Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Που ειναι ο cool 11 που εψαχνε ασιατισα συζυγο..

Δεν ειναι απαραιτητα κακο οτι πολλες γυναικες σημερα χωριζουν ευκολα και κανουν την ζωη τους εχοντας τον πρωην να πληρωνει
Αρκει να μην εισαι ο πρωην..
Εφτασα 40 πιστευα οτι σε αυτην την ηλικια θα τελειωσουν τα γκομενικα
Με τοσες χωρισμενες ομως που ψαχνουν πουτσο μια χαρα γαμας αβερτα 30ρες χωρισμενες οποτε θα παραμεινω ανυπαντρος

Πηρα κωλο μια χωρισμενη και ηταν η πρωτη της φορα.. Ουτε στον αντρα της δεν τον ειχε δωσει

Εκει που καποιοι βλεπουν καταστροφες για καποιους αλλους ειναι ευκαιριες

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
παντοφλακηδες οικογενειακος ειστε δλδΣ. :confused: :confused: :confused:
Οχι ρε φίλε αναγνωρίσε σα σωστός υπεύθυνος άνθρωπος το λάθος της επιλογής του και προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή του.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Κρίνοντας από το γαϊτανάκι μίσους που στήνουν κάθε φορά, τα άτομα αυτά στην πραγματικότητα δεν στεναχωριούνται όταν συμβαίνουν περιστατικά όπως το εν λόγω. Αντίθετα κρυφοχαίρονται γιατί τα χρησιμοποιούν σαν ευκαιρίες να χύσουν το δηλητήριό τους και να προπαγανδίσουν τις αρρωστημένες απόψεις τους.
Η επομενη πατσαβουρα που θα πει για αντρες βιαστες και πατριαρχιες και εν δυναμει εγκληματιες, να της πειτε να τα πει αυτα για τον δικο της πατερα, τον αδερφο της, τους θειους της τους παπουδες της. Μπορει στη δικη της οικογενεια αυτα οντως να συμβαινουν για αυτο να λεει και τετοια. Και τι κανει για αυτους τους βιαστες αν αντισταθηκε ποτε.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι μια χαρα ρε δεξιε,φραγκο δεν θα του μενει στη τσεπη.
250 συν οικογένεια αλλη καλα κρασια.
Εγω θα προτιμουσα να δηλωνα αστεγος παρα να πληρωνω μια ζωη χαράτσι.
Χαρατσι να πληρωσεις για το παιδι σου?
Ωχου ρε φιλε, γρουσουζια το εχεις να πεις μια σοβαρη κουβεντα, βαρεθηκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η οποία κόστισε χρόνο και χρήμα. Θα μου πεις από τη στιγμή που έμπλεξε διάλεξε τη λιγότερη ανώνυδη λύση.Και κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιοι είναι άτυχοι και άλλοι τυχεροί στη ζωή.
Δεν ηταν ατυχια, βλακεια ηταν. Ολοι βλεπαμε οτι ηταν τρελη. Εκτος απο αυτον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ξερεις αν θα γινει αναπαρασταση του εγκληματος ?
Καλη ερωτηση, ειλικρινα δεν γνωριζω. Δεν ξερω αν υπαρχει λογος, καθως αναπαρασταση γινεται μονο αν το θελησει ο ανακριτης για να ξεδιαλυνει καποια σκοτεινα σημεια.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Εχω ενα συγγενικο προσωπο, που παντρευτηκε τρελη (κυριολεκτικως). Τον κυνηγουσε με μαχαιρια, τον εδερνε, τον εβριζε, τον εφτυνε. Αυτος περιμενε να γινει το παιδι τους 5 ετων και μετα ζητησε διαζυγιο. Δεν την χτυπησε ποτέ, δεν απαντησε ποτέ. Ελεγε "εκανα λαθος, θα πληρωσω, θα περιμενω το παιδι να γινει 5 ετων και θα φυγω". Και αυτο εκανε. Λυσσαξε λιγο η αλλη, της περασε. Ούτε δικαστηρια δεν τον πηγε γιατι προθυμα της πληρωσε τη διατροφη και βλεπει το παιδι του κανονικα. Και τωρα εχει παντρευτει με αλλη και εκανε κι αλλο παιδι. Αν ειχε χασει την ψυχραιμια του και της ειχε κανει κακο, τι θα ειχε κερδισει? Εκανε λιγη υπομονη, ακολουθησε τη σωστη οδο και ολα καλα
Φυσικα και επραξε αριστα στο χειρισμο με την τρελη. Αναγνωριζεις ομως οτι δεν ειναι ευκολο ε; Δεν ειναι ουτε καποιο αστειακι ουτε κατι πιο ελαφρυ τελοσπαντων σε σχεση με την καταπιεση του αντρα προς τη γυναικα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο γαμος παιδες ευνουχιζει τον αντρα τελος.
Καλυτερα μπακουρι και να εισαι ενα ευελικτο αρπαχτικο χωρις δεσμευσεις παρα οικογενειαρχης.
Δεν είναι τυχαιο φιλος 32 χρονων συνομήλικος φαινεται 10 χρονια μεγαλυτερος μου.
Αγυμναστος μες τα αγχοι,του λεω ρε φιλε σε βλεπω και σε λυπάμαι...που ειναι η ζωη ρε γαμωτο...μου λεει τουλαχιστον εχω παιδια και του λεω χιλιες φορες να βρω ιεροδουλη να την πληρωσω να μου κανει ενα παιδι χωρις πολλα πολλα παρα ολη αυτη τη καταντια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.243
Πόντοι
6.056
Καλη ερωτηση, ειλικρινα δεν γνωριζω. Δεν ξερω αν υπαρχει λογος, καθως αναπαρασταση γινεται μονο αν το θελησει ο ανακριτης για να ξεδιαλυνει καποια σκοτεινα σημεια.
μακαρι ο ανακριτης ναναι κανας σκληρος τυπος (οχι δημοσιοτεμπέλης) να γινει αναπαρασταση μπας κ βγουνε λαβράκια...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χαρατσι να πληρωσεις για το παιδι σου?
Ωχου ρε φιλε, γρουσουζια το εχεις να πεις μια σοβαρη κουβεντα, βαρεθηκα
Η γυναικα τα τρωει ρε δικηγορε αντε μια 100αρα να τρωει το παιδι.
Ηξερα χωρισμενη που τα εδινε στον αδερφο της τη διατροφη να ξοφλήσει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.017
Πόντοι
3.656
Όταν κάποιος πληρώνει διατρoφή η μητέρα δεν πρέπει να παρουσιάζει κάποιες αποδείξεις για το που πάνε τα χρήματα και για την ποιότητα ζωής του παιδιού? Δηλαδή μπορεί να πληρώνει ο άλλος 3Κ το μήνα και το παιδί να τρώει κάθε μέρα σκατά?

Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο γαμος παιδες ευνουχιζει τον αντρα τελος.
Καλυτερα μπακουρι και να εισαι ενα ευελικτο αρπαχτικο χωρις δεσμευσεις παρα οικογενειαρχης.
Δεν είναι τυχαιο φιλος 32 χρονων συνομήλικος φαινεται 10 χρονια μεγαλυτερος μου.
Αγυμναστος μες τα αγχοι,του λεω ρε φιλε σε βλεπω και σε λυπάμαι...που ειναι η ζωη ρε γαμωτο...μου λεει τουλαχιστον εχω παιδια και του λεω χιλιες φορες να βρω ιεροδουλη να την πληρωσω να μου κανει ενα παιδι χωρις πολλα πολλα παρα ολη αυτη τη καταντια

Έχω κι εγώ παλιό φίλο που είναι έτσι ακριβώς,παντρεμένος με παιδί και κάθε φορά που τον βλέπω το μαλλί του όλο και πιο άσπρο

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Εχω ενα συγγενικο προσωπο, που παντρευτηκε τρελη (κυριολεκτικως). Τον κυνηγουσε με μαχαιρια, τον εδερνε, τον εβριζε, τον εφτυνε. Αυτος περιμενε να γινει το παιδι τους 5 ετων και μετα ζητησε διαζυγιο. Δεν την χτυπησε ποτέ, δεν απαντησε ποτέ. Ελεγε "εκανα λαθος, θα πληρωσω, θα περιμενω το παιδι να γινει 5 ετων και θα φυγω". Και αυτο εκανε. Λυσσαξε λιγο η αλλη, της περασε. Ούτε δικαστηρια δεν τον πηγε γιατι προθυμα της πληρωσε τη διατροφη και βλεπει το παιδι του κανονικα. Και τωρα εχει παντρευτει με αλλη και εκανε κι αλλο παιδι. Αν ειχε χασει την ψυχραιμια του και της ειχε κανει κακο, τι θα ειχε κερδισει? Εκανε λιγη υπομονη, ακολουθησε τη σωστη οδο και ολα καλα

ΟΚ αλλά προκύπτουν κάποια ερωτήματα από την υπόθεση που αναφέρεις.
Το δικαστήριο πως έδωσε την επιμέλεια του παιδιού σε μια γυναίκα εμφανώς τρελή που κυνηγούσε με μαχαίρια τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της; Αν ο πατέρας ζήτησε την επιμέλεια και παρ' όλα αυτά το δικαστήριο την έδωσε στην τρελή και βίαιη γυναίκα τότε το δικαστήριο πήρε λάθος απόφαση. Αν τώρα ο ίδιος ο πατέρας δεν ζήτησε καν την επιμέλεια γνωρίζοντας ότι το παιδί του θα κατέληγε με ένα επικίνδυνο άτομο για κηδεμόνα, τότε λάθος του που δεν προσπάθησε να προστατέψει το παιδί του.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ΟΚ αλλά προκύπτουν κάποια ερωτήματα από την υπόθεση που αναφέρεις.
Το δικαστήριο πως έδωσε την επιμέλεια του παιδιού σε μια γυναίκα εμφανώς τρελή που κυνηγούσε με μαχαίρια τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της; Αν ο πατέρας ζήτησε την επιμέλεια και παρ' όλα αυτά το δικαστήριο την έδωσε στην τρελή και βίαιη γυναίκα τότε το δικαστήριο πήρε λάθος απόφαση. Αν τώρα ο ίδιος δεν ζήτησε καν την επιμέλεια γνωρίζοντας ότι το παιδί του θα κατέληγε με ένα επικίνδυνο άτομο για κηδεμόνα, τότε το λάθος είναι του πατέρα που δεν προσπάθησε να προστατέψει το παιδί του.
Συναινετικο διαζυγιο υπογραψανε.
Ο ιδιος συναινεσε να παρει την επιμελεια η μανα του παιδιου.
Στο παιδι δεν ειχε δειξει καποια δειγματα επιθετικοτητας, αρα το δεχθηκε.
Εξαλλου ο ιδιος ηθελε να ξεκινησει κατι καινουργιο, δεν θα ειχε την ιδια ευχερεια αν ειχε και το παιδι μαζι του.
Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι το να παιρνει το παιδι η μανα εξυπηρετει εμας, οχι τις γυναικες. Εσεις το βλεπετε κοντοφθαλμα οτι θα δινετε 200-300 ευρω το μηνα γαμω την τσιγκουνια μου. Η ουσια ειναι οτι δινεις εκει το παιδι κι εσυ εισαι ελευθερος να αρχισεις απο την αρχη. Οπως και εκανε βεβαια.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Δηλαδη λεει ο λαος ¨: ριξε δυο χαστουκια καθε πρωι στην γυναικα σου ... τυχαινει ομως καμμια φορα να γινεται ατυχημα και τα χαστουκια να ναι περισσοτερα η πιο δυνατα .. και συμβαινει κανας θανατος ... δηλαδη πρεπει να το καταδικασουμε το παλουκαρι τον πιλοτο , αντι να του δωσουμε κανα παρασημο .... οριστε κενα που εχει η νομοθεσια .... ??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έχω κι εγώ παλιό φίλο που είναι έτσι ακριβώς,παντρεμένος με παιδί και κάθε φορά που τον βλέπω το μαλλί του όλο και πιο άσπρο
Τουλάχιστον αυτός έχει σοβαρούς λόγους να αγχώνεται στη ζωή του. Όχι σαν και σένα για το.. αν θα τον κοιτάξουν οι γκόμενες έξω αντί να κοιτάνε το κινητό τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom