Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Νομικα ρε δικηγορε θα εχω θεμα??
Αυτο μ ενδιαφερει ασε την αλλη να λεει.
Αν παω εε σιγουρα θα εχω,αλλα εκτος εε δεν θα εχω.
Οταν γυρισω υπαρχει περιπτωση να μου τα ζητησουν μαζεμενα?
Πουθενα δε θα εχεις. Αλλα θα αφησεις -υποθετικα μιλωντας- ετσι το παιδι σου διχως πορους;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μπας και μας φανει πουθενα χρησιμος ρε πασοκε.
Μη μου σκασει καμια με παιδι να ξερω τι να κανω.
Πως θα σου σκασει ρε τσυριζαιε η καμια με παιδι

Θα σου πεσει απο τον 5ο ειδικα σε σενα;;

Πας γυρευοντας ;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οταν η περιουσια εχει αποκτηθει μετα το γαμο ;
Oι συζυγοι μπορουν μετα το διαζυγιο να διεκδικησουν σε χρημα το 1/3 της επαυξησης της συνολικης περιουσιας (οχι ο,τι αποκτηθηκε, ειναι διαφορετικο) σε συγκριση με την ημερα του γαμου, εξαιρουμενων γονικων παροχων.
Αυτο ισχυει αλλά ειναι κατι αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πουθενα δε θα εχεις. Αλλα θα αφησεις -υποθετικα μιλωντας- ετσι το παιδι σου διχως πορους;
Θα πουλαει λεει παρανομα παστελια ή θα μεταναστευσει προκειμενου να μην πληρωνει. Μονο οτι θα αυτοκτονησει για να μην πληρωσει δεν μας ειπε. Μιλαμε για κολοσσο υπευθυνοτητας

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Oι συζυγοι μπορουν μετα το διαζυγιο να διεκδικησουν σε χρημα το 1/3 της επαυξησης της συνολικης περιουσιας (οχι ο,τι αποκτηθηκε, ειναι διαφορετικο) σε συγκριση με την ημερα του γαμου, εξαιρουμενων γονικων παροχων.
Οταν οι περιουσιες ειναι μεγαλες ο χασοδικης ποσα οικονομαει;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατι οχι; Για το παιδι δε δινονται τα λεφτα; Δεν ειναι λογικο να αναμενεται και να απαιτειται να γινεται ελεγχος αν καλυπτονται οι αναγκες του παιδιου ;
Εγινε ο ελεγχος στο δικαστηριο.
Δεν θα ασχολειται ενα ολοκληρο δικαστηριακο συστημα για να βλεπουμε αν η Σουλα ξοδευει ολα τα λεφτα για το παιδι. Καναμε δικαστηριο, ελεγχθηκαν τα ποσα, αυτα ειναι, τελος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Το βιωσα και αυτο , εφτασα μεχρι τον Αρειο Παγο και δικαιωθηκα ...
οπως γνωριζεις δεν μπαινει στην ουσια αλλα στο διαδικαστικο , σταθηκα λιγο τυχερος γιατι εκανε εξωφθαλμα λαθη η αντιπαλη πλευρα στο εφετειο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το βιωσα και αυτο , εφτασα μεχρι τον Αρειο Παγο και δικαιωθηκα ...
οπως γνωριζεις δεν μπαινει στην ουσια αλλα στο διαδικαστικο , σταθηκα λιγο τυχερος γιατι εκανε εξωφθαλμα λαθη η αντιπαλη πλευρα στο εφετειο.
Ναι, αυτες οι αγωγες ειναι δυσκολες στο να τεκμηριωθουν σωστα. Πολλες απορριπτονται λογω αοριστιων

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Θα πουλαει λεει παρανομα παστελια ή θα μεταναστευσει προκειμενου να μην πληρωνει. Μονο οτι θα αυτοκτονησει για να μην πληρωσει δεν μας ειπε. Μιλαμε για κολοσσο υπευθυνοτητας
Η πραγματικοτητα ειναι οτι η πλειοψηφια των χωρισμενων ζευγαριων εχει σχετικα ομαλες σχεσεις μετα το χωρισμο και τα ρυθμιζουν τα θεματα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Οχι, οι "αντρες σαν αυτον" ρωταω ποιοι ειναι
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ε καλα, βγειτε λιγο στον κοσμο και θα δειτε πολλά. Απο το δωματιο σας δυσκολα θα καταλαβετε.
Εγω ξερω ΔΕΚΑΔΕΣ (κυριολεκτικά) που συνεχισαν κανονικοτατα.
Απο ξαδελφια μου, φιλους μου, ακομη και ο κουμπαρος μου.
Εσεις τωρα γιατι δεν ξερετε κανεναν, ειλικρινα απορω. Εχετε καμια επαφη με την κοινωνια? Μαλλον οχι, γιατι μονο κλισεδακια διαβαζω
Δηλαδή περιστοιχίζεσαι από έναν σωρό απoτυχημένων γάμων στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και παρόλαυτα εξακολουθείς να τάσσεσαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας στην ελληνική πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε μια μερίδα από αυτούς να καταφέρουν να βρουν διέξοδο παρά τα όσα τράβηξαν (μερικές ακρότητες που έτυχε να δεις, τις αφηγήθηκες κιόλας). Και αμφισβητείς κιόλας ότι είναι πιο πιθανό να μην καταφέρει να ανακάμψει ένας άντρας από χωρισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Ή τα διαζύγια σου δίνουν ψωμί ή απλώς τρολλάρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δηλαδή περιστοιχίζεσαι από έναν σωρό απoτυχημένων γάμων στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και παρόλαυτα εξακολουθείς να τάσσεσαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας στην ελληνική πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε μια μερίδα από αυτούς να καταφέρουν να βρουν διέξοδο παρά τα όσα τράβηξαν (μερικές ακρότητες που έτυχε να δεις, τις αφηγήθηκες κιόλας). Και αμφισβητείς κιόλας ότι είναι πιο πιθανό να μην καταφέρει να ανακάμψει ένας άντρας από χωρισμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Ή τα διαζύγια σου δίνουν ψωμί ή απλώς τρολλάρεις.
Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?
Τι λογικα αλματα ειναι αυτα?
Τι λες ρε ανθρωπε που δεν ανακαμπτει ενας ανδρας μετα το χωρισμο?
Σαμπανιες ανοιγουν οι περισσοτεροι.
Τι ειναι αυτα?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έθεσα και πολύ σωστά με την έννοια ότι η απάντηση είναι πολύ πιο σύνθετη απο αυτή που παρέθεσα.Οι λόγοι της δυστυχίας μου είναι πολυσύνθετοι ξεκινούν απο την οικογένεια μου και τελειώνουν στην κοινωνία που ζούμε. Μεγάλο μέρος έπαιξαν οι γυναίκες οι οποίες αρνούνται να μου δώσουν αυτό που μου αντιστοιχεί, για την ακρίβεια μόνο δυστυχία μου έδωσαν ,όταν με τον τρόπο τους με οδήγησαν στο περιθώριο. Δεν το επιδίωξα, ήμουν ένας φυσιολογικός νέος που είχα την ατυχία να ζώ σε αυτή την χώρα σε αυτήν την χρονική περίοδο, δεν ήμουν πάντα έτσι, είχα και εγώ φιλοδοξίες ,ήθελα και εγώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή.
Δηλαδή τι θεωρούσες ότι σου αντιστοιχεί; και αφού είδες κι απόειδες γιατί εξακολουθείς να ασχολείσαι και ενίοτε να βγάζεις και μίρλα; τι σχέση έχουν οι φιλοδοξίες (επαγγελματικές/ακαδημαϊκές φαντάζομαι) με τις γυναίκες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παμε παλι.
Δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι (οικογενεια, γυναικες) αλλά εσυ σε τιποτα.
Σωστα?
Αντιλαμβανεσαι εστω και αμυδρα οτι αυτο ΔΕΝ μπορει να ισχυει στην πραγματικοτητα?
Και οτι απλα εχεις θυματοποιηθει γιατι σε βολευει?
Γιατι δεν μπορεις να ζησεις μια ευτυχισμενη ζωη? Τι εχεις? Εισαι κουτσος? Eισαι στραβος? Εισαι αναπηρος? Ζεις σε καμια φαβελα στη Βραζιλια? Τι εχει η χωρα δηλαδη και τι εχει η περιοδος αυτη? Γιατι χιλιαδες αλλοι τα καταφερνουν?
Καθολου συνθετη δεν ειναι η απαντηση. Ειναι απλουστατη. Εισαι βαρια καταθλιπτικος και χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου. Και δεν την αναζητας. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.015
Πόντοι
3.656
Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?
Τι λες ρε ανθρωπε που δεν ανακαμπτει ενας ανδρας μετα το χωρισμο?
Σαμπανιες ανοιγουν οι περισσοτεροι.
Τι ειναι αυτα?
Αν αυτός που χωρίζει βγάζει 10 φράγκα ή/και είναι κάπως εμφανίσημος όλα οκ.....αν είναι ντιλιβεράς και έχει ξεπεράσει το ύψος του με το πλάτος του τότε λογικά θα παρακαλάει να γυρίσει πίσω η μαρία από το κερατσίνι....ή απλά θα μπαίνει στο μπου στο θρεντ με τις Ελλεηνίδες και θα μας γεμίζει ''σοφία'' :confused:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
1.Πού ειπα εγω οτι ειμαι υπερ του γαμου?
2. Τι λες ρε ανθρωπε που δεν ανακαμπτει ενας ανδρας μετα το χωρισμο?
3. Σαμπανιες ανοιγουν οι περισσοτεροι.
Τι ειναι αυτα?
1. Συγγνώμη αν έχω καταλάβει λάθος περί γάμου.
2. Στο δικό μου κύκλο οι περισσότεροι τελείωσαν έπειτα από το χωρισμό, δεν κατάφεραν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους (1/7 το κατάφερε για να ακριβολογώ)
3. Υπερβολές. Εκτός κι αν μετά από μια αποτυχία στη ζωή (όπως το να κρατήσεις ένα σπιτικό) εσύ πανηγυρίζεις ξέφρενα.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom