baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μπορει και να μην εχει τριχα που ξερεις.Εσενα μαύρο κατραμι ε?
μπορει και να μην εχει τριχα που ξερεις.Εσενα μαύρο κατραμι ε?
Εσενα μαύρο κατραμι ε?
Για τις χοντρομπουτες γερμανιδες?Ρίξε μια ματιά στο θρεντ του αρχηγού και μ'ευχαριστείς μετά
ΟΚ. Και πάλι περίεργο πάντως πως δεν ανησύχησε για την τύχη του παιδιού του την στιγμή που θα έμενε μόνο του με ένα επικίνδυνο άτομο. Ένα βίαιο και παρανοϊκό άτομο είναι πάντα επικίνδυνο. Εφόσον δεν κώλωνε να επιτεθεί στον άντρα της φαντάσου τι θα κάνει στο παιδί άμα της γυρίσει το μάτι καμιά μέρα...Συναινετικο διαζυγιο υπογραψανε.
Ο ιδιος συναινεσε να παρει την επιμελεια η μανα του παιδιου.
Στο παιδι δεν ειχε δειξει καποια δειγματα επιθετικοτητας, αρα το δεχθηκε.
Δεν είναι τόσο απλό. Ούτε το θέμα είναι τόσο στο οικονομικό (που για ορισμένους είναι λογικό να παίζει κι αυτό ρόλο), αλλά στο ότι ο πατέρας στερείται το παιδί του -και το παιδί τον πατέρα του- με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και στην τελική το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν είναι καλύτερα να χάνεις την επιμέλεια του παιδιού σου ώστε να κάνεις μια νέα αρχή κτλ, τότε γιατί λυσσάνε (όχι όλες, οι περισσότερες όμως ναι) κάθε φορά που γίνεται λόγος για συνεπιμέλεια και αλλαγή του παρόντος καθεστώτος;Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το να παιρνει το παιδι η μανα εξυπηρετει εμας, οχι τις γυναικες. Εσεις το βλεπετε κοντοφθαλμα οτι θα δινετε 200-300 ευρω το μηνα γαμω την τσιγκουνια μου. Η ουσια ειναι οτι δινεις εκει το παιδι κι εσυ εισαι ελευθερος να αρχισεις απο την αρχη. Οπως και εκανε βεβαια.
το θεμα ειναι που ξερει ο αλλος οτι πηγαινουν στο παιδι τα λεφτα.Τι μια χαρα ρε δεξιε,φραγκο δεν θα του μενει στη τσεπη.
250 συν οικογένεια αλλη καλα κρασια.
Εγω θα προτιμουσα να δηλωνα αστεγος παρα να πληρωνω μια ζωη χαράτσι.
Αλεξ ποιά η γνώμη σου να δευτεροπαντρευτεί κάποιος, ειδικά με παιδί.εγω το θεωρώ στην καλύτερη τραγικόΝαι, πληρωνει 250 ευρω το μηνα, βλεπει μια φορα τη βδομαδα το παιδι, ξαναπαντρευτηκε, εκανε κι αλλο παιδι, και μια χαρα ειναι.
Εσυ θα τον συμβουλευες να παραστησει τον Ροβινσωνα Κρουσο για να το παιξει επαναστατης.
Εσυ δεν πας καλα. Καθολου.
Eχοντας μπροστα μου το παραδειγμα του συγγενη μου που σου ανεφερα, βλεπω οτι ειναι τρισευτυχισμενοςΑλεξ ποιά η γνώμη σου να δευτεροπαντρευτεί κάποιος, ειδικά με παιδί.εγω το θεωρώ στην καλύτερη τραγικό
Ναι.Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Να χωρίζουν (για τους δικούς τους λόγους) οι γονείς και η μάνα να προσπαθεί να πάρει το παιδί για να εκδικηθεί τον πατέρα και ο πατέρας να λέει χω πρέπει να πληρώνουμε τώρα αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να πηδάω όποια θέλω. Και τελικά το παιδί τους τι το κάνανε για αυτο επιβεβαίωση?
Οχι, δεν ειναι το ιδιο αντρας και γυναικα.Δεν είναι τόσο απλό. Ούτε το θέμα είναι τόσο στο οικονομικό (που για ορισμένους είναι λογικό να παίζει κι αυτό ρόλο), αλλά στο ότι ο πατέρας στερείται το παιδί του -και το παιδί τον πατέρα του- με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και στην τελική το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν είναι καλύτερα να χάνεις την επιμέλεια του παιδιού σου ώστε να κάνεις μια νέα αρχή κτλ, τότε γιατί λυσσάνε (όχι όλες, οι περισσότερες όμως ναι) κάθε φορά που γίνεται λόγος για συνεπιμέλεια και αλλαγή του παρόντος καθεστώτος;
Και εγω συμφωνω οτι η μητερα ειναι σημαντικοτερη για την ανατροφη του παιδιου. Ισως θα επρεπε να αναγνωριστει και νομικα αυτο. Απο την αλλη η οποια προσπαθεια παρεμποδισης της σχεσης πατερα -παιδιου θα πρεπει να τιμωρειται αυστηρα.Οχι, δεν ειναι το ιδιο αντρας και γυναικα.
Δεν ξερει ρε τυπε,απλα τα σκαει να φαινεται οτι τα δινει και η καθε κυρατζα τα τρωει σε καλωπισμους.το θεμα ειναι που ξερει ο αλλος οτι πηγαινουν στο παιδι τα λεφτα.
Τρισευτιχισμενος θελει να δειχνει απομεσα του τρωγεται,εκτος και αν η δευτερη γυναικα του ειναι σπαθι.Eχοντας μπροστα μου το παραδειγμα του συγγενη μου που σου ανεφερα, βλεπω οτι ειναι τρισευτυχισμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι.
Δικηγορε λες οτι οι τρελες κανουν καλο κρεβατι??Δυστυχως ναι. Ο ηλιθιος.
Κανονικα εχεις δικαιωμα να ζητας,οχι τωρα για τσιχλες απο το περιπτερο αλλα για ρουχισμο φροντηστηρια κλπφαγητα παιχνιδια.Όταν κάποιος πληρώνει διατρoφή η μητέρα δεν πρέπει να παρουσιάζει κάποιες αποδείξεις για το που πάνε τα χρήματα και για την ποιότητα ζωής του παιδιού? Δηλαδή μπορεί να πληρώνει ο άλλος 3Κ το μήνα και το παιδί να τρώει κάθε μέρα σκατά?
α χαχα!!Η γυναικα τα τρωει ρε δικηγορε αντε μια 100αρα να τρωει το παιδι.
Ηξερα χωρισμενη που τα εδινε στον αδερφο της τη διατροφη να ξοφλήσει.
Έχω κι εγώ παλιό φίλο που είναι έτσι ακριβώς,παντρεμένος με παιδί και κάθε φορά που τον βλέπω το μαλλί του όλο και πιο άσπρο
Μια χαρά τους έχει ξεσκίσει όλους αντρα,γονεις με δικαιολογια χωρισμενη με παιδι.Και κάνει και τη ζωή της. Θα έπρεπε να βάλει το κράτος σε χωρισμένες με παιδί που παίρνουν διατροφή τσιπάκι σε αυτην και το παιδί για να βλέπουν τις κινήσεις της σε σχέση με αυτό. Έλεος πια. Ξέρω και εγω μια που αφου είχε σχεση με εναν κοπριτη 10 χρονια παντρευτηκε εμεινε εγκυος και 4 μηνων χωρισανε. Τρεχουν ολοι για αυτην απο το σοι της και ο κοπριτης τιποτα μεχρι και τα δωρα γαμου πηρε πισω. Και αυτη τωρα ολο κουραζεται και θελει συμπαρασταση απο γονεις,αδερφια,γαμπρους.α χαχα!!
εγω ξερω χωρισμενη που την ταιζουν οι γονεις της μαζι με το παιδι, και την διατροφη την τρωει σε ρουχα και καλοκαιρινες διακοπες! δεν υπαρχει κανεις ελεγχος απο το κωλοκρατος που πανε τα λεφτα του μαλακα!!
πηρε και αυτοκινητο η σαχλη!!
Τραγικο ειναι να παρεις δευτεροπαντρεμενηΑλεξ ποιά η γνώμη σου να δευτεροπαντρευτεί κάποιος, ειδικά με παιδί.εγω το θεωρώ στην καλύτερη τραγικό
μια χαρά ειναι, απλά να μην έχει παιδίΤραγικο ειναι να παρεις δευτεροπαντρεμενη