Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τον σταύρωσαν οι Ρωμαίοι,τον λιθοβόλησαν οι ειδωλολάτρες?Υπήρξε μάρτυρας.
Τον σταύρωσαν οι Ρωμαίοι,τον λιθοβόλησαν οι ειδωλολάτρες?Υπήρξε μάρτυρας.
Πουθενα δε θα εχεις. Αλλα θα αφησεις -υποθετικα μιλωντας- ετσι το παιδι σου διχως πορους;Νομικα ρε δικηγορε θα εχω θεμα??
Αυτο μ ενδιαφερει ασε την αλλη να λεει.
Αν παω εε σιγουρα θα εχω,αλλα εκτος εε δεν θα εχω.
Οταν γυρισω υπαρχει περιπτωση να μου τα ζητησουν μαζεμενα?
Πως θα σου σκασει ρε τσυριζαιε η καμια με παιδιΜπας και μας φανει πουθενα χρησιμος ρε πασοκε.
Μη μου σκασει καμια με παιδι να ξερω τι να κανω.
Oι συζυγοι μπορουν μετα το διαζυγιο να διεκδικησουν σε χρημα το 1/3 της επαυξησης της συνολικης περιουσιας (οχι ο,τι αποκτηθηκε, ειναι διαφορετικο) σε συγκριση με την ημερα του γαμου, εξαιρουμενων γονικων παροχων.Οταν η περιουσια εχει αποκτηθει μετα το γαμο ;
Θα πουλαει λεει παρανομα παστελια ή θα μεταναστευσει προκειμενου να μην πληρωνει. Μονο οτι θα αυτοκτονησει για να μην πληρωσει δεν μας ειπε. Μιλαμε για κολοσσο υπευθυνοτηταςΠουθενα δε θα εχεις. Αλλα θα αφησεις -υποθετικα μιλωντας- ετσι το παιδι σου διχως πορους;
Οταν οι περιουσιες ειναι μεγαλες ο χασοδικης ποσα οικονομαει;;Oι συζυγοι μπορουν μετα το διαζυγιο να διεκδικησουν σε χρημα το 1/3 της επαυξησης της συνολικης περιουσιας (οχι ο,τι αποκτηθηκε, ειναι διαφορετικο) σε συγκριση με την ημερα του γαμου, εξαιρουμενων γονικων παροχων.
Αυτο ισχυει αλλά ειναι κατι αλλο.
Εγινε ο ελεγχος στο δικαστηριο.Γιατι οχι; Για το παιδι δε δινονται τα λεφτα; Δεν ειναι λογικο να αναμενεται και να απαιτειται να γινεται ελεγχος αν καλυπτονται οι αναγκες του παιδιου ;
Ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη?θέλουν να αφανίσουν άντρες σαν εμένα.
Οι φεμονιστες και οι φεμινιστριες ρε δικηγορεΠοιοι ειναι αυτοι δηλαδη?
Οχι, οι "αντρες σαν αυτον" ρωταω ποιοι ειναιΟι φεμονιστες και οι φεμινιστριες ρε δικηγορε
Το βιωσα και αυτο , εφτασα μεχρι τον Αρειο Παγο και δικαιωθηκα ...Oι συζυγοι μπορουν μετα το διαζυγιο να διεκδικησουν σε χρημα το 1/3 της επαυξησης της συνολικης περιουσιας (οχι ο,τι αποκτηθηκε, ειναι διαφορετικο) σε συγκριση με την ημερα του γαμου, εξαιρουμενων γονικων παροχων.
Αυτο ισχυει αλλά ειναι κατι αλλο.
Ναι, αυτες οι αγωγες ειναι δυσκολες στο να τεκμηριωθουν σωστα. Πολλες απορριπτονται λογω αοριστιωνΤο βιωσα και αυτο , εφτασα μεχρι τον Αρειο Παγο και δικαιωθηκα ...
οπως γνωριζεις δεν μπαινει στην ουσια αλλα στο διαδικαστικο , σταθηκα λιγο τυχερος γιατι εκανε εξωφθαλμα λαθη η αντιπαλη πλευρα στο εφετειο.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πλειοψηφια των χωρισμενων ζευγαριων εχει σχετικα ομαλες σχεσεις μετα το χωρισμο και τα ρυθμιζουν τα θεματα.Θα πουλαει λεει παρανομα παστελια ή θα μεταναστευσει προκειμενου να μην πληρωνει. Μονο οτι θα αυτοκτονησει για να μην πληρωσει δεν μας ειπε. Μιλαμε για κολοσσο υπευθυνοτητας
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.Οχι, οι "αντρες σαν αυτον" ρωταω ποιοι ειναι
Δηλαδή περιστοιχίζεσαι από έναν σωρό απoτυχημένων γάμων στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και παρόλαυτα εξακολουθείς να τάσσεσαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας στην ελληνική πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε μια μερίδα από αυτούς να καταφέρουν να βρουν διέξοδο παρά τα όσα τράβηξαν (μερικές ακρότητες που έτυχε να δεις, τις αφηγήθηκες κιόλας). Και αμφισβητείς κιόλας ότι είναι πιο πιθανό να μην καταφέρει να ανακάμψει ένας άντρας από χωρισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Ε καλα, βγειτε λιγο στον κοσμο και θα δειτε πολλά. Απο το δωματιο σας δυσκολα θα καταλαβετε.
Εγω ξερω ΔΕΚΑΔΕΣ (κυριολεκτικά) που συνεχισαν κανονικοτατα.
Απο ξαδελφια μου, φιλους μου, ακομη και ο κουμπαρος μου.
Εσεις τωρα γιατι δεν ξερετε κανεναν, ειλικρινα απορω. Εχετε καμια επαφη με την κοινωνια? Μαλλον οχι, γιατι μονο κλισεδακια διαβαζω
Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?Δηλαδή περιστοιχίζεσαι από έναν σωρό απoτυχημένων γάμων στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και παρόλαυτα εξακολουθείς να τάσσεσαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας στην ελληνική πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε μια μερίδα από αυτούς να καταφέρουν να βρουν διέξοδο παρά τα όσα τράβηξαν (μερικές ακρότητες που έτυχε να δεις, τις αφηγήθηκες κιόλας). Και αμφισβητείς κιόλας ότι είναι πιο πιθανό να μην καταφέρει να ανακάμψει ένας άντρας από χωρισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Ή τα διαζύγια σου δίνουν ψωμί ή απλώς τρολλάρεις.
Δηλαδή τι θεωρούσες ότι σου αντιστοιχεί; και αφού είδες κι απόειδες γιατί εξακολουθείς να ασχολείσαι και ενίοτε να βγάζεις και μίρλα; τι σχέση έχουν οι φιλοδοξίες (επαγγελματικές/ακαδημαϊκές φαντάζομαι) με τις γυναίκες;Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.
Παμε παλι.Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.
Αν αυτός που χωρίζει βγάζει 10 φράγκα ή/και είναι κάπως εμφανίσημος όλα οκ.....αν είναι ντιλιβεράς και έχει ξεπεράσει το ύψος του με το πλάτος του τότε λογικά θα παρακαλάει να γυρίσει πίσω η μαρία από το κερατσίνι....ή απλά θα μπαίνει στο μπου στο θρεντ με τις Ελλεηνίδες και θα μας γεμίζει ''σοφία''Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?
Τι λογικα αλματα ειναι αυτα?
Τι λες ρε ανθρωπε που δεν ανακαμπτει ενας ανδρας μετα το χωρισμο?
Σαμπανιες ανοιγουν οι περισσοτεροι.
Τι ειναι αυτα?
1. Συγγνώμη αν έχω καταλάβει λάθος περί γάμου.1.Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?
Τι λογικα αλματα ειναι αυτα?
2. Τι λες ρε ανθρωπε που δεν ανακαμπτει ενας ανδρας μετα το χωρισμο?
3. Σαμπανιες ανοιγουν οι περισσοτεροι.
Τι ειναι αυτα?