Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Κοπελάρα μου μην ταράζεσαι θα σου κατέβει περίοδος από τα νεύρα και θα φταίει η πατριαρχία πάλι
Φιλαρακο μου, αμα δεν μπορεις να γραψεις 5 γραμμουλες να μου απαντησεις στο οτιδηποτε, το να με αποκαλεις πουστη, κοπελα ή οτιδηποτε αλλο, πιστεψε με οτι σε γραφω τοσο στα αρχιδια μου γιατι δεν εχω καποια φοβια για το φυλο μου. Εσυ μαλλον εχεις απωθημενες ενοχες , ισως σου εβαζαν δαχτυλο μικρο και εχεις καποια κρυφη ζηλια για την διαδικασια της διεισδυσης;

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
1.οταν λεω να ανοιξεις θεμα, δεν εννοω θρεντ...εννοω οτι το κανεις ζητημα...
3. τι εννοεις? να το παιξω πουστης, να κατσω στον ψινακη και να γινω διασημος και παμπλουτος οπως ο ρουβας? οχι δεν το εχω κανει τυπε...ο φουκαρας ο ρουβας αναγκαστηκε και αυτος...να κανουμε ενα μετοο και γι αυτον....
Για το 2 δε βλεπω να απαντας. Επισης απο τον τροπο που γραφεις συμπεραινω οτι Πανεπιστημιο μονο απ'εξω.
Παμε παρακατω. Ακομα και το γεγονος οτι δεν χρειαστηκε να κατσεις σε κανεναν , δειχνει οτι λογω του φυλου σου, ειχες περισσοτερες επιλογες απο τις γυναικες.
Το κυριοτερο ειναι οτι τις θεσεις εξουσιας (οικονομικης/πολιτικης) τις εχουν αντρες.
Ειναι ετσι ή οχι;

Οποιος εχει εξουσια καταπιεζει ή δεν καταπιεζει ειτε εσκεμμενα ειτε αθελα του; τι λες;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Φιλαρακο μου, αμα δεν μπορεις να γραψεις 5 γραμμουλες να μου απαντησεις στο οτιδηποτε, το να με αποκαλεις πουστη, κοπελα ή οτιδηποτε αλλο, πιστεψε με οτι σε γραφω τοσο στα αρχιδια μου γιατι δεν εχω καποια φοβια για το φυλο μου. Εσυ μαλλον εχεις απωθημενες ενοχες , ισως σου εβαζαν δαχτυλο μικρο και εχεις καποια κρυφη ζηλια για την διαδικασια της διεισδυσης;
Ρε πούστη μπροστά ήσουνα ? !!!!
Να ρωτήσω ... πέρα από βουλωμένο γράμμα λες και το φλυντζάνι ?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Οτι λογω πατριαρχιας, μαθαινουμε τα κοριτσια να κανουν τις νοικοκυρες (δες τα παιχνιδια τους) ενω τα αγορακια προοριζονται για "μεγαλα" πραγματα.
τα παιδια απο πολυ μικρη ηλικια διαλεγουν με ποια παιχνιδια θα παιξουν .
ενα αγορακι ποτε δεν θα ενδιαφερθει να παιξει με μια κουκλα μωρακι και να την πλενει ξεσκατιζει κτλ κτλ
οπως και ενα κοριτσακι απο πολυ μικρη ηλικα ποτε δεν θα ενδιαφερθει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο κυριως γιατι δεν ενδιαφερεται γονιδιακα για το κυνηγι ειδικα μιας μπαλας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
ενα αγορακι ποτε δεν θα ενδιαφερθει να παιξει με μια κουκλα μωρακι και να την πλενει ξεσκατιζει κτλ κτλ
οπως και ενα κοριτσακι απο πολυ μικρη ηλικα ποτε δεν θα ενδιαφερθει να παρακολουθησει ποδοσφαιρο κυριως γιατι δεν ενδιαφερεται γονιδιακα για το κυνηγι ειδικα μιας μπαλας.
ονειρο τους ειναι να απαγορευσουν τις κουκλες στα κοριτσακια και τις μπαλες στα αγορακια και στα 18 τους πλεον να τα πεταξουν ετσι στην κοινωνια και να αποφασισουν κουτουρου τι ειναι....

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.895
Πόντοι
456
Οχι δεν υπαρχει, γιατι πιστευω σε ενα μοντελο με τη θεωρητικα λιγοτερη συγκεντρωση εξουσιας, οποτε πιστευω οτι λυνεται. Δυσκολα αλλα λυνεται.

Πριν 1-2 σελιδες, ενας νεοναζι πεταχτηκε και ειπε οτι οι γυναικες ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΑ οντα. Την πεφτετε σε εμενα ομως που μιλαω για πατριαρχια.

Μαλλον λοιπον συμφωνειτε οτι ειναι κατωτερες.
Πιστεύω ότι βλέπεις το αδιέξοδο (λιγότερη συγκέντρωση εξουσία με αριστερά στην κυβέρνηση :new_shocked: ) και δεν θέλω να σε φέρω σε πιο δύσκολη θέση.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Γονιδιακα εχουμε ενδιαφερον για το ποδοσφαιρο; στους Νεατερνταλ υπηρχε το τοπι δηλαδη ; :)

Υπαρχει η θεωρια οτι στους αντρες αρεσει το ποδοσφαιρο επειδη εχει να κανει με το κυνηγι, το οποιο παραδοσιακα απο την προϊστορια γινοταν απο αυτους.
Αυτο ειναι λοιπον κατι επικτητο, δεν ειναι γονιδιακο, να δειχνεις ενδιαφερον για κατι.

Οταν απο μικρα κοριτσακια, τα παιχνιδια σου ειναι κουκλιτσες,σκατιτσες και φουστανακια και ταυτοχρονα ακους οτι "οι γυναικες δεν ειναι καλες στα μαθηματικα", "εσυ εισαι ομορφη"," αντε να παντρευτεις" κλπ χαριτωμενα, μαλλον το ενδιαφερον του μικρου παιδιου μετατοπιζεται.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Πιστεύω ότι βλέπεις το αδιέξοδο (λιγότερη συγκέντρωση εξουσία με αριστερά στην κυβέρνηση :new_shocked: ) και δεν θέλω να σε φέρω σε πιο δύσκολη θέση.
Να ξαναρωτησω :
1. Που εγραψα οτι για την πατριαρχια ευθυνεται ο καπιταλισμος για να μου πας το θεμα στο πολιτικο;
2. Μολις σου ανεφερα 2 αριστερα κομματα με γυναικες αρχηγους στην Ελλαδα. θα μου πεις για καποιο δεξιο κομμα;

2.Στον τυπο με τη σβαστικα, που εγραψε οτι οι γυναικες ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ θα απαντησει κανεις ή η πρεμουρα ειναι να την πουμε στον "αριστερουλη" Bleach?

Με το να μην του απαντας εσυ και ολοι οι αλλοι, σημαινει οτι συμφωνεις με τις αποψεις του, σωστα;

Επομενως, σε δυσκολη θεση ποιος ειναι;
Εγω που λεω οτι υπαρχει μια χαρα πατριαρχια στη χωρα μας ακομα ή εσεις που συντασσεστε με μισογυνηδες ακροδεξιους;

• Like
Αντιδράσεις: dimer

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Λέτε να ξαναπιλοταρει ο τύπος?
Αν του θυμίζει η κρεμάλα όπως την πιάνει το πιλοτήριο, μπορεί να την πιλοταρει και να έχει το τέλος του δουρη μόνος του.. Χωρίς να εγκληματισει κάποιος για χάρη του..

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
ονειρο τους ειναι να απαγορευσουν τις κουκλες στα κοριτσακια και τις μπαλες στα αγορακια και στα 18 τους πλεον να τα πεταξουν ετσι στην κοινωνια και να αποφασισουν κουτουρου τι ειναι....
Το βρηκες! ειναι μια παγκοσμια συνωμοσια.
Αυτο καταλαβε το κλουβιο αυγο,εεεε κεφαλι σου!

Να απαγορευσουμε τις κουκλες και τη μπαλα!
Οχι.
Λεω, οτι τα παιδια δεν πρεπει να καθοδηγουνται. Να παιζουν με ο,τι θελουν. Δεν πανε αυτοματα προς τις κουκλες τα κοριτσια και προς τη μπαλα τα αγορια. Καθοδηγουνται.

• Like
Αντιδράσεις: dimer

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Θέμα DNA δεν είναι. Είναι θέμα κοινωνίας που μεγαλώνει ο άνθρωπος.
Σωστό
Απλά οι κοινωνίες της ανατ Ευρώπης κι ακόμα χειρότερα του αφγανοοακισταν κλπ. έχουν στο DNA τους την απαξίωση της ζωξς του ατομου
Το ίδιο. Προβάλλεται κ στις USA ταινίες της υποκουλτούρας όπου ο φόνος παρουσιάζεται σαν ένα χομπυ και μαγκιά

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Γονιδιακα εχουμε ενδιαφερον για το ποδοσφαιρο; στους Νεατερνταλ υπηρχε το τοπι δηλαδη ; :)

Υπαρχει η θεωρια οτι στους αντρες αρεσει το ποδοσφαιρο επειδη εχει να κανει με το κυνηγι, το οποιο παραδοσιακα απο την προϊστορια γινοταν απο αυτους.
Αυτο ειναι λοιπον κατι επικτητο, δεν ειναι γονιδιακο, να δειχνεις ενδιαφερον για κατι.

Οταν απο μικρα κοριτσακια, τα παιχνιδια σου ειναι κουκλιτσες,σκατιτσες και φουστανακια και ταυτοχρονα ακους οτι "οι γυναικες δεν ειναι καλες στα μαθηματικα", "εσυ εισαι ομορφη"," αντε να παντρευτεις" κλπ χαριτωμενα, μαλλον το ενδιαφερον του μικρου παιδιου μετατοπιζεται.
τα αρσενικα απο μωρουδιστικη ηλικια ακομα, δειχνουν παντα ενδιαφερον για οτι κινειται διπλα τους μπιλιες χαντρες αυτοκινητακια κτλ και το παρακολουθουν με το βλεμμα τους οσο μπορουν σε αντιθεση με τα κοριτσακια.
θεωρητε οτι αυτο ειναι γονιδιακο χαρακτηριστικο και εχει και σχεση με την τεστοστερονη που αναπτυσει με διαφορετικο τροπο τον αρσενικο απο τον θηλυκο εγκεφαλο.
τωρα σε μεγαλυτερη ηλικια παντα στατιστικα οι αντρες εχουν καλλιτερη χωροαντιληψη απο τις γυναικες μαλλον για τους ιδιους λογους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Χιλιάδες κιόλας; τα έχεις μετρήσει; πάντως τέτοια εγκλήματα, από τον "πολιτισμένο Έλληνα" έχουν γίνει αρκετά , θες να τα αναφέρουμε; την άτυχη Σκάλι που την έβαλε σε βαλίτσα ο Ελληναράς τη θυμάσαι;
Σταμάτα ρε ΜΑΛΑΚΆ τις μλκιεε
Γερωργιανοθ Αλβανοί είναι λαοί με μεγάλη εγκληματική δράση παντού σε όλες τις χώρες οι Έλληνες η οι Πορτογάλοι πχ δεν είναι
ΜΑΛΑΚΑ

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Γιατι ελαχιστες γυναικες αποκτουν θεσεις εξουσιας; Προτιμουν να κανουν τις σερβιτορες/πωλητριες/καθαριστριες ε;
Είναι δύσκολες οι θέσεις ευθύνης. Η γυναίκα μπορεί να επιβιώσει και χωρίς να είναι η πρώτη. Ο άντρας πρέπει να παλεύει πάντα για την κορυφή, τον αναγκάζει η βιολογία και η κοινωνία.

Υπάρχει και η άποψη ότι οι άντρες συνωμοτούν σε παγκόσμιο επίπεδο και εμποδίζουν με τη βία τις γυναίκες να γίνουν υπουργοί, στρατηγοί, μηχανικοί, καπετάνιοι. Μπορεί και να συνέβαινε στο παρελθόν. Νομίζω τώρα που απελευθερώθηκαν τα επαγγέλματα και υπάρχει ισότητα οι γυναίκες αποδεικνύουν ότι υστερούν σε θέσεις ευθύνης. Ναι, κάποιες τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άντρες, αλλά ως μέσος όρος, φαίνεται ότι δεν τραβάει το πράγμα.

Κάποιες πολιτικές που αναγκάζουν τους εργοδότες να προσλάβουν ντε και καλά γυναίκες μπορεί να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις γιατί μπαίνουν σε θέσεις ευθύνης άτομα που δεν έχουν περάσει από τις δοκιμασίες που περνούν οι υπόλοιποι. Πρόσφατο παράδειγμα η αναπηρία της Ούρσουλα με την προμήθεια των εμβολίων της ΕΕ (ποιος καλέ, εγώ εφταιγα;) ή η καπετάνιος που φράκαρε τη διώρυγα του Σουέζ.

Πολλές επιτυχημένες γυναίκες σε τέτοιες απαιτητικές θέσεις θα δεις ότι έχουν αντρικά χαρακτηριστικά στην όψη και flat στήθος, πιθανώς λόγω υπερέκκρισης αντρικών ορμονών. Νομίζω αυτό είναι που τις ωθεί σε τέτοια επαγγέλματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Το βρηκες! ειναι μια παγκοσμια συνωμοσια.
Αυτο καταλαβε το κλουβιο αυγο,εεεε κεφαλι σου!

Να απαγορευσουμε τις κουκλες και τη μπαλα!
Οχι.
Λεω, οτι τα παιδια δεν πρεπει να καθοδηγουνται. Να παιζουν με ο,τι θελουν. Δεν πανε αυτοματα προς τις κουκλες τα κοριτσια και προς τη μπαλα τα αγορια. Καθοδηγουνται.
εμενα παντως οταν ηρθε ο μη καθοδηγουμενος 5χρονος ανηψιος μου και μου ειπε βγαλε το ροζ πουκαμισο ειναι για κοριτσιστικο τον παραδεχθηκα

αλλα δε σας κανουν τετοια παραδειγματα στα κλουβια αυγα εεε κεφαλια σας! σωστα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Μιλάμε οτι είσαι σκουπίδι μεγατόνων. Έφταιγε το θύμα.
Εγώ θα σου ευχηθώ να βρεθείς μπροστά στη μάνα της να τα πεις αυτά. Σκουπίδι.
Αν έφταιγε ενοωω αν με την συμπεριφορά της προκάλεσε τον φόνο της
Πχ είχε γκόμενο, τον απαξίωνες κι έβριζε συνεχώς, τον απειλούσε με αξιώσεις χρηματικές η με αποκαλύψεις στο οικείο περιβάλλον
ΑΝ τα έκανε αυτά έχει αφορμές ο δολοφόνος και θα πάρει ελαφρυντικά
Αν δεν ήταν τίποτα από αυτά κ δεν έφταιγε σε τίποτα, δηλ δεν προκάλεσε τον δολοφόνο η εκλειπουσα τότε θα πάρει κ πιο μεγάλη λοινη
Το σου φαίνεται περίεργο ΜΑΛΑΚΆ???

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Για το 2 δε βλεπω να απαντας. Επισης απο τον τροπο που γραφεις συμπεραινω οτι Πανεπιστημιο μονο απ'εξω.
Παμε παρακατω. Ακομα και το γεγονος οτι δεν χρειαστηκε να κατσεις σε κανεναν , δειχνει οτι λογω του φυλου σου, ειχες περισσοτερες επιλογες απο τις γυναικες.
Το κυριοτερο ειναι οτι τις θεσεις εξουσιας (οικονομικης/πολιτικης) τις εχουν αντρες.
Ειναι ετσι ή οχι;

Οποιος εχει εξουσια καταπιεζει ή δεν καταπιεζει ειτε εσκεμμενα ειτε αθελα του; τι λες;
Κοίτα αυτά που λες δεν είναι επιχειρήματα, είναι το παραλήρημα της καταπιεσμένης κλειτορίδας!
Πιάστηκες αρχικά από το έγκλημα για το οποίο όλοι ντραπήκαμε και ξεράσαμε για λογαριασμό του πιλότου και άρχισες σιγά σιγά να το συνδέεις με τη πατριαρχία, τη στιγμή που ξεκαθάρισες ότι είσαι οπαδός της άποψης ότι τα εγκλήματα δεν έχουν ούτε φύλο ούτε ράτσα.
Έπειτα υποστήριξες ότι καλά έκανε η παθούσα Ιωάννα να κράξει τη πατριαρχία με αφορμή το συγκεκριμένο φονικό, ενώ το δυστύχημα της δεν προέκυψε καν από άντρα και χωρίς να διακρίνεις το σημαντικότερο, δηλαδή την συμπαιγνία μήντια και φεμινιστικού ράιχ (τι σκατά δουλειά είχαν να προβάλουν το ποστ της αφού δεν υπάρχει η παραμικρή ομοιότητα;;;;)
«Το ότι λόγω του ότι είναι άντρας είχε παραπάνω επιλογές», από που διάολο προκύπτει, από ποια κωλοτρυπίδα το έβγαλες κι αυτό;
Το ότι τις περισσότερες θέσεις εξουσίας τις κατέχουν άντρες το αποδίδεις κι αυτό στη πατριαρχία;
Αν ήσουν απλά τυφλός ζηλωτής της μήτρας θα το δεχόμουν, αλλά όχι να πουλάς και τρέλα με το τσουβάλι...Κάπου ΟΠΑ δηλαδή...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Τελικά πριν κάνει κάποιος έγκλημα καλό είναι να παίρνει ένα τηλέφωνο στην Ασφαλεια της γειτονιάς του και να παίρνει συμβουλές για το πως θα τη βγάλει καθαρή ή τουλάχιστον με τις λιγότερες απώλειες.
Να ωραίο επάγγελμα για μέλλον : συμβουλος εγκληματων.
χρυσες δουλειές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom