Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
παρακαλουνται θερμοκεφαλοι, ελληναρες, χρυσαυγιτες, εθνικιστες και λοιποι να ασχοληθουν με αλλα θεματα....
...
Ενώ αναίσθητοι, φιλότουρκοι, ανθέλληνες, κλπ της ίδιας συνομοταξίας δεν σε ενοχλούν προφανώς ε;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
και να μη στο αφήσω γυμνό...να στο εξηγήσω αν και κάπου παραπάνω πήγες να κάνεις την έκπληξη, υπέπεσες, τέλος πάντων, δεν υπαρχει θέμα, οι μεταπτώσεις μέσα είναι.

Λοιπόν, αν θε να ζήσει το δίποδο και να παει στη χώρα του απέραντου τίποτα από φυσικά αίτια, τότε θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει όλα εκείνα που τον αγελοποιούν μαζοποιούν κιμαδοποιούν. Τα δηλητηριώδη εκεί πανε, όχι στην πίστη των τρελλών που σφάζονται μεταξύ τους για μία ιδέα, ένα ιδανικό, μια θρησκεία, έναν ηγέτη πάνω από τον εαυτό τους, αυτοί τρελλοί είναι ούτως ή άλλως, θα καταλήξουν κάδρα και θα καμαρώνουν τα εγγόνια.

διαλέγουμε φίλους, όχι γείτονες, οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με δαύτους.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
διαλέγουμε φίλους, όχι γείτονες, οπότε πρέπει να μάθουμε να ζούμε με δαύτους.

να σε ρωτησω κατι

εσυ ασ πουμε μπορεις...το δεχομαι

οταν αυτοι δεν μπορεσουν..εσυ τι κανεις? μετακομιζεις?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η κρατούσα θρησκεία στην τουρκία δεν είναι ο ισλαμισμός αλλά ο κεμαλικός εθνικισμός...
Μην κατηγορούμε μια θρησκεία για πράξεις και επιλογές κατεξοχήν πολιτικές..

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Η κρατούσα θρησκεία στην τουρκία δεν είναι ο ισλαμισμός αλλά ο κεμαλικός εθνικισμός...
Μην κατηγορούμε μια θρησκεία για πράξεις και επιλογές κατεξοχήν πολιτικές..
Κατηγοριστε τους ανθρωπους που ειναι ψυχακηδες.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο μουσουλμανισμός είναι αυτός που οπλίζει τα χέρια των τούρκων.
όπως θύματα της θρησκείας του-ιδεολογίας του πεφτουν και οι μεσοανατολικοί λαοί.
αυτοί είναι απλά κοπάδια από πρόβατα που έχουν έναν βοσκό να τους λέει τι να κάνει

δυστυχώς από πλευρά θρησκείας πάσχουμε.
εμάς ο χριστούλης μας είναι χίππης .. τους αγαπάει όλους, είναι υπέρ της ειρήνης, αφήνει μακρυά μαλλιά και πεθαίνει νέος... ίσως από καταχρήσεις.

ενώ ο αλλάχ είμαι αιμοδιψής, κόβει χέρια , κεφάλια , παπάρια και ενίοτε κώλους.
ενώ στο USA που είναι χριστιανοί, πυροβολουν με λουκουμια και δεν είναι πρόβατα. ε?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εκτος απο πολυδιασπασμενος λαος, αυτο που μας δημιουργεί το πρόβλημα ειναι ο εθνικισμός τους. ΕΙναι εθνικιστες, οι κυβερνησεςι ολες ειναι εθνικιστικες, εχουν στρατοκρατεια, θελουν εδαφος, ζωττικό χωρο, θελουν αερα και θαλασσα, να πατησουν ποδι στη Θρακη μεσω της μειονοτητας, καναν επικοισμο στην Κύπρο, ακολουθουν εθνικες πολιτικες που τους κανουν καλο και κακο σε εμας, σε αντιθεση με εμας που ακολουθουμε αντεθνικες/ραγιαδικες πολιτικες που κανουν κακο σε μεας και καλο σε αυτους. Η πολιτικη μας ειναι αυτοκτονικη και αυτων ειναι φονική εναντιον μας.Οσοι Ελληνες ειχαν την ατυχια να μεινουν σε εδαφη κατεχομανε απο το κρατος βαμπιρ μαραζωσαν και εξαφανιστηκαν. Η τουρκια δημιουργει ενα ανθρωπογενες περιβαλον στο οποίο δε μπορουν αν ζήσουν οι Έλληνες. Ειμαι απο την Πελοπόννησο. Το απολαμβάνω παρα πολυ που ποτε δε τους ειδα στα ματια μου, δεν υπάρχουν στον Μοριά και ειμαστε ολοι ιδιοι εκει Ελληνες και ζουμε μια χαρα. Αν ηταν κι αυτοι εκει ακομα θα ειχαμε ενα σωρο προβλήματα. Δε δενουμε σαν ανθρωποι. ΚΑι δεν ειναι πλεον στο Μορια, και στην υπόλοιπη Ελλάδα γιατι οι προηγουμενες γενιές ακολούθησαν εθνικες εθνικιστικες πολιτικες μεχρι και εθνοκαθαρση με σφαγες εναντιον τους, τους διωξαμε και ησυχασαμε. Καλο για εμας, κακο για αυτους. Δεν υπάρχει μεση λύση στην περιπτωση μας, μη γελιεστε. Ειμαστε απολυτα ανταγωνιστικα Εθνη στο χωρο και το χρονο σταθερα 1000 χρονια τωρα. Ο θανατος τους η ζωη μας. και πρεπει αν παλεψουμε για να διατηρήσουμε την ελεθερια μας, οση και οποια εχουμε τελος παντων, και την κοινωνια μας οπως ειναι και να μη γινει σα τη Κυπρο η θρακη και το Αιγαίο.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
 Να με συγχωρεις φιλαρακι,αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη
 αποψη για τους μουσουλμανους και τον μουσουλμανισμο... 

Σωστο! και ας μην ξεχναμε τις Σταυροφορίες και τους αμερικανους ( βλεπε λογο Bush  για Ιρακ) οπου χρησιμοποιειται ο Θρησκευτικός λόγος για την διενεργεια επιθεσης και απελυθερωσης των διαφόρων εδαφων απο τους "απιστους" Ο Χριστος μπορςι να ηταν λιγο Χιππης αλλα οχι οι συνεχιστές του

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ειδατε τη φωτο του? Η κλασσικη Τουρκοφατσα,αγριεμενη,βαρβαρη,γεματη υποσχεσεις για βασανιστηρια και γεννοκτονιες.

Εγκληματια πολεμου με καλλιτεχνικες ευαισθησιες πτωτη φορα βλεπω.

Επισκέπτης
Δε σ' έπιασα ρε παραλίμνιε. Το Ι5 είναι μαγκιά δηλαδή?  :think:

Για μενα ναι, ειναι μαγκια. Γιατι οταν δεν εχεις καβατζα καμια πρεπει να βρισκεις τροπους να επιβιωνεις μονος σου. Και εγω αυτο κανω μια ζωη. Διοτι αγαπητε εγω αν "υπηρετουσα" θα την εβγαζα σε κανα νησι ή στα συνορα και θα με ιχανε γαμησει στην αγκαρια και στη σκοπια την ωρα που ο γιος του βιομηχανου, του πολιτικου του δημοσιογραφου κτλ. κτλ. θα την εβγαζε στην Αθηνα πινοντας καφε με τους φιλους και τα γκομενακια.
Εργοστασιαρχης απο την περιοχη μου, μεγας πατριωτης ο οποιος πριν μερικα χρονια μετεφερε τις επιχειρησεις του στην Τουρκια αφηνοντας ανεργους 60 ατομα φροντισε ο γιος του να παει αεροπορια και να τη βγαλει Αθηνα σε γραφειο, καθε μερα εξω για να μπορει το παιδι να ειναι κοντα στα γραφεια της εταιρεια τους στην Αθηνα.
Και πιστεψε ταλαιπωρηθηκα μεχρι να μου το δωσουν το κωλοχαρτο. Αυλωνα, Πατρα, Λαμια, Σκυδρα.
Στις αξιες μου δεν συμπεριλαμβανω πατριδα και θρησκεια. Μονο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου και τους φιλους μου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μπορώ να πω πολλά, αλλά δε θα πω τίποτε. Όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο δηλαδή.

Είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν άλλοι κατάλληλα. Είναι σαν να λες ότι όλοι οι άλλοι είστε μαλάκες, καταλαβαίνεις?

Συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα σου & του παππού σου. Ήταν κι αυτοί επίσης με τη δικιά σου λογική.

Ελπίζω να μη μεγαλώνεις τα παιδιά σου με τις ίδιες αρχές & αξίες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Για μενα ναι, ειναι μαγκια. Γιατι οταν δεν εχεις καβατζα καμια πρεπει να βρισκεις τροπους να επιβιωνεις μονος σου. Και εγω αυτο κανω μια ζωη. Διοτι αγαπητε εγω αν "υπηρετουσα" θα την εβγαζα σε κανα νησι ή στα συνορα και θα με ιχανε γαμησει στην αγκαρια και στη σκοπια την ωρα που ο γιος του βιομηχανου, του πολιτικου του δημοσιογραφου κτλ. κτλ. θα την εβγαζε στην Αθηνα πινοντας καφε με τους φιλους και τα γκομενακια.
Εργοστασιαρχης απο την περιοχη μου, μεγας πατριωτης ο οποιος πριν μερικα χρονια μετεφερε τις επιχειρησεις του στην Τουρκια αφηνοντας ανεργους 60 ατομα φροντισε ο γιος του να παει αεροπορια και να τη βγαλει Αθηνα σε γραφειο, καθε μερα εξω για να μπορει το παιδι να ειναι κοντα στα γραφεια της εταιρεια τους στην Αθηνα.
Και πιστεψε ταλαιπωρηθηκα μεχρι να μου το δωσουν το κωλοχαρτο. Αυλωνα, Πατρα, Λαμια, Σκυδρα.
Στις αξιες μου δεν συμπεριλαμβανω πατριδα και θρησκεια. Μονο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου και τους φιλους μου.

Και γω για την πάρτη μου και μόνο είμαι αλλά εσύ το γαμάς το θέμα! Είσαι χέστης, φυγόπονος και μαλακάκος!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε Gabadoo, καλά τα λες, εντόπισα ΜΟΝΟ ένα σημείο που δε μου άρεσε:
2) Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με τον όρο "λόγος καθαρός".  Για μένα, δεν είναι.  Δεν είναι, με την έννοια ότι είναι κείμενα ασαφή, μη σαφώς προσδιορισμένα, επιδεχόμενα άπειρες "ερμηνείες", έτσι ώστε τα ιερατεία να κάνουν κατα το δοκούν κάθε φορά τη δουλειά τους...

Οταν ανεφερα την εκφραση "Λογος καθαρος" ηταν σχετικα με το θεμα που συζητουσαμε
 Το αν το Ισλαμ (και εγω το επεκτεινα και στον Χριστιανισμο...) ειναι μια "βαρβαρη"
 η οχι θρησκεια
 Και σαφως δεν ειναι,ουτε η μια ουτε η αλλη...
 Οι ιδρυτες τους (ο Χριστος και ο Μωαμεθ) σαφως και ΠΟΤΕ δεν ειπαν σκοτωστε,ατιμαστε,
 κλεψτε ή οτιδηποτε ανομο και παραλογο.

Εσυ μιλας για τον κληρο,το Ιερατειο οπως λες με το οποιο εχω και εγω μεγαλες διαφορες
 και διαφωνιες και το ξερεις....Το εχουμε συζητησει επανελλημενα και ειδικα με μελη που
 δεν ειναι πια μαζι μας εδω σε αυτο το φορουμ...

Σταυρο,εγω προσωπικα δεν μπερδευω το κληρο με τους Λογους του Θεου (εν προκειμενω μιας
 και μιλω για μενα...). Ο Χριστος μετεφερε στην Γη και προσπαθησε να διαδωσει μια
 διδασκαλια Αγαπης.Εγω τον "νομιζω" Υιο του Θεου,εσυ πες τον εστω απλα εναν "καλο" ανθρωπο
 η εστω εναν ανθρωπο που δεν πειραξε ποτε εναν αλλο(τουλαχιστον απ΄οσα γνωριζουμε και απο
 αυτα αν ειναι και αληθεια..)

Σαφως και τα ασαφη και δυσνοητα κειμενα των Γραφων εχουν γραφτει κατα την διαρκεια
 Συνοδων με τετοιο τροπο ωστε να ευνοειται το εκαστοτε Ιερατειο..Εγω δεν μενω εκει..το
 παω πιο περα.Ουτε και θεωρω οτι η θρησκεια (η οποιαδηποτε θρησκεια) μπορει να "σκλαβωσει"
 εναν ανθρωπο...

Μονο ο ανθρωπος σκλαβωνει ανθρωπο,σωματικα ή ψυχικα,ειτε σε πολεμο ειτε σε ειρηνη..

Για να πω και δυο λογια σχετικα με το θεμα του παροντος θρεντ
 Τωρα τον κατατρυχουν οι τυψεις αυτον τον καλλιτεχνη;
 Επειτα απο 30 τοσα χρονια;
 Και αν τον "παιδευαν" και απο πιο πριν,γιατι δεν εφευγε σε αλλες χωρες οπου θα μπορουσε
 να εκφραστει πιο ελευθερα και να το βγαλει απο μεσα του οπως εκανε τωρα;
 Στην Γερμανια εχει ανθουσα κοινοτητα Τουρκων και ειναι μια χωρα που επιτρεπεται ο Λογος..
 Εκατσε ομως στην πατριδα του και μαλιστα ως Ηθοποιος....χωρις Φως ομως .
 "Ηθοποιος σημαινει Φως" λεει...
 Προσωπικα δεν πιστευω καν οτι οι αρλουμπες του "ηθοποιου" ειναι αληθεια,χωρις να λεω οτι
 δεν εχουν γινει κιολας

Σε μια χωρα οπου ο μυθος του Ερτζενεκομ ειναι ακομα ζωντανος,εστω και ως παραστρατιωτικη
 οργανωση με υψηλες διασυνδεσεις και εξουσιες μου φαινονται απιθανες τετοιες κρισεις
 τυψεων..
 Ειδικα απο τυπους που ασκουν την τεχνη της "Υποκριτικης" και οχι της τεχνης που ποιει
 Ηθος...αν εγινα αντιληπτος

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δεν εχετε καταλαβει οτι η τουρκοι ειναι καθηστερημενος λαος?

Φιλε κανενας Λαος δεν ειναι καθυστερημενος
  Εσυ δηλαδη εισαι πιο εξυπνος απο εναν Τουρκο-Αιγυπτιο-Κινεζο ή
  οποιονδηποτε αλλο;
  Πολιτειακη μεριμνα ειναι παντα η Μορφωση Φιλε

Τουλαχιστον ετσι ελεγε ο Αριστοτελης απο τα Σταγειρα

Επισκέπτης
Μπορώ να πω πολλά, αλλά δε θα πω τίποτε. Όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο δηλαδή.

Είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν άλλοι κατάλληλα. Είναι σαν να λες ότι όλοι οι άλλοι είστε μαλάκες, καταλαβαίνεις?

Συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα σου & του παππού σου. Ήταν κι αυτοί επίσης με τη δικιά σου λογική.

Ελπίζω να μη μεγαλώνεις τα παιδιά σου με τις ίδιες αρχές & αξίες.

Αν εσυ θεωρεις μαλακα τον εαυτο σου επειδη υπηρετησες εγω δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο. Αν σε χαλαει που καποιος για δικους του λογους αποφευγει να υπηρετησει και δε σε χαλανε τα βισματα και οι τσατσοι που την "βγαζουν καθαρη" εις βαρος σου, τοτε εχεις προβλημα. Εκτος αν ησουν βισμα και τσατσος.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι να σου πω τώρα ρε φίλε?

Όλοι εμείς που κάναμε 18μηνο είμασταν τσάτσοι, ε?

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ?

Επισκέπτης
Και γω για την πάρτη μου και μόνο είμαι αλλά εσύ το γαμάς το θέμα! Είσαι χέστης, φυγόπονος και μαλακάκος!

Μη νομιζεις οτι ειναι και τοσο ευκολο οσο ακουγεται το Ι5. Εχει πολυ ταλαιπωρια + οτι κουβαλας για ολη σου τη ζωη το χαρακτηρισμο του τρελου, ή του τοξικομανη. Και παλαιοτερα δεν σε παιρναν ουτε για δουλεια. Οποτε το φυγοπονος, μαλακας και κοτα μαλλον δεν ησχυουν στην περιπτωση μου. Για τη δικη σου και του paixnidinaginete  που εχετε ευκολους τους χαρακτηρισμους, δεν μπορω να απαντησω. Αν παντως τα εχετε καλα με τον εαυτο σας ακομα κι οταν σας πιανουν κοροιδα, κανενα προβλημα.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το πιο χαμενο διαστημα τησ ζωης μας...19 μηνες χωρίς νόημα..χωρίς εξέλιξη...στον ίδιο χώρο με κάθε μαμελούκο με κάθε πιτσιρίκο που έκανε τη πλάκα του... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom