Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
1. Συγγνώμη αν έχω καταλάβει λάθος περί γάμου.
2. Στο δικό μου κύκλο οι περισσότεροι τελείωσαν έπειτα από το χωρισμό, δεν κατάφεραν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους (1/7 το κατάφερε για να ακριβολογώ)
3. Υπερβολές. Εκτός κι αν μετά από μια αποτυχία στη ζωή (όπως το να κρατήσεις ένα σπιτικό) εσύ πανηγυρίζεις ξέφρενα.
Η χειροτερη αποτυχια ειναι να επενδυεις διαρκως στην αποτυχια, απο φοβο μηπως θεωρηθεις αποτυχημενος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Η χειροτερη αποτυχια ειναι να επενδυεις διαρκως στην αποτυχια, απο φοβο μηπως θεωρηθεις αποτυχημενος.
Καλά καλά... Εσύ να κλείνεις τα μάτια να τα ξεχνάς όλα (ή να τα βαφτίζεις αλλιώς) και να τρως πλάνη του τύπου, «δεν πειράζει τα καλλίτερα έρχονται»!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλά καλά... Εσύ να κλείνεις τα μάτια να τα ξεχνάς όλα (ή να τα βαφτίζεις αλλιώς) και να τρως πλάνη του τύπου, «δεν πειράζει τα καλλίτερα έρχονται»!
Ε κατσε με την μεγαιρα τοτε, μην τυχον και σε πουν αποτυχημενο ή μην τυχον και βρεις κατι χειροτερο

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Άστον ρομαντικός-ερωτευμένος είναι.

Παίζει να είναι και ιχθύς στο ζώδιο.
alex καλά το λέω;

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Δηλαδή τι θεωρούσες ότι σου αντιστοιχεί; και αφού είδες κι απόειδες γιατί εξακολουθείς να ασχολείσαι και ενίοτε να βγάζεις και μίρλα; τι σχέση έχουν οι φιλοδοξίες (επαγγελματικές/ακαδημαϊκές φαντάζομαι) με τις γυναίκες;
Μου αντιστοιχεί με συντηρητικές απαιτήσεις ένα ξανθό 7άρι και πάνω. Αυτό προκύπτει με βάση τα δικά μου χαρακτηριστικά,τον ανταγωνισμό απο τα άλλα αρσενικά και τα ζευγάρια που βλέπω έξω. Βγάζω μίρλα γιατί δεν παίρνω ούτε τα ελάχιστα σε αυτό το μπουρδέλο.
Παμε παλι.
Δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι (οικογενεια, γυναικες) αλλά εσυ σε τιποτα.
Σωστα?
Αντιλαμβανεσαι εστω και αμυδρα οτι αυτο ΔΕΝ μπορει να ισχυει στην πραγματικοτητα?
Και οτι απλα εχεις θυματοποιηθει γιατι σε βολευει?
Γιατι δεν μπορεις να ζησεις μια ευτυχισμενη ζωη? Τι εχεις? Εισαι κουτσος? Eισαι στραβος? Εισαι αναπηρος? Ζεις σε καμια φαβελα στη Βραζιλια? Τι εχει η χωρα δηλαδη και τι εχει η περιοδος αυτη? Γιατι χιλιαδες αλλοι τα καταφερνουν?
Καθολου συνθετη δεν ειναι η απαντηση. Ειναι απλουστατη. Εισαι βαρια καταθλιπτικος και χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου. Και δεν την αναζητας. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
Είναι να αναρωτιέται κανείς που ζείς,ίσως το γεγονός ότι κατοικείς μόνιμα στα βόρεια προάστια σε έχει οδηγήσει σε στρέβλωση της πραγματικότητας όχι παράδοξω αν συνυπολογίσει κανείς ότι θαυμάζεις την νδ.
Στην ελλάδα μόνο δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν καλή ζωή οι υπόλοιποι ζούν στο απαρτχάιντ . Πόσοι συνάδελφοι σου κάθε μήνα δεν έχουν να πληρώσουν το ταμείο σας;;πόσοι δεν έχουν να πληρώσουν την εφορία;;Πόσοι αυτά που τους μένουν είναι λιγότερα απο αυτά που βγάζει ο σπουπιδιάρης του δήμου; Εσύ κοιτάς το 10-20% των δικηγόρων των γιατρών των μηχανικών των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα και λές απο την στιγμή που το κατάφεραν αυτοί μπορούν και οι άλλοι επομένως κακώς διαμαρτύρονται .
Οι ελλεεινίδες είναι κάτι σούργελα ,κάτι ξεφτιλισμένα τσόλια, που σε οποιοδήποτε αξιακό σύστημα θα χρησιμευαν μόνο για να τρώνε πούτσες και οι άξιες για να καθαρίζουν τουαλέτες. Κάτι κακομαθημένα κοριτσάκια είναι που λειτουργούν σαν πουτανάκια για να επιβιώσουν. Όσοι ζούμε στην Ελλάδα ζούμε σε βούρκο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ε κατσε με την μεγαιρα τοτε, μην τυχον και σε πουν αποτυχημενο ή μην τυχον και βρεις κατι χειροτερο
Με καμμία μέγαιρα δεν θα κάτσω! Στα φρύδια μου τις γράφω γενικώς. Τρέλος είμαι να παντρευτώ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οι ελλεεινίδες είναι κάτι σούργελα ,κάτι ξεφτιλισμένα τσόλια, που σε οποιοδήποτε αξιακό σύστημα θα χρησιμευαν μόνο για να τρώνε πούτσες και οι άξιες για να καθαρίζουν τουαλέτες. Κάτι κακομαθημένα κοριτσάκια είναι που λειτουργούν σαν πουτανάκια για να επιβιώσουν. Όσοι ζούμε στην Ελλάδα ζούμε σε βούρκο.
Ενω θα επρεπε να γοητευονται με τον τροπο που σκεφτεσαι.
Ναι?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μου αντιστοιχεί με συντηρητικές απαιτήσεις ένα ξανθό 7άρι και πάνω. Αυτό προκύπτει με βάση τα δικά μου χαρακτηριστικά,τον ανταγωνισμό απο τα άλλα αρσενικά και τα ζευγάρια που βλέπω έξω. Βγάζω μίρλα γιατί δεν παίρνω ούτε τα ελάχιστα σε αυτό το μπουρδέλο.

Δυστυχώς όμως είναι και απαραίτητες.Μόνος δεν μπορεί να ζήσει κανένας,τουλάχιστον για μεγάλο διάστημα.

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά,υπάρχουν καλές περιπτώσεις αλλά τις βρίσκεις μόνο μέσω κονέ και παρεών.Αυτή είναι η μεγάλη μαλακία στην Ελλάδα.Ο κάθε μαλάκας που απλά τυχαίνει να είναι στην κατάλληλη παρέα,τρώει.

Δικτύωση,χωρίς αυτό ότι άλλα χαρίσματα μπορεί να έχεις ακυρώνονται.Γιατί καμία δεν θα σου δώσει ευκαιρία να της τα δείξεις,επειδή δε σε ξέρει.Ή τουλάχιστον καμία από αυτές που θα ήθελες κι εσύ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αφού οι στεϊσις πάνε μόνο με τσαντς...
Αυτό ξέρεις τι είναι; :

1800

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Τυπε εχει βρει και τα κανει γιατι πατάει πανω εκει που σας ποναει, στο παιδι, τρίξτε της λιγο τα δοντια, την επόμενη φορα που θα σας πει τέλειωσαν τα λεφτά νωρίτερα, δώστης κατι λιγα ισα-ισα να βγει ο μηνας και προειδοποίησε την ότι την επόμενη φορά δεν θα πάρει τίποτα πριν την 1η του μηνος.
...θα συμφωνήσω...αλλά εν μέρη...

...αν πραγματικά πονούσαν το παιδί...τότε όχι μόνο θα έκοβαν το τσοντάρισμα...αλλά θα την ενημέρωναν πως θα μιλούσαν στον πατέρα του παιδιού αν συνεχίσει τις μαλακίες με τα χρήματα της διατροφής του παιδιού του...

...μόνο έτσι θα έπιαναν τόπο τα χρήματα του πατέρα...

...αλλά...επειδή μίλησα και για τον πατέρα...να προσθέσω κάτι...

...αν ο πατέρας πραγματικά νοιάζεται για το παιδί του...δεν στέλνει απλά το τσεκ της διατροφής κάθε μήνα...

...αν ο πατέρας νοιάζεται πραγματικά για το παιδί του...τότε έχει επικοινωνία μαζί του...και είναι σε θέση να γνωρίζει αν τα χρήματα του πάνε εκεί που πρέπει...για τις ανάγκες του παιδιού του...

...αν όμως ο πατέρας είναι στα αρχίδια του...και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ΑΠΛΑ να βγάλει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αποστολής των χρημάτων...τότε δεν φταίει μόνο η ξεκωλιάρα που τα τρώει από εδώ και από εκεί...ΑΛΛΑ φταίει και ο πατέρας...που δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής του παιδιού του...αλλά μόνο να βγάλει την υποχρέωση που το δικαστήριο έχει επιδικάσει...

...άντε...γιατί πολλές μαλακίες γράψατε...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456

Είναι να αναρωτιέται κανείς που ζείς,ίσως το γεγονός ότι κατοικείς μόνιμα στα βόρεια προάστια σε έχει οδηγήσει σε στρέβλωση της πραγματικότητας όχι παράδοξω αν συνυπολογίσει κανείς ότι θαυμάζεις την νδ.
Στην ελλάδα μόνο δημόσιοι υπάλληλοι κάνουν καλή ζωή οι υπόλοιποι ζούν στο απαρτχάιντ . Πόσοι συνάδελφοι σου κάθε μήνα δεν έχουν να πληρώσουν το ταμείο σας;;πόσοι δεν έχουν να πληρώσουν την εφορία;;Πόσοι αυτά που τους μένουν είναι λιγότερα απο αυτά που βγάζει ο σπουπιδιάρης του δήμου; Εσύ κοιτάς το 10-20% των δικηγόρων των γιατρών των μηχανικών των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα και λές απο την στιγμή που το κατάφεραν αυτοί μπορούν και οι άλλοι επομένως κακώς διαμαρτύρονται .
Φίλε μου πόσο χρωνών είσαι;κάτω απο 30;Η ζωή δεν είναι δίκαιη αυτό είναι γνωστό.Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες,ευκολίες στη ζωή τους.Άσε τη γκρίνια όμως και πάλεψε για το καλύτερο με αυτά που έχεις τη δεδομένη στιγμή.Πάνω απόλα την υγειά σου σωματική,ψυχική και προχώρα για το καλύτερο κάθε μέρα.Μην νομίζεις ότι όλοι αυτοί που πέτυχαν στη ζωή τους ιδίως αυτοί που ξεκίνησαν από το μηδέν έχαναν χρόνο να σκέφτονται έτσι.Δευτερόλεπτο δεν χάνουν για αρνητικές σκέψεις.Διάβασε κανένα βιβλίο αυτοβελτίωσης μπας και αλλάξεις τρόπο σκέψης.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Αύριο είναι η μέρα που θα απολογηθεί ο τύπος.
Να δούμε τι απόφαση θα βγει
Αύριο και η απόφαση δεν βγαίνει;;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.
Ποτέ δεν ειναι αργά αν σε τρώει τόσο πολύ ένας δεσμός.
Δεν πρόκειται να πάθεις τιποτα αρκεί εκ των προτερων να εχεις χαμηλες προσδοκίες από το ετερο ημισυ.
Στη φωτο ποιος ειναι ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Φίλε μου πόσο χρωνών είσαι;κάτω απο 30;Η ζωή δεν είναι δίκαιη αυτό είναι γνωστό.Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες,ευκολίες στη ζωή τους.Άσε τη γκρίνια όμως και πάλεψε για το καλύτερο με αυτά που έχεις τη δεδομένη στιγμή.Πάνω απόλα την υγειά σου σωματική,ψυχική και προχώρα για το καλύτερο κάθε μέρα.Μην νομίζεις ότι όλοι αυτοί που πέτυχαν στη ζωή τους ιδίως αυτοί που ξεκίνησαν από το μηδέν έχαναν χρόνο να σκέφτονται έτσι.Δευτερόλεπτο δεν χάνουν για αρνητικές σκέψεις.Διάβασε κανένα βιβλίο αυτοβελτίωσης μπας και αλλάξεις τρόπο σκέψης.
Αυτα που λες, προϋποθετουν την αποδοχή οτι εχει προβλημα. Βλεπεις καπου να το αποδεχεται? Πουθενα. Αυτος ειναι μια χαρα, δικαιουται πολλά αλλά η κακουργα η κοινωνια του τα στερει (γιατι?). Εγω αναρωτιεμαι γιατι το στενο περιβαλλον δεν πιεζει για καποια βοηθεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αύριο είναι η μέρα που θα απολογηθεί ο τύπος.
Να δούμε τι απόφαση θα βγει
Αύριο και η απόφαση δεν βγαίνει;;;
Η προφυλακιση? ναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς όμως είναι και απαραίτητες.Μόνος δεν μπορεί να ζήσει κανένας,τουλάχιστον για μεγάλο διάστημα.

Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά,υπάρχουν καλές περιπτώσεις αλλά τις βρίσκεις μόνο μέσω κονέ και παρεών.Αυτή είναι η μεγάλη μαλακία στην Ελλάδα.Ο κάθε μαλάκας που απλά τυχαίνει να είναι στην κατάλληλη παρέα,τρώει.

Δικτύωση,χωρίς αυτό ότι άλλα χαρίσματα μπορεί να έχεις ακυρώνονται.Γιατί καμία δεν θα σου δώσει ευκαιρία να της τα δείξεις,επειδή δε σε ξέρει.Ή τουλάχιστον καμία από αυτές που θα ήθελες κι εσύ.
Εσυ νομιζεις οτι τρωνε οσοι ειναι σε παρεες.
Αναποδα το βλεπεις.
Απλως ενας κοινωνικος και κανονικος ανθρωπος, εχει παρεες, εχει και επαφες με γυναικες.
Εσυ το βλεπεις κοντοφθαλμα, οτι ο αλλος εχει γυναικα επειδη του την γνωρισε η παρεα.
Ο,τι να' ναι δηλαδη.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Αυτα που λες, προϋποθετουν την αποδοχή οτι εχει προβλημα. Βλεπεις καπου να το αποδεχεται? Πουθενα. Αυτος ειναι μια χαρα, δικαιουται πολλά αλλά η κακουργα η κοινωνια του τα στερει (γιατι?). Εγω αναρωτιεμαι γιατι το στενο περιβαλλον δεν πιεζει για καποια βοηθεια.

Η προφυλακιση? ναι
Άντε να δούμε τι θα πούνε...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Γιατί μάλλον το στενό του περιβάλλον του έχει πει ότι δικαιούται πολλά από αυτη τη ζωή.Θα του λέγανε πιες το γαλατάκι σου,διάβασε να μπεις πανεπιστήμιο και όταν τελειώσεις θα έχεις την καλύτερη δουλειά με πολλά λεφτά και την πιο ωραία γυναίκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom