Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοπρονι εχεις δικιο σε αυτο που λες....ειδικα σε μια περιοδο οπου η τουρκια παλευει να μπει στην ευρωπαικη ενωση και να κουκουλωσει γενοκτονιες ή τα γεγονοτα στην κυπρο μια τετοια παραδοχη μπορει να τον μπλεξει (το εχει ηδη κανει) παρα μα παρα πολυ ασχημα....φανταζομαι το μεγεθος των τυψεων του για να προβει σε μια τετοια ενεργεια....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κοπρονι εχεις δικιο σε αυτο που λες....ειδικα σε μια περιοδο οπου η τουρκια παλευει να μπει στην ευρωπαικη ενωση και να κουκουλωσει γενοκτονιες ή τα γεγονοτα στην κυπρο μια τετοια παραδοχη μπορει να τον μπλεξει (το εχει ηδη κανει) παρα μα παρα πολυ ασχημα....φανταζομαι το μεγεθος των τυψεων του για να προβει σε μια τετοια ενεργεια....

Συμφωνω και εγω

μολις τελειωσει ο πολεμος και αρχιζεις να αντιλαμβανεσε τι εκανες δεν το ξεπερνας ποτε.

Επισκέπτης
Εκει θα τον εκτελουσαν για αρνηση εκτελεσης διαταγης απο ανωτερο

Εχεις παει στρατο?? η απο τα εργα τον ξερεις?
Ακριβως αυτο θα γινοταν,θα τον εκτελουσαν για αρνηση εκτελεσης διαταγης.

Γιατι οι μαγκιες  μερικες φορες εχουν ενα κοστος,και οποιανου του κρεμονται αρκετα το αναλαμβανει.

Οποτε οι καταδικες για τον"δολοφονο Τουρκο"ειναι της πλακας.

Στρατο εκανα στην ΕΛΔΥΚ στο 1ο Τ.Π.(και οχι στο Συνταγμα),ενα χρονο εκατσα στο νησι.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβως αυτο θα γινοταν,θα τον εκτελουσαν για αρνηση εκτελεσης διαταγης.

Γιατι οι μαγκιες  μερικες φορες εχουν ενα κοστος,και οποιανου του κρεμονται αρκετα το αναλαμβανει.

Οποτε οι καταδικες για τον"δολοφονο Τουρκο"ειναι της πλακας.

Στρατο εκανα στην ΕΛΔΥΚ στο 1ο Τ.Π.(και οχι στο Συνταγμα),ενα χρονο εκατσα στο νησι.

Αν δεν νομιζεις οτι ειναι μαγκια να μην εκτελεσεις διαταγη με οποιο κοστος ...και γενικοτερα να μην εκτελεσεις διαταγη.

Τοτε γιατι πηγες στρατο? οταν πηγες το ηξερες πως ειναι το παιχνιδι...

Δεν εχει νοημα να πας για να δειξεις οτι εισαι μαγκασ?

Για να προστατεψεις την πατριδα σου πας εκτελωντας εντολες

Αυτη ειναι η ουσια του στρατου

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δέν υπάρχεις πόλεμος χωρίς εκτελέσεις αιχμαλώτων,,...υπάρχουν δηλώσειςμ καί ντοκουμέντα ότι αμερικάνοι εκτελεσαν γερμανους όπως καί ρώσοι..καίο αντίθετα....οπως καί στό βιετναμ...στόν πόλεμο γίνεσε ζώο..ζώο θά γίνω καί εγώ όμως άν χρειαστεί γιά νά υπερασπιστώ τήν πατρίδα μου ζώο θά γίνω εάν πετάξουν βόλτα μολοτωφ στό μνημείο τού αγνώστου στρατιωτου πού είναι θαμενοι οι παππουδες μου καί άνθρωποι χάρις τών οποίων μπορούμε καί γράφουμε αυτά πού γράφουμε τώρα...

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει πολεμος χωρις το αισθημα της αυτοσυντηρησης και της επιβιωσης νομιζω....και αυτα περι διαφορετικοτητας των λαων δε με αγγιζουν....ολοι σφαζουν και ολοι σκοτωνουν.....

Επισκέπτης
Αν δεν νομιζεις οτι ειναι μαγκια να μην εκτελεσεις διαταγη με οποιο κοστος ...και γενικοτερα να μην εκτελεσεις διαταγη.

Τοτε γιατι πηγες στρατο? οταν πηγες το ηξερες πως ειναι το παιχνιδι...

Δεν εχει νοημα να πας για να δειξεις οτι εισαι μαγκασ?

Για να προστατεψεις την πατριδα σου πας εκτελωντας εντολες

Αυτη ειναι η ουσια του στρατου
Δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι στον Στρατο,και ο Στρατος-ο καθε Στρατος-ειναι μια αλλου ειδους κοινωνια:Οι κανονες που ισχυουν εξω ειναι διαφορετικοι μεσα.Παροτι τα ατομα που τον αποτελουν,επιστρατοι και μονιμοι,ειναι ταυτοχρονως ΚΑΙ πολιτες-ειδικα οι πρωτοι.

Αυτο μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση οταν ημουν φανταρος,το ποσο διαφορετικη ψυχολογια και νοοτροπια ειχα οταν υπηρετουσα.Κατανοω απολυτως τον Ατιλλα-οπως και εσυ νομιζω.Καταλαβαινω πλεον ΓΙΑΤΙ το εκανε.

Ο.Κ. Ξεχνα τα του Στρατου τωρα:H ωρα της μαγκιας,του να δειξεις αν φορας παντελονια η οχι,ερχεται μονη της.Οταν θα ερθει θα το καταλαβεις.Ισως.

Η επιλογη ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη,να αναλαβεις το ΟΠΟΙΟ κοστος-μικρο η μεγαλο-θα ειναι δικη σου.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει πολεμος χωρις το αισθημα της αυτοσυντηρησης και της επιβιωσης νομιζω....και αυτα περι διαφορετικοτητας των λαων δε με αγγιζουν....ολοι σφαζουν και ολοι σκοτωνουν.....
οποτε ολι ινε καρπουζαδεσ σα τα μισαδελφια μου τουσ γιφτουσ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδιά άμα δείτε τι κάναμε στον εμφύλιο μεταξύ μας και σε όλη την ιστορία μας θα δείτε ότι είμαστε ο φονικότερος λαός.
Και βέβαια ο άνθρωπος είναι φυσικό να έχει σαλτάρει με αυτά που έκανε αλλά και πόσοι άλλοι δεν βγήκαν να μιλήσουν...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδιά άμα δείτε τι κάναμε στον εμφύλιο μεταξύ μας και σε όλη την ιστορία μας θα δείτε ότι είμαστε ο φονικότερος λαός.
Και βέβαια ο άνθρωπος είναι φυσικό να έχει σαλτάρει με αυτά που έκανε αλλά και πόσοι άλλοι δεν βγήκαν να μιλήσουν...
μπα ολι το ιδο ινε πεζι ρολο οτι ολι ινε 46

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι στον Στρατο,και ο Στρατος-ο καθε Στρατος-ειναι μια αλλου ειδους κοινωνια:Οι κανονες που ισχυουν εξω ειναι διαφορετικοι μεσα.Παροτι τα ατομα που τον αποτελουν,επιστρατοι και μονιμοι,ειναι ταυτοχρονως ΚΑΙ πολιτες-ειδικα οι πρωτοι.

Αυτο μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση οταν ημουν φανταρος,το ποσο διαφορετικη ψυχολογια και νοοτροπια ειχα οταν υπηρετουσα.Κατανοω απολυτως τον Ατιλλα-οπως και εσυ νομιζω.Καταλαβαινω πλεον ΓΙΑΤΙ το εκανε.

Ο.Κ. Ξεχνα τα του Στρατου τωρα:H ωρα της μαγκιας,του να δειξεις αν φορας παντελονια η οχι,ερχεται μονη της.Οταν θα ερθει θα το καταλαβεις.Ισως.

Η επιλογη ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη,να αναλαβεις το ΟΠΟΙΟ κοστος-μικρο η μεγαλο-θα ειναι δικη σου.

Φιλε

και δεν σου εχω δωσει αδικο γιατι μιλας λογικα

ειπα εξ αρχης οτι διαφωνω με την λογοκη του στρατου αλλα.....

καποια στιγμη το φιλοσοφισα λιγο (δεν θα συμφωνησω με τον κοπρονι για τα μνημεια...πιστευω ειναι αυτα...) και σκευτηκα το εξης

Σε σεναριο πολεμου και μαχης αν μαθω οτι περασε ενα F16 του εχθρου και ισομεδωσε το σπιτι που εμενε η μανα μου η γυναικα μου και τα παιδια μου ...τοτε κατι μου λεει οτι οσο και αν διαφωνουσα με αυτα που με διαταζουν

θα επερνα το οπλο μου και αιχμαλωτους, γυναικες , μωρα και οτι αλλο ανηκει στον εχθρο ...δεν θα εμενε ρουθουνι.

βαλε λιγο τον εαυτο σου σε αυτην την θεση σε καιρο πολεμου παντα.

Σε καιρο ειρηνης το μονο που σκευτομουνα και εγω ηταν η λουφα και καμια αδεια...

και ναι μαλωνα και εγω με τον καθε καριολη βαθμοφορο οταν παλιωσα και εμαθα τα κολπα ...δεν ειμαι κολημενος

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ανοιγω ενα θεμα με αφορμη μια συνεντευξη ενος πολυ γνωστου τουρκου ηθοποιου......

Θα ηθελα να δωσω μια γραμμη πλευσης (αν και ξερω οτι μαλλον στο βροντο θα παει)
λεγοντας οτι δεν θα ηθελα να συζητηθουν οι πολιτικες σχεσεις αναμεσα σε Ελλαδα και Τουρκια.....

δε με ενδιαφερουν οι παραβιασεις ουτε οι κατακτητικες πολιτικες.......

παραθετω την ειδηση με σκοπο τη συζητηση σε φιλειρηνικο πλαισο και τις σκεψεις που μπορει να μας δημιουργει....πω μπορει να νιωθει καποιος οταν τον αναγκαζουν να σκοτωσει? οταν ξερει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο αλλα ακολουθει εντολες? εαν στη θεση αυτου του στρατιωτη βαλουμε ολους τους στρατιωτες-αστυνομους-πυροσβεστες και γενικα ολους οσους πρεπει να στηριζονται στη σωστη κριση του διοικητη τους μιας και υπακουν σε εντολες?

και τι γινεται στην αντιθετη περιπτωση? οταν ο διοικητης δεν βλεπει το προφανες, το δικαιο και κρυβεται? οπως στα Ιμια για παραδειγμα?

κυπρος και ιμια δυο διαφορετικες αντιδρασεις στρατιωτικης διοικησης αλλα οι αντιδρασεις των στρατιωτων νομιζω ιδιες....το συναισθημα οτι αυτο που κανουμε δεν ειναι σωστο....

παρακαλουνται θερμοκεφαλοι, ελληναρες, [size=14pt]χρυσαυγιτες, εθνικιστες και λοιποι να ασχοληθουν με αλλα θεματα....[/size]
ευχαριστω :grin:
Δεν ειναι εδω και ο δωρητης η ο ταρατσας να πουμε καμια μαλακια!! :headbang:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εγω ειμαι ενας απο αυτους που υπηρετο στην αεροπορια κ πηγαινω μια φορα στις 28 μερες κ ουσιαστικα η μονη μου παραμονη στο στρατο ηταν 18 μερες εκπαιδευσεως...ο θεος να τη κανει εκπαιδευση...σε πληροφορω πως τελικα πιο μαγκες απο ολους ειναι ανθρωποι της κλασεως μου που τη σκαπουλαρουν,,,οι λοιποι αποτελουν τους γνωστους στρατοκαυλους χωρις λογο κ αιτια...

παρολο που στην θητεια μου εκανα τις σκοπιες των αντιστοιχων βυσμάτων της εποχης μου σε πληροφορω οτι κανεις την καλύτερη δουλεια και μην ακους τις μαλακιες περι ανδρειας.  Μαγκια θα ηταν να το ειχες το βυσμα να σε φτιαξει και να του ελεγες "οχι μαγκα εγω παω Εβρο". Σιγα την μαγκια να πας Εβρο λες και επέλεξε κανεις Εβρο ή Κυπρο αντι για αθηνα καθε μερα εξοδουχος  :headbang: :headbang:

Οσο για τον 19χρονο Κυπριο -τσαμπα χάθηκε το παληκαρι για μια μαγκια της στιγμης αν βλέπει σημερα πως εγινε η Κύπρος και οι Κυπριοι ..... (εννοω οτι τους χαλασαν τα φραγκα)

Επισκέπτης
Μήπως είναι ο ίδιος που χωρίζει ανα 1 εβδομάδα και του είπαν καλή εβδομάδα καμιά 10αρια και τους έφαγε λάχανο? :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
  παρολο που στην θητεια μου εκανα τις σκοπιες των αντιστοιχων βυσμάτων της εποχης μου σε πληροφορω οτι κανεις την καλύτερη δουλεια και μην ακους τις μαλακιες περι ανδρειας.  Μαγκια θα ηταν να το ειχες το βυσμα να σε φτιαξει και να του ελεγες "οχι μαγκα εγω παω Εβρο". Σιγα την μαγκια να πας Εβρο λες και επέλεξε κανεις Εβρο ή Κυπρο αντι για αθηνα καθε μερα εξοδουχος  :headbang: :headbang:

Σε αυτα συμφωνο!!

Οσο για τον 19χρονο Κυπριο -τσαμπα χάθηκε το παληκαρι για μια μαγκια της στιγμης αν βλέπει σημερα πως εγινε η Κύπρος και οι Κυπριοι ..... (εννοω οτι τους χαλασαν τα φραγκα)
Σε αυτο οχι φιλε μου και δεν εχει να κανει με Κυπριους, Αγγλους η οποιονδηποτε αλλον, ο Τασος Ισαακ και ο Σωλομος Σολωμου δεν νομιζω να ειναι σαν τους Κυπριους που περιγραφης.
Οσο για το 19χρονο παληκαρι δεν νομιζω να γλιτωνε αν δεν εφτυνε τον τουρκο στα μουτρα ετσι και αλλιος ηταν τελειωμενος οποτε προτιμησε να φυγει σαν αντρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom