Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 ο "καλιτεχνης" τα ειπε ολα αυτα με ενα αντιπολεμικο πνευμα θέλοντας να δειξει οτι παροτι παλιος και καλλιτεχνης μεσα στον πόλεμο εγινε γουρουνι που σκότωνε αόπλους !! Απο τις τύψεις του δεν μπορει να φαει κρεας κλπ κλπ.

μακρια απο εμας ο πόλεμος !! Εχετε δει πως καταντησε ο προεδρος των βετερανων της Κορεας ?? 3 φορες τον εχω δει , την μια τον επιασν τα κλάμματα και ητανμεθυσμένος και τις 3 !!!

ΥΓ Αμαν πια με αυτα τα Ιμια εμεις ειχαμε επιφυλακη λόγω ασκησης επι χαρτου -καταληψη βραχονησιδας απο "κακους"- εγινε ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ επιφυλακη και βαρεσαν κανα νουμερο τα βυσματα , το πρωι στη σκοπια ακουγα στο ραδιο το  "ευχαριστουμε τις ΗΠΑ" (στην βιογραφια του ο Κλιντον λεει οτι τον πήρε η Τσιλέρ τηλεφωνο και ετσι εμαθε το επεισόδιο) και απο μπατζης ξαναγινα μπετατζης-καφετζης-μπογιατζης-κομπιουτερατζης-αχθοφοριτζης- και σκοπατζης  εν καιρο ειρηνης- ακυρωθηκε ευτυχως και η ασκηση !!

Χετηκα για τους πολέμους τους ας την δωσουν σε αλλον την χωρα γιατι εμεις αποτύχαμε!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ξέρεις, διαφωνώ. Δε φταινε οι σειρές.

Η πειθαρχία πρέπει να επιβάλλεται - σε όλους. Ολοι ίσοι.

Ο σεβασμός πρέπει να εμπνέεται.

Ο στρατός έχει γεμίσει δημοσιους υπαλλήλους, και ο κάθε μαφιόζος πολιτικαντης με ενα τηλεφωνο μπορει να καταφέρει να ξεφτυλίσει τον οποιονδήποτε αξιωματικό, ή την οποιαδήποτε διαδικασία.

Οχι δε φταινε οι σειρες. Φταινει ΟΛΟΙ οι άλλοι
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι γύφτοι?
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι ρωσσοπόντιοι(όχι οι πόντιοι)
ξέρεις τι φάρες είναι αυτές;
είναι γεννημένοι να κλέβουν και να κοροιδεύουν οποιονδήποτε για ένα κομμάτι ψωμί.
η πειθαρχία δεν μπορεί να επιβληθεί σε κάποιον ο οποίος έπρεπε να είναι φυλακή για παράνομες ενέργειες που έχει κάνει και αυτή τη στιγμή έχει μια θέση για να υπερασπιστεί μια χώρα την οποία δεν νιώθει δικιά του.

δεν σου είπα εγώ ότι δεν φταίνε και οι στρατιωτικοί...
αλλά να έχει υπόψιν σου ότι ο στρατός πλέον έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό από τους χουντικούς στρατιωτικούς που υπήρχαν τα τελευταία 10-20 χρόνια.
για να γίνεις υψηλόβαθμος στρατιωτικός πρέπει πρώτα να περάσεις απο χίλιες δυο σχολές για να το καταφέρεις αυτό.
μετά την σχολή αξιωματικών που πρέπει να βγάλεις έχεις σχολή πολέμου η οποία είναι στην ελλάδα και μετά πας για στρατιωτικός ακόλουθος στο εξωτερικό.
είναι πλέον τόση μεγάλη η εκπαίδευση και η ζύμωση που δέχεται ένας μελλοντικός στρατιωτικός που δεν του αφήνει περιθώρια να κάνει τα λάθη που γίνονταν από χουντικούς στρατιωτικούς.

ενώ το απόβρασμα-αγράμματο-αλήτη φαντάρο έτσι θα τον παραλάβεις στον στρατό και έτσι θα τον επιστρέψεις στην κοινωνία.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
eλα ομοσ που δεν κανη αφτοσ κουμαντο
βιτρινα κ θεσμοσ ινε
μα πλανιταρχισ ινε το σιστιμα το χριμα,και οχι ο Ομπαμιασ τορα οποτε το ιδιο λεμε μα αφου εσι μου ταλεσ!!!!!!!

η θεσμι ινε για να καθοδιγουντε τα πλιθι,οποσ και η πιο μεγαλι πλιγι που νε η θρισκια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παιδια ο στρατος ειναι ενα εκτελεστικο οργανο.δεν μπορει να αποφασισει.απλως εκτελει τις διαταγες του καθε ανιδεου πολιτικου.
μέγα λάθος.
ο στρατός δεν έχει καμία σχέση με την εξουσία.
τουλάχιστον έτσι πρέπει.
ένας λάθος χειρισμός και μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω.
δεν μπορεί ένας τυχαίος που δεν έχει φορέσει κάτι άλλο από ένα κοστούμι και μια γραβάτα να διεθύνει ένα φονικό όπλο.
δεν μπορεί κανένας πολιτικός  στην ελλάδα ούτε καν ο μλκας ο παπούλιας η γλάστρα του πολιτεύματος μας
όπως επίσης και ο καραμανλής ο κοτομπίφτεκος του ελληνικού κοινωβουλίου να διατάξει χτύπημα του στρατού σε ξένες  βάσεις.
το σύνταγμα ορίζει πότε μπορεί να επέμβει ο στρατός.

όλα αυτά βέβαια θα γίνονται σε μια ιδανική κοινωνία
σε εμάς οι πολιτικοί βέβαια έχουν μικρό πεδίο επιροής στον στρατό
που αφορά μόνο συγκεκριμένα τμήματα του... τα οποία έχουν πάντα σκοπό την "κλοπή" χρημάτων από το δημόσιο και την μεταφορά τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγκεκριμένων ατόμων.

σε καιρούς κρίσης ποτέ κάποιος έληνας πολιτικίσκος δεν θα πορέσει να διατάξει τον στρατό.
δεν είμαστε τουρκία όπου κουμάντο κάνει ο στρατός  και διευθύνει 50 μύρια πρόβατα... ομίζω ότι είμαστε πιο πολιτισμένοι.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
οι μισοί εκτελέστηκαν, οι άλλοι μισοί έγιναν πειραματόζωα στο πρόγραμμα βιοχημικού πολέμου της γείτονος με ανάλογη κατάληξη.

Εμένα με προβληματίζουν πάντα σκέψεις όπως, γιατί αποκαλύπτεται τώρα, ποιο σκοπό έχει, ποιος το σπρώχνει (εκατέρωθεν) κλπ κλπ κλπ.

Μεγειά τις νέες φρεγάτες και το άδειο μας πορτοφόλι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
βοθρε δεν ξερω αν θα πρεπει να ντρεπομαι που το λεω αλλα προσωπικα αν γινει πολεμος θα φυγω......δε μπορω να πω οτι νιωθω ιδιαιτερα πατριωτισσα....ισως επειδη ειμαστε σε περιοδο "ειρηνης"....

αλλωστε δεν πιστευω σε πατριδες και συνορα οποτε θα στεναχωρηθω μαλλον για την οικονομικη και πολιτισμικη καταστροφη παρα για οτιδηποτε αλλο....
δέν πιστεύεις σέ πατρίδες καί σέ σύνορα τότε σέ τί πιαστεύεις??
δηλαδή άν πιστεύεις σε σύνορα καί στήν πατρίδα  καί στήν είρήνη όπως εγώ ποιά η διαφορά.??.
φυσικά σάν ελληνίδα καλομαθημένη είσαι προνομιούχα διότι δέν έχεις υπηρετήσει στό στρατό υπό μορφή εθελοντικής εργασίας όπως θά έπρεπε όλες οί γυναίκες ελληνίδες υπό μορφή κοινωνικλής εργασίας.. μπάς καί γλυτώσουμε καμμιά μέρα από τήν θητεία μας..σέ αυτο διαφωνώ μέ τήν νεα δημοκρατία πού ψηφίζω ως χείρων βέλτιστο...
εφόσον υποστηρίζετε στήν ισότητα τών δύο φίλων..
γία νά σε προλάβω δέν είμαι χρυσαυγίτηε ανήκω ιδεολογικά στό χώρο τής δεξιάς΄όπως ένα μεγάλο μέρος τού ελληνικού λαού καί δέν μού αρέσουν οί κουβέντες μέ κουκούλες νικ ναμε καί γί αυτό σπανίως ανήγω διαλόγους πολιτικους..αλλά μέ σοκάρει ή άποψη σου πού δέν πιστεύεις σέ πατρ΄δες..
γιά νά σέ ενημερώσω καί νά γλυτώσεις χρόνο ψάχνοντας είμαι υπερ τής φιλίας των λαών ελλάδος τουρκίας , καί έχω κατηγορηθεί γί αυτό καί εδώ καί δημόσια..δέν πιστεύω στόν πόλεμο αλλά έχω μερκές αρχές...όπως σεβασμός στήν δημοκρατία καί σέ μερικές αξίες καί σύμβολα όπως τά μνημεία ...
δέν μού αρέσει νά μέ βρίζουν καί δέν βρίζω εάν δέν μέ βρίσεις ..άν δέν γουστάρεις διάλογο μαζί μου πέσ το μου καί θά διακόψω..
έχω κατηγορηθεί επαννειλημένα γιά φιλοτουρκικές θέσεις στα μεδια καί εδώ διότι ήμουν έναντια στήν ιστορία πού μάς μάθαν στό σχολείο διότι έχει λάθη ..καί ανακρίβιες περί εναρξης της επανάστασησ στήν αγία λαύρα και κρυφά σχολεία παραμύθια τη΄ς χαλιμάς..έχω φίλους τούρκους καί στρατιωτικούς καί δέν έχω πρόβλημα νά μιλήσω μαζί τους,,
αγαπάω τήν πατριδα καί πιστεύω ότι δέν πρέπει νά παραβιάζοντε τά συνορά της καί θά πολεμήσω γι αυτό..καί άν χρειστεί θά σκοτώσω.δέν θά εκτελούσα αιχμαλώτους αλλά δέν θά γούσταρα νά σκοτώνουν 10 έλληνες αιχμαλωτους ...τότε πιθανόν νά σάλταρα καί νά σκότωνα 100 τούρκους....αιχμαλώτους

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μα πλανιταρχισ ινε το σιστιμα το χριμα,και οχι ο Ομπαμιασ τορα οποτε το ιδιο λεμε μα αφου εσι μου ταλεσ!!!!!!!

η θεσμι ινε για να καθοδιγουντε τα πλιθι,οποσ και η πιο μεγαλι πλιγι που νε η θρισκια
το χρήμα κινεί τους πολέμους στην μέση ανατολή
οι αμερικάνοι για αυτό το λόγο κάνουν τους πολέμους.
θέλουν εξουσία για να διαχειρίζονται τον πλούτο.
το ίδιο το χρήμα δημιουργει την απληστία και επομένως καιτο σύστημα που εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα.

η θρησκεία είναι απλά για να κάνεις διακοπές το πάσχα και τα χριστούγεννα,
να κάνεις και καμιά αργεία που και που.
καμιά παρέλαση για να επιβαρύνεις το σχολικό ωράριο.
και για να μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να βγάζει λεφτά αφορολόγητα, ενώ εσύ πεθαίνεις της πείνας ...
ααα και για να στεγάζει και τους κωλομπαράδες στα μοναστήρια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οι μισοί εκτελέστηκαν, οι άλλοι μισοί έγιναν πειραματόζωα στο πρόγραμμα βιοχημικού πολέμου της γείτονος με ανάλογη κατάληξη.

Εμένα με προβληματίζουν πάντα σκέψεις όπως, γιατί αποκαλύπτεται τώρα, ποιο σκοπό έχει, ποιος το σπρώχνει (εκατέρωθεν) κλπ κλπ κλπ.

Μεγειά τις νέες φρεγάτες και το άδειο μας πορτοφόλι.
ισ ιγια τισ γαλικισ βιομιχανιασ, με μοετ θα γιορτασουν!!!!!!!!

το χρήμα κινεί τους πολέμους στην μέση ανατολή
οι αμερικάνοι για αυτό το λόγο κάνουν τους πολέμους.
θέλουν εξουσία για να διαχειρίζονται τον πλούτο.
το ίδιο το χρήμα δημιουργει την απληστία και επομένως καιτο σύστημα που εξυπηρετεί αυτά τα συμφέροντα.

η θρησκεία είναι απλά για να κάνεις διακοπές το πάσχα και τα χριστούγεννα,
να κάνεις και καμιά αργεία που και που.
καμιά παρέλαση για να επιβαρύνεις το σχολικό ωράριο.
και για να μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να βγάζει λεφτά αφορολόγητα, ενώ εσύ πεθαίνεις της πείνας ...
ααα και για να στεγάζει και τους κωλομπαράδες στα μοναστήρια
τσακαλε καθε θρισκεμα ελεγχι το κοσμο, οποτε πεζι μεγαλο ρολο διστιχοσ αλα κιριοσ απο τιν κακι πλεβρα τισ οποτε μονο με ανιχτομιαλο λινοντε τα προβλιματα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα στη ελλαδα ξερεις οτι δεν ισχυει αυτο.οταν ο πολιτικος που δεν υπηρετηση κρινει αξιωματικους τι περιμενεις να γινει?
στην ελλάδα όπως είπα και πιο πάνω...
η πολιτική είναι χωμένη μέσα στον στρατό μόνο και μόνο για να παίρνει λεφτά από της χορηγίεςτου ελλ. κράτους.
πάλι καλά που δεν είναι σαν την αμερική που ο κάθε κλανει-τάρχης κάνει πόλεμο για προσωπικούς του κυρίως λόγους.
όπως έκανε ο μπους σαν ιδιοκτήτης-μέτοχος πολλών εταιριών πετρελαίου.
επίσης η πολιτική μέσα στον στρατό έχει να κάνει και με τις μεταθέσεις των βουτηρόπαιδων.
πιστεύω ότι δεν είμαστε σε τραγική κατάσταση...

ακομα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και ομως ειμαστε σε τραγικη.οταν εγιναν τα ιμια εγω υπηρετουσα.οι μισοι καραβαναδες χεστηκαν και η αλλοι μισοι δεν ηξεραν τη γινοτανε.για να καταλαβεις ημουν λημνο εγω και καλα που ειχαμε ραδιο και μαθαιναμε τη γινοτανε.
μα ο φανταροσ δε πρεπι να μαθενι, μονο να ιπακουη

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε πατρίδες σημαίες κι άλλα τέτοια δηλητηριώδη τελικά

Σκεπτόμενος ότι σε έναν πόλεμο οι κύρια χαμένη είναι η μάνα (πατέρα, σύζηγο, αδερφό, γιο), ίσως λέω, ίσως, αν ήτανε γυναικοκρατούμενη η εξουσία να παιζότανε διαφορετικά το παίγνιον της ζωής. Μπορεί και με λιγότερο αίμα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι γύφτοι?
έχεις υπόψιν σου ότι στρατεύονται οι ρωσσοπόντιοι(όχι οι πόντιοι)

τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό που αναφέρεις ειναι κάτι που δεν ξέρω;

Κατα τη γνώμη σου ποιοι έπρεπε να πηγαίνουν φαντάροι; "Εθελοντικά"...

ξέρεις τι φάρες είναι αυτές;

Καταλαβαίνω οτι έχεις μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα απο εμένα

η πειθαρχία δεν μπορεί να επιβληθεί σε κάποιον ο οποίος έπρεπε να είναι φυλακή για παράνομες ενέργειες που έχει κάνει και αυτή τη στιγμή έχει μια θέση για να υπερασπιστεί μια χώρα την οποία δεν νιώθει δικιά του.

Ωπα. Δε μπορώ τον αχταρμά. Οποιος διώκεται για ποινικές πράξεις δεν έχει θέση αλλου εκτός απο τη φυλακή. Προσπερνώντας λοιπον αυτό - καθήκον και προκληση για κάθε επαγγελματία στο στρατό είναι η επιβολή πειθαρχίας. Τρόποι υπάρχουν. Δεν ξέρω για την ικανότητα όσων θα πρέπει να την επιβάλουν

δεν σου είπα εγώ ότι δεν φταίνε και οι στρατιωτικοί...
αλλά να έχει υπόψιν σου ότι ο στρατός πλέον έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό από τους χουντικούς στρατιωτικούς που υπήρχαν τα τελευταία 10-20 χρόνια.
για να γίνεις υψηλόβαθμος στρατιωτικός πρέπει πρώτα να περάσεις απο χίλιες δυο σχολές για να το καταφέρεις αυτό.
μετά την σχολή αξιωματικών που πρέπει να βγάλεις έχεις σχολή πολέμου η οποία είναι στην ελλάδα και μετά πας για στρατιωτικός ακόλουθος στο εξωτερικό.
είναι πλέον τόση μεγάλη η εκπαίδευση και η ζύμωση που δέχεται ένας μελλοντικός στρατιωτικός που δεν του αφήνει περιθώρια να κάνει τα λάθη που γίνονταν από χουντικούς στρατιωτικούς.

Διαφωνώ και με αυτό. Υποθέτεις οτι η εκπαίδευση σε κάνει στρατιωτικό. Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι βάσει προθέσεων ή προσδοκιών. Και το αποτέλεσμα ειναι ... μη βέλτιστο.

Και ξαναλέω οτι οταν στρατοπεδεύσαμε για επίθεση, μόνο ο καραβανάς υπόδικας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ολοι οι άλλοι ειχανε κλάσει μέντες. Φυσικά, μετά δε μπορουσαν να μας επιβληθούν με τίποτα. Οσο και αν φωνάζεις, ότι αμερικανικο τζοκευ να φορέσεις αμα εχεις κλάσει μέντες την κρισιμη ώρα μονο για καραγκιόζης κανεις

ενώ το απόβρασμα-αγράμματο-αλήτη φαντάρο έτσι θα τον παραλάβεις στον στρατό και έτσι θα τον επιστρέψεις στην κοινωνία.

Εγώ έτσι έβλεπα τους ΕΠΥ και μερικους της Ευελπίδων όταν ήμουν κληρωτός.

Μερικά θέματα εξαρτώνται και απο την οπτική γωνία που τα βλέπεις

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Εγώ υπηρέτησα (πριν 20 χρόνια, στις Ειδικές Δυνάμεις)...[/size]

Υπερθεματιζω και επιβεβαιωνω.

Μαζι υπηρετουσαμε.

Να και δυο φωτο του συναδελφου στις Ε.Δ. και σήμερα [glow=red,2,300]Γκλομπαλ Μοντερεϊτορ[/glow]:

rambo.jpg

URL]]

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Υπερθεματιζω και επιβεβαιωνω.

Μαζι υπηρετουσαμε.

Να και δυο φωτο του συναδελφου στις Ε.Δ. και σήμερα [glow=red,2,300]Γκλομπαλ Μοντερεϊτορ[/glow]:

rambo.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.starstore.com/acatalog/Rambo-sideshow-2.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

κι εγώ παρέα με τον

[img]http://imagecache2.allposters.com/IMAGES/54/039_1071.jpg

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
πήρε μετάλλιο ανδρείας ο τούρκος άραγε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παιδες, ήμουν και εγω εκει με το ράμπο και τον Σβαρτζ και δε σας ειδα

Που ησασταν;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ο Στρατηγός Δημήτριος Ματαφιάς, πέθανε 9-11-2006 (σε ηλικία 73 ετών).
Είχε έλθει στην Κύπρο εθελοντικά αμέσως μετά την εισβολή και ανέλαβε την διοίκηση της Λεμεσού. Διετέλεσε Διοικητής του 241 Τάγματος Πεζικού κ την περιόδο 1985-1986 Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, θέση από την οποία παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών του για πρακτικές που υιοθετούσε η τότε κυβέρνηση σε σχέση με το στράτευμα. Μετά την αφυπηρέτησή του από τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων, διορίστηκε από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου ως Γενικός Γραμματέας Αιγαίου. Παραιτήθηκε, όμως, από τη θέση του αυτή, μετά τη διαφωνία του με την πολιτική προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας, που συμφώνησαν στον Νταβός της Ελβετίας οι τότε πρωθυπουργοί της Ελλάδος Ανδρέας Παπανδρέου και της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ.
Με το άκουσμα του θανάτου του, 20 ολόκληρα χρόνια μετά που παραιτήθηκε από τη 13μηνη αρχηγία του ΓΕΕΦ και 32 χρόνια αφ’ ότου διοικούσε το 241ΤΠ, πλήθη Κυπρίων διαλαλούν με συγκίνηση την υπερηφάνειά τους, ότι υπηρέτησαν υπό τας διαταγάς του Ματαφιά!

ΤΙΜΗ + ΔΟΞΑ! :rockon:
τιμή καί δόξα στό ματαφιά διαφωνώ εντελώς
ο ματαφιάς ήταν διοικητής στή σάμο πού υπηρετούσα τό 1983... μάς έβαζε φυλακή επειδή φορούσαμε φανελάκι πολιτικό καί πίστευε στό θά πάρουμε τήν πόλη μέ γιουρόυσι ...απαράδεκτος αξιωματικός γιά μένα..
επίσης η πολιτική τού νταβός ήταν στήν σωστή κατεύθυνση ..καί τά λέω εγώ πού ξέρεις πόσο  έχω κατηγορηθεί  εδώ μέσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom