Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παντως εχει γελιο βγηκε ενας μογγολος και ομολογησε οτι σκοτωσε 9 Ελληνες πριν απο 34 χρονια και βρηκαμε αφορμη να τσακωνομαστε εμεις εδω.
Και αυτος ηταν και καλλιτεχνης φανταστειτε ποσους σκοτωσαν οι υπολοιποι.
:think:

Ασχετο!!
Την καινουργια διαφημιση του γερμανου την ειδε κανεις? :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
όχι αγάπη μου....
ρωσσίδα γαρ....
κύριξέ με μωρό μου.
μάθε μου την μητρική σου γλώσσα......
ασε με να γευτώ το πατρικό σου μόριο.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ δεν είμαι τόσο μορφωμένος ούτε ενδιαφέρων συνομιλητής όσο ο παγκίτης σου, ζήτα από αυτόν, τσάμπα σκίζεται να σε υπερασπίζεται? Δώσε του λίγη χαρά!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παντως εχει γελιο βγηκε ενας μογγολος και ομολογησε οτι σκοτωσε 9 Ελληνες πριν απο 34 χρονια και βρηκαμε αφορμη να τσακωνομαστε εμεις εδω.
Και αυτος ηταν και καλλιτεχνης φανταστειτε ποσους σκοτωσαν οι υπολοιποι.
:think:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

του βγήκε το χρυσαυγίτικο τώρα...... :huh: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν είμαι τόσο μορφωμένος ούτε ενδιαφέρων συνομιλητής όσο ο παγκίτης σου, ζήτα από αυτόν, τσάμπα σκίζεται να σε υπερασπίζεται? Δώσε του λίγη χαρά!

καλός είσαι και συ αρκεί να μην καμάρωνες που για 12 μήνες ησουνα ένας μαλάκας και μισός....

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τζισους κραιστ σουπερ σταρ......βρασιδα γραψε αγορι μου ελευθερα :P
Μην κολωνεις.....

τι θα πει εισαι πατεριτσα και ο παγκος της ρωσσιδας? (να το λεω και εγω αμα μου σπανε τα νευρα)

ενδιαφεροντα παντως οσα εχουν γραφτει...ετσι για να διατηρουμε και μια αξιοπρεπεια και μια σοβαροτητα.....

σε πολλα ζητηματα μπορουν να γινουν ατερμονες συζητησεις με επιχειρηματα...ειτε το ζητημα αφορα τις θρησκειες, την πολιτικη, τα ελληνοτουρκικα....

για να γινει μια συζητηση ομως αναμεσα σε ατομα θα πρεπει εξ αρχης να μην ειναι προκαταλλημενα και δη φανατισμενα....γιαυτο εκανα το σχολιο που εκανα στην αρχη....

δεν υπαρχει λογος να κανω συζητηση ουτε με εναν ελληνα εθνικιστη ουτε με εναν τουρκο εθνικιστη πολυ απλα γιατι αυτο θα ειναι προπαγανδα και οχι συζητηση..... :rockon:
ειμαι κατα του φανατισμου  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τζισους κραιστ σουπερ σταρ......βρασιδα γραψε αγορι μου ελευθερα :P
Μην κολωνεις.....

τι θα πει εισαι πατεριτσα και ο παγκος της ρωσσιδας? (να το λεω και εγω αμα μου σπανε τα νευρα)

ενδιαφεροντα παντως οσα εχουν γραφτει...ετσι για να διατηρουμε και μια αξιοπρεπεια και μια σοβαροτητα.....

σε πολλα ζητηματα μπορουν να γινουν ατερμονες συζητησεις με επιχειρηματα...ειτε το ζητημα αφορα τις θρησκειες, την πολιτικη, τα ελληνοτουρκικα....

για να γινει μια συζητηση ομως αναμεσα σε ατομα θα πρεπει εξ αρχης να μην ειναι προκαταλλημενα και δη φανατισμενα....γιαυτο εκανα το σχολιο που εκανα στην αρχη....

δεν υπαρχει λογος να κανω συζητηση ουτε με εναν ελληνα εθνικιστη ουτε με εναν τουρκο εθνικιστη πολυ απλα γιατι αυτο θα ειναι προπαγανδα και οχι συζητηση..... :rockon:
ειμαι κατα του φανατισμου  :rockon:

χύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΠΕΡΑΙΑ ακούςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φακ οφ παγκε της ρωσιδας :P

ακουει ο πειραιας???????η αγαπημενη μου ακριτικη ποληηηηηηη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
καλός είσαι και συ αρκεί να μην καμάρωνες που για 12 μήνες ησουνα ένας μαλάκας και μισός....

Καθόλου δεν καμαρώνω, σιγά το πράγμα! Απλά προτιμάω που πήγα παρά να το παιζα τρελός/πρεζάκιας/ανάπηρος για να πάρω Ι5

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να πεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να ξερεις ελληνικά ο ίδιος.

Αρα παρτο αλλιώς γιατί δε σε παιρνει.

ενφό.....

πάει να μας μάθει αγγλικά... τομπούλο.
πάει να μας μάθει ελληνικά... τομπούλο.
ασχημο πράμα η έλλειψη πγιότητας........
να μην ξέρεις ορθογραφία είναι άσχημο.
να μην ξέρεις και να διαβάζεις πίσω από τις λέξεις είναι τραγωδία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καθόλου δεν καμαρώνω, σιγά το πράγμα! Απλά προτιμάω που πήγα παρά να το παιζα τρελός/πρεζάκιας/ανάπηρος για να πάρω Ι5
διάβασε ξανά τι έγραψες περί 12μηνου και ανδρισμού.
υπάρχουν και άλλοι τρόποι πλην του γιώτα πέντε και του 12μηνου να δείξεις τον ανδρισμό σου.....
απλά χρειάζεται το έξτρα μάιλ που μάλλον δεν θα προσπεράσεις ποτέ, τουλάχιστον με αυτά που καταλαβαίνω από όσα γράφεις........

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Stories