κανεις δεν ειπε οτι ολες οι γυναικες λενε ψεματα...εμεις δεν ειμαστε φασιστες...
εσυ ως γνησιο φασιστομουτρο λες οτι ολες οι γυναικες λενε αληθεια...
τα ιδια εκανε και ο χιτλερ..ολοι οι εβραιοι ειναι κακοι...εσυ το γυρισες στο ολοι οι ανδρες ειναι κακοι...
ειπαμε εισαι αρρωστος λογω ιδεοληψιας...οτι και να σου πουμε δεν χαμπαριαζεις...και γι αυτο κανει μπαμ οτι εισαι ναυαγιο και δεν ειχες ποτε σχεση με γυναικα στον κανονικο κοσμο...γιατι στον κανονικο κοσμο αλλοτε φταιει ο ανδρας και αλλοτε φταιει η γυναικα...μονο ναυαγια σαν εσενα βλεπουν πατριαρχιες καθε φορα που καποιος ανδρας σκοτωνει μια γυναικα..χωρις να ξερουν τι προηγηθηκε στην μεταξυ τους σχεση, χωρις τιποτα...απλα σαν υστερικες τσυριζετε για την πατριαρχεια...
και φυσικα ειστε και φουλ υποκριτες....γιατι εκει που υπαρχει πραγματι πατριαρχια (πχ στην ινδια), εσεις οι επαναστατες δεν κανετε τιποτα....ποσα χρηματα εδωσες σε οργανωσεις για τα δικαιωματα των γυναικων στην ινδια???0 ευρω ο επαναστατης του κωλου..στα λογια ειναι 1ος, στις πραξεις τουμπεκι...
Παμε ξανα:
Οταν μου πεις ποσα δινεις ΕΣΥ για να βοηθησεις τους Ελληνες/διαζευγμενους αντρες που τους τα τρωνε οι καριολες, τοτε θα σου πω κι εγω τι εχω κανει. Ετσι; πατριωτη ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Παρακατω: το οτι εχουμε πατριαρχια ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ.
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ΟΛΟΙ οι αντρες ειναι κακοι, αυτο το απλοϊκο σου μυαλο το λεει.
Το μονο που σημαινει η Πατριαρχια ειναι οτι ζουμε σε μια κοινωνια με ενα συστημα το οποιο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ δινει πλεονεκτηματα στον αντρα (εργασιακα/κοινωνικα) και οχι στη γυναικα.
Μεγαλυτερη αποδειξη οτι σκουζεις σαν κοριτσακι για τους καημενους τους διαζευγμενους , δεν υπαρχει. Μαλλον θα προτιμουσες οι γυναικες να μην ειχαν δικαιωματα ουτε στο διαζυγιο και να τρωγανε τα χαστουκια τους οπως τον παλιο καλο καιρο.
Αν ελεγα οτι ολοι οι αντρες ειμαστε κακοι, θα επρεπε να αυτοκτονησω.