Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Γιατι ελαχιστες γυναικες αποκτουν θεσεις εξουσιας; Προτιμουν να κανουν τις σερβιτορες/πωλητριες/καθαριστριες ε;
Η γυναίκα είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ του άντρα για αυτό δεν αποκτούν θέσεις εξουσίας,γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της θέσης.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Γιατί δεν το λύσατε ρε φίλε;
Μπαλιτσα στην εξεδρα ε;
Εγω ειμαι ο απολογητης της αριστερας ή των κομμουνιστικων συστηματων;
Ειδες πουθενα να λεω οτι η πατριαρχια ειναι προϊον του καπιταλισμου;

Η πατριαρχια υπαρχει απο τοτε που γεννηθηκε η ιδεα της ιδιοκτησιας. Ετσι για να σου μαθω και λιγη ιστορια. Ρωτα κανεναν ΚΚΕ γιατι δεν λυσανε την πατριαρχια.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Αριστερός δεν είσαι;
Σόρρυ αν παρεξήγησα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Παμε ξανα:
Οταν μου πεις ποσα δινεις ΕΣΥ για να βοηθησεις τους Ελληνες/διαζευγμενους αντρες που τους τα τρωνε οι καριολες, τοτε θα σου πω κι εγω τι εχω κανει. Ετσι; πατριωτη ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
ποιος σου ειπε οτι εγω στηριζω τους ελληνες ανδρες ρε μπουφε???τι ειμαι κανενα ναυαγιο να νομιζω οτι υπαρχει μητριαρχεια και οι γυναικες μας κακομεταχειριζονται!!!!! :2funny:

εσυ που πολεμας την πατριαρχεια, για πες μας τωρα ποσα δινεις σε γυναικεις οργανωσεις στην ινδια?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Αριστερός δεν είσαι;
Σόρρυ αν παρεξήγησα.
Δεν ειμαι ΚΚΕ σιγουρα, δεν με εκφραζει το μοντελο της Σοβιετικης Ενωσης και επισης σε ΟΛΗ την αριστερα, ως μερος της κοινωνιας, υπαρχουν δυστυχως πατριαρχικες συμπεριφορες, που καποιοι τις επισημαινουν στους αλλους και γινεται ο ιδιος χαμος με εδω (σχεδον). Η διαφορα εδω ειναι οτι βλεπεις τι φασισταρια υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει πατριαρχια (τωρα μολις βγηκε και τυπος με σβαστικα). Αν συντασσεστε με αυτους, λυπαμαι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Παμε ξανα:
Οταν μου πεις ποσα δινεις ΕΣΥ για να βοηθησεις τους Ελληνες/διαζευγμενους αντρες που τους τα τρωνε οι καριολες, τοτε θα σου πω κι εγω τι εχω κανει. Ετσι; πατριωτη ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Παρακατω: το οτι εχουμε πατριαρχια ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ.
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ΟΛΟΙ οι αντρες ειναι κακοι, αυτο το απλοϊκο σου μυαλο το λεει.

Το μονο που σημαινει η Πατριαρχια ειναι οτι ζουμε σε μια κοινωνια με ενα συστημα το οποιο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ δινει πλεονεκτηματα στον αντρα (εργασιακα/κοινωνικα) και οχι στη γυναικα.
Μεγαλυτερη αποδειξη οτι σκουζεις σαν κοριτσακι για τους καημενους τους διαζευγμενους , δεν υπαρχει. Μαλλον θα προτιμουσες οι γυναικες να μην ειχαν δικαιωματα ουτε στο διαζυγιο και να τρωγανε τα χαστουκια τους οπως τον παλιο καλο καιρο.

Αν ελεγα οτι ολοι οι αντρες ειμαστε κακοι, θα επρεπε να αυτοκτονησω.
Ρε χλωρίνη σε ρωτάει η Κοκκίνου εν μέσω πατριαρχικού καθεστώτος.
Πες μας τι πίνεις ...

Συνημμένα

• Πες μας τι πινεις.mov
    53,4 MB · Εμφανίσεις: 5

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Τυπε, για τις κοπελες αθλητριες στο Ελλαδισταν που βιαστηκαν θα μας πεις;
Για τα παιδακια απο τον Λιγναδη;

ή θες να το γυρισεις στο Χολιγουντ για να υπονοησεις οτι ΠΑΛΙ οποια βιαζεται το επιδιωκει;

Ποσοι αντρες ρουφηξαν γερικο μουνι για να παρουν μια θεσουλα μου το απαντησες; ΟΧΙ Ε;
ποσοι ανδρες καταφεραν να βγαλουν τα φραγκα της μενεγακη χωρις να εχουν σπουδασει τιποτα, απλα και μονο φορωντας μινι φουστα και ξωβυζα?

αυτες που ρουφανε γερικες πουτσες για να παρουν θεσεις, οι οποιες ολως τυχαιως ειναι ολες μουναρες, δεν ειναι θυματα...ειναι μερος του προβληματος και την πληρωνουν οι κοπελες με προσοντα που ομως δεν ειναι ομορφες...
οταν θα καταλαβεις οτι πρεπει να υπερασπιζεσαι τις ασχημες γυναικες που δεν γλυψαν πουτσους και δεν πηραν θεσεις και ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΨΑΝ ΠΟΥΤΣΟΥΣ, τοτε μπορει και να ενηλικιωθεις επιτελους...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Παμε να δουμε συνοπτικα μερικα εγκληματακια Ελληνων τελευταια:
Υποθεσεις σεξουαλικης παρενοχλησης/κακοποιησης/βιασμου στον Ελληνικο αθλητισμο.
Υποθεση Λιγναδη, παιδεραστεια.
Υποθεση Γιακουμακη.
Υποθεση Καρολάιν.
Επιδειξιας στη Ν. Σμυρνη
25χρονος βιαστης 11 χρονης στον Αγ. Κωνσταντινο (https://www.news247.gr/koinonia/egl...-11chronis-ston-agio-konstantino.9262949.html)
Μακελαρης στη Μακρυνιτσα.

Οτι ναναι. Νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε τηλεθεατες του ευαγελατου αυτιστικους αγραμματους χωρις κριτικη σκεψη.

Το οτι πας να βρεις 5 περιπτωσεις για να καταρριψεις ενα επιχειρημα, σημαινει οτι το επιχειρημα εχει αληθεια και στεκει αλλιως δε θα εφτανες μεχρι εκει για να μας πεισεις. θα εστεκε το επιχειρημα απο μονο του.

Προφανως κανουν και καναν παντα εγκληματα ολων των ειδων οι φυλες. Και οι Ελληνες.
Δε γιναμε σοφοτεροι με αυτο που ειπες ουτε μας εδωσες καποια διανοητικη αξια.

Το ακλονητο γεγονος ειναι οτι οι αλλοδαποι παντως τυπου εχουν μεγαλυτερη εγκληματικοτητα σε ολο τον πλανητη. Με νουμερα, στατιστικες και αρχειο φυλακων και αστυνομιας. Δεν εχει σχεση με ρατσα. Εχει σχεση με ανεχεια, κοινωνικο περιβαλλον κλπ.
Και οι Ελληνες αλλοδαποι της Αμερικης εκαναν εγκληματα. Οταν απο κατσαπλιαδες πεινασμενοι των βουνων πηγαν Νεα Υορκη τι περιμενες ακριβως να κανουν? Καριερα?

Εαν αρνεισαι αυτη την απλη καθολικη αληθεια απλα προβαλλεις εθελοντικα το ποσο χαμηλης νοημοσυνης εισαι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Bleach

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Εγώ βλέπω τις πατριαρχικές συμπεριφορές πιο έντονες σε χώρες που κυβέρνησαν και κυβερνούν αριστεροί σε σχέση με αυτές που είναι δεξιές.
Φαντάζεσαι μια Θάτσερ στην αριστερά;
Με την επιρροή που είχε μάλιστα.
Ούτε κατά διάνοια ,παντού αντρακλες με 2 μέτρα μουστάκι βλέπω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
τυποι και τυπισσες σαν τον χλωρινη εχουν ευτελισει ολες τις εννοιες και εχουν κανει τεραστια ζημια σε κοινωνικα ζητηματα οπως η κακοποιηση των γυναικων...
αυτα τα ανθρωπαρια, αντι να υπερασπιζονται τις ασχημες γυναικες που δεν παιρνουν τις θεσεις, υπερασπιζονται αυτες που γλυφουν πουτσους και παιρνουν τις θεσεις!!!!
αντι να υπερασπιζονται τις γυναικες στην ινδια υπερασπιζονται τις παμπλουτες και μουναρες ηθοποιους του χολιγουντ!!!!στην ινδια σκοτωνουν καθε ωρα και μια γυναικα και οι τρελοι κανανε κινημα μετοο για τις ηθοποιους στο χολιγουντ αντι να κανουν για τις γυναικες στην ινδια!!!! υποκρισια και ξεφτυλα...
ειναι να τρελενεσαι με τους τρελους!!!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Εγώ βλέπω τις πατριαρχικές συμπεριφορές πιο έντονες σε χώρες που κυβέρνησαν και κυβερνούν αριστεροί σε σχέση με αυτές που είναι δεξιές.
Φαντάζεσαι μια Θάτσερ στην αριστερά;
Με την επιρροή που είχε μάλιστα.
Ούτε κατά διάνοια ,παντού αντρακλες με 2 μέτρα μουστάκι βλέπω.
To να πας τη συζητηση μεταξυ Αριστερας-Δεξιας δεν εχει κανενα νοημα. Οριστε, υπηρχε η Παπαρηγα αρχηγος Κομματος και η Δαμανακη. Στη δεξια ποια υπηρξε;

Η πατριαρχια δεν ειναι θεμα οικονομικου συστηματος, αλλα εξουσιας. Οι αντρες ως πιο δυνατοι την εχουν επιβαλλει. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
τυποι και τυπισσες σαν τον χλωρινη εχουν ευτελισει ολες τις εννοιες και εχουν κανει τεραστια ζημια σε κοινωνικα ζητηματα οπως η κακοποιηση των γυναικων...
αυτα τα ανθρωπαρια, αντι να υπερασπιζονται τις ασχημες γυναικες που δεν παιρνουν τις θεσεις, υπερασπιζονται αυτες που γλυφουν πουτσους και παιρνουν τις θεσεις!!!!
αντι να υπερασπιζονται τις γυναικες στην ινδια υπερασπιζονται τις παμπλουτες και μουναρες ηθοποιους του χολιγουντ!!!!στην ινδια σκοτωνουν καθε ωρα και μια γυναικα και οι τρελοι κανανε κινημα μετοο για τις ηθοποιους στο χολιγουντ αντι να κανουν για τις γυναικες στην ινδια!!!! υποκρισια και ξεφτυλα...
ειναι να τρελενεσαι με τους τρελους!!!!
Εσύ πάντως δεν υποστηρίζεις καμία από τις δύο, οπότε άστο.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Οτι ναναι. Νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε τηλεθεατες του ευαγελατου αυτιστικους αγραμματους χωρις κριτικη σκεψη.

Το οτι πας να βρεις 5 περιπτωσεις για να καταρριψεις ενα επιχειρημα, σημαινει οτι το επιχειρημα εχει αληθεια και στεκει αλλιως δε θα εφτανες μεχρι εκει για να μας πεισεις. θα εστεκε το επιχειρημα απο μονο του.

Προφανως κανουν και καναν παντα εγκληματα ολων των ειδων οι φυλες. Και οι Ελληνες.
Δε γιναμε σοφοτεροι με αυτο που ειπες ουτε μας εδωσες καποια διανοητικη αξια.

Το ακλονητο γεγονος ειναι οτι οι αλλοδαποι παντως τυπου εχουν μεγαλυτερη εγκληματικοτητα σε ολο τον πλανητη. Με νουμερα, στατιστικες και αρχειο φυλακων και αστυνομιας. Δεν εχει σχεση με ρατσα. Εχει σχεση με ανεχεια, κοινωνικο περιβαλλον κλπ.
Και οι Ελληνες αλλοδαποι της Αμερικης εκαναν εγκληματα. Οταν απο κατσαπλιαδες πεινασμενοι των βουνων πηγαν Νεα Υορκη τι περιμενες ακριβως να κανουν? Καριερα?

Εαν αρνεισαι αυτη την απλη καθολικη αληθεια απλα προβαλλεις εθελοντικα το ποσο χαμηλης νοημοσυνης εισαι.
Μια χαρα τα λες. Μα δεν καταλαβες κατι.
Μαλλον το νοητικο λαθος, και ειναι λαθος απλης θεωριας συνολων, εσυ το κανεις.

Το οτι παραθετω πολλα εγκληματα Ελληνων, δεν σημαινει οτι παω να καταρριψω τα εγκληματα των μεταναστων προφανως.
Ειναι μια απλη απαντηση σε αυτο που γραφεις πολυ σωστα κι εσυ : "
Με νουμερα, στατιστικες και αρχειο φυλακων και αστυνομιας. Δεν εχει σχεση με ρατσα. Εχει σχεση με ανεχεια, κοινωνικο περιβαλλον κλπ.
Και οι Ελληνες αλλοδαποι της Αμερικης εκαναν εγκληματα. Οταν απο κατσαπλιαδες πεινασμενοι των βουνων πηγαν Νεα Υορκη τι περιμενες ακριβως να κανουν? Καριερα?"

Επειδη ακριβως εδω μεσα, τιγκα στους φασιστες, γραφεται συχνα πυκνα οτι ειναι θεμα πολιτισμου και dna το εγκλημα.

Προφανως και δεν σημαινει οτι τα εγκληματα των ντοπιων καταρριπτουν το προβλημα της μεταναστευσης.
Ομως εχω απαιτηση να μην αντιμετωπιζεται ο μεταναστης ως εγκληματιας, οπως δεν αντιμετωπιζεται ο Ελληνας ως εγκληματιας.
Τιποτα παραπανω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Εσύ πάντως δεν υποστηρίζεις καμία από τις δύο, οπότε άστο.
εγω δεν ειμαι υποκριτης τυπε...δεν το παιζω υπερμαχος των γυναικων...αρα γιατι να υποστηριξω τις γυναικες στην ινδια???
ο ψευτης και φεμιναζι χλωρινης ενω ταχα μαχεται κατα της πατριαρχιας, δεν βοηθαει τις γυναικες στην ινδια, αλλα μονο τις παμπλουτες ηθοποιους του χολιγουντ που ρουφανε πουτσους...
καταντια...

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Ναι ρε φίλε αλλά για να το λύσουμε πρέπει να βρούμε με πιο τρόπο θα το κάνουμε ,με την αριστερά έχεις χειρότερα αποτελέσματα αυτό λένε τα δεδομένα.
Εσύ γιατί είσαι αριστερός ενώ τα κάνουν χειρότερα στο θέμα που σε ενδιαφέρει;
Υπάρχει αντίφαση δεν το βλέπεις;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
εγω δεν ειμαι υποκριτης τυπε...δεν το παιζω υπερμαχος των γυναικων...αρα γιατι να υποστηριξω τις γυναικες στην ινδια???
ο ψευτης και φεμιναζι χλωρινης ενω ταχα μαχεται κατα της πατριαρχιας, δεν βοηθαει τις γυναικες στην ινδια, αλλα μονο τις παμπλουτες ηθοποιους του χολιγουντ που ρουφανε πουτσους...
καταντια...
Εσυ τινος υπερμαχος εισαι; του κωλου σου ε; παρτακιας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λέτε να ξαναπιλοταρει ο τύπος?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
1. Ποτε θα επρεπε να την καταγγειλει την πατριαρχια κατα τη γνωμη σου; στις ποσες μερες;
Όταν η υπόθεσή της ήταν ακόμα στα πρωτοσέλιδα. Μετά από χρόνια σχολιάζει ως τι; Guest star;
2. Προφανως το ΠΘ πηρε την αποψη της επειδη πουλαει και την εβαλε. Φταιει η Ιωαννα ; βλεπεις ποσο μισογυνης εισαι;
Μισογύνης επειδή κατακρίνω τις πονηριές των συντακτριών στο ΠΘ ή επειδή κατακρίνω την παθούσα για το λάθος timing των δηλώσεών της; Εσύ είσαι το καμμένο μου φαίνεται, για να φτάσεις σε τέτοιο συμπέρασμα.
Απλη αναγνωση γνωριζεις; Η Ιωαννα απο οσο διαβασα, σχολιαζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον φονο στα Γλυκα Νερα. Οχι τη δικη της επιθεση.
Βλεπεις κι εσυ παγκοσμια συνωμοσια εναντιον των αντρων ε; οπως κατι ομοφοβικα φασισταρια βλεπουν παγκοσμια συνωμοσια των gay εναντιον των straight και παει λεγοντας.
Ε πες ότι είσαι πουστράκος να καταλάβουμε :tooth: :tooth: :tooth:
Για να βρίζεσαι με άντρες μπήκες εδώ μέσα.

ΥΓ. Το ότι είσαι καταπιεσμένος πουστράκος με την κακή έννοια φαίνεται και από το ότι ψάχνεσαι να βρίσεις στο ξεκάρφωτο, χωρίς λόγο.

:gay:
:2funny:

ΠΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΡΕΕΕΕ. ΟΡΜΑΤΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom