δέρναμε το τέρας
Α...γιατί εγώ ήμουν πρώτη γραμμή και μαζί με το μπρους λι αντιμετωπιζαμε 127 τουρκους (μπορει κάποιοι να μην ΗΣΑΝΤΕ γηγενείς)
Ξερω οτι ηταν 127 γιατι μετά μετρήσαμε τα πτώματα
δέρναμε το τέρας
Α...γιατί εγώ ήμουν πρώτη γραμμή και μαζί με το μπρους λι αντιμετωπιζαμε 127 τουρκους (μπορει κάποιοι να μην ΗΣΑΝΤΕ γηγενείς)
Ξερω οτι ηταν 127 γιατι μετά μετρήσαμε τα πτώματα
Ανοιγω ενα θεμα με αφορμη μια συνεντευξη ενος πολυ γνωστου τουρκου ηθοποιου...
Ο ηθοποιός ονομάζεται Attila Olgac και είναι πολύ γνωστός στην Τουρκία (παίζει και σε μια σειρά που λέγεται «η κοιλάδα των λύκων")...
did u use the all time classic magnum?
έκανα το λάθος και μίλησα για την ελληνική θρησκεία.τσακαλε καθε θρισκεμα ελεγχι το κοσμο, οποτε πεζι μεγαλο ρολο διστιχοσ αλα κιριοσ απο τιν κακι πλεβρα τισ οποτε μονο με ανιχτομιαλο λινοντε τα προβλιματα
κάποιοι που είχαν τα ιδανικά που λες εσύ δηλητηριώδη σου δίνουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να μιλάς και να γράφεις ελληνικά και να λες τη γνώμη σουη ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδες σημαίες κι άλλα τέτοια δηλητηριώδη τελικά
Σκεπτόμενος ότι σε έναν πόλεμο οι κύρια χαμένη είναι η μάνα (πατέρα, σύζηγο, αδερφό, γιο), ίσως λέω, ίσως, αν ήτανε γυναικοκρατούμενη η εξουσία να παιζότανε διαφορετικά το παίγνιον της ζωής. Μπορεί και με λιγότερο αίμα.
Eλα ρε σειρα! Και λιγο μετα την θεσσαλονικη που υπηρετουσα εγω τα ιδια...σκετη απογοητευση. Η μαγκια τους ειχε εξαντληθει πανω μας φαινεται. Και οι φανταροι παντως δεν ειχαν ηθικο να πολεμησουνΔεν ήμουν στη νησιωτική ελλάδα. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμας.
Οι "αξιωματικοί" ήταν απλά απογοήτευση. Εκτός απο τον καραβανά υποδιοικητή.
Μετά απο εκείνο το 2ήμερο, ποτέ κανεις μαλάκας δε μπορεσε να επιβληθεί με διαταγές στη δοξασμένη 235
...ο τυπος αναγκαστηκε να υπηρετησει και εκτελεσε τη διαταγη, ή το εκανε κατ' επιλογην?
Δηλωνει οτι εξαναγκαστηκε και οτι εκτελουσε στρατιωτικες διαταγες.....
το ποστ μου ειναι η απορια που μου δημιουργειται (καθοτι δεν παω στρατο) για τα συναισθηματα ειτε της εξαναγκαστικης αποδοχης διαταγων (οπως αυτο το περιστατικο) ειτε της απογοητυεσης απο τους ανωτερους οπου και παλι υπαρχει ομως αποδοχη διαταγων (η αδρανεια οπως στα Ιμια)
προσωπικα στρατο ακομα δεν εχω παει αλλα εχω αρκετους γνωστους που μολις απολυθηκαν και ολοι μα ολοι μου ειπαν πως η κατασταση ειναι απλως χασιμο χρονου...τωρα σχετικα με το υποχρεωτικο της διαταγης αμα κινδυνευεις να σου παρουν το κεφαλι φανταζομαι θα σκοτωσεις αλλιως θα σκοτωσουν εσενα.ειναι καθαρα θεμα ανθρωπουΔηλωνει οτι εξαναγκαστηκε και οτι εκτελουσε στρατιωτικες διαταγες.....
το ποστ μου ειναι η απορια που μου δημιουργειται (καθοτι δεν παω στρατο) για τα συναισθηματα ειτε της εξαναγκαστικης αποδοχης διαταγων (οπως αυτο το περιστατικο) ειτε της απογοητυεσης απο τους ανωτερους οπου και παλι υπαρχει ομως αποδοχη διαταγων (η αδρανεια οπως στα Ιμια)
...σχετικα με το υποχρεωτικο της διαταγης, αμα κινδυνευεις να σου παρουν το κεφαλι φανταζομαι θα σκοτωσεις αλλιως θα σκοτωσουν εσενα.