Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Υπαρχει μελος του μπου. που να του προτεινανε παρτουζα 2 γκομενες σε καποιο κωλομπαρο, και να μην πηγαινε επειδη η μια θα ητανε αλβανιδα; Η, επειδη θα φοβοτανε οτι θα τον σφαζανε και θα του δινανε τα αρχιδια στο χερι επειδη για καποιο λογο δεν θα του σηκωνοτανε; :think:
Αν θυμάμαι σωστά, οι δράστες δεν είχαν την καλύτερη φήμη στο νησί ... σε μια τόσο κλειστή κοινωνία μαθαίνεται χτες τέτοια φήμη ... το θύμα λοιπόν αν ήταν δασκαλεμένο σωστά από το σπίτι θα απέφευγε κακοτοπιές (όπως και πολλές κοπέλες στη δική μου πχ σχολή) και δεν θα έπεφτε με τα μούτρα στην "απελευθέρωση" από το κωριό

Κατ αντιστοιχία αν θέλω να πάω να φάω τα λεφτά μου και να παρτάρω στη Νέα Υόρκη, δεν θα πάω στο Χάρλεμ να κουνάω το πορτοφόλι μου και να ρωτάω που ναι το πάρτυ my niggas

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Αν θυμάμαι σωστά, οι δράστες δεν είχαν την καλύτερη φήμη στο νησί ... σε μια τόσο κλειστή κοινωνία μαθαίνεται χτες τέτοια φήμη ... το θύμα λοιπόν αν ήταν δασκαλεμένο σωστά από το σπίτι θα απέφευγε κακοτοπιές (όπως και πολλές κοπέλες στη δική μου πχ σχολή) και δεν θα έπεφτε με τα μούτρα στην "απελευθέρωση" από το κωριό

Κατ αντιστοιχία αν θέλω να πάω να φάω τα λεφτά μου και να παρτάρω στη Νέα Υόρκη, δεν θα πάω στο Χάρλεμ να κουνάω το πορτοφόλι μου και να ρωτάω που ναι το πάρτυ my niggas
Στην Ροδο ομως, σε κωλομπαρο θα πηγαινες;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256
βρηκε αφορμη και βγαινει και η γαρμπη σαν αλλη ακριτα και κανει φατσοδηλώσεις. :confused: :confused: :confused: :confused:
Παντα οι αντρες φταινε γι αυτες
Και συνηθως φταινε οι φτωχοι αντρες
Οι πλουσιοι δε φταινε ποτε

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ο Μπαμπης μονο αν ζητησουν επιεικεια οι δυο οικογενειες στο δικαστηριο θα πεσει στα μαλακα....με βασικο επιχειρημα την ανατροφη του παιδιου...Κριμα παντως για οτι εγινε, φαινεται τυπος καλης παστας απο οικογενεια και οχι μπουρδελο... αφου δεχοταν ψυχολογικη βια,επρεπε να χωρισει ηρεμα και ωραια....
Επιβεβαιωθηκε το ρητο οτι μια γυναικα μπορει ειτε να σε αναστησει ,ειτε να σε καταστρεψει...ποτε δεν ανοιγεις μετωπο με γυναικα ακομα και αν σε μπουγελωσει σε δημοσιο χωρο,διοτι πολυ απλα εχουν τσακωθει με τη λογικη....και ως αδυναμο φυλλο θα χρησιμοποιησουν εναντιον σου οτιδηποτε και αν κανεις...?

Η αγνοια ειναι η καλυτερη απαντηση. Προσοχη ,οτι γραφω δεν ειναι απορροια μισογυνισμου ,αλλα η ωμη πραγματικοτητα. ΝΑΙ τις λατρευουμε και δε θα μπορουσαμε να ζησουμε χωρις αυτες,χρειαζεται ομως προσοχη και ψυχραιμια στην αρχη μιας γνωριμιας,πολλω δε μαλλον στη συνεχεια, οταν και αν αρχισεις να δενεσαι. Τις προαλλες εγραψα μια προσωπικη ιστορια που εν συνεχεια ζητησα απο τον Αντισθενη να διαγραψει γιατι πολλα ποδαρια εχει ο διαολος.
Κοντολογις,εψηνα κατασταση με μια κοπελα που ετοιμαζοταν για δικαστικο σωμα , χωρις ομως πιεση και βιασυνη,αφου απλως διαβαζαμε στον ιδιο χωρο για καιρο. Εγω παραλληλα στην κοινωνικη μου ζωη συνεχισα να παιζω με αλλες χωρις φυσικα να το ξερει,αυτην πιο πολυ απο αλτρουισμο και απροσμενη συναισθηματικη φορτιση την εκανα παρεα και τη βοηθουσα (η με βοηθουσε) ,οσο καθομασταν μαζι. Ο κυριος νους μου ηταν μην της επιτεθει κανενα τζανκι οταν εφευγε μεταμεσονυχτια τα βραδια. Στο τελος οχι μονο δεν εκτιμησε την ολη κατασταση ,αλλα μου εκανε το βιο αβιωτο με ακατανοητες σκηνες ζηλοτυπιας και θαψιμο, αφου στην τελικη αυτο που υπηρχε μεταξυ μας ηταν κατι τελειως φλου..
Μια φορα στιγμιαιο φασωμα ,αλλα ΕΚΑΝΑ ΠΙΣΩ διοτι ουτε αυτη ηξερε τι ηθελε και το σεβαστηκα...εγω παντα βραχος,το μονο που μ ενοιαζε ηταν να εισαχθει στη Σχολη Δικαστων...οπερ εγενετο?

Τη μια με αποκαλουσε ρεμαλι και κωλοπαιδο,την αλλη αναισθητο ,μαλακα και μαμακια. Επειδη τη συμπαθουσα και εκτιμουσα τον "αγωνα" που εκανε,δεν εδινα σημασια και γελουσα .Πρωτη(αντε δευτερη) φορα εβλεπα μια κοπελα οχι μονο για φλερτ,αλλα απο αληθινο ενδιαφερον. Αυτο τραβηξε αρκετο καιρο,με ρεζιλεψε αρκετες φορες μπροστα σε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Μεχρι που αναγκαστηκα να καθομαι σε διαφορετικο σημειο γιατι και μονο η απλη κουβεντα με καποια αλλη κοπελα σ εκεινο το χωρο ΤΗ ΦΟΥΝΤΩΝΕ. Μετα αρχισε να κανει και αυτη το ιδιο πραμα με κατι χλεχλεδες και μπορω να ομολογησω οτι κι εγω υπερφουντωνα(χωρις να ξερω το λογο).

Το σπανιο αυτο θηλυκο πλασματακι λοιπον (που ειχε αδοξο τελος με τον πρωην και με ταυτιζε μαζι του),ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ να μου λεει "ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ,ΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ,ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ..ΜΗ Μ ΕΝΟΧΛΕΙΣ,ΣΕ ΜΙΣΩ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ"...τη στιγμη που πραγματικα ειχαμε πλεον μονο τυπικη επαφη(ενα γεια στην καλυτερη). Μπορει λογω μελετης να μην ηθελε να μιλαμε και απολυτως λογικο...Αλλα προκειμενου να μη με βλεπει ΚΑΘΟΛΟΥ, τι να εκανα? Να εξαυλωνομουν? Στην οψη μου και μονο γινοταν τουρκος...και το κακο ειναι οτι η συμπεριφορα της εξεθετε και τους δυο μας. χαχα αλλος στη θεση μου δε ξερω πως θα αντιδρουσε. Διατριβη στο Δαφνι ?..:)

...... τοτε πραγματικα επικυρωσα την παραδοχη οτι παντα πρεπει να εισαι εαυτος σου,ανεξαρτητως αν μια κοπελα σε θεωρει "κακο παιδι" η "μπουλη". Εισαι αυτος που εισαι,το πρωτοτυπο,για την παρτη σου και μονο. Ποτε δεν αλλαζεις συμπεριφορα για καμια. Αν αυτο που εισαι δε γινεται σεβαστο απο την απεναντι πλευρα,αποχωρεις ησυχως και αστην να λεει. Αφου ακομα και αν αλλαξεις για παρτη της,παλι θα την ακους (ολο και καποιο λογο θα ανακαλυψει). Μ' αυτην πρωτη φορα βιωσα τοσο αλλοπροσαλλη συμπεριφορα ,αφου αν μη τι αλλο δε στοχευα ξεθαρα να την πηδηξω,μονο να τη βοηθησω λογω αναγκαστικης συνυπαρξης στη βιβλιοθηκη για καποιο διαστημα.

Αυτο πρωτη φορα συνεβη στη ζωη μου. Ουδεποτε κοιτουσα τις γυναικες ΚΑΙ φιλικα,εννοωντας οτι ειδικα η συγκεκριμενη ηθελα να ειναι καλα και ας μην ειναι μαζι μου! Αυτη ενω αρχικα ειχε καταλαβει οτι ειμαι εν μερει πεφτουλας και παρολο που καθημερινα με σταυρωνε σαν τον Ιησου,στη συνεχεια νομισε(!) οτι κολλησα μαζι της και οτι ημουν κανενας ψυχακιας που δεν εχει κοινωνικη ζωη,εξαρτωμενος απο αυτην. Λογικα παρανοησε τη σταση μου...Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ,ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΙΣΟΒΙΑ.... Πανω απ ολα η αξιοπρεπεια. Εφτασα σε σημειο να της κοψω κι εγω το γεια,ακομα και οταν εμαθε οτι περασε στη Σχολη...και ερχοταν μετα να καθισει διπλα για τις εργασιες που ειχε ως σπουδαστρια. Εν τω μεταξυ ειχα μαθει διαφορα "μαργαριταρια" γι αυτην απο κοινους γνωστους εκει μεσα...σκεφτειτε λοιπον να αντιδρουσα αποτομα οσο εβραζε το αιμα μου... αφηστε το μαγκες...ουτε στον εχθρο μου! Εμπιστοσυνη μονο στη μανα σας,καμια αλλη. Ισως και στην αυριανη-μεθαυριανη συζυγο σας( οσοι παρετε το ρισκο).

Οσο για τις φεμινιστριες που βλεπουν στο προσωπο του Μπαμπη τον κλασικο καγκουρα τσογλαναρα και τον "σκοτωνω",αβυσσος η ψυχη τους.. :headbang: ψυχραιμια αδερφια μου αλητες πουλια...ζουμε σε πολυ λαθος εποχες.. Ο κοσμος γενικα ψαχνει αφορμες,εχει χαζεψει και οι γυναικες δε μπορουν να αποτελουν εξαιρεση...Ενας λογος παραπανω λογω ιδιοσυγκρασιας...και ...δυνητικης θεσης εξουσιας.

Υ.Γ. Αλιμονο σε οποιον βρεθει σε δικη με την πρωταγωνιστρια:P της ιστοριας μου στην εδρα:priest:

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Κατά την ΑΡΙΣΤΕΡΑ υπάρχουν οι άνθρωποι και οι γυναίκες!
Λογικόν! Πλησιάζει τις επιταγές του ΙΣΛΑΜ, του οποίου η Αριστερά ειναι θιασώτης.

YΓ : Η αριστερά δεν είναι ιδεολογία, αλλά ομαδική ψυχική νόσος!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Να τσεκαρεις σε τι ξοδευονται τα χρηματα? Οχι βεβαια.
Τα χρηματα τα παιρνει αυτος/αυτη που εχει την επιμελεια του τεκνου και τα ξοδευει οπως νομιζει. Το ποσα χρειαζεται το παιδι εχει ηδη κριθει απο το δικαστηριο. Αν υπολογισε το δικαστηριο λαθος, και το παιδι χρειαζεται 200 ενω η καταβολη ειναι 300, μια χαρα δικαιουται η μανα να τα φαει τα αλλα 100 για παρτη της
Ε άμα κρίνει το δικαστήριο ότι το παιδί χρειάζεται τα μισά απ όσα βγάζει ο πατέρας, τι δεύτερη αρχή να κάνει αυτός μετά; Όσοι χωρίζουν απλώς τρέχουν πίσω από το παιδί σε όλη την επικράτεια κάθε Σαββατοκύριακο. Δεύτερη οικογένεια αν κάνουν μετά την ενηλικίωση του παιδιού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ε άμα κρίνει το δικαστήριο ότι το παιδί χρειάζεται τα μισά απ όσα βγάζει ο πατέρας, τι δεύτερη αρχή να κάνει αυτός μετά; Όσοι χωρίζουν απλώς τρέχουν πίσω από το παιδί σε όλη την επικράτεια κάθε Σαββατοκύριακο. Δεύτερη οικογένεια αν κάνουν μετά την ενηλικίωση του παιδιού.
To δικαστηριο ερευνα πόσα χρηματα ξοδευες για το παιδι κατα τη διαρκεια του γαμου, και αυτα τα χρηματα σε βαζει να δινεις και μετα.
Αρα το επιχειρημα οτι μετα το διαζυγιο "το παιδι μού παιρνει τα μισα λεφτα" ειναι εντελως ακυρο. Τα ιδια χρηματα δινεις με πριν. Απλως τωρα σε τσουζει που τα διαχειριζεται η μεγαιρα. Επιπλεον δεν καταλαβα γιατι "τρεχεις σε ολη την επικρατεια". Μεταναστης γινεται το παιδι μετα το διαζυγιο και αλλαζει περιφερεια? Ολο υπερβολες, τερατολογιες, μίρλα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
To δικαστηριο ερευνα πόσα χρηματα ξοδευες για το παιδι κατα τη διαρκεια του γαμου, και αυτα τα χρηματα σε βαζει να δινεις και μετα.
Αρα το επιχειρημα οτι μετα το διαζυγιο "το παιδι μού παιρνει τα μισα λεφτα" ειναι εντελως ακυρο. Τα ιδια χρηματα δινεις με πριν. Απλως τωρα σε τσουζει που τα διαχειριζεται η μεγαιρα. Επιπλεον δεν καταλαβα γιατι "τρεχεις σε ολη την επικρατεια". Μεταναστης γινεται το παιδι μετα το διαζυγιο και αλλαζει περιφερεια? Ολο υπερβολες, τερατολογιες, μίρλα.
Δεν γνωρίζω κανέναν που να συνέχισε τη ζωή του μετά το διαζύγιο. Πολύ αργότερα αφού πέρασαν πολλλά χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά. Ή αν χώρισαν όταν τα παιδιά είχαν ήδη μεγαλώσει. Καλά καλά ούτε γκόμενα δεν τολμούν να παρουσιάσουν μην τυχόν και πληγωθεί το παιδί όταν είναι μικρό. Όλη η έννοια τους είναι να μην χάσουν την επαφή με το παιδί.

Περιπτώσεις που δεν νοιάστηκαν για το παιδί νομίζω είναι λίγες, αλλά αυτοί δεν νοιάζονται και για τη διατροφή.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν θέλει να φυγει απο τη πολη το χωριο γιατι δεν αντεχει να μενει και να του θυμιζουν καταστασεις?
Το ξεχνας αυτο το σεναριο...
Ναι σιγα μην δινει τα ιδια χρηματα,παραπανω δινει.
Απλα το δικαστηριο κοβει ενα χαρατσι στα τυφλα χωρις να κοιτα παραμετρους και απαιτει να εισαι καλοπληρωτης.
Εμενα αν μου τυχαινε θα εφευγα απο τη δουλεια και θα πουλαγα παρανομα παστελια και κουλουρια και δεν θα δινα φραγκο η θα εφευγα θα πηγαινα σε μια τριτη χωρα και ουτε γατα ουτε ζημια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν θέλει να φυγει απο τη πολη το χωριο γιατι δεν αντεχει να μενει και να του θυμιζουν καταστασεις?
Το ξεχνας αυτο το σεναριο...
Ναι σιγα μην δινει τα ιδια χρηματα,παραπανω δινει.
Απλα το δικαστηριο κοβει ενα χαρατσι στα τυφλα χωρις να κοιτα παραμετρους και απαιτει να εισαι καλοπληρωτης.
Εμενα αν μου τυχαινε θα εφευγα απο τη δουλεια και θα πουλαγα παρανομα παστελια και κουλουρια και δεν θα δινα φραγκο η θα εφευγα θα πηγαινα σε μια τριτη χωρα και ουτε γατα ουτε ζημια
Ναι τύπε, το καταλαβαμε, την ξαναειπες την εφηβικη σου μπουρδα, οτι θα πηγαινες σε τριτη χωρα, θα επαιρνες και το παιδι μαζι να μην βλεπει τη μανα του, κλπ κλπ.
Α ξερεις και τα κριτηρια των δικαστηριων. Νομικός του καφενε?
Μια σοβαρη κουβεντα δεν λες ρε φιλε. Χωριζει δηλαδη ο αλλος και θα παει να πουλαει παρανομα παστελια μην τυχον και δωσει καμια δεκαρα για το παιδι του. Ολο σαχλαμαρα εισαι ρε ανθρωπε. 32 χρονων, ελεος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν γνωρίζω κανέναν που να συνέχισε τη ζωή του μετά το διαζύγιο. Πολύ αργότερα αφού πέρασαν πολλλά χρόνια και μεγάλωσαν τα παιδιά.
Ε καλα, βγειτε λιγο στον κοσμο και θα δειτε πολλά. Απο το δωματιο σας δυσκολα θα καταλαβετε.
Εγω ξερω ΔΕΚΑΔΕΣ (κυριολεκτικά) που συνεχισαν κανονικοτατα.
Απο ξαδελφια μου, φιλους μου, ακομη και ο κουμπαρος μου.
Εσεις τωρα γιατι δεν ξερετε κανεναν, ειλικρινα απορω. Εχετε καμια επαφη με την κοινωνια? Μαλλον οχι, γιατι μονο κλισεδακια διαβαζω

• Like
Αντιδράσεις: piko

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Επιπλεον δεν καταλαβα γιατι "τρεχεις σε ολη την επικρατεια". Μεταναστης γινεται το παιδι μετα το διαζυγιο και αλλαζει περιφερεια? Ολο υπερβολες, τερατολογιες, μίρλα.
Η γυναίκα παίρνει το παιδί και πάει στο πατρικό της που συνήθως είναι μακριά. Ή μπαστακώνεται στο σπίτι που αγόρασε με δανεικά ο άντρας της και φεύγει αυτός στο πατρικό του. Χώρια οι περιπτώσεις που εξεπίτηδες μετακομίζουν σε άλλη πόλη για να χαθεί η επαφή. Aυτά που γράφεις εσύ γίνονται σε light διαζύγια. Αν ήταν τόσο ώριμοι ώστε να μιλιούνται και μετά το διαζύγιο δεν θα χώριζαν.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Να τσεκαρεις σε τι ξοδευονται τα χρηματα? Οχι βεβαια.
Τα χρηματα τα παιρνει αυτος/αυτη που εχει την επιμελεια του τεκνου και τα ξοδευει οπως νομιζει. Το ποσα χρειαζεται το παιδι εχει ηδη κριθει απο το δικαστηριο. Αν υπολογισε το δικαστηριο λαθος, και το παιδι χρειαζεται 200 ενω η καταβολη ειναι 300, μια χαρα δικαιουται η μανα να τα φαει τα αλλα 100 για παρτη της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τι λεω παπατζες αν επιτρεπεται?
Αν το παιδι χρειαζεται 200 και η μητερα φαει τα 200 απο τα 300 και του αφησει 100;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι τύπε, το καταλαβαμε, την ξαναειπες την εφηβικη σου μπουρδα, οτι θα πηγαινες σε τριτη χωρα, θα επαιρνες και το παιδι μαζι να μην βλεπει τη μανα του, κλπ κλπ.
Α ξερεις και τα κριτηρια των δικαστηριων. Νομικός του καφενε?
Μια σοβαρη κουβεντα δεν λες ρε φιλε. Χωριζει δηλαδη ο αλλος και θα παει να πουλαει παρανομα παστελια μην τυχον και δωσει καμια δεκαρα για το παιδι του. Ολο σαχλαμαρα εισαι ρε ανθρωπε. 32 χρονων, ελεος.
Αυτο ειπα χθες απλα η καλυτερη λυση ειναι φευγω απο τη χωρα εντελως παω σε μια αλλη και δεν δινω μια,εκτος εε.
Οταν γυρισω ελλαδα μετα απο χρονια νομικα θα εχω θεμα??η θα μου τα ζητησουν ολα μαζι τα λεφτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν το παιδι χρειαζεται 200 και η μητερα φαει τα 200 απο τα 300 και του αφησει 100;
Μην λεμε παλι τα ιδια.
Γι αυτο γινεται δικαστηριο.
300 εκρινε το δικαστηριο, αυτα θα δινονται.
Δεν θα ασχολουμαστε μεχρι να γινει 18 ετων το παιδι, αν ξοδευονται 290 ή 300.
Ειλικρινα δεν πιστευα ποτέ ότι θα διαβαζα οτι πρεπει να γινεται και ...ελεγχος αν πανε ολα τα λεφτα για το παιδι, ώστε τα υπολοιπα να επιστρεφονται (?)

• Like
Αντιδράσεις: piko

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ε καλα, βγειτε λιγο στον κοσμο και θα δειτε πολλά. Απο το δωματιο σας δυσκολα θα καταλαβετε.
Εγω ξερω ΔΕΚΑΔΕΣ (κυριολεκτικά) που συνεχισαν κανονικοτατα.
Απο ξαδελφια μου, φιλους μου, ακομη και ο κουμπαρος μου.
Εσεις τωρα γιατι δεν ξερετε κανεναν, ειλικρινα απορω. Εχετε καμια επαφη με την κοινωνια? Μαλλον οχι, γιατι μονο κλισεδακια διαβαζω
Καλά τώρα κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Ξέρεις εσύ κόσμο που κάνει δεύτερο παιδί από άλλο γάμο ενώ το πρώτο του είναι κάτω των 15; Πολύ σπάνιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποσα οικονομαει αραγε ενας χασοδικης απο ενα διαζυγιο ;;

Stories

Νέο!

Stories