Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
πιο νεος πηγαινα στα μαγαζια με φιλους,επινα το ποτακι μου και αραζα στο μπαρ...ξερεις τι γκομενακια τραβουσα τριγυρω μ? ξερεις τι εκανα για να τα τραβηξω? τιποτα...τις εγραφα στα αρχιδια μ..(το ενιωθα ομως) ...κανε το καθηκον σου και θα ερθουν και οι γυναικες...κανε ομως κατι για να κοινωνικοποιηθεις..(ξεκινα απο εκει πολυ σημαντικο) φτιαξε τον εαυτο σου και ολα τα αλλα θα ερθουν.Έχω και εγώ ευθύνη εννοείται. Για παράδειγμα ένα μειονέκτημα μου είναι ότι είμαι φλώρος ,δεν θα την πέσω στην άλλη όπως άλλοι. Αλλο μειονέκτημα ότι δεν έχω αυτοκίνητο ή δεν είμαι κοινωνικός. Αλλά στο τέλος της ημέρας έτσι μου αρέσει να ζώ,αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνουμε τα @@ μας,ούτε οι γυναίκες είναι τέλειες. Τις έχω μελετήσει όσο μπορώ και γενικά δεν μου αρέσει και ο τρόπος που σκέφτονται και ζούν. Παράδειγμα εγώ είμαι σπιτόγατος, δεν μου αρέσει να πηγαινοέρχομαι δεξιά και αριστερά ή δεν μου αρέσει να συχνάζω σε καφετέριες και μπάρ, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Ξέρουμε όλοι ότι στις σχολές χορού μπορείς να γνωρίσεις γκόμενα πιο εύκολα,ναι αλλά ο χωρός είναι κάτι που το σιχαινόμαστε. Είναι θεμιτό να κάνουμε τους μαλάκες να είμαστε σε ένα χώρο που δεν μας αρέσει μπάς και γνωρίσουμε καμιά γυναίκα;;εάν ναι τότε γιατί δεν είμαστε όλοι εδω μέσα γραμμένοι σε σχολές χορού;;