Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μη νομιζεις οτι ειναι και τοσο ευκολο οσο ακουγεται το Ι5. Εχει πολυ ταλαιπωρια + οτι κουβαλας για ολη σου τη ζωη το χαρακτηρισμο του τρελου, ή του τοξικομανη. Και παλαιοτερα δεν σε παιρναν ουτε για δουλεια. Οποτε το φυγοπονος, μαλακας και κοτα μαλλον δεν ησχυουν στην περιπτωση μου. Για τη δικη σου και του paixnidinaginete  που εχετε ευκολους τους χαρακτηρισμους, δεν μπορω να απαντησω. Αν παντως τα εχετε καλα με τον εαυτο σας ακομα κι οταν σας πιανουν κοροιδα, κανενα προβλημα.

Εγώ έκανα 12μηνο, ναι είναι χαμένος χρόνος, μια μαλακία και μισή, αλλά καλώς ή κακώς είναι μερικά πράγματα που ορίζουν έναν άντρα και καλώς ή κακώς η κωλοθητεία είναι ένα από αυτά! Ολα τ' άλλα είναι απλώς αντεπιχειρηματολογία

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το πιο χαμενο διαστημα τησ ζωης μας...19 μηνες χωρίς νόημα..χωρίς εξέλιξη...στον ίδιο χώρο με κάθε μαμελούκο με κάθε πιτσιρίκο που έκανε τη πλάκα του... :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
το πιο χαμενο διαστημα τησ ζωης μας...19 μηνες χωρίς νόημα..χωρίς εξέλιξη...στον ίδιο χώρο με κάθε μαμελούκο με κάθε πιτσιρίκο που έκανε τη πλάκα του... :think:

Αυτό το ξανάπες! Ορέο νικ έχεισ τότε!!  :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Comando στη ζωη , όχι σε μαλακίες οπως στρατός και αρχιδιες... :rockon:

Επισκέπτης
Τι να σου πω τώρα ρε φίλε?

Όλοι εμείς που κάναμε 18μηνο είμασταν τσάτσοι, ε?

Δεν ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ?

Ουτε τσατσο σε ειπα ουτε κοτα ουτε μαλακα. Αλλοι εχουν ευκολους τους χαρακτηρισμους εδω μεσα. Καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω δε ντρεπομε για τις επιλογες που εκανα στη ζωη μου. Αν εσυ ντρεπεσε για τις επιλογες σου ειναι δικο σου προβλημα. Ουτε χρειαζομουν το στρατο για να γινω αντρας. Οταν εσυ "βαραγες προσοχες" γιατι αυτο επελεξες, εγω ξεφορτωνα λιπασματα στο λιμανι της Πατρας και πηγαινα σπιτι μου 15000 δρχ τη μερα. Θα επρεπε να ντρεπομε για αυτο ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ουτε τσατσο σε ειπα ουτε κοτα ουτε μαλακα. Αλλοι εχουν ευκολους τους χαρακτηρισμους εδω μεσα. Καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω δε ντρεπομε για τις επιλογες που εκανα στη ζωη μου. Αν εσυ ντρεπεσε για τις επιλογες σου ειναι δικο σου προβλημα. Ουτε χρειαζομουν το στρατο για να γινω αντρας. Οταν εσυ "βαραγες προσοχες" γιατι αυτο επελεξες, εγω ξεφορτωνα λιπασματα στο λιμανι της Πατρας και πηγαινα σπιτι μου 15000 δρχ τη μερα. Θα επρεπε να ντρεπομε για αυτο ?

Οχι δεν πρέπει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο να ντέπεσαι ούτε που δούλευες ούτε που στήριζες το σπίτι σου! Για την ορθογραφία σου οστώσο δεν πρέπει να σαι και πολύ περίφανος!  :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστο! και ας μην ξεχναμε τις Σταυροφορίες και τους αμερικανους ( βλεπε λογο Bush  για Ιρακ) οπου χρησιμοποιειται ο Θρησκευτικός λόγος για την διενεργεια επιθεσης και απελυθερωσης των διαφόρων εδαφων απο τους "απιστους" Ο Χριστος μπορςι να ηταν λιγο Χιππης αλλα οχι οι συνεχιστές του

Συμφωνώ..(πού χάθηκες btw)..
Και συμπληρώνω ότι το γεγονός ότι οι Γερμανοί ήταν από τους πιο μορφωμένους και καλλιεργημένους λαούς την εποχή του μεσοπολέμου αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να διαπράξουν θηριωδίες άνευ προηγουμένου...
Είναι θέμα πολιτικής, όχι λαού και "dna"...

Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Παραλίμνιε, λες δε γουστάρεις στρατούς και τέτοια. Μαζί σου. ΑΛΛΑ μου έκαναν μια ερώτηση μια φορά και δεν απάντησα. Δεν ήξερα τί να πω... Στην κάνω και εγώ εσένα...
Έστω ότι γίνεται ένας πόλεμος, και φεύγουν με επιστράτευση όλα σου τα φιλαράκια. Αργότερα μαθαίνεις ότι σκοτώθηκαν . Πώς θα αισθανθείς ? Πώς θα κοιτάξεις τις μητέρες τους ? Θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ , με τη σκέψη ότι εσύ το έπαιξες τρελός και γλύτωσες ?
Εγώ προσωπικά θα αυτοκτονούσα πάντως...

Επισκέπτης
Ναι το παμε οτι είσαι μαλάκας!!

Συνεχισε να βριζεις καραγκιοζη, αλλα ποτε-ποτε ριχνε και καμια ματια στον καθρεφτη. Εγω θα κατεβω παραλια σε κανα τεταρτο για ουζακι. Το βραδι θα περιμενω να διαβασω με αγωνια τις εξυπναδες σου.
Την ορθογραφια στο στρατο στην εμαθαν ? Δεν πηγαν χαμενοι οι μηνες που υπερετησες τοτε. Ασε που εγινες και εξυπνος αντρας. Η τουλαχιστον ετσι σε εκαναν να πιστευεις. 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παραλίμνιε, λες δε γουστάρεις στρατούς και τέτοια. Μαζί σου. ΑΛΛΑ μου έκαναν μια ερώτηση μια φορά και δεν απάντησα. Δεν ήξερα τί να πω... Στην κάνω και εγώ εσένα...
Έστω ότι γίνεται ένας πόλεμος, και φεύγουν με επιστράτευση όλα σου τα φιλαράκια. Αργότερα μαθαίνεις ότι σκοτώθηκαν . Πώς θα αισθανθείς ? Πώς θα κοιτάξεις τις μητέρες τους ? Θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ , με τη σκέψη ότι εσύ το έπαιξες τρελός και γλύτωσες ?
Εγώ του είπα κάτι πιο απλό και το προσπέρασε - αν ο μπαμπάς του ήταν μαλάκας (ή κορόϊδο) όπως όλοι εμείς. Ρε συ, αν έχεις γιο γιατί δεν ξέρω - με τέτοιες αρχές τον έχεις μεγαλώσει?

Έκανες ότι έκανες τέλος πάντων (που για μένα και χιλιάδες άλλους είναι ξεφτίλα που θα την θυμάσαι για πάντα και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, έτσι?) - μην κάνεις και διαφήμιση γιατί δεν κάνει.

Αυτό που μου τη δίνει με τα boards συζητήσεων, είναι ότι ο καθένας θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Εννοώ για να τελειώνουμε, θες να παραδεχτώ ότι είσαι μάγκας και γαμάω? Εντάξει? Ευχαριστημένος?

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οχι δεν πρέπει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο να ντέπεσαι ούτε που δούλευες ούτε που στήριζες το σπίτι σου! Για την ορθογραφία σου οστώσο δεν πρέπει να σαι και πολύ περίφανος!  :2funny: :2funny:
ωστόσο γράφεται!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
συμφωνώ απόλυτα καί προσθέτω
μέ τί μούτρα θά διεκδικίσεις καί θά ζητήσεις από τό κράτος αυτά πού θά ζητάνε αυτοί πού πολέμησαν ??
μέ τι μούτρα θά πέρνεις σύνταξη από τό κράτος ίδια μέ αυτόν πού πολέμησε??
μέ τί μουτρα θά ζητάς τήν ίδια περίθαλψη μέ αυτόν πού πολέμησε..
γιά μένα προσωπικά οί αντιρισίες συνείδησης θά πρέπει νά είναι πολίτες β κατηγοριας..
θέλω νά εδευκρινίσω όμως ότι γιά μένα αντιρισίας συνείδησης είναι αυτός πού δέν πάει καθόλου στρατό όχι αυτός πού πάει καί κάνει καποιας μορφής έργο καθάρισμα όπλων κλπ,τό ίδιο καί στόν πόλεμο..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θα απαντήσω τηλεγραφικά (λόγω χρόνου):

Το αν το Ισλαμ (και εγω το επεκτεινα και στον Χριστιανισμο...) ειναι μια "βαρβαρη" η οχι θρησκεια
Πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει «βάρβαρη».  Εγώ τις θεωρώ τέτοιες.  Όχι μόνο αυτές τις δυο, όλες.
Οι ιδρυτες τους (ο Χριστος και ο Μωαμεθ) σαφως και ΠΟΤΕ δεν ειπαν σκοτωστε, ατιμαστε, κλεψτε ή οτιδηποτε ανομο και παραλογο.
Πως το ξέρεις?  Από «τις γραφές»?
Εσυ μιλας για τον κληρο, το Ιερατειο οπως λες με το οποιο εχω και εγω μεγαλες διαφορες και διαφωνιες και το ξερεις....Το εχουμε συζητησει επανελλημενα και ειδικα με μελη που δεν ειναι πια μαζι μας εδω σε αυτο το φορουμ...
Θεώρησε ότι δεν απαντάω σε σένα. Απαντάω εδώ (σε ένα forum) για να διαβάσουν ΟΛΟΙ αυτό που λέω. Μην το παίρνεις προσωπικά, δηλαδή.
Σταυρο,εγω προσωπικα δεν μπερδευω το κληρο με τους Λογους του Θεου (εν προκειμενω μιας  και μιλω για μενα...). Ο Χριστος μετεφερε στην Γη και προσπαθησε να διαδωσει μια  διδασκαλια Αγαπης. Εγω τον "νομιζω" Υιο του Θεου, εσυ πες τον εστω απλα εναν "καλο" ανθρωπο η εστω εναν ανθρωπο που δεν πειραξε ποτε εναν αλλο
(τουλαχιστον απ΄οσα γνωριζουμε)
Η έκφραση «Λόγοι του θεού» δε μου λέει τίποτα. Είναι μια έκφραση ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ από το ιερατείο. Ναι, σαφώς μιλάς για σένα, και εγώ για μένα άλλωστε. Δεν έχω πρόβλημα με τις πεποιθήσεις σου, εφ’ όσον δε με θίγουν (και ΔΕ με θίγουν!).
Ουτε και θεωρω οτι η θρησκεια (η οποιαδηποτε θρησκεια) μπορει να "σκλαβωσει" εναν ανθρωπο...
Ναι, σωστό, και το παράδειγμα που επιβεβαιώνει αυτό που λες είμαι εγώ.
Για να πω και δυο λογια σχετικα με το θεμα του παροντος θρεντ
Νομίζω ότι δε ξέρουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτή την ιστορία.  Εγώ τουλάχιστον.
Τωρα τον κατατρυχουν οι τυψεις αυτον τον καλλιτεχνη;  Επειτα απο 30 τοσα χρονια;
Μπορεί και αυτό. Πως το αποκλείεις?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ έκανα 12μηνο, ναι είναι χαμένος χρόνος, μια μαλακία και μισή, αλλά καλώς ή κακώς είναι μερικά πράγματα που ορίζουν έναν άντρα και καλώς ή κακώς η κωλοθητεία είναι ένα από αυτά! Ολα τ' άλλα είναι απλώς αντεπιχειρηματολογία

Στο Ισραήλ που η θητεία είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες πώς ορίζεται το αρσενικό είχα πάντα απορία.

Πάμε και στη συλλογιστική σου.

Εγώ έκανα 12μηνο. Το 12μηνο είναι μια μαλακία και μισή.
Η κωλοθητεία ορίζει έναν άντρα.
Ιδιότις μεταβατική. Η θητεία είναι μια μαλακία και μισή. Η θητεία ορίζει τον άντρα.
Αρα ο έχων υπηρετήσει 12μηνο είναι άντρας και ταυτοχρόνως ένας μαλάκας και μισός.

Ερώτησις: Αυτοί που υπηρέτησαν 3 χρόνια ΤΙ ακριβώς είναι;
Με την άνω λογική είναι τεσσεράμιση μαλάκες  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Υ.Γ. Μετά μην απορείτε γιατί οι γυναίκες μας/σας κοροιδεύουν ψιλό γαζί.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνώ απόλυτα καί προσθέτω
μέ τί μούτρα θά διεκδικίσεις καί θά ζητήσεις από τό κράτος αυτά πού θά ζητάνε αυτοί πού πολέμησαν ??
μέ τι μούτρα θά πέρνεις σύνταξη από τό κράτος ίδια μέ αυτόν πού πολέμησε??
μέ τί μουτρα θά ζητάς τήν ίδια περίθαλψη μέ αυτόν πού πολέμησε..
γιά μένα προσωπικά οί αντιρισίες συνείδησης θά πρέπει νά είναι πολίτες β κατηγοριας..
θέλω νά εδευκρινίσω όμως ότι γιά μένα αντιρισίας συνείδησης είναι αυτός πού δέν πάει καθόλου στρατό όχι αυτός πού πάει καί κάνει καποιας μορφής έργο καθάρισμα όπλων κλπ,τό ίδιο καί στόν πόλεμο..

με τι μουτρα θα γινεις βουλευτης??

Με τι μουτρα θα βγεις να τραγουδας σε "εθνικες" εκδηλωσεις??

με τι μουτρα θα βγεις βγεις στην τηλεοραση, στο ραδιο, θα εκδοσεις εφημεριδα?

Με τι μουτρα θα παραλάβεις υπουργειο?

Με τι μουτρα θα σε διορισει ο βουλευτης σου ΧΩΡΙΣ να εχεις τα προσόντα?

Με τι μουτρα θα παρεις μιζα ??

Με τι μουτρα θα ακους ιστοριες για θερμα επεισόδια που κρατησαν ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 36 ώρες ??

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom