amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
eλα ομοσ που δεν κανη αφτοσ κουμαντοενα αρχιγο εχι ο στρατοσ το Πλανιταρχι
βιτρινα κ θεσμοσ ινε
eλα ομοσ που δεν κανη αφτοσ κουμαντοενα αρχιγο εχι ο στρατοσ το Πλανιταρχι
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι γύφτοι?Ξέρεις, διαφωνώ. Δε φταινε οι σειρές.
Η πειθαρχία πρέπει να επιβάλλεται - σε όλους. Ολοι ίσοι.
Ο σεβασμός πρέπει να εμπνέεται.
Ο στρατός έχει γεμίσει δημοσιους υπαλλήλους, και ο κάθε μαφιόζος πολιτικαντης με ενα τηλεφωνο μπορει να καταφέρει να ξεφτυλίσει τον οποιονδήποτε αξιωματικό, ή την οποιαδήποτε διαδικασία.
Οχι δε φταινε οι σειρες. Φταινει ΟΛΟΙ οι άλλοι
μα πλανιταρχισ ινε το σιστιμα το χριμα,και οχι ο Ομπαμιασ τορα οποτε το ιδιο λεμε μα αφου εσι μου ταλεσ!!!!!!!eλα ομοσ που δεν κανη αφτοσ κουμαντο
βιτρινα κ θεσμοσ ινε
μέγα λάθος.παιδια ο στρατος ειναι ενα εκτελεστικο οργανο.δεν μπορει να αποφασισει.απλως εκτελει τις διαταγες του καθε ανιδεου πολιτικου.
δέν πιστεύεις σέ πατρίδες καί σέ σύνορα τότε σέ τί πιαστεύεις??βοθρε δεν ξερω αν θα πρεπει να ντρεπομαι που το λεω αλλα προσωπικα αν γινει πολεμος θα φυγω......δε μπορω να πω οτι νιωθω ιδιαιτερα πατριωτισσα....ισως επειδη ειμαστε σε περιοδο "ειρηνης"....
αλλωστε δεν πιστευω σε πατριδες και συνορα οποτε θα στεναχωρηθω μαλλον για την οικονομικη και πολιτισμικη καταστροφη παρα για οτιδηποτε αλλο....
το χρήμα κινεί τους πολέμους στην μέση ανατολήμα πλανιταρχισ ινε το σιστιμα το χριμα,και οχι ο Ομπαμιασ τορα οποτε το ιδιο λεμε μα αφου εσι μου ταλεσ!!!!!!!
η θεσμι ινε για να καθοδιγουντε τα πλιθι,οποσ και η πιο μεγαλι πλιγι που νε η θρισκια
ισ ιγια τισ γαλικισ βιομιχανιασ, με μοετ θα γιορτασουν!!!!!!!!οι μισοί εκτελέστηκαν, οι άλλοι μισοί έγιναν πειραματόζωα στο πρόγραμμα βιοχημικού πολέμου της γείτονος με ανάλογη κατάληξη.
Εμένα με προβληματίζουν πάντα σκέψεις όπως, γιατί αποκαλύπτεται τώρα, ποιο σκοπό έχει, ποιος το σπρώχνει (εκατέρωθεν) κλπ κλπ κλπ.
Μεγειά τις νέες φρεγάτες και το άδειο μας πορτοφόλι.
τσακαλε καθε θρισκεμα ελεγχι το κοσμο, οποτε πεζι μεγαλο ρολο διστιχοσ αλα κιριοσ απο τιν κακι πλεβρα τισ οποτε μονο με ανιχτομιαλο λινοντε τα προβλιματατο χρήμα κινεί τους πολέμους στην μέση ανατολή
οι αμερικάνοι για αυτό το λόγο κάνουν τους πολέμους.
θέλουν εξουσία για να διαχειρίζονται τον πλούτο.
το ίδιο το χρήμα δημιουργει την απληστία και επομένως καιτο σύστημα που εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα.
η θρησκεία είναι απλά για να κάνεις διακοπές το πάσχα και τα χριστούγεννα,
να κάνεις και καμιά αργεία που και που.
καμιά παρέλαση για να επιβαρύνεις το σχολικό ωράριο.
και για να μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να βγάζει λεφτά αφορολόγητα, ενώ εσύ πεθαίνεις της πείνας ...
ααα και για να στεγάζει και τους κωλομπαράδες στα μοναστήρια
στην ελλάδα όπως είπα και πιο πάνω...φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα στη ελλαδα ξερεις οτι δεν ισχυει αυτο.οταν ο πολιτικος που δεν υπηρετηση κρινει αξιωματικους τι περιμενεις να γινει?
μα ο φανταροσ δε πρεπι να μαθενι, μονο να ιπακουηκαι ομως ειμαστε σε τραγικη.οταν εγιναν τα ιμια εγω υπηρετουσα.οι μισοι καραβαναδες χεστηκαν και η αλλοι μισοι δεν ηξεραν τη γινοτανε.για να καταλαβεις ημουν λημνο εγω και καλα που ειχαμε ραδιο και μαθαιναμε τη γινοτανε.
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι γύφτοι?
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι ρωσσοπόντιοι(όχι οι πόντιοι)
ξέρεις τι φάρες είναι αυτές;
η πειθαρχία δεν μπορεί να επιβληθεί σε κάποιον ο οποίος έπρεπε να είναι φυλακή για παράνομες ενέργειες που έχει κάνει και αυτή τη στιγμή έχει μια θέση για να υπερασπιστεί μια χώρα την οποία δεν νιώθει δικιά του.
δεν σου είπα εγώ ότι δεν φταίνε και οι στρατιωτικοί...
αλλά να έχει υπόψιν σου ότι ο στρατός πλέον έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό από τους χουντικούς στρατιωτικούς που υπήρχαν τα τελευταία 10-20 χρόνια.
για να γίνεις υψηλόβαθμος στρατιωτικός πρέπει πρώτα να περάσεις απο χίλιες δυο σχολές για να το καταφέρεις αυτό.
μετά την σχολή αξιωματικών που πρέπει να βγάλεις έχεις σχολή πολέμου η οποία είναι στην ελλάδα και μετά πας για στρατιωτικός ακόλουθος στο εξωτερικό.
είναι πλέον τόση μεγάλη η εκπαίδευση και η ζύμωση που δέχεται ένας μελλοντικός στρατιωτικός που δεν του αφήνει περιθώρια να κάνει τα λάθη που γίνονταν από χουντικούς στρατιωτικούς.
ενώ το απόβρασμα-αγράμματο-αλήτη φαντάρο έτσι θα τον παραλάβεις στον στρατό και έτσι θα τον επιστρέψεις στην κοινωνία.
[size=12pt]Εγώ υπηρέτησα (πριν 20 χρόνια, στις Ειδικές Δυνάμεις)...[/size]
Υπερθεματιζω και επιβεβαιωνω.
Μαζι υπηρετουσαμε.
Να και δυο φωτο του συναδελφου στις Ε.Δ. και σήμερα [glow=red,2,300]Γκλομπαλ Μοντερεϊτορ[/glow]:
http://[URL unfurl="true"]www.starstore.com/acatalog/Rambo-sideshow-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κι εγώ παρέα με τον
[img]http://imagecache2.allposters.com/IMAGES/54/039_1071.jpg
πήρε μετάλλιο ανδρείας ο τούρκος άραγε;
Παιδες, ήμουν και εγω εκει με το ράμπο και τον Σβαρτζ και δε σας ειδα
Που ησασταν;
τιμή καί δόξα στό ματαφιά διαφωνώ εντελώςΔΥΣΤΗΧΩΣ ο Στρατηγός Δημήτριος Ματαφιάς, πέθανε 9-11-2006 (σε ηλικία 73 ετών).
Είχε έλθει στην Κύπρο εθελοντικά αμέσως μετά την εισβολή και ανέλαβε την διοίκηση της Λεμεσού. Διετέλεσε Διοικητής του 241 Τάγματος Πεζικού κ την περιόδο 1985-1986 Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, θέση από την οποία παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών του για πρακτικές που υιοθετούσε η τότε κυβέρνηση σε σχέση με το στράτευμα. Μετά την αφυπηρέτησή του από τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων, διορίστηκε από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου ως Γενικός Γραμματέας Αιγαίου. Παραιτήθηκε, όμως, από τη θέση του αυτή, μετά τη διαφωνία του με την πολιτική προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας, που συμφώνησαν στον Νταβός της Ελβετίας οι τότε πρωθυπουργοί της Ελλάδος Ανδρέας Παπανδρέου και της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ.
Με το άκουσμα του θανάτου του, 20 ολόκληρα χρόνια μετά που παραιτήθηκε από τη 13μηνη αρχηγία του ΓΕΕΦ και 32 χρόνια αφ’ ότου διοικούσε το 241ΤΠ, πλήθη Κυπρίων διαλαλούν με συγκίνηση την υπερηφάνειά τους, ότι υπηρέτησαν υπό τας διαταγάς του Ματαφιά!
ΤΙΜΗ + ΔΟΞΑ!