουφηξουν το γερικο πουλι!!!!!
αλλα αμα εισαι μπουφος, δεν καταλαβαινεις ουτε τα βασικα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
δεν ειναι κατωτερες απο τους αντρες. το προβλημα τους ειναι οτι δεν αισθανονται την αναγκη για δημιουργια.
δεν ειναι δημιουργικες και αυτο φαινεται ευκολα και στις δουλειες που επιλεγουν.
παντου υπαρχουν χαρτια μολυβια και μπογιες αλλα πολυ λιγες γυναικες αισθανονται την αναγκη να γινουν ποιητριες ζωγραφοι σκιτσογραφοι συνθετες κτλ κτλ.

αντιθετα οι αντρες ειναι δημιουργικοι κυριως γιατι εχουν πολυ σεξουαλικοτητα που ποτε και κανεις τους δεν μπορει να ικανοποιησει απο μικρα παιδια ετσι την μετατρεπουν σε δημιουργικοτητα, τεχνη, αποκτηση χρηματων, ηρωισμο κτλ κτλ
Εχουν βιολογικες διαφορες ναι.
ΕΧεις σκεφτει αν η κοινωνια ωθει το κοριτσι σε μια κατευθυνση απο μικρη ηλικια;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Εσυ κοιτα τον κωλο σου , που η διαδρομη σου ειναι καναπες-ψυγειο και ασε τι το παιζω εγω, κυρ Παντελη.
ποσες ηθοποιους εσωσες σημερα απο τα γερικα πουλια τυπε?
η νικολ κιντμαν σε ευγνωμονει...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Κοπελάρα μου μην ταράζεσαι θα σου κατέβει περίοδος από τα νεύρα και θα φταίει η πατριαρχία πάλι

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
τι απο που προκυπτει ρε γυφτο?
οταν ανοιγεις θεμα υπερ της μπεκατωρου ή υπερ της ταδε ηθοποιου που ρουφηξε το γερικο πουλι, ενω στην πραγματικοτητα επρεπε να τις κατηγορεις αυτες και να ανοιξεις θεμα υπερ των αλλων γυναικων που αρνηθηκαν να ρουφηξουν το γερικο πουλι!!!!!
αλλα αμα εισαι μπουφος, δεν καταλαβαινεις ουτε τα βασικα
1.Δεν εχω ανοιξει κανενα θεμα, μαλλον με μπερδευευεις με αλλον.
2.Υπερασπιζομαι ολα τα θυματα, ειτε υπεστησαν τον βιασμο ειτε τον γλιτωσαν.
3. Εσυ εχεις αναγκαστει να κανεις ο,τι αυτες; εχεις αναρωτηθει γιατι δεν εχεις αναγκαστει;
4. Σχολειο εχεις βγαλει; πανεπιστημιο;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
συμβαινει και αυτο αλλα τι σημασια εχει;
Οτι λογω πατριαρχιας, μαθαινουμε τα κοριτσια να κανουν τις νοικοκυρες (δες τα παιχνιδια τους) ενω τα αγορακια προοριζονται για "μεγαλα" πραγματα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
1.Δεν εχω ανοιξει κανενα θεμα, μαλλον με μπερδευευεις με αλλον.
2.Υπερασπιζομαι ολα τα θυματα, ειτε υπεστησαν τον βιασμο ειτε τον γλιτωσαν.
3. Εσυ εχεις αναγκαστει να κανεις ο,τι αυτες; εχεις αναρωτηθει γιατι δεν εχεις αναγκαστει;
4. Σχολειο εχεις βγαλει; πανεπιστημιο;
1.οταν λεω να ανοιξεις θεμα, δεν εννοω θρεντ...εννοω οτι το κανεις ζητημα...
3. τι εννοεις? να το παιξω πουστης, να κατσω στον ψινακη και να γινω διασημος και παμπλουτος οπως ο ρουβας? οχι δεν το εχω κανει τυπε...ο φουκαρας ο ρουβας αναγκαστηκε και αυτος...να κανουμε ενα μετοο και γι αυτον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom