Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Δηλαδή τώρα αν έχεις smartwatch, η αστυνομία θα ξέρει πότε έχυσες πότε έχεσες πότε κοιμήθηκες πότε διάβαζες bou και σου ανέβηκαν παλμοί; σε συνδυασμό με το gps του κινητού θα ξέρουν ποτε πήγες μπουρδέλα και πότε έφαγες κρυφά εκμεκ; Πότε μπήκες στο σπίτι της παντρεμένης;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Kαλα, σιγα μην σχισεις κανενα καλσον
Μα ρεσει που χαιρεσαι ως δικηγορος λεγοντας το σκηνικο.
Κανονικα έπρεπε να της πεις πως υπαρχει νομικη οδος και να το πηγαινε νομικα το θεμα με τον ξυλοδαρμό, παρα να βαλει πατερα και αδερφο να τον τσουβαλιασουν,θα μπορουσε ο τυπος να τους εκανε μηνυση.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.245
Πόντοι
6.056
Θυμήθηκα κάτι. Πρέπει να είναι το μοναδικό post που έχω κρατήσει, διότι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.

Εγώ δεν είμαι Νομικός, ο τύπος 'το πουλί' όμως σίγουρα είναι. Είτε Δικηγόρος, είτε Δικαστής.
Παντως συμφωνω με οσα (αν καταλαβα) υπονοησες ,οτι ο νομος ειναι φολα.
Συμπληρωνω οτι διατηρειται ενας νομος που ειναι λαδι στη φωτια της εγκληματικοτητας.
Θα ηθελα ακομη ελαστικοτερους νομους ,αλλά πρωτα να φτιαχτει το οικονομικο-κοινωνικο προβλημα της χωρας
και μετα ναι , με λιγη εγκληματικοτητα δειχνει επιείκεια η πολιτεια,
τωρα εχει γινει φαρουεστ..,

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ένα μεγάλο λάθος που έκανε ο πιλότος και κάνουν πολλοί άντρες είναι ότι επιλέγουν μόνιμη σύντροφο κυρίως κοιτώντας ομορφιά ενώ ο κυριότερος παράγοντας είναι να μην είναι τρελή,η ψυχική υγεία της γυναίκας είναι η σημαντικότερη παράμετρος για συγκατοίκηση μαζί της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τυπε. Έχεις ζήσει ποτέ με τρελη; Δεν είναι απλά ένα αστείο "πρήζει μπαλες". Είναι κάτι πολύ περισσότερο.
Εχω ενα συγγενικο προσωπο, που παντρευτηκε τρελη (κυριολεκτικως). Τον κυνηγουσε με μαχαιρια, τον εδερνε, τον εβριζε, τον εφτυνε. Αυτος περιμενε να γινει το παιδι τους 5 ετων και μετα ζητησε διαζυγιο. Δεν την χτυπησε ποτέ, δεν απαντησε ποτέ. Ελεγε "εκανα λαθος, θα πληρωσω, θα περιμενω το παιδι να γινει 5 ετων και θα φυγω". Και αυτο εκανε. Λυσσαξε λιγο η αλλη, της περασε. Ούτε δικαστηρια δεν τον πηγε γιατι προθυμα της πληρωσε τη διατροφη και βλεπει το παιδι του κανονικα. Και τωρα εχει παντρευτει με αλλη και εκανε κι αλλο παιδι. Αν ειχε χασει την ψυχραιμια του και της ειχε κανει κακο, τι θα ειχε κερδισει? Εκανε λιγη υπομονη, ακολουθησε τη σωστη οδο και ολα καλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δηλαδή τώρα αν έχεις smartwatch, η αστυνομία θα ξέρει πότε έχυσες πότε έχεσες πότε κοιμήθηκες πότε διάβαζες bou και σου ανέβηκαν παλμοί; σε συνδυασμό με το gps του κινητού θα ξέρουν ποτε πήγες μπουρδέλα και πότε έφαγες κρυφά εκμεκ; Πότε μπήκες στο σπίτι της παντρεμένης;
ε κοιτα φοροντας το ρολοι και παιζοντας τη πουτσα πανω κατω,λογικα θα εχουν καταγραφει στη μνημη οι κινησεις οποτε κατα προσεγγιση ο μπατσος μπορει να υπολογισει το χρονο που θα χρειαστει καποιος για να χυσει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μα ρεσει που χαιρεσαι ως δικηγορος λεγοντας το σκηνικο.
Κανονικα έπρεπε να της πεις πως υπαρχει νομικη οδος και να το πηγαινε νομικα το θεμα με τον ξυλοδαρμό, παρα να βαλει πατερα και αδερφο να τον τσουβαλιασουν,θα μπορουσε ο τυπος να τους εκανε μηνυση.
Ας τους εκανε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Εχω ενα συγγενικο προσωπο, που παντρευτηκε τρελη (κυριολεκτικως). Τον κυνηγουσε με μαχαιρια, τον εδερνε, τον εβριζε, τον εφτυνε. Αυτος περιμενε να γινει το παιδι τους 5 ετων και μετα ζητησε διαζυγιο. Δεν την χτυπησε ποτέ, δεν απαντησε ποτέ. Ελεγε "εκανα λαθος, θα πληρωσω, θα περιμενω το παιδι να γινει 5 ετων και θα φυγω". Και αυτο εκανε. Λυσσαξε λιγο η αλλη, της περασε. Ούτε δικαστηρια δεν τον πηγε γιατι προθυμα της πληρωσε τη διατροφη και βλεπει το παιδι του κανονικα. Και τωρα εχει παντρευτει με αλλη και εκανε κι αλλο παιδι. Αν ειχε χασει την ψυχραιμια του και της ειχε κανει κακο, τι θα ειχε κερδισει? Εκανε λιγη υπομονη, ακολουθησε τη σωστη οδο και ολα καλα
παντοφλακηδες οικογενειακος ειστε δλδΣ. :confused: :confused: :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχω και γω τετοιο φιλο κολλητο μαλιστα...και ασε...ειναι ακομα μαζι και περιμενει τα παιδια να πανε 18. τραβαει αυτα που ανεφερες εγω τωρα τι σκατα να του πω? γινομαι και κακος οταν του λεω να τη διαολοστειλει

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
ε κοιτα φοροντας το ρολοι και παιζοντας τη πουτσα πανω κατω,λογικα θα εχουν καταγραφει στη μνημη οι κινησεις οποτε κατα προσεγγιση ο μπατσος μπορει να υπολογισει το χρονο που θα χρειαστει καποιος για να χυσει
βρε θα υπάρχει μια διαφορα στους παλμους της καρδιας

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω θα έκανα το εξης θα εγραφα το παιδι μου στο διαβατηριο μου και την καταλληλη στιγμη θα το επαιρνα και θα πήγαινα να ζησω σε τριτη χωρα ,θα εβγαζα εκει ορισμένα χρονια μεχρι το παιδι να γινοταν 16 με 17 χρονων και μετα θα γυριζα και δεν θα ηθελε ουτε να την δει.
Θα την εκανα εγω να μην δει ουτε παιδι ουτε αντρα εκει μονη να ξεροψηνεται εκτος και εκανε ντηλητ και εφτιαχνε την ζωη της παλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω και γω τετοιο φιλο κολλητο μαλιστα...και ασε...ειναι ακομα μαζι και περιμενει τα παιδια να πανε 18. τραβαει αυτα που ανεφερες εγω τωρα τι σκατα να του πω? γινομαι και κακος οταν του λεω να τη διαολοστειλει
18????καλα παει η ζωη τυπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγω θα έκανα το εξης θα εγραφα το παιδι μου στο διαβατηριο μου και την καταλληλη στιγμη θα το επαιρνα και θα πήγαινα να ζησω σε τριτη χωρα ,θα εβγαζα εκει ορισμένα χρονια μεχρι το παιδι να γινοταν 16 με 17 χρονων και μετα θα γυριζα και δεν θα ηθελε ουτε να την δει.
Θα την εκανα εγω να μην δει ουτε παιδι ουτε αντρα εκει μονη να ξεροψηνεται εκτος και εκανε ντηλητ και εφτιαχνε την ζωη της παλι.
Σιγα μην μεταναστευε κιολας αντι να τα κανει ολα σωστα οπως τα εκανε
Στην μπούρδα πρώτος εισαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

18????καλα παει η ζωη τυπε.
αυτο του λεω...μεχρι τοτε η θα την εχει καθαρισει η θα εχει βγαλει 10 καρκινους

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σιγα μην μεταναστευε κιολας αντι να τα κανει ολα σωστα οπως τα εκανε
Στην μπούρδα πρώτος εισαι
Σωστα να πληρώνει γαμησιατικα και να βλεπει το παιδι 1 φορα τη βδομαδα??
Ρε δεν πατε καλα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.245
Πόντοι
6.056
Ένα μεγάλο λάθος που έκανε ο πιλότος και κάνουν πολλοί άντρες είναι ότι επιλέγουν μόνιμη σύντροφο κυρίως κοιτώντας ομορφιά ενώ ο κυριότερος παράγοντας είναι να μην είναι τρελή,η ψυχική υγεία της γυναίκας είναι η σημαντικότερη παράμετρος για συγκατοίκηση μαζί της.
στα δυσκολα φαινεται ο χαρακτηρας,στη προκειμενη με τις εγκυμοσυνες εγινε το κρακ(αν δεν υπαρχουν άλλες σκοτεινες αιτιες)
Ομως δεν ζει η πιτσιρικα για να μας πει ποσο νορμαλ ηταν ο αντρας της που εκ των πραξεων δεν ηταν και τοσο σόι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σωστα να πληρώνει γαμησιατικα και να βλεπει το παιδι 1 φορα τη βδομαδα??
Ρε δεν πατε καλα
Ναι, πληρωνει 250 ευρω το μηνα, βλεπει μια φορα τη βδομαδα το παιδι, ξαναπαντρευτηκε, εκανε κι αλλο παιδι, και μια χαρα ειναι.
Εσυ θα τον συμβουλευες να παραστησει τον Ροβινσωνα Κρουσο για να το παιξει επαναστατης.
Εσυ δεν πας καλα. Καθολου.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Η οποία κόστισε χρόνο και χρήμα. Θα μου πεις από τη στιγμή που έμπλεξε διάλεξε τη λιγότερη ανώνυδη λύση.Και κάθομαι και σκέφτομαι πως κάποιοι είναι άτυχοι και άλλοι τυχεροί στη ζωή.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι, πληρωνει 250 ευρω το μηνα, βλεπει μια φορα τη βδομαδα το παιδι, ξαναπαντρευτηκε, εκανε κι αλλο παιδι, και μια χαρα ειναι.
Εσυ θα τον συμβουλευες να παραστησει τον Ροβινσωνα Κρουσο για να το παιξει επαναστατης.
Εσυ δεν πας καλα. Καθολου.
Τι μια χαρα ρε δεξιε,φραγκο δεν θα του μενει στη τσεπη.
250 συν οικογένεια αλλη καλα κρασια.
Εγω θα προτιμουσα να δηλωνα αστεγος παρα να πληρωνω μια ζωη χαράτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom