Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Συναινετικο διαζυγιο υπογραψανε.
Ο ιδιος συναινεσε να παρει την επιμελεια η μανα του παιδιου.
Στο παιδι δεν ειχε δειξει καποια δειγματα επιθετικοτητας, αρα το δεχθηκε.
ΟΚ. Και πάλι περίεργο πάντως πως δεν ανησύχησε για την τύχη του παιδιού του την στιγμή που θα έμενε μόνο του με ένα επικίνδυνο άτομο. Ένα βίαιο και παρανοϊκό άτομο είναι πάντα επικίνδυνο. Εφόσον δεν κώλωνε να επιτεθεί στον άντρα της φαντάσου τι θα κάνει στο παιδί άμα της γυρίσει το μάτι καμιά μέρα...

Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το να παιρνει το παιδι η μανα εξυπηρετει εμας, οχι τις γυναικες. Εσεις το βλεπετε κοντοφθαλμα οτι θα δινετε 200-300 ευρω το μηνα γαμω την τσιγκουνια μου. Η ουσια ειναι οτι δινεις εκει το παιδι κι εσυ εισαι ελευθερος να αρχισεις απο την αρχη. Οπως και εκανε βεβαια.
Δεν είναι τόσο απλό. Ούτε το θέμα είναι τόσο στο οικονομικό (που για ορισμένους είναι λογικό να παίζει κι αυτό ρόλο), αλλά στο ότι ο πατέρας στερείται το παιδί του -και το παιδί τον πατέρα του- με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και στην τελική το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν είναι καλύτερα να χάνεις την επιμέλεια του παιδιού σου ώστε να κάνεις μια νέα αρχή κτλ, τότε γιατί λυσσάνε (όχι όλες, οι περισσότερες όμως ναι) κάθε φορά που γίνεται λόγος για συνεπιμέλεια και αλλαγή του παρόντος καθεστώτος;

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Να χωρίζουν (για τους δικούς τους λόγους) οι γονείς και η μάνα να προσπαθεί να πάρει το παιδί για να εκδικηθεί τον πατέρα και ο πατέρας να λέει χω πρέπει να πληρώνουμε τώρα αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να πηδάω όποια θέλω. Και τελικά το παιδί τους τι το κάνανε για αυτο επιβεβαίωση?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τι μια χαρα ρε δεξιε,φραγκο δεν θα του μενει στη τσεπη.
250 συν οικογένεια αλλη καλα κρασια.
Εγω θα προτιμουσα να δηλωνα αστεγος παρα να πληρωνω μια ζωη χαράτσι.
το θεμα ειναι που ξερει ο αλλος οτι πηγαινουν στο παιδι τα λεφτα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ναι, πληρωνει 250 ευρω το μηνα, βλεπει μια φορα τη βδομαδα το παιδι, ξαναπαντρευτηκε, εκανε κι αλλο παιδι, και μια χαρα ειναι.
Εσυ θα τον συμβουλευες να παραστησει τον Ροβινσωνα Κρουσο για να το παιξει επαναστατης.
Εσυ δεν πας καλα. Καθολου.
Αλεξ ποιά η γνώμη σου να δευτεροπαντρευτεί κάποιος, ειδικά με παιδί.εγω το θεωρώ στην καλύτερη τραγικό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αλεξ ποιά η γνώμη σου να δευτεροπαντρευτεί κάποιος, ειδικά με παιδί.εγω το θεωρώ στην καλύτερη τραγικό
Eχοντας μπροστα μου το παραδειγμα του συγγενη μου που σου ανεφερα, βλεπω οτι ειναι τρισευτυχισμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Να χωρίζουν (για τους δικούς τους λόγους) οι γονείς και η μάνα να προσπαθεί να πάρει το παιδί για να εκδικηθεί τον πατέρα και ο πατέρας να λέει χω πρέπει να πληρώνουμε τώρα αλλά τουλάχιστον τώρα μπορώ να πηδάω όποια θέλω. Και τελικά το παιδί τους τι το κάνανε για αυτο επιβεβαίωση?
Ναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δεν είναι τόσο απλό. Ούτε το θέμα είναι τόσο στο οικονομικό (που για ορισμένους είναι λογικό να παίζει κι αυτό ρόλο), αλλά στο ότι ο πατέρας στερείται το παιδί του -και το παιδί τον πατέρα του- με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και στην τελική το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν είναι καλύτερα να χάνεις την επιμέλεια του παιδιού σου ώστε να κάνεις μια νέα αρχή κτλ, τότε γιατί λυσσάνε (όχι όλες, οι περισσότερες όμως ναι) κάθε φορά που γίνεται λόγος για συνεπιμέλεια και αλλαγή του παρόντος καθεστώτος;
Οχι, δεν ειναι το ιδιο αντρας και γυναικα.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Οχι, δεν ειναι το ιδιο αντρας και γυναικα.
Και εγω συμφωνω οτι η μητερα ειναι σημαντικοτερη για την ανατροφη του παιδιου. Ισως θα επρεπε να αναγνωριστει και νομικα αυτο. Απο την αλλη η οποια προσπαθεια παρεμποδισης της σχεσης πατερα -παιδιου θα πρεπει να τιμωρειται αυστηρα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Eχοντας μπροστα μου το παραδειγμα του συγγενη μου που σου ανεφερα, βλεπω οτι ειναι τρισευτυχισμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι.
Τρισευτιχισμενος θελει να δειχνει απομεσα του τρωγεται,εκτος και αν η δευτερη γυναικα του ειναι σπαθι.
Αν και παλι θα ξενερωνα περισσοτερο με την πρωτη επιλογη.
Τιποτα στο περσικο κολπο ειναι η ζωη...μου γιναν οι περισσοτεροι φεμινιστες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Όταν κάποιος πληρώνει διατρoφή η μητέρα δεν πρέπει να παρουσιάζει κάποιες αποδείξεις για το που πάνε τα χρήματα και για την ποιότητα ζωής του παιδιού? Δηλαδή μπορεί να πληρώνει ο άλλος 3Κ το μήνα και το παιδί να τρώει κάθε μέρα σκατά?
Κανονικα εχεις δικαιωμα να ζητας,οχι τωρα για τσιχλες απο το περιπτερο αλλα για ρουχισμο φροντηστηρια κλπφαγητα παιχνιδια.
Τωρα αν ειναι 300 και σου φερνει αποδειξεις 220 ενταξει δεν λεει κατι.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Η γυναικα τα τρωει ρε δικηγορε αντε μια 100αρα να τρωει το παιδι.
Ηξερα χωρισμενη που τα εδινε στον αδερφο της τη διατροφη να ξοφλήσει.
α χαχα!!
εγω ξερω χωρισμενη που την ταιζουν οι γονεις της μαζι με το παιδι, και την διατροφη την τρωει σε ρουχα και καλοκαιρινες διακοπες! δεν υπαρχει κανεις ελεγχος απο το κωλοκρατος που πανε τα λεφτα του μαλακα!!
πηρε και αυτοκινητο η σαχλη!!

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Έχω κι εγώ παλιό φίλο που είναι έτσι ακριβώς,παντρεμένος με παιδί και κάθε φορά που τον βλέπω το μαλλί του όλο και πιο άσπρο

μήπως του πέφτουν τα μαλλιά με τα μαργαριτάρια που του πετάς;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
α χαχα!!
εγω ξερω χωρισμενη που την ταιζουν οι γονεις της μαζι με το παιδι, και την διατροφη την τρωει σε ρουχα και καλοκαιρινες διακοπες! δεν υπαρχει κανεις ελεγχος απο το κωλοκρατος που πανε τα λεφτα του μαλακα!!
πηρε και αυτοκινητο η σαχλη!!
Μια χαρά τους έχει ξεσκίσει όλους αντρα,γονεις με δικαιολογια χωρισμενη με παιδι.Και κάνει και τη ζωή της. Θα έπρεπε να βάλει το κράτος σε χωρισμένες με παιδί που παίρνουν διατροφή τσιπάκι σε αυτην και το παιδί για να βλέπουν τις κινήσεις της σε σχέση με αυτό. Έλεος πια. Ξέρω και εγω μια που αφου είχε σχεση με εναν κοπριτη 10 χρονια παντρευτηκε εμεινε εγκυος και 4 μηνων χωρισανε. Τρεχουν ολοι για αυτην απο το σοι της και ο κοπριτης τιποτα μεχρι και τα δωρα γαμου πηρε πισω. Και αυτη τωρα ολο κουραζεται και θελει συμπαρασταση απο γονεις,αδερφια,γαμπρους.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom