Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Α...γιατί εγώ ήμουν πρώτη γραμμή και μαζί με το μπρους λι αντιμετωπιζαμε 127 τουρκους (μπορει κάποιοι να μην ΗΣΑΝΤΕ γηγενείς)

Ξερω οτι ηταν 127 γιατι μετά μετρήσαμε τα πτώματα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η ζωη ειναι ωραια....εχουμε ερθει ΟΛΟΙ για να ζησουμε φιλοξενουμενοι σε αυτο τον πλανητη χωρις να μας ανηκει τιποτα,δεν φεραμε τιποτα μαζι μας και δεν θα παρουμε τιποτα φευγοντας....
οτι μα ΟΤΙ εχει φτιαχτει απο τους ανθρωπους για να χωριζει τους ανθρωπους θελει φτυσιμο και απαξιωση....
συνορα,λαβαρα,σημαιες,θρησκειες,περιουσιες...ΟΛΑ.....
ΟΤΙ μας αναγκαζει να πολεμησουμε για να το ''υπερασπιστουμε'' ειναι βδελυρο και καταπτυστο....απο εδω ξεκινανε ΟΛΑ....
περαστικοι ειμαστε για να ζησουμε χωρις διαμαχες και για να πεθανουμε απο ''φυσικα αιτια''
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες....
οσοι καταλαβαν να 'ναι καλα...
για τους αλλους δεν θα...μπορεσω.....τους αφηνω να ταξιδευουν στην πλανη που τους εχουν οδηγησει αλλοι....
ευχαριστω για την προσοχη σας και καλη συνεχεια....!!!!!!!

michailid

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την περί στρατού κουβέντα, καθώς και τις χαριτωμένες φωτογραφίες, θα ήθελα να σχολιάσω το αρχικό κείμενο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πως νιώθει κάποιος που τον αναγκάζουν να σκοτώσει ενάντια στη θέλησή του και ελπίζω να μην έχω ποτέ αυτή την εμπειρία. Υποθέτω όμως ότι αν το έκανα, θα αισθανόμουν μετά δειλός που δεν αντιστάθηκα και θα ήθελα να υπήρχε μια χρονο-μηχανή να γυρίσω πίσω στο χρόνο και να το ξανακάνω σωστά.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Α...γιατί εγώ ήμουν πρώτη γραμμή και μαζί με το μπρους λι αντιμετωπιζαμε 127 τουρκους (μπορει κάποιοι να μην ΗΣΑΝΤΕ γηγενείς)

Ξερω οτι ηταν 127 γιατι μετά μετρήσαμε τα πτώματα

did u use the all time classic magnum?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ανοιγω ενα θεμα με αφορμη μια συνεντευξη ενος πολυ γνωστου τουρκου ηθοποιου...

Ο ηθοποιός ονομάζεται Attila Olgac και είναι πολύ γνωστός στην Τουρκία (παίζει και σε μια σειρά που λέγεται «η κοιλάδα των λύκων")...

Συνημμένα

• Attila Olgac.jpg
    Attila Olgac.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο ηθοποιός ονομάζεται Attila Olgac και είναι πολύ γνωστός στην Τουρκία (παίζει και σε μια σειρά που λέγεται «η κοιλάδα των λύκων")...

νομιζα οτι το ειχα γραψει....χεχε
θενξ για την επισημανση :)

χριστιδι μαρεσε πολυ το ποστ σου :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
did u use the all time classic magnum?

Μόνο στην αρχή.

Μετά χρησιμοποίησα ένα G3 με σπαστή κάνη και ένα σπαθί νίντζα

Και μετά πήρα και στα 2 χέρια 2 απο αυτά τα ιζραληνιά τα ουζι και φωνάζοντας βγήκα μπροστα στον εχθρό και τον εξολόθρευσα - πολλοί απο αυτούς πεθαναν απο συγκοπή (τέτοια τρομάρα πηρανε λεμε)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τσακαλε καθε θρισκεμα ελεγχι το κοσμο, οποτε πεζι μεγαλο ρολο διστιχοσ αλα κιριοσ απο τιν κακι πλεβρα τισ οποτε μονο με ανιχτομιαλο λινοντε τα προβλιματα
έκανα το λάθος και μίλησα για την ελληνική θρησκεία.

σοφώς και παίζει μεγάλο ρόλο.
ο μουσουλμανισμός είναι αυτός που οπλίζει τα χέρια των τούρκων.
όπως θύματα της θρησκείας του-ιδεολογίας του πεφτουν και οι μεσοανατολικοί λαοί.
αυτοί είναι απλά κοπάδια από πρόβατα που έχουν έναν βοσκό να τους λέει τι να κάνει.

δυστυχώς από πλευρά θρησκείας πάσχουμε.
εμάς ο χριστούλης μας είναι χίππης .. τους αγαπάει όλους, είναι υπέρ της ειρήνης, αφήνει μακρυά μαλλιά και πεθαίνει νέος... ίσως από καταχρήσεις.

ενώ ο αλλάχ είμαι αιμοδιψής, κόβει χέρια , κεφάλια , παπάρια και ενίοτε κώλους.

κρίμαςςςςςς

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
στον πολεμο δεν ισχυουν "συνθηκες", "γενευες" και τετοιες μαλακιες!
τους νομους τους κανουν οι ΝΙΚΗΤΕΣ και η νικη επιβαλλεται να επιτυεχθει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδες σημαίες κι άλλα τέτοια δηλητηριώδη τελικά

Σκεπτόμενος ότι σε έναν πόλεμο οι κύρια χαμένη είναι η μάνα (πατέρα, σύζηγο, αδερφό, γιο), ίσως λέω, ίσως, αν ήτανε γυναικοκρατούμενη η εξουσία να παιζότανε διαφορετικά το παίγνιον της ζωής. Μπορεί και με λιγότερο αίμα.
κάποιοι που είχαν τα ιδανικά που λες εσύ δηλητηριώδη σου δίνουν αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να μιλάς και να γράφεις ελληνικά και να λες τη γνώμη σου
και εν καιρό πολέμου τα σκυλιά θα είναι δεμένα και οι πόρτες ορθάνοιχτες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ήμουν στη νησιωτική ελλάδα. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμας.

Οι "αξιωματικοί" ήταν απλά απογοήτευση. Εκτός απο τον καραβανά υποδιοικητή.

Μετά απο εκείνο το 2ήμερο, ποτέ κανεις μαλάκας δε μπορεσε να επιβληθεί με διαταγές στη δοξασμένη 235
Eλα ρε σειρα! Και λιγο μετα την θεσσαλονικη που υπηρετουσα εγω τα ιδια...σκετη απογοητευση. Η μαγκια τους ειχε εξαντληθει πανω μας φαινεται. Και οι φανταροι παντως δεν ειχαν ηθικο να πολεμησουν

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
α)Ματαφιας
Καλα αυτος δεν ειναι ο ψυχανωμαλος που ειχε συλλογη τουρκικων αυτιων?
β)Ιμια
Εγω ημουν στον Εβρο με τα γεγονοτα των Ιμιων και μπορω να πω οτι οσα εχουν πει τα παιδια στο φορουμ ισχυει 100%.Οι αξιωματικοι ηταν τραγικοι.Μονο ενα λοχαγος ηταν αψογος και ουσιαστικα μονος του μας οδηγησε ολη την μοναδα σε θεση μαχης.Το κορυφαιο ηταν ενας δοκιμος που επερνε την μανα του τηλ. απο κινητο(τοτε μονο 2-3 ειχαν απο ολη την μοναδα)και κλαιγοντας ελεγε ΜΑΜΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.Οι φανταροι κατα τα αλλα ψιλοψυχρεμοι ημασταν(1-2 εξαιρεσεις)
γ)Κυπρος
Μαυρη σελιδα για Ελλαδα.Στρατος και κυβερνησεις πολυ κατωτερες των περιστασεων

Επισκέπτης
ο στρατος με την εννοια ενος οργανωμενου συνολου ανθρωπων με σκοπο την υπερασπιση της πατριδας που διακατεχεται απο πειθαρχεια ,σεβασμο,τιμη και πολεμικη εκπαιδευση...απλως δεν υπαρχει στην ελλαδα.ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω.το οτι θα παρεις ενα οπλο και θα υπερασπισεις το σπιτι σου σε καιρο πολεμου ειναι κατι που θα το κανει ο οποιοσδηποτε ανθρωπος ανα την υφηλιο ,αρκει φυσικα να το θελει .
οσον αφορα τις διαταγες,δεν καταλαβα ακριβως το ποστ της μουνιτσας,ο τυπος αναγκαστηκε να υπηρετησει και εκτελεσε τη διαταγη η το εκανε κατ επιλογην?γιατι αν διαλεξε να φαει 10 ατομα και μαλιστα αιχμαλωτους μαλλον πορωμενος ητανε

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλωνει οτι εξαναγκαστηκε και οτι εκτελουσε στρατιωτικες διαταγες.....

το ποστ μου ειναι η απορια που μου δημιουργειται (καθοτι δεν παω στρατο) για τα συναισθηματα ειτε της εξαναγκαστικης αποδοχης διαταγων (οπως αυτο το περιστατικο) ειτε της απογοητυεσης απο τους ανωτερους οπου και παλι υπαρχει ομως αποδοχη διαταγων (η αδρανεια οπως στα Ιμια)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...ο τυπος αναγκαστηκε να υπηρετησει και εκτελεσε τη διαταγη, ή το εκανε κατ' επιλογην?

το ποστ μου ειναι η απορια που μου δημιουργειται (καθοτι δεν παω στρατο) για τα συναισθηματα ειτε της εξαναγκαστικης αποδοχης διαταγων (οπως αυτο το περιστατικο) ειτε της απογοητυεσης απο τους ανωτερους οπου και παλι υπαρχει ομως αποδοχη διαταγων (η αδρανεια οπως στα Ιμια)

ΔΕΝ υπάρχουν συναισθηματα ΑΝ είσαι ΣΩΣΤΑ εκπαιδευμένος γι' αυτό που κάνεις... απλώς εκτελείς με τον καλύτερο τρόπο τις Διαταγές._

Επισκέπτης

προσωπικα στρατο ακομα δεν εχω παει αλλα εχω αρκετους γνωστους που μολις απολυθηκαν και ολοι μα ολοι μου ειπαν πως η κατασταση ειναι απλως χασιμο χρονου...τωρα σχετικα με το υποχρεωτικο της διαταγης αμα κινδυνευεις να σου παρουν το κεφαλι φανταζομαι θα σκοτωσεις αλλιως θα σκοτωσουν εσενα.ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
E πως να νιώθεις ρε μουνίτσα? τι ερώτημα είναι αυτό που έθεσες?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...σχετικα με το υποχρεωτικο της διαταγης, αμα κινδυνευεις να σου παρουν το κεφαλι φανταζομαι θα σκοτωσεις αλλιως θα σκοτωσουν εσενα.

Eίναι άλλο πράγμα η εκτέλεση μιας Διαταγής (υποχρεωτική, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της όποιας προσωπικής άποψης) κ διαφορετικό η ΑΥΤΟΜΑΤΗ (αναλόγως κ την εκπαίδευση τού καθενός) αντίδραση υπεράσπισης-άμυνας, π.χ. σε μια περιπτωση που κρίνεται "η ζωή σου ή τού εχθρού απένταντι"... οπότε πυροβολείς ενστικτωδός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom