Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιτί βάζεις σαν παράθεση μόνο αυτό το κομμάτι? Γιατί δεν λες ότι σε θέματα πιο ειδικευμένα, σε θέματα τακτικής και στρατιωτικής αντίληψης δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και ότι έκανες γαργάρα την απάντισή μου πιο πάνω? Γιατί δε λες ότι το ΜΟΝΟ που έχεις να αντιτάξεις είναι η αντιλογία η ειρωνία και οι υπεκφυγές? Η ανάλυση καθώς και η υπομονή έχουν τα όριά τους! Αντε γαμήσου εσύ και η φύτρα σου

ρε μαλακισμένο το ότι διασκεδάζω με τις μαλακίες που γράφεις δεν πάει να πει ότι συνέχεια θα απαντάω στις παπαριές που γράφεις.....
Βαριέμαι να ασχολούμαι με μαλάκες και μισούς...
Είμαι ακέραιος χαρακτήρας εγώ.
Η ένας ή δύο... Με ένα και μισό δεν ασχολούμαι άλλο....

Υ.Γ.
Αντε γαμήσου είναι ευχή. Στο εύχομαι και διακρίνω σαφή στερητικά σύνδρομα......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
EvilPlasma μήπως έχεις ξεφύγει;
---

Σε αυτό το θρεντ ακουστηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις, και εξαιρετικά μεγάλες μαλακείες

Σε αυτό το θρεντ, εκφράστηκαν χαρακτήρες και φιλοσοφίες ζωής

Προσωπικά παρατηρώ μια σύγχυση ανάμεσα σε αυτό που ΕΙΝΑΙ ο ελληνικός στρατός και σε αυτό που ΘΑ μπορούσε να ειναι. Ενα πράμα παρόμοιο με αυτό που ΕΙΝΑΙ η ελλάδα με αυτό που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ορισμένοι οτι ειναι.

Δε μπλέκω με φιλοσοφίες ζωής, ο καθενας όπως στρώνει θα κοιμηθεί. Ομως αν εμένα το παιδί μου εφευγε να πολεμήσει για να με υπερασπιστεί και εβλεπα στο δρόμο κάποιο φίλο του να πινει φραπέ, θα τον έφτυνα στα μουτρα.

Τέλος, μια παρατήρηση - Απο εδω μέσα πολύ λίγοι ξέρουν τι λένε οταν μιλάνε για τουρκία.

Εχω ξεφύγει? Σε επιχειρηματολογία η "κυρία" το μόνο που αντιπαρατάσσει είναι ειρωνία, άγνοια και υπεκφυγές! Πεσ καλύτερα ότι σαν "παλιός" βλογάς και συ τα γένια σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καθένας όπως έμαθε απο το σπιτι του

Θα παρακαλούσα κάποιον να τον μαζέψει το γελοιο

ρε ενφό άστονα να διασκεδάσουμε.....
θέλω να αφήσω τον ανδρισμό 12μηνης πεοκρουσίας και μισής να ξετυλιχθεί απλόχερα στο σάιτ......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ρε μαλακισμένο το ότι διασκεδάζω με τις μαλακίες που γράφεις δεν πάει να πει ότι συνέχεια θα απαντάω στις παπαριές που γράφεις.....
Βαριέμαι να ασχολούμαι με μαλάκες και μισούς...
Είμαι ακέραιος χαρακτήρας εγώ.
Η ένας ή δύο... Με ένα και μισό δεν ασχολούμαι άλλο....

Υ.Γ.
Αντε γαμήσου είναι ευχή. Στο εύχομαι και διακρίνω σαφή στερητικά σύνδρομα......

Βεβαίως γιατί εγώ δεν γαμιέμαι! Λάθος δικό μου που ασχολήθηκα μαζί σου! Μέχρι τώρα απλώς γαμούσα Ρωσίδες στα διάφορα μπουρδέλα/στούντιο. Στο γαμήσι καλές είστε στα λόγια δεν λέτε! Go fuck yourself παλιοπατσαβούρα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχω ξεφύγει? Σε επιχειρηματολογία η "κυρία" το μόνο που αντιπαρατάσσει είναι ειρωνία, άγνοια και υπεκφυγές! Πεσ καλύτερα ότι σαν "παλιός" βλογάς και συ τα γένια σου...

Μαθε τρόπους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βεβαίως γιατί εγώ δεν γαμιέμαι! Λάθος δικό μου που ασχολήθηκα μαζί σου! Μέχρι τώρα απλώς γαμούσα Ρωσίδες στα διάφορα μπουρδέλα/στούντιο. Στο γαμήσι καλές είστε στα λόγια δεν λέτε! Go fuck yourself παλιοπατσαβούρα

βρασίδααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πνίγηκα μαλάκα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα την πάρτη σου και άσε το κύριγμα σε άλλους
τι ακριβώς είναι το κύριγμα;
στα ρώσσικα κάτι μου θυμίζει...
για τα ελληνικά εχω ατις αμφιβολίες μου.
μπορείς να γίνεις πιο σαφής;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, και γω θέλω να το δω! Θέλω να τις δω με 40 βαθμούς να ναι στα βράχια, θέλω να τισ δω να έχουν ηκ-11, 50άρια, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θέλω να τις δω σε ασκήσεις με πλωτά, θέλω να τις δω μέσα στο ψωλόκρυο, θέλω να τις δω σε urban fighting και σε ανταρτοπόλεμο. Θέλω να τις δω χωρίς νερο 1,5μέρα και χωρίς φαι. Εχεισ άποψη επί παντώς φαίνεται και γω πέφτω λίγος μπροστά στις γνώσεις, το λέγειν και την επιχειρηματολογία σου.

αυτο εσυ το θεωρείς επιχειρηματολογία;

Και αυτό εσυ το αποκαλείς τακτική;

γιατί το κείμενό σου ουτε επιχειρήματα έχει ουτε για τακτική μιλάει

Οταν μάθεις την έννοια των 2 αυτών λέξεων έλα να μιλήσουμε.

Α και κάτι άλλο. Αν θες να ανοιξεις με μένα παρτίδες, μάθε ορθογραφία. Δε συζητάω καν με άτομα που γράφουν τη λέξη  "κύριγμα"

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
αυτο εσυ το θεωρείς επιχειρηματολογία;

Και αυτό εσυ το αποκαλείς τακτική;

Οταν μάθεις την έννοια των 2 αυτών λέξεων έλα να μιλήσουμε.

Α και κάτι άλλο. Αν θες να ανοιξεις με μένα παρτίδες, μάθε ορθογραφία. Δε συζητάω καν με άτομα που γράφουν τη λέξη  "κύριγμα"

πιάσου από μια λέξη και συ και η άλλη! Εγώ με ανορθόγραφους συζητάω, με μαλάκες δε μιλάω

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
πιάσου από μια λέξη και συ και η άλλη! Εγώ με ανορθόγραφους συζητάω, με μαλάκες δε μιλάω

Η δεύτερη συνθηκη που βάζεις αποκλειει και εσένα τον ίδιο απο τον κύκλο των συνομιλητών σου

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ δεν παραμιλάω μην μπερδεύεσαι με τον εαυτό σου!

Χμμ...κατώτερη των των περιστάσεων η απάντησή σου

Δε νομίζω οτι έχουμε πολλά να πουμε εμεις οι 2

Μαθε τρόπους όμως - ειναι σημαντικό

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ναι αγάπη μου αντηχείς εσύ.......τα παμε.....

Καλά τραγούδα εσύ! Δεν αξίζεις να ασχολείται κάποιος μαζί σου, βασικά λάθος δικό μου! και επειδή δεν τα έβζαζες πέρα φώναξες και το μαλάκα για back up

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χμμ...κατώτερη των των περιστάσεων η απάντησή σου

Δε νομίζω οτι έχουμε πολλά να πουμε εμεις οι 2

Μαθε τρόπους όμως - ειναι σημαντικό

ρε ενφό.....
εγώ περνάω καλά...
έλα να συνεχίσουμε......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πετάχτηκε και η άλλη η τσουτσού μου έβρισε την Αλεκα και έφυγε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom